Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 10/03/2008 WrestleMania Rewind Night

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

WrestleMania 22 Rewind Sarg-Match:

The Undertaker pokonal Marka Henry

2. Match

WrestleMania 23 Rewind - "Money In The Bank" Teilnehmer:

Mr. Kennedy pokonal Finlaya durch DQ

3. Match

WWE Intercontinental Championship:

Chris Jericho pokonal Jeffa Hardy ©

NOWY WWE IC CHAMPION: Chris Jericho

4. Match

WrestleMania I Rewind:

U.S. Express vs. Nikolai Volkoff & Iron Sheik zakonczyl sie No Contest

5. Match

WrestleMania XV Rewind:

Triple H pokonal Kane

6. Match

WrestleMania XXIV Vorschau Match:

Melina (w/ Beth Phoenix) pokonala Marie (w/ Candice Michelle)

7. Match

WrestleMania 23 Rewind - "Money In The Bank" Teilnehmer - Non Title:

Edge © (w/ Edge-Heads) pokonal CM Punka

8. Match

WrestleMania 23 Rewind:

John Cena pokonal Shawna Michaelsa przez DQ
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

RAW mi się bardzo podobał nie ma co. Po obejrzeniu TNA Destination X nadal mogę oglądać WWE z wielką przyjemnością. Jestem WWE man pełną gębą :). Taker wygrał z Henrykiem, walka sama w sobie dawała radę, nawet Henryk ruszał się o dziwo dobrze. Tylko końcówka taka spartolona ale cicho zaraz tutaj wejdzie Sejbla i powie że zajebiście itp. Kennedy VS pałka Finlay'a , hmm nic nie mogę o tej walce powiedzieć bo jej nie było. Dobra walka o IC championship walka trzymała świetny poziom , jak zobaczyłem że Jeff nie odlicza po Twist of Fate to wiedziałem co się święci i żywiołowo reagowałem w końcówce walki a jeszcze bardziej zareagowałem jak Chris dopiął swego. Ekhm dziadki weszły pośpiewali , Jillian weszła pośpiewała i to wszo. Trajpel pokonał Kane'a , szlag tutaj powiem szczerze że każda porażka Kane mnie nie zadowala ... ale jestem taki jego skryty mark więc nie potrafię patrzeć sprawiedliwie na jego walki (czyt. tak jak Sejbla na Taker'a) chjoć walka była bardzo dobra. Divy ominąłem...Edge pokonał dzięki swoim Edge Boys Punk'a walka była fajna nie powiem , wydaje mi się że CM w końcu zaczyna coś porządnego pokazywać. ME jestem ciekaw czemu to Cena pokonał Michaels'a jeśli to Michaels został rzucony w słupek ale cóż...walka była nawet dobra jak na to że John dostawał w bęcki większość czasu. No i wpadł Randy i nie wyszło mu RKO na krzesełko...

A za tydzień Cena & Orton VS Entire RAW Roster... ciekawie

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dobre Raw :) WM Rewind, pomysł całkiem ciekawy. No ale przejdzmy do walk, najpierw Taker vs. Henry... mogli by dać każdą inną walkę Takera z WM... choćby z Flairem. Kolejna walka, która się nie odbyła... JBL pogadał z telebimu Fit się wkurzył i Ken oberwał ciupagą. Następnie mecz o mistrzostwo interkontynentalne, mecz dobry, ponownie z dobrej strony pokazał sie Jericho, mam nadzieję ze zmienią mu finisher bo ten ssie maksymalnie, lepiej niech konczy Walls Of Jericho :) WM I sobie przewinąłem, lepiej mogli dac w to miejsce Hogana & Mr. T vs. Piper & ktoś tam... Trajpel pokonał Kejna... cos mu pedigri nie wyszło... ale walka sama w sobie nie najgorsza. Ważenie Showa i czarnego debila... Kreowany od powrotu na hella Show zbiera pokaźny cheer, tymczasem Floyd zbiera jedynie "What" :lol Rozwaliła mnie sytuacja jak Show zawołał "Swoich ludzi". Na Divy sobie popatrzyłem jak zwykle Sandaski musiał wtrącić swoje 3 grosze... Edge i Punk lekko nudnawi, ale dało się oglądac... ME też bez fajerwerków... Jak zwykle Cena nieprzytomny cała walkę... I duży pozytyw za tydzień... John Cena & Randy Orton vs. Raw Roster :twisted:

• Styl:  Klasyczny

Spodziewałem sie czegoś o niebo lepszego, WWE tych '3 godzin' wcale nie wykorzystali i jak na słość z tych wszystkich matchy na Wmkach wybrali takie... niespecjalne...

