Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE No Way Out 2008 - Wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No mój zajebisty transfer znowu dał o sobie znać i od pon. do czw. ściągałem :/ Dzisiaj wkońcu skończyłem i odrazu zabrałem się za oglądanie.

Na początek :

Chavo Guerrero b. CM Punk i obronił ECW Title

Najlepsza walka z tych wszystkich które obaj panowie mieli to nie ulega żadnej wątpliwości. Wygrana Chavo zdziwiła mnie nieco w dodatku czysto. Jako opener walka dała radę.

Undertaker wygrał Smackdown Elimination Chamber

No tak stało się Undertaker jednak ... Elimination Chamber nie da się zJ***ć. Nawet jak na tak "słabą" obsadę tej walki dało się to oglądać, a momentami było naprawde konkretnie. Jestem ciekawy czy ta klatka celowo była niedomknięta bo Taker ładnie wyleciał hehe. Chockslam na Finlayu też konkretny nie powiem zresztą ten na MVP też dał radę. Końcówka Batista vs. Taker pomimo, że Batista lekko ssał to i tak nie ma co narzekać. Wykonanie finishera przez Taker'a nawet mi się podobało. Ogólnie ten match ma duży plus.

Ric Flair b. Mr Kennedy

Tutaj oczywiście wynik był znany odpoczątku. Podobało mi się przedrzeźnianie Flair'a przez Kennedyego, w dodatku sprzedał mu dość dużo liści po pysku :) To tyle teraz WM ciekawe kto tam się spotka z emerytem.

Edge b. Rey Mysterio i obronił World Heawyweight Title

Cholera :/ krótko trwało myślałem, że dłużej to potrwa, ale tak problemy z ręką odrazu domyśliłem się, że Edge to wygra pomimo wywaleniu klonów przez Long'a.

Po walce już coś naprawdę konkretnego - Big Show is back! nareście ciesze się, że już wraca! w dodatku szopka z Mayweatherem wielki przyjaciul Mysterio hie hie hie. Normalnie Big Show zebrał po głowie później krew, nie powiem wrażenie zrobiło. Shane McMahon nawet się pojawił. Ciekawe gdzie Show'a wyślą.

John Cena b. Randy Orton przez DQ - Orton wciąż jest WWE Championem

Hm no tutaj powiem się zdziwiłem myślałem, że Cena odrazu po powrocie odzyska pas, a tutaj jednak jest inaczej. Miłe zaskoczenie pomimo strasznie zjebanej końcówki :/ Lets go Orton, Lets go Cena publika naprawdę żywo reagowała. Na koniec nananana hey hey hey goodbye :D Ciekawe co teraz kwadratogłowy Jan pocznie. Wg. mnie wbije się go jeszcze na wrestlemanie do walki Orton vs. HHH

Triple H wygrał Raw Elimination Chamber

Tutaj już "lepsza" ekipa niż w EC/SD! coś co rzuciło mi się w oczy to sędzia podający i zabierający żyletki od Y2J'a naprawdę nie postarali się żeby to jakoś ukryć. Walka konkretna Umaga dał ładny popis siły i mimo tego, że nie przepadam za nim to po tym matchu ma u mnie plusa. Zebrał 4 finishery o ile dobrze naliczyłem ostro... reszta też dawała radę. Zwycięsca HHH wygrał 2 EC match w swojej karierze heh i jedzie na WM :D zaskoczyło mnie te głosowanie ci którzy puszczali esy postawili bardziej na Hardyego.

Wg. mnie dobre te NWO. I tak od niedzieli nic wrestlingu nie oglądałem dlatego teraz jak się dossałem ahh musiałem odreagować :D

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• benZ.

6

• LegendKiller

2

• IOOT_DZIKO

2

• Willem

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Chavo vs. CM Punk

Bardzo dobra walka,najlepsza z dotychczasowych walk obu panów oczywiście ze sobą.

Wynik troszkę mnie zdziwił.Myślałem że wygra Cm punk,i odzyska tytuł.

Ważne że obaj panowie z sprostali zadaniu i zrobili pojedynek na poziomie.

Smackdown! EC

Średni EC pewnie dla tego że obsada nie była również za dobra.Nie rozumiem całkowicie decyzji o umieszczeniu wielkiej kupy i wielkich cyców pamelii.

Wolał bym żeby ich miejsce zajęli np.Kane

Ric Flair vs. Mr Kennedy

Wynik z góry znany,słabo słabo jeszcze raz słabo.

Aż szkoda mi było Keniego że aż tak się musiał podkładać.

