Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE wrestler PPV No Way Out 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Royal Rumble 2008 - Jeff Hardy 60%

200px-NoWayOut08.jpg

Wybierz najlepszego zawodnika PPV No Way Out 2008

Nominowani:

1) Chavo Guerrero - Mistrz ECW w dobrej formie. Czysto pokonał CM Punka po frog splashu i obronił swój pas.

2. Edge - - wyliczył Rey'a już po niecałych 6 minutach walki i jedzie na WM24 bronić swój tytuł WHC.

3. Undertaker - wygrał Smackdown Elimination Chamber mimo tego, że na ringu pojawił się jako pierwszy. Dobra walka w jego wykonaniu. Szczególnie końcówka z Batistą.

4. Triple H - - wygrał RAW Elimination Chamber (cóż za zaskoczenie) i main event WM24 jest jego.

5. Jeff Hardy - mimo, że po raz kolejny nie wygrał to jednak zaprezentował się bardzo dobrze. Szczególnie duże wrażenie zrobiło na pewno na wszystkim wybicie się po pedigree.

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• Polski Solider

1

• Cyc

1

• Dexter.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Miałem trudny wybór pomiędzy Undertakerem a Triple H. Postawiłem na tego pierwszego dlatego że walczył jako pierwszy i wygrał EC. Pokazał się z dobrej strony w tej walce, zobaczyliśmy kilka fajnych akcji w jego wykonaniu np. chokeslam na MVP z klatki.

Tak Undertaker zareprezentował się świetnie. Pomimo że wszedł na ring jako pierwszy wygrał EC. Pomimo zmęczenia przyjoł serie ciosów od M.V.P to jeszcze miał siłe wykonać na nim chokeslam z klatki. Oddaje głos na Takera :thumb:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   1

Wybrałem Triple H za zwycięstwo w RAW Elimination Chamber, dlaczego ponieważ walka RAW była dużo ciekawsza niż Smackdown-a w której wygrał Undertaker.

Osobiście dla mnie bohaterem RAW Elimination Chamber jak i całej gali był Umaga który pokazał nam chyba największe show tej gali, swoimi akcjami i zagraniami, Samoan Drop z HBK i Chris-em na barkach były naprawdę przedniej marki!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Styl:  Jasny

Głos na Triple H. Wygrał ME . Osobiście uważam że Main Event to dobre słowo na tą walkę. I jak CyC uważam że znaleźć się tu powinien Umaga.

Głos na Takera z tych wytypowanych do głosowania pokazał się najlepiej, wykonał kilka fajnych akcji jak np. chokeslam na Finlay'u, fajnie skontrowany tombstone i chokeslam z klatki na MVP (choć tak sredniawo sprzedany przez tego drugiego...).

Jednak nieformalnie także oddaję głos na Umcię ;)

Głos oczywiście na Takera. Bardzo fajna walka i wiele ciekawych akcji z jego strony. Chokeslam na MVP i kończacy Tomb Stone przedniej marki. Ogólnie to szkoda mi Jeffa bo chłopak mógłby w końcu coś wygrać.

No i oczywiście Umaga zasługuje na uznanie. Bardzo dobrze się pokazał, zrobił kilka naprawdę świetnych akcji i rozkręcił całą walkę ROW Elimination Chamber.

Głos na Chavo bo osobiscie mocno mnie zaskoczył, spodziewałem się totalnej nudy a otrzymałem bardzo efektowną walke. Pedigree na krzesełka i bez krzesełek widziałem już wielokrotnie tymczasem Chavo pokazał że niedoceni wrestlerzy tez sporo potrafią jesli patrzy się na skill, a nie na otoczke która dobiera im WWE..

Jakby była opcja zagłosował bym na Jamala czy tam Umage.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Undertaker został wybrany wrestlerem No Way Out. 6 głosów.

16476371734edf391100c30.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...