Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 14/03/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Handicap Match:

Jimmy Wang Yang & Shannon Moore vs The Big Show

Zwyciężył: The Big Show

Money in The Bank Qualifying Match:

John Morrison vs Mike "The Miz" Mizanin

Zwyciężył: John Morrison

WWE United States Championship

No Holds Barred Match:

Montel Vontavious Porter vs Batista

Zwyciężył: Montel Vontavious Porter

Tag Team Match:

Kane & Jamie Noble vs The Great Khali & Chuck Palumbo

Zwyciężyli: The Great Khali & Chuck Palumbo

Steel Cage Handicap Match:

Ric Flair & Shawn Michaels vs Edge & Zack Ryder & Curt Hawkins

Zwyciężyli: Edge & Zack Ryder & Curt Hawkins

Dodatkowo na gali odbyły się 2 dark matche

Dark Match:

Chris Harris vs Shelton Benjamin

Zwycięzca: Shelton Benjamin

Dark Non-Title Match:

Edge vs The Undertaker

Zwycięzca: The Undertake

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

1

• kieska

1

• Polski Solider

1

• woxx2008

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Wyniki sa bardzo ciekawe. Szczegolnie dwa Dark Matche. Nie pozostaje nic innego jak poczekac i poogladac gale.

Dop. Norbas - pierwszy i ostatni raz tylko upomnienie.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

woxx2008, witaj z powrotem...

poczytaj z powrotem

Regulamin forum
1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.
2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.
3. Nie oglądałeś gali, masz zakaz komentowania jej. Komentujemy gale po obejrzeniu, nie po przeczytaniu wyników.
4. Zakaz cytowania wyników. Swoją wypowiedź rozwiń tak, by cytowanie wyników nie było potrzebne.
5. Posty łamiące powyższe zasady będą usuwane, a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Na Smacku fejerwerków nie było (cóż za niespodzianka...) ale z 'megakupy', jakiej sie spodziewałem po 2 zapodziedzianych i niezwyle emocjonująco zapowiadających sie matchach :roll: wyszła tylko 'kupka' ;) .

Pierwsza część show, czyli contest div był czymś, na co czekałem. Miałem nadzieję cos 'fajnego' zobaczyć, ale sie przeliczyłem... Odpadła na dzień dobry 'najciekawsza uczestniczka' i zostało takie zbiorowsko takich hmmm... chyba najmniej 'fajnych' divek w WWE... A ten cały 'contest' był taki, że aż szkoda gadać... Aha, jeszcze coś- dlaczego dali to prowadzić Marii!? Jak tylko podniesie głos, to tak skrzeczy, że ku*wicy dostaję...

Później przyszedł czas na same już walki przeplatane syfiastymi reklamówkami i rewindami; a zapomniałbym- był 1 wywiad z Finlay'em i też kiepski...

Wracając do walk:

Pierwszy match nawet znośny, Show ma troche powera i miło popatrzeć, jak jobberkami rzuca. Później było już gorzej. Miz vs Morrison nudny, panowie nie pokazali, na co ich stać, mogłoby to wyjść tylko lepiej. Aha i jeszcze jedno- dziwne, że w tegoroczym MITB na Wm bedzie tylko 7 zapaśników... Przydałby sie tu jeszcze 1 wrestler reprezentujący power wrestling. Jednak moja pierwsza myśl po ogłoszeniu tej decyzji to- Hardy zaliczy niespodziewany wystep w tej walce.

Mecz o pas US był przez sporą część nudny jak... ale trudno było sie spodziewać emocjonujacej walki po takiej obsadzie. Końcówka juz tak nie nużyła, ale także nie była świetna. Jak bardzo rzadko byłem w tym matchu za Batkiem, bo jeśli zdybyłby ten pas byłaby szansa, aby odpoczął sobie w końcu od ME... :D Przeliczyłem się...

Kolejny tag krótki, poziomem tez nie czarował; no ale przynajmniej nie zanudzał.

ME gdyby nie obecność Flaira (czyt. zamiana go na innego wrestlera) mógłby być bardzo dobry... Ale nie był. Wrestlerzy między sobą walczyli w sposób hmmm... ślamazarny (tak, to chyba dobre słowo), a jak przyszła pora wymienić jakieś ciosy z Nejczer Bojem to była juz parodia...

