Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Scott Steiner & Petey Williams pokonali Jaya Lethal & Sonjay Dutt

2. Match

Curry Man & Shark Boy pokonali Rellika & Black Reigna

3. Match

Ladder Match for the Drinking Championship

James Storm pokonal Erica Young

4. Match

Non-Title Match

Awesome Kong pokonala Angeline Love.

5. Match

Non-Title Match

Kurt Angle pokonal Kevina Nash
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

3

• Kojot

3

• DonCarlos

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Co to do cholery jest??!!Przecież impact jest w czwartek

Autor posta otrzymał ostrzeżenie - złamane zasady działu TNA Impact Wyniki.

iMPACT! całkiem niezły. Rozpoczał się fajnym segmentem z Angle'ami i brawlikiem Brooks i Banks (kolejny swoją drogą też niczego sobie...). Później 'iodchudzanie teamu 3D- nawet niezła polewka z tego była :lol

Przechodząc do walk- trzeba przyznać, że były już dłuższe niż w poprzednich tygodniach i to nie tylko main event, ale wszystkie. No i dobrze.

Na początek bardzo przyjamny tag Machismo i Dutt vs pakerzy; niezły przedsmak matchu o X title na DX Williamsa i Lethala.

Dalej- kolejny tag, który wypadł dobrze. Dobry pomysł z tym wwaleniem Reigna i Rellika do tagu, pomysły jakby się już na nich skończyły... oczywiście jest to spowodowane takowym feudem z Kazem i Youngiem ale mam przeczucie, ze po jego zakończeniu 'zostaną razem' w tej walce nawet nie mam czego wytknąć Reignowi, pokazał się z dobrej strony. Aha, jeszcze jedno- Curryman jest zajebisty =))

kolejny match o beer drinking championship- ehhh pozostał niesmak po bardzo dobrej walce tej dwójki na Against All Odds. Z dupy wzięty ladder match, który trwał koło pięciu minut, nie było żadnych fajnych spotów i finish głupi... Skoro Storm wygrał ten pas to chyba 'wycofają go z obiegu'. Jedynie Gore na koniec bardzo przyjemne dla oka.

Kolejna walka, tym razem babeczek bardzo mi się podobała, Angelina pieprzy coraz mniej spotów, nawet przeważała większość walki- było dobrze. No i oczywiście zawsze na nią i Velvet miło jest popatrzyć...

Na koniec 'main event' nie wypadł tak beznadziej nie jak przewidywałem, był tylko słaby :D Choć zasługi Nasha w tym nie ma żadnej, on właściwie nic nie zrobił... Tyle samo Angle by zrobił z workiem kartofli...

Ogólnie to widać, że iMPACT maluśkimi kroczkami, ale jednak stopniowo zmienia swoją formułę.

Zasłużone 4/6.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Na początku Booker szuka Bobbego odc. 1234 :P Za chwilkę brawl między Tracy i tą drugą :P Rozwalił mnie wywiad ze Scottem... "walczymy z Black Machismo i Mahatma Gandi czy jak tam On się nazywa" =)) Pomysł na team Scotta i Peteya mi się podoba, nieźle prezentują się w ringu, do tego mają Brocke która trzepnęła Jeya o schodki :t_up: No i zawsze przyjemnie obejrzeć Canadian Destroyer :D Segmenty z 3D mnie powaliły, wizyta w cukierni szczególnie... "wypluj... wszystko" =)) No i ważenie sie nie udało, Shark i Cury walczyli z Reginem i Rellikiem... ten brawl na końcu mnie lekko przeraził, zaczynam się bać żeby tak nie wyglądały teamy na Lockdown... jedynie 3D i Kaza bym z Nich wszystkich zniósł. Akcja Rooda z kajdankami... lipa. Storm ma lęk wysokości :lol Mecz jak powiedział kieska, z dupy wzięty, za krótki, za mało akcji, za duzo lęku przy wchodzeniu na drabine :| Rhino zabrał pasek... ciekawe po co :roll: Wejście Angeliny i Velvet powinno być zdecydowanie dłuższe :twisted: Po walce wpada OBD gada sobie i gada wpada Zepsuty Cycek Kim i panie znowu się kłócą :lol Walka Kevina z Kurtem... jak patrzę na Kurta to od razu widze kwadratowego Cene :shock: Kurt bije Karen... czyli początek feudu AJ vs. Kurt, pewnie niedługo dołączy do tego Cycek Joe i na Lockdown będziemy miali Triple Theard :t_up:

Ogólnie Ympakt na 8,5 :t_up:

Impact dobry.Jeden z lepszych w ostatnim czasie.

Fajny brawl między Banks i Tracy.Pierwsza walka tag team była niezła.Widzieliśmy mały przedsmak walki o X Division title.Będzie ciekawie...Petey pokazał swój wyczesany finisher i walka zdecydowanie na plus.

Następnie kolejna walka tagów, ale przedtem film z "odchudzania się" świniaków z 3D :lol

Wracając do tagów, były one trochę oryginalne :P

RelliK, Black Reign, Curryman ( :D ) i Shark to mieszanka wybuchowa, jeśli chodzi o gimmicki...Walka znośna.