Edge b. Rey Mysterio

Krótka walka pewnie przez problemy Reya z ręką.

Widać że się starał jak mógł ale lecz kontuzja robi swoje.

Później Big SHOOOOOWWWWW.

Naprawdę WWE dobrze to wymyśliło całe te cyrki z tymi bokserami itp. :applause:

John Cena vs, Randy Orton

Tutaj się nie myliłem,Jasio nie odzyskał tytułu i to nawet dobrze dla niego.

Sama walka nie była doskonała ale za to publika robiła swoje !!

Raw Elimination Chamber

Od razu widać co robi obsada danej walki,dla mnie Raw EC było o niebo lepsze od SD EC.

Świetnie zaprezentowali sie tutaj dosłownie wszyscy.

Moim zdanie szczególnie Umaga.

Widać że dał z siebie co ma najlepsze.

pezetvi7.png

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Bujaka Bujaka 619

Pierwszy raz zdarzyło mi się, abym PPV oglądał przez trzy dni. No nic, tak jakoś dziwnie wyszło.

Opener średni, nawet nie chce mi się o nim rozpisywać. Zgodzę się tylko z Dzikusem, że to Chavo był bardziej wyróżniającą się postacią niż Punk.

Eliminatrion Chamber Match... Nie będę ukrywał, że uwielbiam ten typ matchu. W przypadku ECM SD! podchodziłem, jak do jeża. Obsada wydawała się być na maksa zje***a. Daddy? Khali? Haha, zajebiście.

Zaskoczył mnie początek i to niestety negatywnie. Uważam, że Takera powinni wsadzić do tej klatki. Wtedy w jakimś Times'ie, czy innym Fakcie mogliby walnąć na okładkę jakiś fajny tytuł, nie wiem, no np.:

"Bóg na uwięzi"

"Czekanie sprawia mu radość"

"Śmierć nadejdzie jutro"

Albo screen pół otwartej klatki i napis... "Brama Piekła otwarta"

Zaczęłoby się odliczanie i wtedy adrenalinka odpowiednio by wzrosła, a tak? Pierwszy wchodzi Daddy V bądź 5 (Yes!) i pierwszy leci (Yes Yes Yes) Bardzo dobrze, nie mógłbym tego ekhm wrestlera oglądać dłużej niż 5 min (hmmm...) Fajna akcja - Taker wypada poza ring. Oczywiście tak nie miało być. Po prostu zwykłe niedopatrzenie, ale Cyc Smalec Big 5 Viscera Daddy V ma za ciężką nogę i nie może jej podnieść. Mógł do Niego zejść i mu pomóc wstać, ewentualnie szepnąć jakieś miło słówko, a nie - stoi i się patrzy tym tłustym wzrokiem. No dobra, bez żartów, to poważna opinia poważnej gali poważnego usera na poważnym forum... Ładnie się patrzył Taker na MVP, kiedy ten jeszcze w klatce był zamknięty. Hmmm...

"Spójrz w oczy Śmierci"

"Sekundy..."

"Grabarz przyszedł po wypłatę"

Ładnie go dopadł w tej klatce, ładnie... Co jeszcze? Zajebisty Chokeslam za liny na Finlay'u, Batista Bomb i Last Ride. No i ładnie przemyślana końcówka z tym reversalem, piękniee to wyszło. Aha, Chciałbym jeszcze powiedzieć, że wynik nie zaskoczył mnie w ogóle.

Potem walka Flaira z Kennedy'm - Nudaaa. Nie wiem nawet co o tym napisać, chociaż jest jedna sprawa :D Uważam, że Hugh Hefner powinien się wiele razy zastanowić, zanim Maria trafi na okładkę Playboy'a. W WWE jest jeden facet (sic!), co ma zdecydowanie zgrabniejszy tyłeczek. Tylko taki trochę pomarszczony, ale nie szkodzi =))

Pojedynek Rey'a z Edgem. Nie podobało mi się. uważam, że to dupna walka była.

Cena i Orton - Odgrzewane kotlety są nawet dobre, ale ten zdecydowanie przeterminowany. Nie łykam ich walk już w ogóle. Nudzi mnie to. Widzę Jasia machającego łapą przed ryjem nad leżącym Ortonem i zaczynam wymiotować... Ile można??? Aha, Cena suck, słyszałem, oj słyszałem. I jeżeli wymiotuję, gdy Jaś macha łapą, to co robię gdy ten the champ is here po walce robi STFU i FU. Idę po sznur... Cena ledwo go dotknął, a ten już klepie, potem FU, ale nie miałem tej przyjemności oglądania już samej końcówki. Tego posta piszę z zaświatów.