Walki od poczatku do końca słabe z jednym wyjątkiem- IC match, który moim zdaniem była taki średni/ nawet niezły, ale nie dorównywał ich poprzedniemu starciu. Hardy na początku ruszał sie jakoś tak dziwnie... wolno i przystko, co robił nie miało żadnej dynamiki i siły... Może po prostu nie chciało mu sie starać skoro i tak idzie na 'odpoczynek'. Koncówka może i byłaby całkiem emocjonująca, gdybym nie natknął się wcześniej na spoilery :evil: niby nic takiego tam się nie zdarzyło, ale jak Hardy wykopał sie po lionsaulcie to sie publika mało ni posrała i zza barierek powypadała- a coż w tym dziwnego!? Moznaby się ekscytowac, gdyby sie wlaśnie po nim nie wykopał... No i match zakończył się po takim gównie, jak goły codebreaker!? Ehhh... całe dobre wrażenie to zepsuło... Chyba największy sef w obecnym WWE, juz nawet wolę FU...

Ważenie Showa i Mayweathera wypadło bardzo fajnie, ale reszta segmento-gadek już słabsza... Tripelek na koniec tylko nawet fajnie ponawijał, ale taka np. 'konfronatacja' Flaira i HBK ehh.... Mdłe to było, na wszystkie strony sie cukier wylewał... "You're the man... bla bla bla... it's a honor.... bla bla bla I respect you so much bla bla bla...'' czy cos w tym stylu, strasznie ni lubie takich gadek :roll:

Nie zczaiłem tylko , po kiego ch... robili ten Wm I rewind!? Owszem, ucieszyłem się, ze walka się nawet nie rozpoczęła, ale w takim razie po kiego to było robić!? Kto to chce oglądać!?

Ogólnie rzecz biorąc gala miała potencjał, ale WWE nie wykorzystało go może nie idąc na skrajną łatwiznę, ale za bardzo tez sie nie wysilili...

• Reputacja:   0

RAW niezły.Pomysł z WM Rewindem całkiem dobry.Jednak wydaję mi się że te 3 godziny można było wykorzystać lepiej.

Walka Undertakera z Henrym taka sobie, końcówka trochę do dupy.

Walka o IC mogła się podobać.Trzymała dobry poziom.Tylko znów końcówka ni w cipkę ni w oko.Już wolałbym Walls of Jericho.

Triple pokonał Kane'a po niezłej walce, tylko trochę mu Pedigree nie wyszło...

Divy przewinąłem...

Walka Edge z Punkiem nawet, nawet.Może nic nadzwyczajnego, ale trzymała poziom.

Main event wypadł średnio na jeża.Wygrana Jaśka po tym jak Orton zaatakował Shawna?...ciekawe...

I oczywiście CenaTerminator wykonuje swoje wyczesane FU jak tu śmierdzi...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

RAW mi się bardzo podobał nie ma co
Dobre Raw
RAW niezły

Nie wiem, czy oglądaliśmy to samo, bo RAW wcale dobry niestety nie był. Na początku gadka na linii HBK - Flair. Nuda, czekam na WM. Dalej opener... i szok. To Undertaker walczy w openerach? No nic, zanim pojawiła się plansza przedstawiająca przeciwnika Legendy zastanawiałem się kto to może być. Hmmm... może Kane? Może Batista. Na WM 23 zrobili niezłą, emocjonującą walkę. Hmmm... ciekawe, cieka... Oh shit. Plansza się pojawiła i oślepłem. Mark Henry, no kurka łał, na to czekałem, nie ma co. Co prawda wybór i tak (chyba) lepszy niż Daddy, w końcu małpka potrafi podskoczyć na Chokeslama, a to już coś. Więc powtórka z WM 22 - Casket Match... I to był jedyny plus tej walki. Taker coś tam próbował robić, ale z Henrykiem nic dobrego się nie sklei. I walka ta wyjątkiem nie była, która na domiar złego była strasznie krótka :t_down:

Potem mamy Finlay'a, który okłada Kennedy'ego swoją pałką... fascynujące. Nie, nawet fajnie się to oglądało, ale co to w ogóle miało być? Pfff

Pojedynek Jeffa z Chrisem. Duże nadzieje wiązałem z tą walką i niestety się przeliczyłem. Odniosłem to samo wrażenie co Kieska. Strasznie wolno, za wolno jak na obu panów. I nowy IC champion. Gdyby nie to, że Jeff został zawieszony, to bym się nawet z takiego obrotu spraw cieszył. No właśnie...