Potem Ladder Match, który nie zachwycił.Storm bojący się wysokości :lol A już niedługo Elevation X...

Jedyny pozytyw to Gore Rhino na koniec...

Walkę kobitek przewinąłem, bo ileż można oglądać Powerbomb tej dużej, ktora podbno jest kobietą...

Na koniec Main Event, który był nie najlepszy...

U Nasha forma już nie ta...Kurt bije żonę...ale nie przeszkadza mu to w wygraniu kolejnej walki :roll:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Dobra gala, zarówno pod względem wrestlingu jak i segmentów. Akcje z Team 3D były rozwalające, do teraz mam z tego niezłą polewkę :lol Podoba mi się to jak Scott Steiner promuje Petey Williams'a, współpraca w tagu jak najbardziej na plus, walka od siedmiu boleści potworów oraz Curry Man'a i Shark Boy'a bez większych fajerwerków, dobrze, że wykorzystują dalej Rellika. Ladder match miedzy James'em Storm'em, a Young'iem pierwsza klasa, ale od razu rzuciło się w oczy to, ze Storm seeluje strach na wysokościach - to samo co Rhino rok temu na konstrukcji.. w walce kobiet oprócz gorącego wejścia panienek Love i Sky nie było nic ciekawego, po walce dopiero zaczęło się coś dziać, liczę, że w Three Way Dance na DX Gail vs. Kong vs. O.D.B, Kim i ODB będą z sobą współpracować i wykonywać tag movesy na Kong. Kolejny raz TNA zaserwowało nam historyczny main event, walka Kurta i Nasha o dziwo nie wyszła tak źle jak przypuszczałem, mieliśmy dwa Jacknife i sidewalk slam w wykonaniu Nash'a bez większych zastrzeżeń, końcówka jak to zwykle bywa, Kurt win i nie ma mocnych ;) szopka na linii Karen - AJ - Kurt zaczyna się zacieśniać, ciekawe czy wyjdzie z tego coś konkretniejszego.

Gali stawiam 4+/6.

Jezu, aż żal patrzeć na te wypowiedzi marków TNA :roll: Wam chyba WeeMan na głowę upadł, albo jakiś inny modjo, że takie bzdury piszecie =))

No ale dobra, czas na jakiś normalny komentarz.

Impact słaby (też mi nowość, od początku '08 nie mieliśmy chyba żadnego dobrego Impact'a, no może 1-2).

Opener walką gali, całe 4.5 minuty, no ale walka wypadła dobrze. Szkoda tylko, że TNA tak mizernie wykorzystuje swój czas antenowy...

Dalej mamy cyrki z 3D, mnie to akurat nawet bawi, ale glówna w tym zasługa Brother Raya, który jest wg mnie najjaśniejszą postacią TNA pod względem segmentow.

Pajace vs 'Hardcorowcy' :rotf: - tutaj było już niestety słabo. Dziwi mnie sposób prowadzenia postaci Rellika i Reigna. Przez te ciągłe porażki mało kto ich kupuje, a oni nadal kreaowani są na mrocznych i strasznych =)) ŻAL :0

Następnie super wyczesany Ladder Match, zawsze zastanawiałem się jak można spierdolić walkę tego typu, a teraz mi to ładnie zobrazowali.

Gówniny booking, 0 ciekawych spotów, ogólnie nic ciekawego. No i mogliby już zakończyć te drinking championship bo to kolejny przykład marnowania czasu antenowego na nic nie warte gówna.

Walka kobiet słaba, ale kurde miło popatrzeć na 2 najładniejsze divy TNA - Angeline i Velvet :twisted:

No i wyjebany Main Event, normalnie poziom wrestlingu *****, zajebiste tempo, nikt chyba nie przewidywał wygranej Kurta. :rotfl:

Podsumowując gala słabiutka, określenie TOTAL NONSTOP ACTION sprawdziło się tylko w 1 (4 minutowej walce! sic! ).

Niewiem po co był im ten 2h Impakt, ratingów wysokich to oni takim shitem nie osiągną nigdy.

Jezu, aż żal patrzeć na te wypowiedzi marków TNA :roll: Wam chyba WeeMan na głowę upadł, albo jakiś inny modjo, że takie bzdury piszecie =))

Pisz sobie co chcesz na temat gal iMPACT! czy też TNA, ale, że tak napisze.. o***l się od komentarzy moich, jak i innych userów wyżej piszących w tym temacie, których nazwałeś markami.. co to w ogóle za komentarz "żal patrzeć na wypowiedzi marków. TNA" .. nie podoba się to nie zaglądaj do tego tematu! czy ja albo ktoś inny zaczyna komentarz gali WWE od słów "żal patrzeć na te wypowiedzi, jesteście ślepymi markami WWE" :evil: wrzuć na luz, bo to już nie jest śmieszne, a żałosne.. Wiesz dobrze, że mój stosunek do WWE jest dokładnie taki jak Twój do TNA, a konflikty zawsze wynikają z tego, że fani WWE najeżdżają fanów TNA, z tego prosty wniosek - przestań się dopierdalać do nas! kolejne posty i wpisy obrażające userów piszących w tych tematach jak i działach (tak nazwanie kogoś markiem podpina się pod obrazę) będą usuwane, know your role .. :evil:

