Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 28/03/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Four Man Battle Royal Match

Mark Henry pokonał Kane, Chuck Palumbo i The Great Khali

2. Match

C.M Punk pokonał John Morrison

3. Match

Jesse & Festus & Kofi Kingston pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch & Mike "The Miz" Mizanin

4. Match

Batista pokonał Snitsky

5. Match

Diva Super Soaker-Water Balloon Tag Match

Michelle McCool & Cherry pokonały Victoria & Maryse

6. Match

Chris Jericho pkonał MVP (DQ)

Dark Match

Ron Killings pokonał Kenny Dykstra

P.S. Norbas miał wąty za tamte moje stare wstawianie wyników, więc przysłał mi przykładowy post z wynikami przed wysłaniem, a orłem z informatyki nie jestem więc nie wiem czy go dobrze rozszyfrowałem 8) . W każdym razie jak coś wyszło nie tak to moderatorzy niech szybko to usuną bo będzie siara :P .

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Polski Solider

1

• badziewiarz

1

• Święty

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

SD! Według mnie bardzo dobry ale przejdźmy do rzeczy

Four Man Battle Royal Match

Mark Henry pokonał Kane, Chuck Palumbo i The Great Khali

Najgorsza walka na całej gali,słaba obsada,Kane który już od dawna tylko zajmuje sie jobowaniem bo wrestlerów z ECW,

Pulumbo który wypada po 5 minutach,Khali który jest wolniejszy niż słoń a do tego nic specjalnego nie potrafi,

i Mark który chyba najlepiej sie spisał z tej 4.

C.M Punk pokonał John Morrison

Moim zdaniem NAJLEPSZA walka na całym SD! zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie,

Cm Punk i John Morrison po raz kolejny pokazali że są świetnymi wresterlmi którzy już teraz liczą sie w WWE.

Walka bardzo ciekawa widać że obaj panowie dali z siebie wszystko co najlepsze,dużo zwrotów akcji,trochę ryzyka,ale właśnie tak powinna wyglądać walka na poziomie

Jesse & Festus & Kofi Kingston pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch & Mike "The Miz" Mizanin

Hmm... myślałem że to będzie zwykły nudna zapchaj dziura a wyszło coś naprawdę ciekawego,

Jesse i Festus tworzą dobry tag team i do tego jeszcze Kofi,z drugiej strony Farmerzy i Miz

Widać że WWE pozwoliło sie wykazać Kofiemu i dało mu ,,wygrać'' tą walkę.

Batista pokonał Snitsky

Walka po której można uznać że Batista to TERMINATOR 2 :D ale tak naprawdę to nie wiem po co to ??

WWE chce pokazać wszystkie zalety jaki i Umagi tak i Bartka,lecz taki sposobem WWE działa zupełnie w odwrotną stronę.

Diva Super Soaker-Water Balloon Tag Match

Michelle McCool & Cherry pokonały Victoria & Maryse

Po za fajnymi dziewczynami,można powiedzieć że istne jaja :D=))

Chris Jericho pkonał MVP (DQ)

Następna dobra walka lecz nie tak jak CM i Morrisona,

widać ze pomiędzy tymi panami szykuje sie jakiś dłuższy fedu,lub to tylko takie przed WM napięcie atmosfery

SD 8/10

pezetvi7.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Coś Ci się pochrzaniło Goldberg. Ale jak oglądałeś galę w środę to pewnie dlatego. No ale przejdźmy do rzeczy , gala SD moim zdaniem świetna. Dawno tak dobrej nie oglądałem. Coś było w tej gali co mi się bardzo podobało, ale jedźmy od początku. Pierwsza walka to chyba jedyny mankament tej gali. Mark Henry (!!) wygrał 4 Man Battle Royal , nawet nie wiem kiedy wyleciał Palumbo , ale coś mi się zdaje że Henry nie wygra 24 Man Battle Royal , a jak tak to jestem załamany. Chavo po walce starał się powalić Henryka ale jakoś mu nie wyszło. CM Punk VS Morrison , świetna walka , dawno nie widziałem tak dobrej walki w wykonaniu Punk'a , kilka świetnych spotów mogliśmy obejrzeć. Takich walk prosimy o więcej. Kolejna walka to tag team match który znów wyszedł ponad przeciętnie , Kofi jest na prawdę świetnym zapaśnikiem. Miejmy nadzieję że to on będzie zwycięzcą Battle Royal'u bo widzę go jako mistrza. Batista rozpieprzył Snitskiego , który 10 sekund po batista bombie na krzesło złapał się za plecy. Divy , śmieszne pierwszy raz od długiego czasu nie przewijałem , Victoria jak zwykle z siebie debilke zrobiła , Maryse pozowała , na koniec Michelle ładne zakończenie. Muszę przyznać że coraz bardziej lubię Cherry , niby taka średnia ale ta jej nieśmiałość jest słodka :8 . No i Chris Jericho pokonał po kolejnej dobrej walce Montel'a . Wydaje mi się że Y2J zgarnie walizkę , wątpie by to był ktoś z SD bo mamy obstawiony roster przyszłymi contenderami a z ECW to nie wierzę , więc stawiam na Chris'a chyba że to będzie numer ósmy w MITB RVD :P Ale to już moje marzenia. No i na końcu fajny segment z "śmiercią" streaku Taker'a.

Ogólnie gala bardzo udana, takich smacków chcemy więcej.

• Reputacja:   1

1. Walka "wielkoludów" - poszło jak miało być... na początek przez chwilę dominował Kane, potem Chuck wyleciał... następnie współpraca Henry & Kali aby pozbyć się Kane'a - na sam koniec czop ... i co Henry się pozbierał wywalił Kalasa ... później bonus Chavo też zebrał.

2. C.M Punk pokonał John Morrison

Kolejny dobry match w wykonaniu tych panów - publika dopisała tak samo jak podczas ich walki o ECW title. Licze, że obydwaj pokażą się z dobrej strony w MITB i nie widze innej opcjii żeby Punk tego nie wygrał. Mam nadzieje, że nie dadzą walizki jakiejś pierdole typu Kennedy....

3. Walka również konkretna Kofi + Jessie i Festus vs. Miz i wieśniaki... odkąd stracili paski dawno ich nie było w TV... końcówka w wykonaniu Kofiego chyba najlepsza z całej walki.

4. Batista haha! pierwszy Batista Bomb nie powiem konkretny... ale ten 2 ... porażka na ten stołek ehh... szkoda bo spieprzył efekt... co nie zmienia faktu, że gładko przejechał po Snitskym...

5. Szopke z divami przejechałem... nei chciało mi się oglądać .. lookne kiedy indziej.

6. Jericho vs. MVP ... no nic nadzwyczajnego niestety ... zostaje tylko nadzieja, że dzisiaj na WM zaprezentują się lepiej...

Plus na dodatek filmiki Edge i Taker ... no fajnie to nawet porobili ...

Końcówka Smacka fatalnie! znowu Edge i Vicky się miziali ehhh, Taker wyszedł z trumny 2 tombstony na przydupasach Edge'a.

SD! jeden z lepszych w ostatnim czasie to napewno

Teraz nic tylko czekać na Wrestlemanie!!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P