Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3wp6.png

"Big Poppa Pump" Scott Steiner & "Maple Leaf Muscle" Petey Williams w/ Rhaka Kan pokonali "Showtime" Eric'a Young'a & Kaz'a.

Tomko pokonał "The War Machine" Rhino.

X Division Xcape The Cage Qualifications

"Guru" Sonjay Dutt pokonał "Notorious 187" Homicide.

Booker T pokonał "Prince of Phenomenal" AJ Styles'a.

O.D.B & Gail Kim pokonały Angelina Love & Velvet Sky.

Main Event

"Instant Classic" Christian Cage & "The War Machine" Rhino pokonali Team 3D.

xplosionbv7.jpg

Curry Man & Shark Boy pokonali Rock 'n Rave Infection.
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• kieska

1

• Kojot

1

• Stingerr

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Impakt wyszedł niezły :)

Na początek powitanie Sharmell i zapowiedź meczu Mixed TT na LockDown... lipa, ma nadzieję że to będzie ostatnia walka Bukka vs. Bobbi. Segment z AJ i 3D... 3D rulez, proszę o więcej segmentów z Nimi. Pierwsza walka nawet zjadliwa, powrócił "Trzęsidupa" Eric i razem z Kazem oberwali od Scotta i Peteya. Cykl treningowy Kanadyjczyka trwa dalej, ciekaw jestem jakie następne "ćwiczenia" Steiner zaserwuje Williamsowi. Tomko z Rhino, oczywiście interwencja AJ, 3D i Cage była wiadoma, ale niestety Nash też jest gotów do walki... Pojedynek Mahatmy Gandiego z Homicaidem... tragedia, Dutt wygrywa po gównianym roll-upie i symulacji kontuzji... ale przynajmniej potem oberwał od Hernandeza i stracił wszystkie swoje $ :P Walka AJ z Booker wyszła nieźle, dało się oglądać. Bardzo ciężko było domyślić sie kto będzie specjalnym gościem AJ... Pojedynek pań... 3 pań i jednego "czegoś"... przewijałem gdy na ekranie pojawiała się ODB... Trening Kurta bez szaleństw... tarzanie się po macie i masakrowanie jakiś jobbków... Segment z Teamem Tomko, powiem to po raz drugi 3D rulez, Rey i Styles wyrywający sobie pas TT, Devon gadający o Sharku, Currymanie i do tego Rey oraz Devine parodiujący Ich :t_up: ME bez fajerwerków, ale dało się oglądać, oczywiście 3D przegrali przez DQ. Po walce wpadają Kevin, Shark Boy, Curry Man, MCMG... Wszyscy zmasakrowani, Tomko i ekipa świętują, myśląc że to już koniec podnoszę się z fotela i nagle światła gasnę i słychać znajomą muzyczkę :D Sting is back next week on Impakt :roll:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

A dla mnie Impakt wyszedł do dupy :t_down:

Pierwsze minuty gali, a tu nagle wyskakuje Booker,a potem Sharmel i ta cała zapowiedz walki na LockDown, jednym słowem, gówno. Ile ten feud się już ciągnie.?, nie dość, że walki beznadziejne to jeszcze muszą się w nie mieszać babki. Mam nadzieję, że to już będzie ostatnia walka obu Team'ów, i niech ja wygra Booker z Sharmel bo na Roode'a nie moge patrzeć. :t_down: Pierwsza walka może być, choć nie było za wiele emocji. Zakończenie bez sensu, wbijają " potwory" Young sra w gacie, podlatuje Scott, zrzuca go z narożnika i koniec. Myślałem, że Eric na tą walke wejdzie w tym gimmck'u Super Eric, a tu znów totalne dno. :| Dalej, Tomko i Rhino, słabiuśko, więc nie ma o czym mówić. :t_down: Następnie Sonjay vs Homicade, nawet ujdzie, choć na możliwości obu panów to mogli by zrobić coś więcej. Ale zakończenie też troche bez sensu, ale i tak dobrze, że wygrał Dutt, bo może podczas matchu X Division Xcape The Cage pomiędzy Machismo, a właśnie Sonjay'em może zajś jakas sprzeczka. :) I znów na ekranach Booker tylko, że wraz z AJ'em. Ogólnie walka dobra, zakończenie znów po roll-upie czy tam small package ( źle napisałem chyba :P ). Teraz mamy walke kobiet, nawet fajna, bardzo podobał mi się moment w którym ODB i Angelina tauntowały :D Dalej na ring wchodzi Kurt i jego czterej przeciwnicy, oczywiście gówniani, nie ma czego komentować. No i czas na ME, nawet przyjemnie sie patrzało, ale tylko pod koniec, zobaczyliśmy dwa 3D i Tornado Suplex ( bo tak chyba nazywa się ta akcja Tomko i AJ'a.? ) I jeszcze zrobiło się tłoczno w ringu, MMG, Shark, Curry Man,ale mogło się bez tego obejść.. I nareszcie światła gasną, theme Stinga :t_up: Ah.. już się nie mogę doczekać następnego czwartku ( u nas piątku :D )

