Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Non-Title Match

Hardcore Holly & Cody Rhodes pokonali Santino Marella & Carlito (w/ Maria)

2. Match

Money in the Bank Qualifying Match

Chris Jericho pokonal Jeffa Hardy

3. Match

Umaga pokonal D.H. Smitha

4. Match

Shawn Michaels pokonal Lance Cade (w/ Trevor Murdoch) przez DQ

5. Match

John Cena & Triple H pokonali Mr. Kennediego & Randy Ortona
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• DonCarlos

1

• tomo

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jak na moje całkiem spoko RAW, zdecydowanie lepszy niż tydzień temu. Walka Y2J z Hardym pełen kozak, dużo ciekawych akcji, akrobacji i ciekawe zakończenie (spodziewałem się CodeBrakera a tu psikus). Umaga pocinsoł szybko jakiegoś jobbera i zaczyna się jego push jako maszyna do zabijania. Potwierdziły sie doniesienia wszystkich spojlerów że kariere Flaira na WM zakończy Shawn Michaels. Ładny speech z tym zwiazany, szykuje się mecz pełen szacunku i łzy fanów :). Ciekawa afera na lini Cena - Hunter oby tak dalej..

Jeden z lepszych RAW ostatnio pod względem entertejmu 8).

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Styl:  Jasny

No RAW zdecydowanie lepszy niż tydzień temu. Na dzień dobry fajny segment ze zdjęciami, dwa świetne RKO :) Dobra przejdźmy do walk...Holly i Niebieskie portki VS Carlito i Santino no cóż jestem za pushem dla pary karaibsko - włoskiej. Im te pasy bardziej się należą niż Rhodes/Holly. Walka była w miarę dobra , ale jak widzę biegającego młodego Rhodes'a to jakoś mnie nie dobrze jest. MITB Qualyfing match poprzedzony fajnym segmentem w biurze Regal'a ... dobra walka Y2J wraca do formy , Jericho w formie i mamy ładną walkę. Fajny finish, choć myślałem że skończy się już na Walls of Jericho a tu zonk. Umaga pokonał Smith'a dawno nie widzieliśmy gościa w TV ma zadatki , a Umaga potwór niszczy wszystkich na swojej drodze :P . Michaels pokonał Murdoch'a i Cade'a w sumie tylko Cade'a ale te dwa Słit Czejn Mjuziki na prawdę świetne :). No i wychodzi że to Shawn Michaels a jednak. Będzie show , przyjaźń i łzy. Cena i HHH VS Kennedy i Orton , na początek nowy theme Kennedyego nawet fajny . Walka mogła być . Nie mogę jednak tylko patrzeć na STFU , jak widzę tą wykrzywioną wrzeszczącą mordę to mdli mnie. Końcówka fajna Kennedy zrobił swoje , pokazał śmieszną minkę i zszedł z ringu.

Ogólnie gala na plus.

Jak już zauważyli panowie powyżej RAW napewno lepszy niż ten z zeszłego tygodnia, ale do rzeczy.

Hardcore Holly & Cody Rhodes pokonali Santino Marella & Carlito (w/ Maria)

Heh walka w sumie denna, finisher w wykonaniu Hollyego też to dupy bez mocy... King za ringiem zabawiał się z Marią niezły koleś.

Skoro Hardy miał już zapewniony występ w MITB wiadomo było, że wygra Y2J go też na WM nie może zabraknąć... swoją drogą puki co dobra ekipa się tam zebrała. Co to walki to konkretna czekałem własnie na coś takiego. Miłe dla oka, na sen nie brało więc wszystko git.

Tutaj dominacja Umagi wkońcu nic innego być tutaj nie mogło...

Walka sama w sobie mało pasjonująca, ale co się stało po niej? Flair wchodzi i chce, aby HBK walczył z nim na wrestlemanii :D no to jest dobra wiadomość oby ta walka na WM była jakaś konkretna :D Flair mógłby się wysilić :D

Walka krótka, głównie okładanie HHH na koniec Cena ze swoim STFU, ale koncówka mnie zaskoczyła co tam Kennedy miał robić? ehh nie czaje....

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   2

finisher w wykonaniu Hollyego też to dupy bez mocy

Czy alabama slam może miec moc =))

Money in the Bank Qualifying Match

No jak częściej będą serwowali nam takie walki jak EC RAW na NWO albo to starcie to Ti eN eJ może już interes zwijać =)) Fajna, szybka, emocjonująca walka, bez żadnych super akcji ale to w końcu zwykły RAW więc swantona z dachu nie należało sie spodziewać. Wynik także jak najbardziej mi odpowiada, bo w końcu Jericho pokonał czołowego ostatnimi czasy main eventera co znaczy że Vince nie chce go zesłać do lamusa. Fajnie też że publiczność do końca nie była za Hardym, niby bardziej słychać było jego nazwisko ale chyba tylko dlatego że jest bardziej nośne niż Y2J bo był jednak taki moment gdzie fani Chrisa byli bardziej słyszalni i to też cieszy, przynajmniej mnie.

Dwa ładne SCHM tyle zapamiętałem z tej walki no i oczywiście to co było po niej, bardzo dobrze zrobili że pozwolili skończyć kariere Nejczura takiej legendzie jak Habeka a nie jakiemuś przypadkowemu Kennedyemu.

