Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 21/03/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Handicap Match:

Batista pokonał Deuce & Domino

Handicap Match:

Big Show pokonał Andy Douglas & Chase Stevens & jobber

Non-Title Match:

Edge pokonał Funaki

Single Match:

Kane vs Chuck Palumbo nie zakończył się

WWE Tag Team Championship Match:

John Morrison & Mike "The Miz" Mizanin pokonali Jesse & Festus

Non-Title Match:

The Undertaker pokonał Chavo Guerrero
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• kieska

1

• Polski Solider

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Na początek puscili gierkę i Batista na tej grze robił swój finisher lepiej niż w rzeczywistości haha, w ogóle wszystko robił lepiej niż w rzeczywistości ....

Batista def. Deuce & Domino

Tutaj nic nadzwyczajnego niestety ... stały pakiet akcjii Batisty, elvisy dostały po dupsku bo co innego można było zrobić.

Big Show def. Andy Douglas & Chase Stevens & jobber

Ciąg dalszy przed walką Show'a na WM. No cóż nie ma co komentować.

Edge def. Funaki

To już jest w ogóle mistrzowska walka. Edge dostał super wielkiego rywala Funakiego z gaciami na których pisze SmackDown - tragedia ... co do samej walki to może Funaki coś tam 2 razy kopnął Edge'a, ale nic pozatym ... Kino było jak Edge parodiował Takera - ten tombstone hahaha....

Kane vs Chuck Palumbo nie zakończył się

Nic sie nie działo, potem odwiedziny Khaliego - pozamiatał tym swoim lipnym Kali Bombem ;/ jak to wygląda ... na cięższych kolesiach to wychodzi tak lipnie ;/ później wpadł Mark Henry zrobił world strongest slam czy jak to się tam nazywa na Kalim :D to okurat wyszło dobrze. I na tym się skończyło.

John Morrison & Mike "The Miz" Mizanin def. Jesse & Festus

No i nie zmienili nam champów i w sumie dobrze, walka rzadna nadzwyczajna mogli się bardziej wysilić...

The Undertaker def. Chavo Guerrero

Szopka ciąg dalszy ... walki nie komentuje bo znowu nic ciekawego się nie wydarzyło :/ a szkoda ...

Na koniec Edge i jego fumfle okładają takera krzesłami ehhh ...

Ogólnie lipny ten SD!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

SD chyba nawet gorszy od ECW w tym tygodniu. Na dzień dobry mamy wkurzonego Batistę rozwalającego Deuce'a i Domino , nic mu raczej nie mieli szans zrobić więc on tylko ich okładał. Dalej Big Show rozwala jobberków, czekamy na koniec tego kabaretu. Edge pokonał niedocenianego moim zdaniem Funakiego, który rzecz wiadoma jobbował lecz coś tam pokazał, szkoda że nie ma czasu dla niego w TV. Kane VS Palumbo, mógł być ciekawy pojedynek , bo przyznam sę że ich ostatnia walka wypadła pozytywnie , ale nic nie pokazali , wiało nudą aż wszedł Khali i pozamiatał , potem wpadł Henry i też pozamiatał, choć akurat jego slam na Grejcie wyglądał fajnie :). Tag Match , czekałem na zmiany właścicieli pasów jednak się nie doczekałem. Walka dobrze rozegrana , jak na ECW to i tutaj walka wieczoru. Festus walcząc znowu pozamiatał na ringu , lecz jak Jesse wszedł było wiadome że przegrają, Gestusa wyrzucono z ringu i Jesse nie miał szans kick outować. Szkoda. No i ME Taker VS Chavo , znowu na koniec polała się krew po submission Taker'a , no i krzesełka VS Taker. Czekamy na WM i zmianę mistrza. Ponadto trzeba odnotować świenty segment między Jericho a M.V.P. wielki plus za to JACKASS

W tym wypadku 'lepiej późno niż wcale' się nie sprawdziło... SD bez niespodzianek czyli cieniutko.

Na początek puscili gierkę i Batista na tej grze robił swój finisher lepiej niż w rzeczywistości haha, w ogóle wszystko robił lepiej niż w rzeczywistości ....

Hehe, dobre :D Ogólnie to powinien się poduczyc od Awesome Konga, jak dobrego powerbomba zrobić, bo to już chyba dawno zapomniał...

Jeśli chodzi o same walki to nie ma się tu właściwie co rozpisywać, wszystko cieniutkie... Spodziewałem się czegoś fajnego po obejrzeniu poprzedniego ECW po matchu o WWE tag team titles, ale niestety się zawiodłem... Chyba tylko 2 rzeczy mnie ruszyły- World strongest slam na Khalim (tu az mi sie japa otworzyła) i jobik Naturalsów i Hawxa dla Showa. Dawno nie widziałem nigdzie członków tej jobberskiej drużyny, a szkoda, bo sporo potrafią i nawet do WWE mogliby coś wnieść (szczególnie Naturalsi jako dobry tt).

Reszta 'show' też daje dużo do życzenia.. Na początku tylko fajnie Maryse przygadała Cherry. a później... szkoda gadać... Contest div- siłowanie na rękę!? jaja sobie ze mnie robicie :roll: Co to wogle miało być? Strasznie nie lubię używac tego słowa, ale tutaj nadaje się idealnie- żal... A jeszcze swoją drogą- zanim Michelle doszła do ringu to chyba z 10 razy wykonała swój taunt :roll: który jakby nie patrzec kojarzy mie się.... ekhmmm... no wiecie...

Aha, zapomniałbym- mieliśmy jeszcze na tym 'show' jeden segment- VIP Lounge, równiez żałosny. Wszystko może wypadłoby jeszcze jako tako, gdyby nie te: jackassy, pryszcze i inne skróty.... To chyba nie był segment do przeciętnej grupy docelowej SD- U-12, ale nawet do U-9 =)) Od razy przypomniał mi się segment na podobnym poziomie- 'Me want title match'... Za takiego Jericho to ja dziękuję; raz na RAW zaczął dobrze gadać to już mu się znudziło... I znowóż ciśnie mi się na 'usta' te' słowo... ehhh...