Elimination Chamber Match... Czekałem na tę walkę. Obsada bijąca na łeb ECM SD! No nic, czekam, czekam. HHH, Umaga, JBL, Hardy Jeff do klatki. Zaczynają Jericho i HBK.

Ogólnie walka wyszła dobrze, ale spodziewałem się czegoś lepszego. Double Samoan Drop fajny, Umaga wpadający do klatki też fajny, ale już bardzo nie fajne było unikanie widoku Shawna, który mocno krwawił. Kamerzysta "uciekał" jak tylko mógł, Shawn leżał przez większą część czasu, a ja się wku*&$, bo ten dupek nie chce mi pokazać czerwonej twarzy Shawna. Pfff... Umaga dostaje cztery finishery hehehe, mógłby położyć nogę na linach, byłoby najs. Wybić się z czegoś takiego to może tylko wiadomo kto. Wyrał Triple H - bardzo dobrze.

Co mnie najbardziej zaskoczyło podczas oglądania tej gali? Po walce Rey'a, gdy ten się zwija z bólu... Czekam na Jasia, by sobie pośpiewać My time is now, a tu theme Showa przygrywa. OMG. Kurczę, ale zajebiście. Pojawia się na rampie, a ja się zastanawiam, ile lat mu było. No szok 7,89 razy większy, niż powrót HHH z drabinką w okolicach brzucha.

Najważniejsze. Jeszcze z miesiąc temu pisząc, że Kane wygląda jak BigShow ktoś napisałby, że przesadzam i że mam się przymknąć, bo Kane to „miszcz”. Teraz też przesadę pisząc, że Kane wygląda jak Show... To dla BigShowa byłaby obraza. Kane ma większy brzuch niż BigShow - zawsze chciałem to napisać mając mocne dowody :D

dobrze ze dodali mu chociaż nowy finisher bo to jedyna zmiana po tylu latach

To ciekawe, bo ja nic nie widziałem, a walkę Undertakera oglądałem klatka po klatce.

to przynajmniej mogliby się postrać o zakręcony scenariusz.

Zgodzę się, mogli odwalić na środku ringu Twista

Ogólna ocene zostawiam wam ale szczerze mówiac to ostatnie gale TNA wypadły dużo ciekawiej od WWE

=))=))=))

I jeszcze jedno, bo widzę, że niektórzy lubią o tym pisać. Mocno przewidywalne wyniki. A co wy byście chcieli. Jakby Khali, Rey, Cena i JBl wygrali swoje walki to byłoby fajnie? Tjaaa

Ja jestem zaś wkur***ny, bo obstawiłbym wszystkie walki w typerze, a nie zagłosowałem - fuck!

Specialnie dla kolegi/kolezanki Sejbla technika zwana Gogoplata (Stosowana np. w MMA).

Pierwszy raz w jego wykonaniu widziałem ją na Daddym V, Henrym i Strikerze.

Na No Way Out zastosował ją na Khalim.

Jak dla mnie jest dosc nowa w kazdym badz razie o ten finisher/submission mi chodziło.

Jesli cos pomyliłem to przepraszam fanów Takera wyprowadzcie mnie z błedu.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   2

Czas coś napisać. Niestety gale WWE z roku na rok stają się coraz mniej zaskakujące

+

Ogółem gala mimo strasznie przewidywalnych wyników

Są jak zwykle fani Ti En EJ =)) ze swoimi wyczesanymi komentarzami pełni pomysłów po piątkowym wyczesanym Impekcie. NIe bede przeklinał powiem tak. Gdyby wyniki nie były tak przewidywalne jak były to byście weszli i marudzili że "co to za poziom żeby z kapelusza, bez żadnego wyraźnego pushu, feudu itd wyskoczył Rey Myzterio z WHC na Wrestlemanie" albo "co to za poziom że taka gwiazda jak Ric Flair odchodzi na emeryture na podrzędnej PPV z podrzędnym ledwie main eventerem". Nie macie o czym gadać to biadolicie głupoty.

BIG SHOW... Patrzę jakiś taki mizerny, brzuszek zgubił, normalnie się crusiweightem robi

K.... jak zobaczyłem jak on gibko skoczył między linami za czarnuchami to byłem 10 minut w szoku, jeżeli połączy to z tym co pokazywal za najlepszych lat no to malowany main eventer sie szykuje normalnie.

