Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestler PPV Destination X 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Hernandez 47%

Against All Odds 2008 - Jay Lethal 75%

200px-Destination_X_2008.jpg

Wybierz najlepszego zawodnika PPV Destination X 2008

Nominowani:

1) Hernandez - najśliniejszy człowiek w TNA (jak twierdzą komentatorzy) znów w wielkiej formie. Z przyjemnością zawsze patrze na jego wyczyny w ringu. Hernandez wyliczył Rave'a po Border Toss, dzięki czemu LAX zmierzą się z Stylesem i Tomko o pasy tag team na LOCKDOWN.

2) Jay Lethal - wraz z Petey'em zrobił najlepszą walkę gali. Obronił pas, lecz z małymi problemami.

3) Petey Williams - był tak blisko pasa X division. Jednak przeszkodziła mu SoCal Val. Petey w zankomitej formie, to trzeba przyznać.

4) Awsome Kong - żeński (?) odpowiednik Hernandeza. Rozniosła w pył dwie swoje przeciwniczki i obroniła mistrzowski pas kobiet. Niektóre jej rzuty zapierają aż dech w piersiach :shock:

5) Samoa Joe - Joe w drodze na szczyt. Poprowadził swój team do zwycięstwa i zmusił do poddania się Tomko.

6) Shark Boy - pierwsze PPV po przemianie Shark Boya. Całkiem niezły występ.

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• kieska

1

• DonCarlos

1

• Stingerr

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Mam wątpliwości pomiędzy Joe a Hernandezem. Ale wybieram jednak członka LAX, jak już napisał modjo jest w ... bardzo wysokiej formie :D Walki z nim to poprostu cud. Jak na swoją wage to niezłe rzeczy wyprawia. :t_up: Zobaczyliśmy kolejny Border Tos, z czego się bardzo cieszę.Więc na LockDown czeka nas zajebista walka o pasy TT. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja miałem wątpliwości czy głosować na Hernandeza czy Peyeya... po długich namysłach głos leci na Kanadyjczyka, stworzył naprawdę dobrą walkę razem z Lethalem, był bliski zgarnięcia X Division :t_up:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Postawię na Hernandeza. Kolo jest w formie i nieźle naczarował w tej walce. Teraz nic, jak tylko czekac na pas dla niego, a właściwie dla LAX. A tak swoja drogą: brakuje mi w tym zestawieniu Gail Kim- i tak bym na nią nie zagłosował, ale jednak zaliczyła świetny występ :t_up:

Joe po prostu za całokształt i jak to ujął modjo za drogę na szczyt , jest w formie trzeba czekac aż wreszcie dadzą mu ten pas!!!

Jak dla mnie to co zrobili w pierwszej walce tej gali było wielkim show na który czekałem od dawna w walkach Tag Temów. Było sporo cięzkich i efektowynych akcji, był power, był HF, tego własnie się spodziewałem. Wrestlerzy nie ustrzegli sie od błedów ale dla mnie to wszystko detale przy tym co zobaczyłem. Głos na Hernandeza..

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   58
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  iPhone

A gdzie jest AJ ? Przecież w ME zaprezentował się świetnie ;)

No nic, spośród nominowanych zagłosuję na Williamsa. Był to jego powrót do walk o X Title i jak się okazało, powrót w wielkim stylu. Świetna walka z canadian destroyerem i niestety, bądź też stety obroną pasa przez Lethala.

Głos na Hernandeza.Facet pokazuje że nawet wrestler dużych gabarytów potrafi na ringu polatać.Widać że jest w formie.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Głos na Hernandeza. Najwszechstronniejszy (razem z Joe) wrestler z TNA. Destination X była bardzo udaną galą dla LAX. Zdecydowanie zasłużone zwycięstwo. Liczę na TT title :) .

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6

Po raz drugi w tym roku wygrał Hernandez 50% głosów.

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...