Triple H vs. Kane Ha, pamiętam, jak IOOT, albo Willem (nie mogę sobie przypomnieć, który) pisał o tym, jak to by było fajnie, gdyby mógł po raz kolejny obejrzeć sobie walkę Trajpla z Kanem... No, i ma :D Walka ssała, Trajpel coś tam próbował, ale Kane... I on chce mieć "złoto". No mieć imo powinien, ale nie w takiej formie. Aha, i bardzo ważna sprawa

cos mu pedigri nie wyszło
trochę mu Pedigree nie wyszło

:rotfl: Też mi sztuka, włożyć łeb przeciwnika między nogi i podskoczyć. To Kane zje*ał, źle przyjmują ten cios. Big Red Monster pewnie bał się, że sobie na twarzy siniaka zrobi. Phi...

Ważenie... Jeszcze przed galą myślałem, że to będzie najsłabszy, lub przynajmniej jeden ze słabszych segmentów na RAW (których na gali nie było w ogóle, albo miałem chwilowe problemy ze wzrokiem. A tak nawiasem, aż się prosiło, by wstawić jakiś humorystyczny segment nawiązujący do poprzednich WM, ale nie, po co). Okazało się, że było to całkiem znośne. Kumple Showa, kumple Floyda, duża zadyma, fajnie. I jeszcze "najazd" na chatę, Mayweathera. Ale koleś ma kasy, ja pie*dolę, już go nie lubię :D

Edge vs. CM Punk - Chyba najlepsza walka na gali. Piękny spear, DDT, ogólnie całkiem fajnie się to oglądało.

Potem jeszcze Batista i Umaga. Ci panowie mogą zrobić ZAJEBISTĄ walkę na WM. Nie mogę się doczekać

... I HBK vs. Cena. Jedyne, co pamiętam, to interwencja Randy'ego i FU Jasia, fajowo.

Tak sobie teraz przypominam, jak to IOOT w jednym z tematów pisał o tym, jaki "15" RAW miał potencjał, i że ogólnie gala mimo wszystko ssała. Jeżeli tamto ssało, to ja nie wiem, jak określić to. Ogólnie słabo, nawet ciut bardziej. I w ogóle jestem wkurzony. Do najważniejszej gali roku pozostało kilkanaście dni i miast zajmować się feudami, to ci odpierdzielają jakiś cyrk. Wolałbym oglądać „Ja wygram, bo sratatata”, „Nie, bo sratatata” (pozdro Kieska :t_up: ) niż jakieś z dupy wyjęte matche.

I żeby nie było. Pomysł na „powtórki” naprawdę bardzo fajny, tylko nie teraz, kiedy najważniejsze (wydawałoby się) jest maksymalne podkręcenie atmosfery i zaostrzenie feudów tak, by ludzi zaczęli sikać, kiedy na ringu pojawią się HHH, Randy i Cena, aby walczyć o World Title.

Lepiej by było, gdyby taki Rewind Night zrobić tuż przed Royal Rumble. Wtedy miałoby to nawet sens, a nie teraz, ludzieee.

The Undertaker pokonal Marka Henry

Spodziewałem się wiecej po tym matchu zawiodłem się troche ... takie to lipne było :/ Henry kolejny raz trafił do trumny ehh...

Mr. Kennedy pokonal Finlaya durch DQ

Finlay szałał swoją pałką :/ bez przesady ile tego było? nie ma co w sumie komentować...

Chris Jericho pokonal Jeffa Hardy ©

Zmiana champa cieszy, ale powód przez który to nastąpiło już nie bardzo... walka bardzo fajna wiele zwrotów akcjii było git.

WrestleMania I Rewind:

U.S. Express vs. Nikolai Volkoff & Iron Sheik zakonczyl sie No Contest

Dno :/

Triple H pokonal Kane

Walka ujdzie w sumie ciekawiło mnie czy Orton wbije na ring już podczas tej walki, ale nie ... stał sobie z daleka.

Melina (w/ Beth Phoenix) pokonala Marie (w/ Candice Michelle)

Santino dostał nowe panny hehe targał sobie gazetke za ringiem ;] fajny ten finisher Meliny...

Edge © (w/ Edge-Heads) pokonal CM Punka

Również bardzo fajna walka :D Punk z Edgem ładnie się zgrali końcówka też konkretna ... widać Edge ćwiczy speary żeby nie było lipy na WM podczas gdy będzie napierdzielał w Taker'a :D

John Cena pokonal Shawna Michaelsa przez DQ

Oj tutaj przynudzanie z deczka .... myślałem, że ta walka się jakoś "normalnie" zakończy, ale wkońcu pojawił się Orton zebrał FU i tyle ...

Na końcu gadka HHH

Ciekawe co znowu kombinują :/ mam nadzieje, że nie będą na ring wylatywać Super Crazy i inne tego typu pachołki :/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P