Powodzenia w oglądaniu Czwartego brandu WWE , z currymanem , i stone cold shrk boyem na czele

=))

najlepszy HighFlayer , to on moze był , ale za WCW

Po tym to juz w ogole nie mam nic do dodania :). Jeśli nie wiesz ile jego osoba zmieniła w całej maszynie jaką jest Wrestling i jarają cię te goryle o których piszesz to sorrki noł comments.

Tylko że Dziko ma racje, Mysterio mógł być najlepszym HF w czasach WCW (chociaż wolałem Kidmana i Juviego :P ), w WWE jest nakoksowaną kulką, któej nawet trampolinke przy wyjściu odjęto a najbardziej porywającym ciosem jest hurracanrana. Ogólnie za dużo nakoksował sie pindek mały i teraz mu to bokiem wychodzi.

Dalej szopka z Maywetherem, szanuje gościa jest świetnym boskerem ale co do cholery robi w WWE?

No k...., lepszy Floyd niż Chucki Norrisy, Arnoldy, Żan Klody, Mistereki Ti i inne dziaduchny :x

Nie będę pisał dużo o minusach. Głupie zakończenie walki Cena-Orton

Jak jesteście tacy mądrzy to co byście zrobili jeżeli w planach jest "nie podkładać Ceny, Orton zachowuje pas"? Miałem nadzieje że to DQ będzie chociaż inne od poprzednich i sie nie zawiodłem, napewno nie gorsze to było niż "jajka" albo "biore pas i ide do domu"

To ciekawe, bo ja nic nie widziałem, a walkę Undertakera oglądałem klatka po klatce.

Nie wątpimy =))

Walk sam nie opisze bo po co 10 razy czytac to samo. Dodam tylko że jak dla mnie oprócz Umagi na wyróznienie w ME zasłużył Jericho. Nie rozumiem co Vince ma do niego, ludzi podrywa swoją osobą, walczy bardzo dobrze, ogólnie zajebistą robote wykonał.

Zostałem pojechały od TNAjowców chyba dziś w nocy nie zasnę :).Co do Reya z pasem to ja bym się nie obraził jakby go dostał (bogatemu wszystko wolno). Co do jego koksów to jeszcze Ty Brutusie z tym starym sterydziarzem klockiem (którego zresztą lubie) na avatarze czepiasz się Juniora. Tego bym się po tobie nie spodziewał. Zwłaszcza że tój faworyt od tych koksów ma głos jakby siedział na kiblu :P.

Fakt że pokrytykować WWE lubie ale i tak je oglądam i oglądam.

Co do Kidmana to mój ulubiony wrestler z czasów WCW.

Jeśli chodzi o Y2J to tez nie wiem czemu to wszystko w jego przypadku tak wyglada. Miał chyba najbardziej spektakularny powrót jaki widziałem ostatnimi czasy. Na dodatek świety Them, godna otoczka, zajebiste speeche + nowy Finisher .. spodziewałem sie jakiegos szota ale pewnie na to ma jeszcze czas. Zreszta co by powiedzieli fani młotka HHH na to...

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

spodziewałem sie jakiegos szota ale pewnie na to ma jeszcze czas.

Przecież Jericho dostał shota .. niecały miesiąc po swoim powrocie, na Armageddon ;)

• Reputacja:   2

Ty juz lepiej WeemanKiller nic nie mów bo od razu kojarzysz sie z 17 DQ z rzędu Ortona =)) Jak jeszcze na WM wymyślą kolejne DQ to ja sie przerzucam na Dragon Gejty albo inne GHC Nikaragua Zachodnia

Zwłaszcza że tój faworyt od tych koksów ma głos jakby siedział na kiblu

Mój faworyt siedząc na kiblu ma lepszy głos niż Rey Buazerio a po tych jego spiczach typu "Vickie Edż cie nie kocha" sam mam ochote oberać kibel tak dla pewności.

Sorry nie sprecyzowałem, faktycznie dostał shota ale po takiej komedii należał sie chociaż rewanż :). Ogołnie ten cały feud z JBLem to też kolejna padaka która pozycji Y2Ja nie podniosła. Miał nas chłopak ratować a jak narazie to sam chyba bede musiał się ratować po Wretlermanii i przerzucić sie na "Tygrysią Maske na Polonii 1". Ale w sumie to znowu marudze :).

Co do Reya może chłopak na majku ostatnio nie błyszczał, ale Batek też od kilku dobrych lat wyskakuje jak zawsze na pełnym kozaku i costam pier*oli że tym razem to on zawładnie swiatem i w ogóle na całej wiosce nie ma drugiego takiego koziro-wirażki jak on :). Po takich speech'ach moja słaba psychika wysyła mi maila do nadchodzacej kupy że spotkanie jest "na tronie".

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg