Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Brother Devon (w/ Brother Ray) pokonal Shark Boya & Curry Mana

2. Match

Scott Steiner vs. Abyss nie odbyla sie

3. Match

Scott Steiner pokonal Petey Williamsa

4. Match

Non-Titlematch:

AJ Styles & Tomko © pokonali Samoa Joe & Kevin Nasha

5. Match

Rellik pokonal Erica Young

6. Match

Three Way Dance:

Homicide pokonal Chrisa Sabin und Jimmiego Rave

. Match

Non-Title - Streetfight:

Awesome Kong ©pokonala ODB
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• tranks

1

• tomo

1

• Dexter.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

To mój pierwszy od dawna obejrzany w całości Ympakt. Zaczeło się tak sobie szopka z Cyckeim J i Christianem, schizy Erica, zapowiedź ponownego ślubu Kurta i Karen. Przeżyłem lekki wstrząs, ale przejdźmy do walk... najpierw Team 3D kontra Curryman :shock: i Shark Boy :8 Pierwszy raz widziałem Sharka w roli SCSA i wypada to bardzo żałośnie, słyszę muzyke Stona Colda a na rampie świruje pawiana naczelny jobber wszystkich federacji... co do Currymana też nie kupuje tego gimmicku, potem jeszcze ważenie świniaków z 3D... żal.pl ogólnie pierwsza walka za dużo swirowania za mało wrestlingu :t_down: Lepiej wyglądała już reszta show, najpierw Abyss zdejmuje maskę i wychodzi z areny... to może byc ciekawe :roll: Scott Steryd Steiner z nową managerką... niezła laska, Scott też całkiem się prezentuje na ringu walcząc z mini pakerem Peteyem... jak dla mnie PW powinien wrócić do gimmicku Kanadyjczyka z kijem hokejowym :) Chociaż tak też nie jest źle :) Następnie walka teamów Prince of Persia AJ i Tomko vs. Cycek J i Big Kev Nash :| Joe ma power więc nie wiem po co daja mu Dziadka Keva :| Następnie Rellik wystraszył na śmierć Erica =)) Potem TWD i akcja Huana Pablo z krzesełkiem :8 Widać że ten ChairShot nie był zbyt mocny, ale liczą się chęci :t_up: I na koniec walka... chciałem powiedziec Div, ale żadna z tej dwójki Divy mi nie przypomina =)) Mam pytanie czemu przy wejściu ODB, Ona dostaje ataku padaczki :?:=)) Piękny zwieńczeniem Ympaktu miał byc ślub Karen i 16 time champion & Olimpic Gold medaist Kurta :D Któż mógł przewidzieć interwencje Cycka J i Big Dziadka :lol I ogólnie ślub wzięła Karen i... Prince of Persia Styles ;)

Podsumowując nie licząc walki Świn 3D z Delfinem i Ivanem :lol Ympaky bardzo fajny :t_up:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hehe spodobało mi się TNA pierwszy raz oglądałem TNA Impact heh zwała ze ślubu Kurta Angela i jak AJ Styles pocałował panne młodą. Awesome Kong jest większym pod względem rozmiarów odpowiednikiem Bet Phoenix i zauważyłem że narazie divy z TNA mają małe szanse żeby ją pokonać :twisted:. Aj Styles i tomko pokonali Samoa Joe i Nasha tylko dlatego że Angel im pomógł. Jeszcze pare gal i może zmienie zainteresowaniem federacjami z WWE na TNA. Nie znam jeszcze wszystkich wrestlerów TNA ale mam nadzieje że wkutce ich poznam. :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Mi sie impact srednio podobal. Odrazu musze powiedziec ze bardzo lubie przypomnienia co stalo sie na poprzednim PPV i tym razem sie nie zawiodlem.Erick boi sie wszystkiego i moze dla tego jest fajny. Ciekawe czy Karen wydziera sie tak na Kurta w domu =)) Znowu Joe nie podpisal kontraktu. Ciekawe kiedy to nastapi (o ile wogole nastapi). Cage jak zwykle rewelacyjny. Przejdzmy do walki 3D vs Curryman (yeah!) & Shark Boy (2x yeah!). Wynudzilem sie na tym wazeniu swiniakow tak samo jak na walce :t_down: . Niepodoba mi sie zdjecie maski przez Abyssa. Oby nie pokazali jego twarzy bo bylaby beznadzieja jak z Kanem. Stainer vs Williams. Wlasciwie powtorka tego co na AAO. Stainer poklepal Williamsa pewnie odda mu jedna walizke. Prince AJ & Tomoko vs Joe & Nash przecietnie.Spodziewalem sie czegos wiecej aczkolwiek zle nie bylo. Erick vs Regin =))=)) z tego mozy byc ciekawy i smieszny feud. LAX vs Infekcja Rocka vs MMG no dobra fajnie tylko co tam robia ci od nascar? :x Kong vs ODB - znowu powtorka z AAO ... no dobra walka troche inna ale darowaliby se. Slub Karen i AJa Tak to bylo to co najbardziej mi sie podobalo w calym impat.

Ogolem 6/10

Impact! bardzo średni. Walka Curry'ego i Shark Boya z Brotherem Devonem nawet nawet. Dobrze w niej pokazał się Sharky, który dobrze naśladuję Stone Colda Steve'a Austina. Coraz bardziej kupuje ten pomysł :t_up: następnie dobry segment Christiana z Samoa Joe. Fakt, że Cage nie wystąpił w ringu na Impact'cie trochę złości. Jednak da się to przeżyć. Tomko przyłącza się do Kurta, ale pod warunkiem, że nie będzie jego "bitch" =)) Nash i Joe dostają po dupie od Stylesa i Tomko... ODB i Kong... nawet nie najgorzej... co prawda z Kong jest trudno cokolwiek zrobić. ODB jest zdaje się najsilniejszą panią w TNA (coś takiego jak Beth Fenix w WWE), a mimo to ma problemy z Kong. No nic. Ślub wyszedł bardzo komicznie... Gdy A.J pocałował Karen... Słaba jakość walk była. RelliK i Young... aff... :t_down:

jrthqr.jpg