Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Lutego 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Zapraszam do głosowania na wrestlera miesiąca BGZ. W głosowaniu będą brani pod uwagę :

- 2 przedstawiciele RAW

- 2 przedstawiciele SmackDown

- 1 przedstawiciel ECW

- 3 przedstawiciele TNA

RAW :

Triple H : Wygrana w RAW Elimination Chamber na No Way Out.

Randy Orton : Obrona pasa WWE Championship na ostatnim PPV.

SmackDown :

Undertaker - Sporo wygranych walk i zwycięstwo w SmackDown! Elimination Chamber.

Edge - Wciąż World Champion. Dostaje mnóstwo czasu w TV i jest główną postacią SmackDown.

ECW :

Chavo Guerrero - Kilkukrotna obrona pasa ECW World w walkach z CM Punkiem.

TNA :

Kurt Angle : Kolejna obrona pasa na Against All Odds. Widać, że to Angle jest najważniejszą postacią federacji.

Jay Lethal : Na Against All Odds sam rozniósł w pył oddział Team 3D + Johny Devine. Dawno żaden X-Divisioner nie otrzymywał takiego pusha.

Awesome Kong : Najbardziej dominująca kobieta w świecie wrestlingu. Bardzo dużych wygranych walk w tym obrona pasa na PPV.

Ankieta potrwa tydzień, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• pablo modjo

1

• mata

1

• Dexter.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Bardzo ciężki wybór, wszyscy Ci wrestlerzy rzucali się w oczy. Jednak wybieram Black Machismo ( Jay Lethal ), walka na AAO była wyśmienita w jego wykonaniu, poza tym tak jak już pisał LK, dostał wielki push, z resztą należało mu się bo ciężko pracuje i jest dobrym Champ'em :t_up: . Głos na Black Machismo

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Styl:  Klasyczny

Undertaker - mimo wieku, oglądam jego walki z przyjemnością , ciągle elektryzuje publikę, która jak brzmi jego theme i

i gaśnie światło....podnieta 100% i woooooooooo :o

No więc, mhm nie wiem jak tu się rozpisać ale jak już coś napisałem to myślę co by tu jeszcze napisać. :thinking:

Wahałem się pomiędzy Lethalem, który mimo tego poziomu impektów potrafi jeszcze coś tam zrobić i uratować TNA przed pośmiewiskiem ale jak wiadomo TNA ciągle ma swoich fanów "TNA TNA TNA" ... oraz te zajebiste impekty, na których pokazują jak Team 3D się odchudzają. Śmiech na sali i żal. Szkoda, że murzynek bambo się zaręczył z tym ... jak ona ma? :t_down: Ale tak czy siak...

...głos poszedł na ulubieńca legopower "ma 10 do umiejętności bo jest mroczny" [ =)) ] .

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja daje głos na Trypla, za wygranie shota na WM i do tego jest ostatnim który może Nas uchronić od ponownego panowania Jana w WWE :)

I jeszcze takie małe pytanko co tam robi Orton... i jeszcze to uzasadnienie "Obrona pasa WWE Championship na ostatnim PPV" =)) Rozumiem gdyby pojawił się w głosowaniu po RR, ale teraz... lepiej trzeba było wsadzić Delaneya za użycie krzesła w ECW :lol

Za ten miesiąc nie widze nikogo lepszego niz Jay Lethal, spory push, dominacja na gali Against All Odds i odzyskanie pasa w X-Division

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

Zdecydowany głos na Takera, to dzięki niemu Smackdown! elimination chamber stało na "ciekawym" poziomie i nie zanudziłem sie oglądając Smalca V i De Grejt Kaliego :)

Wahałem się nad wyborem po między HHH a Takerem bo obaj wygrali shoty na wm, jednak głos na Takera ponieważ on jako jeden z nielicznych trzyma dobry poziom na sd. :P

• Reputacja:   2

Prawdę mówiąc chciałbym zagłosować na Cage'a albo Morishimę za

zdobycie prestiżowego pasa GHC

ale z tych tu wypisanych zdecyduję się na Angle'a za świetną walkę na AAO.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   992
  • Urządzenie:  Windows

Ja oddam głos na Jay'a Lethala, od roku w nowym gimmicku wciąż zaskakuje, otrzymał bardzo wielki push, a także podbudował swoją osobą dywizję x.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kurt Angle za serię zwycięstw i prezentowanie solidnej dobrej formy zarówno w ringu jak i poza nim.

16476371734edf391100c30.jpg

o dziwo swój głosik oddam na Kurta Angle , świetne walki w jego wykonaniu cały czas coś się wokół niego dzieję i to on stanowi o obliczu TNA ale co przede wszystkim nie przeszkadza mi już tak jak wcześniej miało to miejsce a jeszcze chodzą głosy że może stracić pas to niech ma ten mój głosik i niech się cieszy Kurcik :D

Ja oddaje swój głos na Triple H za NWO. :thumb:

pezetvi7.png

A mój głos idzie na baryle...

waham się pomiędzy Kurtem a Jay Lethal... Kurt odniósł wiele zwycięstw w tym miesiącu + obrona pasa na AAO... z drugiej strony mamy Jay Lethal... który dostaje dosyć duży push ostatnio... ostatecznie głos idzie na Kurta (mimo że go nie lubię)... ostatnio widać że jest główną postacią na iMPACTach... sporo, nawet dobrych, walk w jego wykonaniu... chce się powiedzieć "kto żądzi na impektach" =))

• Reputacja:   2

Nie chce stawiać ciągle na te same ryje, Trajplów, Anglów i Takerów więc dam na Chavo Guerrero. Zdobycie i utrzymanie pasa, niezłe walki zarówno na ECW jak i na NWO, zdominowanie niemal CM Punka itd. Nie jest to jakiś genialny mistrz, raczej niewyraźny ale dla niego to jest coś "nowego" bo od czasu utraty cruserweight champa nie miał takiego pushu w przeciwieństwie do takiego Kurta któremu co miesiąc można praktycznie przyznawać ten tytuł.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Głos na ...Chavo .. Taker i tak jest najlepszy :P ..on dostanie wrestlera kwietnia czy tam marca , i wrestler'a 08' a tutaj , za ładne , solidne walki i wiekszy blask niż Punk'a.

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...