Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Money In The Bank Qualifying Match

Jeff Hardy pokonał Snitskiego

Paul Burchill pokonał Super Crazy

Money in the Bank Qualifying Match

Mr. Kennedy pokonał Vala Venisa

Steel Cage Match

Mr. McMahon v. Hornswaggle (No Contest)

Maria pokonała Beth Phoenix i zdobyła kontrakt z Playboy'em no i powrót Candice Michelle

John Cena pokonał Randy'ego Ortona w walce której sędzią był Triple H
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

2

• DonCarlos

1

• badziewiarz

1

• benZ.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No więc zaczynam swoje biadolenie :D . Nie wiem aż od czego zacząć bo ta gala to było przegięcie pały, albo ja jestem na to za stary lub wpadam w WWE depreche. Nie wiem co się stało Vincowi, zawsze wiedziałem że jest starym zboczeńcem ale jego ostatnie wyczyny są jak dla mnie za grube. Całowanie w tyłek przez tego karła, lanie go paskiem, i gadka o wychowywaniu dzieci zupełnie mnie nie rajcuje. Może niedługo kazirodca Paul Burchill który ma najbardziej psychiczny gimmick w historii dostanie intercontinentala. Na dodatek z mistrza boksu robią jakas piz**czke co giba się przy 50 cencie i awanturuje się z Big Showem (który podobno jest w świetnej formie, zobaczymy). Oby tylko Money In The Bank nie skończyło się taką obsadą jak rok temu 8) .

Na plus mogę napisać że Candice wróciła, a HHH przynajmniej nie smyrał się po dupsku z Ceną i Ortonem.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Urządzenie:  Windows

Na początek Hunter gada o WueMce i o tym że będzie 12 krotnym mistrzem :D Wpada Orton i mówi jak zawsze że to On jest najlepszy jak zwykle wymienia wszystkich których pokonał, zapowiada się ciekawy feudzik... i oczywiście ktoś ten piękny obrazek musiał spierdolić.... kto :?: Dżon Sina :| Co On tu jeszcze robi... taka mała dygresja widzieliście nowy t-shirt Siny, jego kwadratowy łeb tam jest taki sam jak w rzeczywistości =)) Pomysł Regala... NIE :!: To nie może być prawda Sina dostał jeszcze jedną szansę, ostatnia nadzieja była w tym że Hunter zadba o wynik meczu...

Hardemu zmienili them... lipny stary był o wiele lepszy :t_down: Co do walki ze Świńskim... co tu dużo komentować wiadomo że Hardy w MITB byc musi.

HBK mówi o wprowadzeniu Flaira do HoF... bardzo dobrze 29 Ric wchodzi do HoF a 30 kończy kariere po pięknym meczu :t_up:

Burchil i Crazy... no comments

Segment z HHH i Ortonem znowu pojawia się nadzieja na brak Siny w ME na WM.

Big Show i Floyd... czy ten murzynek musi chodzić ze swoją obstawą, wygląda z nimi jak ciota :t_down:

Kolejny mecz kwalifikacyjny do MITB... no niemożliwe któz by się spodziewał takiego wyniku :|

Stell Cage Match to chyba nie był no contest, w końcu Vince pierwszy opuścił klatkę, a co tu robi Cycek... w sumie może to dobrze że Cycek wtrąca się do McMahonów przynajmniej skończy się ta żenada z Jericho :t_up: Cycek zmasakrował Hornsa i pewnie zacznie się feud z Fitem.

Szopka z Santino i umową "Oh, what a small liter" =)) Maria wygrała, Candice wróciła czyli wszystko wg. planu :t_up:

ME jak każda walka z Cena... lipa... końcówka była koszmarem... FU... NIE... 1,2, NIE 3 :shock: This is your winner John Ce... Pediegre :t_up: I jeszcze jedno na Ortonie :t_up: Jedyne w co pozostaje wierzyć że ostatnia scena na WM będzie wyglądać jak na tym Raw... HHH z pasem Orton i Cena na deskach :applause:

Tak więc wypadałoby coś tutaj skrobnąć. Tak więc pierwsza walka. Jeff Hardy wychodzi przy nowej muzyce tak jakoś nie pasuje mi do niej ten jego bałnsik. Dobra jego przeciwnik.....Snitsky...no nie muszą dać zmęczonemu Jeffowi takiego kloca. Walka o dziwo nie wypadła źle . I Snitsky i Jeff walczyli bardzo dobrze. Wynik wiadomy...Dalej mamy Burchill'a ze swoją uroczą siostrzyczką. Zmasakrował Crazy'ego...wynik znów wiadomy, natomiast walka jakaś taka nudnawa się wydawała. Hmm Kennedy VS Venis, Hello Ladies chciałoby się rzec ale jednak to nie ten Val. Wynik znów wiadomy, chociaż dali Kennedyemu się zrehabilitować za porażkę z Wooooo Boy'em. Klatka, McMahon i Filnay z Finlay junior. Jakoś mnie już nie bawi ten feud ale wyskoczył JBL i pokazał jaki to z niego Heel. Szykuje się według mnie ciekawy feud Bradshaw VS Finlay. Maria w playboy'u i to na tyle, plus Candice Michelle :D. ME....spodziewałem się więcej kontrowersji ze strony HHH ale na szczęście poczęstował dwóch panów Pedigree, sama walka nie była zła. Cena po powrocie jeszcze mi się jakoś nie znudził i mogę patrzeć na niego :P

• Styl:  Klasyczny

Zawiódł mnie strasznie ten RAW spodziewałem się naprawdę dużo więcej :/

Początek wchodzi HHH jeszcze spoko, potem Orton, Cena niech będzie niech się plują.

Później walki i tutaj już różowo nie było :/

Jeff Hardy pokonał Snitskiego

Walka totalnie do bani :/ nic się nie działo ciekawego za cholere nuuuda! w dodatku ten nowy theme Hardyego też jakiś nie tego :/

Paul Burchill pokonał Super Crazy

Druga walka tego Paul'a więc wiadomo, że dostanie jobber'a - wygrał, ale nadal wrażenia na mnie nie zrobił.

Mr. Kennedy pokonał Vala Venisa

Ehhh co się z tym Val'em stało :/ pamiętam kiedyś śmigał ładnie na RAW is War, a teraz ehh podkłada się i tak żadko go widać na RAW. Wygrał Kennedy, ale oceniać nie ma czego bo za krótko trwała walka.

Mr. McMahon v. Hornswaggle (No Contest)

Ja pierdo*e jak można odwalać taki gniot?! nie mam pojęcia co Vince w tym widzi to jest poprostu szczyt :/ Prosze niech to się już kończy bo wytrzymać się nie da :/

Maria pokonała Beth Phoenix i zdobyła kontrakt z Playboy'em no i powrót Candice Michelle

Santino se wykombinował kontrakt, ale wałek z tym powrotem Candice myślałem, że będą jakieś fajerwerki itp. albo, że coś powie, a tutaj lipa :P

John Cena pokonał Randy'ego Ortona w walce której sędzią był Triple H

No czyli zgodnie z przewidywaniami Cena vs. Orton vs. HHH na Wrestlemanii :/ Liczyłem, że Cena zbierze Pedigree podczas walki i Orton go odliczy, ale niestety wałek :/

Podsumowywując RAW - kiepsko

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P