IIL, ssi. =))

Ile to razy pisałeś o markach WWE, więc ja sobie będe pisał teraz co chce, jak będziesz kasował będe wklejał na nowo :)

I ogólnie moge pisac na temat TNA co zechce, tak też będe robił. ;)

And that's the bottom line.. :arrow:

btw. Najbliższy impakt tuż tuż :rotfl:

Widzę, że rozmowa na ircu nic Cię nie nauczyła, a i z czytaniem nie najlepiej..

Pisz sobie co chcesz na temat gal iMPACT! czy też TNA, ale, że tak napisze.. o***l się od komentarzy moich, jak i innych userów wyżej piszących w tym temacie, których nazwałeś markami..
I ogólnie moge pisac na temat TNA co zechce, tak też będe robił. ;)

...

Widać z poziomem intelektualnym też nie lepiej.. ja jestem antyfanem WWE z krwi i kości, cofa mnie od tej federacji na kilimoetr i od roku nie wiem, że w ogóle istnieje, ale.. nie cisnę za to innych osób, które są fanem WWE, przecież każdy ma swoje zdanie, tolerancja, tolerancja i jeszcze raz tolerancja, sprawdź w słowniku, a dowiesz się co to jest.

Uczyć to ty starego możesz, nikt mi nie będzie mówił co ja mam robić.

Widać z poziomem intelektualnym też nie lepiej.. ja jestem antyfanem WWE z krwi i kości, cofa mnie od tej federacji na kilimoetr i od roku nie wiem, że w ogóle istnieje, ale.. nie cisnę za to innych osób, które są fanem WWE, przecież każdy ma swoje zdanie, tolerancja, tolerancja i jeszcze raz tolerancja, sprawdź w słowniku, a dowiesz się co to jest.

ile razy już czytałem teksty w stylu marki WWE, itp itd. Założę się, gdybym napisał że TNA jest zajebiste, wyjebane w beret, super humorystyczne, fenomenalne, a WWE to tragedia, porażka itp. to jeszcze bym twoje błogosławieństwo zyskał ;) Więc zachowaj te pseudo - weemanowskie komantarze dla siebie.

Dop. IIL - zapraszam do gadulca.

Dop. Kojot - dziękuje za zaproszenie.

Heh już po raz kolejny wpadam tutaj bo Impacta obejrzałem , żeby mi nikt nie mówił że ja nie oglądam i oceniam. Impact średni choć powiem jedno...TEAM 3D i odchudzanie to motyw przewodni tego odcinka :D. Ale wróćmy do walk. A raczej zacznijmy je komentować:).

Steiner i Williams pokonali Cruiserów. Walka mogłaby być trochę dłuższa bo wtedy mogłaby być lepsza , ale wątpie by Steiner wytrzymał dłużej. Canadian Destroyer , chylę czoła ale ten finisher jest świetny. Curry Man którego ja akurat nie kupuje wraz z Shark Boyem którego de facto jeszcze bardziej nie kupuje pokonali monstra. Walka znów średnia bo raczej rywale nie pasujący do siebie. Na koniec brawl co mi się akurat podobał ,ale ten strach Young'a ... szkoda bo to akurat mój ulubieniec Ti En Ej. Ladder match...i tutaj się do wszystkich przyczepie , bo to za cholerę nie był strach tylko za dużo sobie wypił , przynajmniej tak zrozumiałem z wywiadu z nim. No ale walka sama w sobie słaba i nie piszę tego jako mark WWE broń Boże , tylko Ladder Match to dla mnie najlepsza stypulacja i spodziewałem się czegoś więcej , ale jak już ktoś zauważył GORE elegancki. Divy i ... King Konga ominąłem jak robię w WWE zresztą. No i ME , też taki średniawy , według mnie Nash już się nie nadaje jako wrestler , ale w sumie nie poradzil sobie źle , trochę reversali było jeśli chodzi o Ankle Locki a raczej pseudo Ankle Locki , poza ringiem też walka rozgorzała co ma nam zapowiadać ciekawe TNA PPV. Finish myślałem że jednak wygra Nash a jednak Low Blow i one two three. Ja jednak jakbym miał dać ocenę to 3+ ale nie ze względu że jestem fanem WWE bo TNA też zacząłem oglądać bez przymusu tylko dlatego że walki nie były świetne.

przecież każdy ma swoje zdanie, tolerancja, tolerancja i jeszcze raz tolerancja
Jakby były piwa to byś je dostał....taka jest prawda ja osobiście nigdy nie najeżdżałem na fanów TNA a starałem się oglądać teraz zacząłem i nie mam nic przeciwko niej co nie zmienia faktu że wolę WWE.