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie był to zbyt górnolotny iMPACT!, ale dało się go obejrzeć :t_up: podoba mi się łączenie w drużynę Williams'a i Steiner'a, Petey znacznie na tym korzysta, a Scott przynajmniej ma co robić ;) ich walka z Kaz'em i Young'iem nie powalała, coraz bardziej ciekawi mnie rola mięśniaków na LockDown, ponieważ Petey zaprzepaścił szansę walki w Xcape The Cage, a Scott o walizki nie może się upomnieć, ponieważ shoty na tą gale są już rozdane. Walka Homicide'a i Dutt'a to jeden wielki żal, mogli się posilić na jakąś szybką walkę z kilkoma spotami, a nie przegrana członka LAX mającego Tag title shota (po co ten shot, skoro dostają zero pushu ?) w kwalifikacjach po zwykłym rollupie w walce, która się praktycznie nawet nie zaczęła.. Tomko i Rhino to szybki squash, końcówka nawet, nawet - AJ leżący pod ringiem ^^ - ale Tomek mógł to skończyć jakimś bardziej wyczesanym finisherem niż lariat. Panie w tym tygodniu nie zachwyciły niczym specjalnym, storyline Love/Sky i Leveaux rozkręca się dalej - maybe jakaś przemiana Roxxie na normalną kobietę, a nie dziwadło ? Booker T i AJ Styles nawet zachwycili, spodziewałem się gówna, ale dzięki umiejętnościom Styles'a wyszło dobrze, początek całkiem pod Booker'a, ale mniej więcej od połowy AJ lał Booker'a, aż miło popatrzeć na Pele :) końcówka do bani, wiadomo Booker musiał wygrać, ale przynajmniej każdy widział w jaki sposób.. Akcje z Kurt'em na plus, nakręca to domniemany MMA match na LockDown.. pożyjemy, zobaczymy. No i main event, który pisał karty historii, w końcu Cage i Rhino znów razem ;) walka niczego sobie, na końcu podobały mi się te wymiany ciosów drużynowych u 3D i AJ'a/Tomko, na uwagę zasługuje segment przed tą walką, gdzie reklamował się Team Tomko, akcje z odbieraniem pasa TT między AJ'em i Ray'em były zajebiste =)) ogółem całość stanowi niezły build up pod LockDown :) theme Sting'a na końcu oczywiście skradł show, dobry ruch z strony TNA, możliwe, że swoją osobą ściągnie więcej fanów przed telewizory za tydzień, gdy to puszczony zostanie pierwszy iMPACT! na żywo.

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ten impekt to kwinetesncja ścierwa i hałtury, no już nawet Smackdown był lepszy.

Jedyny plus tej gali to Bubba Ray i klepnięcie z tyłek Cristal.

Walki słabo, po kiego Rhino walczy 2 razy przy takim rosterze? Co to był za shit, ta walka Dutt vs Homicide? Aj znowu przegrywa, żal.

Velvet i Angelina jako heel'e? Nie no są zajebiście przekonujące. :rotfl: Do tego zmienili ich wejście i już ni ma kręcania tyłeczkiem :evil:

Main Event niby nie był zły, ale po kiedy pchają się tam Shark Boy, czy inny Curyman, skoro i tak wbiegli MCMG.

Ogólnie słabiutko 1+/6.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Ogólnie rzecz biorąc to iMPACT'cik przyzwoity, ale bez rewelacji.

Z walk to za dobre uznałbym tag pań i AJ vs Booker. Jesli chodzi o to drugie to była to najlepsza walka Buki, jaką do tej pory widziałem w TNA. Szybkie tempo, AJ kapitalnie sprzedawał akcje Bookera, jak również odwrotnie. Widać, że rozumieją sie w ringu i nie miałbym nic przeciwko rewanżowi za tydzień bądź 2, choć to raczej mało prawdopodobne. Jedynym mankamentem było to, co zawsze- była za krótka. Reszta przeciętna, a match Tomko vs Rhino wypadł nawet słabo.

Wszelkie segmenty, do czego TNA już nas przyzwyczaiło, wypadły świetnie. Wiem, ze się powtórzę, ale świniak rządzi :lol Dwa razy dorwał sie do mikrofonu i dwa razy odwalił świetną robotę, ale właściwie wszystko, co mógłbym tu opisać napisali już poprzednicy, więc po co?

Warto jeszcze wyróżnić ten sit-down interview Teney'a z Rhino i Cage'em. Niby gadali o pierdołach rodem z telenoweli, ale zrobili to w bardzo profesjonalny sposób i aż miło sie ich słuchało. Aż chciało sie uwierzyć w to, co gadał nosorożec ;) Zraziła mnie tylko jedna rzecz- czemu on siedział w japonkach? :roll: