Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact - 22.02.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Match 1

TNA TT Champion's

AJ Styles & Tomko pokonali Kip'a James'a & Boba Armstronga(w/BG James)

(Tomko spinował Boba po tym jak Kip uderzył go kulą BG, po walce Kip uderzył kulą BG'ego)

Match 2

Kaz pokonał Rellika

(Po walce na ringu pojawił się Black Regin i razem z Rellikiem zaatakował Kaza, Kaza uratował Eric Young)

Match 3

Three Way Dance to Nr. 1 Contender for X Division Tilte

Petey Williams pokonał Johnnego Devine i Sonjay Dutt

(W czasie walki pojawił się Scott Steiner który pomógł Petey'owi w zwycięstwie)

Match 4

Brother Ray(w/Brother Devon & Johnny Devine) pokonał Shark Boya & Curry Mana

(Ray pinował Sharka po uderzeniu go wagą)

Match 5

Roxxi Laveaux & MS. Jacqueline pokonały OBD & Gail Kim

(Po walce rozpoczął się brawl pomiędzy Kim i OBD)

Match 6

Kurt Angle pokonał Bokkera T

(W zwycięstwie Kurtowi pomógł Roode który odwrócił uwagę Bookera, później na ring wpadli Samoa Joe, Christian Cage i Kevin Nash. Big Kev zapowiedział że za tydzień to On stanie naprzeciwko Kurta)
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• kieska

1

• DonCarlos

1

• tranks

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Jeden z gorszych 2h iMACT'ów. Chyba próbują wdrozyć w życie tą koncepcję- mniej jaj i lepsze walki- te pierwsze chyba im się udało, bo program nie był tak zabawny jak zwykle, jednak nie odbiło się to na poprawie poziomu (może nie poziomu, ale długości) walk bo były takie, jak zwykle czyli strasznie krótkie...

Motyw przewodni tego iMPACTU czyli honeymoon (!?) AJ'a i Karen nawet fajnie wypadł, ale spodziewałem się ostrych jaj, ale tego raczej nie zobaczyłem :) Sam motyw 'przypadkowego' ślubu jest już oklepany, ale nie w TNA więc ten pomysł mi sie podoba. Oby zaowocował feudem AJ vs Kurt i końcem Angle Alliance..

Przechodząc do walk:

Dlaczego opener był o pasy TT? Dziwne... Wynik oczywiście wiadomy od początku tylko... Przecież ten stary BG'a miał juz się więcej nie pojawić... :evil: Niech wywalą całą 3 bo szkoda na nich patrzeć...

3D vs Shark & Curryman- już Shark w tym gimmicku mi się lekko przejada, jak jeszcze z miesiąc będą go promowac jako Stone Colda to chyba go znienawidzę 8) Zupełnie inaczej sprawa ma się z Currymanem- jest świetny :D Wielkie umiejętności i fanie tańczy :P Zdecydowanie kupuję ten gimmick :applause:

Sama walka jak większość na tym impact'cie- poziomem sredniak TNA, ale za krótka.

Match kobiet bardzo konkretny, jedyna perełka na tym show. Taką dyvizje aż się chce oglądac i do tego fajny brawlik na koniec. A tej całej Gail to naprawieniu... cycków wiele zarzucić nie można :twisted:

ME strasznie nudny, od oczątku było widomo, że będzie jakaś interwencja...

Ogólnie TNA przyzwycziło nas do bardzo wysokiego poziomu swoich weeklys dlatego porównując ten odcinek do poprzednich to wypada trochę słabo... Daję 3 ze sporym '-'... I jeśli mówi tak zagorzały mark tego fedu to z tym show faktycznie było chyba coś trochę nie tak...

• Reputacja:   0

Chciałbym powiedzieć ze impact był średni. Ale porównując do średniaka z zeszłego tygodnia ten wypada niestety słabo.

Honeymoon AJ'a i Karen nawet, nawet. Szczególnie podobała mi sie opowieść AJ'a jak dawał Karen kulkę ze śniegiem =))

Fajnie by bylo jakby wszystko zakończyło sie feudem na lini AJ-Kurt. Np. Kurt traci pas na rzecz Joe przez AJ'a (oczywiście nie specjalnie) ;) Mamy walki pomiędzy AJ i Kurtem z czego ostatnia jest o title shot i wygrywa AJ żeby zmierzyć sie z Joe (taa... marzenia)

Opener to samo co na AAO..., albo nie gorzej!! Niechce mi sie patrzeć jak AJ i Tomoko boja sie dotknąć starego BG'a.