Ciekawi mnie debiut Harrisa, ciekawe, jakie wrażenie wywarł na oficjelach? I czy to na SD zagości na stałe po WMce? I ciekawe, czy podczas jego walk pojawiłyby się chanty TNA :roll: Chociaż, gdyby walczył na SD już w TV to by je wyedytowali najpewniej...

Ogólnie było tak sobie, ale przynajmniej nie beznadziejnie.

Jimmy Wang Yang & Shannon Moore vs The Big Show

No Big Show ładnie rzuca :D kolejni podłożeniu mu na potrzeby zabawy z Floydem :D czekam na WM i licze, że bokserek też będzie tak śmigał po ringu jak szmata :D

John Morrison vs Mike "The Miz" Mizanin

Zawiodłem się słabo to wypadło ... tak jakby bez życia panowie walczyli :/ zawsze lepszy Morrison na WM niż Miz więc przynajmniej wynik tej walki na +

Montel Vontavious Porter vs Batista

Tutaj już "tak sobie" ciekawiło mnie czy Batista serio wyjdzie z pasem po tej walce, ale jednak nie ... Umaga wpadł w odwiedziny heh.

Kane & Jamie Noble vs The Great Khali & Chuck Palumbo

Tu obsade dobrali ehhh normalnie zero nic nadzwyczajnego nic! na koniec Kali Bomb ehhh też nazwa :8 mogli by sobie darować tego typu walki bo przy tym tylko spać można ...

Ric Flair & Shawn Michaels vs Edge & Zack Ryder & Curt Hawkins

Tutaj spodziewałem się dużo więcej ... na początek Chavo dodany do walki no w sumie ok niech i tak będzie 4 vs. 2 da radę liczyłem, że Taker odrazu wejdzie i będzie biegał do okoła klatki żeby nikt z niej nie uciekł ... przynajmniej chodzi mi o Edge'a i tych jego partaczy... większośc walki Michaels zaplątany w liny kiedy się tam nie popatrzyłem w jego strone to on cały czas w tych linach ... Flair sprzedawał te swoje plaskacze, ale w sumie jedynie to robił ehh.. końcówka do bani oczywiście światełko gaśnie wpada Taker miał być czokslem na Edgeu - nie było ... potem popychadła Edge'a zebrały podwójnego i Chavo tombstone'a a Edge i tak uciekł i wygrał match - brakowało jakiegoś Sweet Chin Music i zwycięstwa Flair'a i HBK ...

Jeszcze ta szopka z divami - szczerze mówiąc przewijałem ...

Gadka Finlay'a - dno

SD! ciańki

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

A mi się jakoś tak SD podobał , ale usprawiedliwiam to tygodniową przerwą od wrestlingu i to że muszę nadrabiać. Divy takie średnie , Maryse odpadła? To przecież kpina...ale cóż. Odpowiedź na pytanie Kieski czemu to prowadziła? Bo to jej rodzinne miasto było. Dobra wróćmy do walk a raczej zacznijmy od walk. Na początek patrze a tu kowboje , mówię sobie plejboje wyjdą i dupa. A tutaj Big Show wpada trochę porzucał nimi. Czekam na poważnego przeciwnika dla Show'a. Morrison VS Miz to mogli się bardziej postarać ale walka nie taka zła. Ale mi się coś wydaje że będzie koniec tag teamu , koniec mistrzostwa dla nich. Ale to tylko takie moje małe widzimisie. Batek vs M.V.P. mi się akurat walka podobała , wolno się rozkręcała ale z biegiem było co oglądać. Na końcu mówię sobie no nic , koniec Montela a tutaj wpada Uuuuuuuuuuuuuuuuuuumangia i Samoan Spike. M.V.P. przestraszony pinuje Batiste i jest still U.S. Championem tak ma być. Walka tagów zbyt taka udana nie była. Noble plus Kane cóż takie porównanie dziwne. Do tego Khali z Hydraulikiem , jedyny plus tej walki to Kane. Steel Cage match , nawet znośny jak na to że Nejczur tam występował . Pocieszam się tym że to już niedługo. Końcówka , tylko czekałem na Kapote. Wszedł i bardzo ładnie sobie poradził w klatce. Ogólnie smack nie taki zły