Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 22/02/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Money In The Bank Qualifyfing Match

Shelton Benjamin def. Jimmy Wang Yang

Tag Team Match

Jesse & Festus pokonał Decue 'n Domino

Single Match

Big Daddy V pokonał Shannon Moore

Non- Title Match

Batista pokonał Montel Vontavious Porter

Single Match

Kane pokonał The Great Khali

Single Match

Chuck Palumbo pokonał Matt Jackson

Non- Title Match

Rey Mysterio pokonał Chavo Guerrero
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Polski Solider

1

• badziewiarz

1

• benZ.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Smack na pewno lepszy niż RAW. Ja jak zwykle swoje zdanie wyjawię więc nie musicie się ze mną zgadzać. You feel me?? Dobra. Na dzień dobry bardzo ładna walka Sheltona wraz z Jimmym. Jak wyszedł Shelton i Money in the bank qualyfing match to wiedziałem że wygra. Bałem się tylko kogo mu podłożą. Wyszedł kowboj i....stworzyli świetną walkę. Przez chwilę myślałem że WWE serwuje nam niespodziankę i to właśnie Jimmy wygra. Dalej mamy dobry tag match. Choć nie lubię Deuce & Domino to lubię widzieć jak podkładają się lepszym teamom. Jesse & Festus jakoś mi podchodzą i widziałbym ich jako mistrzów TT. BDV pokonał Moore'a i tutaj słabiutko ze strony BDV , Moore nie miał co do roboty ale to co robił, robił dobrze. Batista pokonał MVP szkoda że tak wyszło. Mogliby teraz dać MVP wygrać, walka była dobra do momentu trzech Spine busterów co dla mnie było przesadzone. Batista Bomb spierdzielona jak zwykle. Kane VS Khali, teraz to przede wszystkim markowanie się włączyło. Bałem się że drewniak pokona Kane'a a jednak nie walka prowadzona przez Big Red Machine była średnia tylko i wyłącznie na wielkiego drewniaka Khalasa. Reversal fajny i wygrana fajna. Frustrat VS jobber , szkoda gadać. No i ME Rey wygrał z Chavo, nie dawałbym mu żadnych walk jak jest kontuzjowany. Lecz ta wyszła w miarę dobrze, na koniec Show zrobił Big Show i pokazał piękny Chokeslam.

Gala for me udana :)

• Reputacja:   0

Mi tez gala podobała się duzo bardziej od ostatniego RAW. Shelton z Jimmym zrobili jedna z ładniejszych walk jakie ostatnio widziałem na galach WWE. Nawet przyznam że też zwątpiłem w zycięstwo Sheltona przez chwlie, a tego własnie ostatnio mi brakowało bo pachniało niespodzianką. Końcówka z Rayem tez mnie zaskoczyła że w ogole będzie walczył w jakiejkolwiek walce. No i na całe szczescie Kane wygrał z Khalim chociaż styl w jakim dali mu wygrać zostawia troche do życzenia. MVP z Batistą też całkiem spoko i podsumowując piątkowy SD na duży plus.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   1

Shelton Benjamin def. Jimmy Wang Yang

Wiadomo było, że Shelton do MITB napewno się zakwalifikuje nie może go tam przecież zabraknąć w tym matchu zawsze można pokazać jakąś konkretną akcję, a on to akurat potrafi. Walkę którą zrobili z Yangiem napewno można nazwać najlepszą walką na tym SD! ale tak to jest wkońcu dwóch konkretnych wrestlerów się zebrało :D

(przy okazjii było by dobrze gdyby Yang też dostał szansę na walkę w MITB przydał by się tam)

Jesse & Festus def. Decue 'n Domino

To już mnie nie bawi... ale coś do zapychania czasu być musi...

Big Daddy V def. Shannon Moore

Kolejny wynik wiadomy odrazu - grubasek musiał porzucać Moorem żeby podbudować swoją pozycje tłustego mastodonta.

Oczywiście walka bez rewelacjii.

Batista def. Montel Vontavious Porter

Tutaj wiocha :/ - dwie kaleki po EC każdy łapie się za głowe, a to za plecy i wydziera się w niebogłosy :/ końcówka tylko znośna chociaż Batista Bomb znowu fatalnej jakości.

Kane def. The Great Khali

Khali jakiś żywszy ostatnio na ringu, ugina kolana itp. walka nienajlepsza :/ a końcówka też do bani :/

Chuck Palumbo def. Matt Jackson

Chuck też dostaje jobberów? co oni chcą z niego zrobić? ehhh chociaż power ma niezły :D na tym Jacksonie było dobrze to widać.

Rey Mysterio def. Chavo Guerrero

Na cholere to skoro jest niesprawny niech idzie na operacje, a nie walki mu się daje :/

Na koniec wchodzi Big Show i niszczy go do reszty....

Swoją drogą Big Show od czasu powrotu na NWO nie odwiedził jeszcze tylko ECW ciekawe kiedy tam wpadnie.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P