Kaz vs Rellik- walka nawet dobra ,nic więcej. Fajny feudzik monster vs Erick

Petey Williams vs Johnnego Devine vs Sonjay Dutt – Jedyna naprawde dobra walka. Ale co sie dziwić X-Division

3D vs Shark Boy & Curry man - denerwuje mnie to wazenie 3D :t_down: Za to do curry mana sie przekonuje. Sharky jako Cold mi sie jeszcze nie przejadł, według mnie jest znakomity w tej roli :D

Walka kobiet... Najpierw byłem przeciwny tej dywizji, bo myślałem ze będzie to samo co w WWE. Panie z TNA jednak pozytywnie mnie zaskoczyły :applause:

ME - Nuda. Kilka fajnych (ale tez nie za bardzo) ciosów i nic więcej. Ogólnie nuda.

Całemu IMPACTOWI stawiam 4--/10.

• Styl:  Jasny

Tak prosze państwa zaglądam do działu TNA. Dziękuje za oklaski. Nie trzeba było. No cóż Impact obejrzałem , ściągnąłem bo chciałem pooglądać Wrs a w czwartek nic nie było z WWE :P. No to trza coś tutaj naskrobać. Na początku walka o pasy, hmm...gość wyglądał gorzej od Flair'a więc nie wiem co to ma być. Kip się wkurzył i rozwalił swoich friend. Walka słaba... Jedziemy dalej Young (De Facto mój ulubieniec z TNA ) ostrzegał przed tą walką. Ale Kaz musiał i walczył dobrze, fajne uniki...ale łomot po walce i tak dostał. Walka z X Division na prawdę fajnie wyglądała, Dobre akcje w walce. Brother Ray pokonał Shark Boy'a i Curry Man'a najpierw się uśmiałem jak Ray na Devona wrzucał a potem jak obrywał z mikrofonem w ręku. Team 3D to team którego mi brakuje szczerze w WWE i dla nich mogę ściągać TNA. Divy jak wszędzie ominąłem. Angle pokonał Booker'a no cóż byłem za tym drugim ale cii. Gdyby nie tamten trzeci byłoby po walce. A tak to Angle wygrał, walka nawet dobra nie powiem.

I tak rozpoczyna się moja przygoda z TNA po raz kolejny. Dziękuje za uwagę.

• Reputacja:   0

Na dzień dobry napisze że impact dużo słabszy od kilku poprzednich jednak ostatnio TNA wydaje mi się całkiem ciekawe wiec z chęcią jak zawsze obejrzałem.

AJ Styles & Tomko VS Kip James & Bob Armstrong - Nie moge strawić tego pajacowania AJa zwłaszcza że to mój faworyt z TNA + ulubiony tag team. Sama walka raczej kiepska, nie wiem dlaczego ten dziad bullet Bob znowu walczy miał byc już koniec tego słabego żartu.

Kaz vs Rellik Całkiem nie zła walka ogólnie Kaz ma dosc ciekawy styl prowadzenia waliki, ogólnie chłopaki z Division X dają rade.

Petey Williams vs Johnnego Devine vs Sonjay Dutt - Jak wyżej, dla mnie kozak.

Brother Ray vs Shark Boya & Curry Mana - Cały ten cyrk ogólnie mnie nie kręci troszke za stary na to jestem chociaż niektóre teksty Shark Boya mnie bawią.

Roxxi Laveaux & MS. Jacqueline vs OBD & Gail Kim. - ja się na babskim wrestlingu nie znam wiec sami sie wypowiadajcie. Ogólnie czikulinka fajna dupeczka cała reszta mało damska :P.

Kurt Angle vs Bokkera T: Sama walka średnia, oczywiście wpadł Kevin na pełnym kozaku i będzie musiał sie podłożyć za tydzień Kurtowi. Mogli by tego dziada chociaż przefarbować bo wygląda jak srebrny lis.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg