Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 03 03 03

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.

Boxing Match:

Big Show pokonał Brandon Hill'a

2.

Tag Team Match:

Ric Flair & Shawn Michaels pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch

3.

Umaga pokonał Super Crazy

4.

John Cena pokonał Mr. Kennedy

5.

Money in the Bank Qualifying Match:

Carlito pokonał Cody Rhodes

6.

Non Title Match:

Triple H pokonał przez DQ Randy Orton
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Undertaker_4don

1

• DonCarlos

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Raw taki dziwny moim zdaniem , ani oszałamiający ani zły. Na dzień dobry mamy szopkę z Big Show'em , wiemy że gość jest w formie , przynajmniej tak wygląda. Ale żeby mu dawać mniejszych gości od Rey'a to już przesada. Dalej mamy całkiem udany Tag Match Flair & Michaels VS Cade & Murdoch. Flair nawet dobrze sobie radził choć jedyne co zrobił to chopsy :P. Shawn i wieśniaki sam musiał walkę prowadzić i szło nawet dobrze. Końcówka i dwa Figure 4 Leg Locki fajnie wyglądały. No i Michaels mówi że nie chce zakończyć kariery Nejczura. Dalej mamy rozwałke Super Crazy'ego przez Umagę. Cena pokonał Kennedy'ego i walka nie była wcale zła. Ale końcówka i nawrót boskiej mocy Ceny wkurza czasami. Carlito jest w MITB i dobrze , przez chwilę bałem się że to Rhodes będzie brał udział w tej walce ale na szczęście WWE nie za sponsorowało nam takiej niespodzianki. No i ME który zły nie był ale jednak czegoś tutaj brakowało. HHH i Orton dobrze że sobą współpracują ale jednak coś w tej walce nie było si. No i na końcu FU co na prawdę nie było si.

W międzyczasie odsłonięcie Playboy'a z Marią. Byłem pewny że Santino coś wykombinuje i nie myliłem się. Jerry znów pokazał że ma potężną grabę, ech Feud Santino - Marella ? Znów ?

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Trochę lipne te Raw :| Na poczatek Show kontra jakiś murzyn w MMA fight, pierwszą normalną walkę Showa obejrzymy pewnie po WueMce, do tego czasu będzie kasował jakiś jobbków :) Następnie HBK i Nejcz kontra wieśmaki, walka bez fajerwerków jedyni dwa Figure4Leglocki robiły wrażenie :D Walka Umangi z Crazym nie zdązyła się zacząc i już się skończyła :D Następnie, Are You Smart z Snitskym, Cooking with Goldberg... tzn. Tok-Szoł Y2J :D Fajnie że dają mu pogadać bo ma mic-skilsy świetne ;) Dżon Sina walczy z Kenem... no tak Sina do WM nie przegra żadnego meczu... no trudno miejmy nadzieję ze potem to ulegnie zmianie. A i jeszcze jedno co wszyscy w WWE zaczęli tak krwawić po subissonach :thinking: Santino psuje odsłonięcie Playboya z Marią... ale Lawler przychodzi z pomocną pięścia ;) Mecz kwalifikacyjny do MITB... 4 kolo z Raw... nie za dużo trochę :thinking: JBL znęca się nad Hornsen w szpitalu... taa... i do tego zapowiedź walki na WM... No i ME... nie było tak źle... tylko po co znowu Sina... dobrze że przynajmniej RKO zebrał :D

Big Show dobrze się trzyma... na takich kolesiach jak ten Hill będzie pewnie do samej WM walczył.

HBK i Ric vs farmerzy - Ric jakiś szybki się zrobił, coś się poruszał na ringu... końcówka tylko fajna.

Umaga vs. Crazy - Umaga wałkuje jobberów... czekam już na jego walkę z Batistą :D

Cena vs. Kennnnnneeedyyyyyy :/ oj nic nadzwyczajnego w sumie to porażka.

Carlito vs. Cody - przez całą walkę modliłem się aby Cody tego nie wygrał :/ na szczęście udało się i Carlito idzie na WM :D kolejny dobry koleś dołączył do ekipy MITB :D

HHH vs Orton - też w sumie nic nadzwyczajnego, ciągną szopke do WM tym razem 1 FU i 1 RKO ;]

Ogólnie raw 4/10

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

RAW taki sobie, chociaż było kilka lepszych momentów.

Big Show pewnie będzie walczył z takimi jak ten murzyn do WM.Walka bez historii.... :P

Walka tagów nie najgorsza, chociaż bez fajerwerków.Pozostaje czekać na ostatnią walkę Flaira...

Umaga rozpierniczył Super Crazy i duż o o tej walce powiedzieć się nie da...

Jasiek wygrywa z Kennedym przez swojego wyczesanego STFU.Walka nie zachwyciła....

Walka o udział w Money in the bank na szczęście wygrana przez Carlito...Gdyby wygrał Rhodes to byłoby już przegięcie :P

Main event całkiem, całkiem...Trochę za dużo Jaśka...Walka się rozkręcała, ale Super Jasiek zaatakował HHH...Potem zaserwował FU i byłem już całkiem zniesmaczony...Dobrze że było RKO na osłodę... :P

Odsłonięcie Playboya z Marią i oczywiście Santino musiał coś uknuć...Potem posmakował gleby....

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Na tym RAW mozna juz było rasmakować atmosfery Wmki tylko... jesli Wm ma wygladać tak,jak ten RAW to ja dziękuję...

Pierwsza walka 'na zasadach MMA' to w takim razie czemu można było wygrac nią przez pin-fall? :thinking: Nic ciekawego ogółem, ten Mayweather zawiódł- pierdzielił cały czas to samo, wpierdzielał si w słowo Show'owi i głupio to wygladało, że jakby nawet nie zauwazył tego, ze Show wywalił tego boxera z ringu...

Tag match nudny...

Kolejna walka króciutka, ale Umcia dał pokaz swojej siły świetny, przyjemnie się to ogladało. Dali by mu jakiś pas World, bo koles zasługuje...

Cena vs Ken zieeew...

MITB qualifying match: modliłem się, oby nie wlasł tam Cody, bo by mi całą przyjemność z oglądania MITB spieprzył... A jego wygrana była przecież całkiem prawdopodobna- Carlito robi teraz za szmate, a on jest TT champem... Z jednej strony dobrze, ze Cody nie wszedł do ladderka na WM, ale z drugiej strony Catlito tez jest tam zbędny- zajmuje tylko miejsce, bo znalazłoby sie wielu lepszych na jego miejsca... Morrison, Punk, Kane, Burke, Hardy i MVP (jesli nie będzie US Ch matchu), nawet wolałbym juz tu Nobla i Palumba... Poza tym głupio tak- 4 chłopa z RAW? Nieee...

ME- kolejny zieeew.... NIC tam ciekawego sie nie wydarzyło...

Odnotować: na plus dobry występ Umagi; pojawienie się Candice :D i speech Marelli (kolo jest wy*ebany na micu, zaryzykuję, ze w chwili obecnej speeche ucina nejlepsze na tym całym RAW, bo reszta nawet jeśli talent do gadki ma to go nie pokazują ostatnio...). Reszta raczej na minus.

dzięks

Regulamin forum:

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.

3. Nie oglądałeś gali, masz zakaz komentowania jej. Komentujemy gale po obejrzeniu, nie po przeczytaniu wyników.

4. Zakaz cytowania wyników. Swoją wypowiedź rozwiń tak, by cytowanie wyników nie było potrzebne.

5. Posty łamiące powyższe zasady będą usuwane, a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

Dop. IIL - pomyliłeś działy kolego =))