Niby nic nadzwyczajnego sie nie wydażyło ale postawa w ringu Umagi zaczyna mi imponować, to moze być dobry main eventer przez wiele lat no i coraz częściej zagraża dominacji wielkiej trójki typowych heavyweightow Taker, Samoa Joe i Abyss. O ile do Cycka mu jeszcze brakuje o tyle z Abyssem pewnie mógłby konkurowac już teraz.

Fajnie ze szybko skończyli, z jednej strony panowie 3 akcji a drugiej nudziarze od headlocków, bez jakieś specjalnej stypulacji to nie mogło być ciekawe.

Tagi przewinąłem, nie lubie oglądac żadnego z tych cipoli. Marelle przy micku lubie ale w ringu ssie jak reszta.

• Reputacja:   0

RAW napewno lepszy niż ten sprzed tygodnia.

Pierwsza walka tagów, która przewinąłem do zakończenia...Potem czas na MITB Qualifying Match.Walka mogła się podobać.Rozgrywana w szybkim tempie walka.Było trochę emocji.Wynik trochę zaskakujący, ale fajnie, że Jericho nie odszedł na dalszy plan.Walka zdecydowanie na plus.Potem łatwa wygrana Umagi.Nastepnie wygrana przez DQ HBK'a.Sweet Chin Music zaserwowane dwa razy mogło się podobać.Dobra wiadomość, że to właśnie HBK zakończy karierę Flaira.Oby Rick wykrzesał z siebie coś więcej.

Main Event taki sobie.Wygrana Kwadrata i Trajpela do przewidzenia.Szkoda, że przez STFU :|

Na koniec Kennedy wyręcza HHH i można powiedzieć że RAW był udany.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dobre Raw :)

Na początek 2 ładne Rko... w zeszłym tygodniu oglądaliśmy 2 x Pedigre, teraz 2 x Rko, więc niestety za tydzień pewnie to bedzie Double Fu :shock:

Pierwsza walka lipna, Rhodes dostał lanie, Holly to nadrobił, dużym plusem tej walki były próby zaczepienia Marii przez Jerrego :)

Jericho z Hardym stworzyli zdecydowanie walke dnia, nieczego nie brakowało, może jedynie finishera w wykonaniu Y2J.

Umaga poznęcał się na DH... żeby zbudować gimmick potwora będzie trzeba czegoś więcej od jobberków... może np. Johna Ceny :D

Shawn rozwalił wieśmacków... te dwa SCM wyszły pięknie, potem wpada Flair i już wiemy kto zakończy karierę Rica, lepszego wyboru nie mogło być :)

No i ME... Trypel i Sina musieli wygrać tą walkę i tak się stało, na widok krzywej mordy Siny przy STFU miałem stan przedzawałowy, dobrze że Ken szybko tapował bo mógłbym doznać trwałego uszczerbku na zdrowiu psychicznym ;)

RAW nie był az taki zły, no właśnie- aż taki zły... Dobry był tylko MITB match, reszta była słaba albo nawet syfiasta...

Na początek mieliśmy typową dla WWE jakże oryginalną, ambitną, ekscytującą i zaskakująca konfrontację typu '-ja wygram ten match; -nie bo ja; -gówno, to ja go wygram... :roll: ' tiaaaaa... Przynajmniej RKO się przyjemnie obejrzało.

Później słabiutki tag z jednym plusem- Maria :D

Dalej- świetny match Jericho i Jeff'a. Trzeba przyznać, że technicznie genialny on nie był- niezły i owszem, ale ten grom near falli to różnych signature movesach stworzył fajne emocje i bardzo przyjemnie się to oglądało. Swoją drogą Hardy zrobił w ostatnich paru miesiącach 3 walki (tą, z HBK i steel cage z Umagą) o niesamowicie wysokim jak na RAW poziomie. Push zdecydowanie mu się należy... Oby tak dalej.

Następnie były 2 krótkie pojedynki z 'prawie' jobbarami- nic ciekawego; a że HBK ma zakończyć karierę dinozaura to i dobrze; wole takie rozwiązanie od pokonania go przez jakiegos modego przychlasta pod pozorem promocji...

Mniej wiecej w tym miejscu miało miejsce spotkanie JBL'a z Vinniem. Widać, ten idiotyczny storyline z McMahonem jako ojcem Horniego był im nie na rękę więc postanowili go jakoś odkręcić- zrobili to w bardzo kiepski pomysł przekręcając to na jeszcze bardzoej syfiasty (bo w żaden sposób nie trzyma się kupy)... Finlay starym Hornswoggla!? Brawo... :thumb:

Na koniec 'walka wieczoru' pisana przez ogromny cudzysłów- z racji na jej obsadę ni mogła wypaść dobrze... Była po prostu nudna. A końcówka- wydawało mi się, że Kennedy zaczął tapować jeszcze przed tym jak Cena skończył zakładać STFU... 8)

teoretycznie z racji tego, ze zbliża się WM weeklys powinny być bardzo dobre ale tak nie jest... kolejne RAW zapowiada się całkiem nieźle, ale pewnie wyjdzie jak zawsze...