Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Awesome Kong vs. Tracy Brooks

Wygrała:Awesome Kong

2.Kaz vs. Black Reign

Wygrał:Kaz

Po walce zaatakował go Black Reign i zabrał swojego szczurka

3.Homicide vs. Johnny Devine

Wygrał:Homicide

Po walce interweniował Team 3D.Hernandez wykonał Borden Toss na Devine.

4.Rock & Rave Infection vs. Curryman & Shark Boy

Wygrali:Curryman i Shark Boy

5.AJ Styles vs. Tiger Mask

Wygrał:AJ Styles

6.Christian Cage vs. Judas Messias

Wygrał:Christian Cage

Po walce przyszedł Styles, który zaatakował Cage'a, przyszedł również Kurt.Na koniec Christianowi pomógł Tomko i podali sobie ręce.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• Tet

1

• Wronek.

1

• Mast

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Cóż,nie można powiedzieć,że to była jakaś super walka.Moim zdaniem raczej przeciętny poziom,na Awesome Kong ciężko patrzę,na Brooks wręcz przeciwnie (i to ona raczej przykuwała wzrok podczas tej walki ;) ).BTW-pozdrowienia dla kamerzysty,który robił zbliżenia na strategiczne punkty ;]

2.Kaz vs. Black Reign

Walka dobra.Kilka ładnych (nawet bardzo ładnych) akcji Kaza,natomiast Black Reign jak wiadomo nie jest wybitnym wrestlerem,aczkolwiek zaprezentował sie całkiem całkiem.Ciekawy pomysł na pojedynek,mam tylko jedno zastrzeżenie-moment,w którym została do odkrycia tylko jedna "skrzynka" powinien być trochę przedłożony,bo był najbardziej dramaturgiczny (wiemy już,że to tam jest szczur Reigna,obaj chcą go dostać),a trwał bardzo krótko.Do przewidzenia było odebranie szczurka przez Black Reigna.

Bardzo dobry pojedynek.Świetne akcje obu wrestlerów,walka prowadzona w szybkim tempie do samego końca.Przede wszystkim Homicide zrobił Gringo Killera,który jest chyba jednym z ładniejszych finisherów,poza tym bardzo ciekawa sytuacja była,gdy na ring wkroczył Team 3D,a następnie Hernandez.Ogólnie bardzo ładna i dobra walka,a tylko umilał jej oglądanie widok zaaferowanej nią Shelly Martinez :]

4.Rock&Rave Infection vs. Curryman&Shark Boy

Nie można powiedzieć,by walka była rewelacyjna,ale trzymała poziom.Taniec Currymana wymiata :) Dobrze zaprezentował się Shark Boy...

Kolejna świetna walka.Dwóch efektownie walczących wrestlerów raczej gwarantuje udany pojedynek,a tutaj było nawet troche powyżej oczekiwań.Gimmick AJ Stylesa o ile na początku mnie bawił,teraz zaczyna denerwować,bo to dobry wrestler,ale aż nie chce się już patrzeć na tą jego żałosną koronę.Tiger Mask zaprezentował się bardzo dobrze,skzoda tylko,że AJ'owi nie udało się ściągnąć mu maski...

Najlepsza walka tego iMPACTa.Kilka bardzo ładnych akcji,no i efektowny finisher Cage'a.Mimo to Mesias wygrałby pewnie,gdyby nie interwencja Abyssa,która nawiasem mówiąc wyszła świetnie.Teraz jeszcze bardziej czekam na Barbedwire Massacre,a to już w poniedziałek :] Dobrze,że Tomko pogodził się z Cage'm.

Szkoda,że Joe znowu nie podpisał kontraktu :/ Jak zwykle Angle musiał wszystko spieprzyc.ALe mimo to iMPACT oglądało się bardzo przyjemnie,jeden z lepszych ostatnio. 8+/10

e916f7e946.png

iMPACT! był troszkę ponad średnią...

Zaczęło się od gadki Roberta którą jednak pominę. Co prawda później był jeszcze atak Bookera na Roberta ale nie interesuje mnie szczególnie ich feud więc dam sobie spokój. Kolejna szansa Joe na podpisanie kontraktu... skoro Morgan nie przeszkodzi to kto?

Kong wygrywa... walka średnia, chwile dominowała Kong potem wraca do walki Brooks a na koniec Awesome Bomb i koniec

Case vs Case match :thinking: W sumie to troszkę martwię się o dyspozycję Scotta, u którego jak wiemy z formą nie jest najlepiej... ale może nas miło zaskoczy? Oby bo na niego postawiłem w typerze :)

4 corners Capture Misty czy jakoś tak walka była mimo obecności Dustina była całkiem niezła... ale głównie dzięki Kazowi, który jak zwykle pokazał pare ciekawych akcji, po walce Reign odbiera Misty i dobrze najlepiej niech skończą ten głupi storyline, bo ta 2 nie za bardzo do siebie pasuje, a Kaz powinien być wyżej w karcie, ze względu na jego świetne umiejętności.

Dalej mieliśmy X-div title match... cos czułem że zainterweniuje 3D... i się nie pomyliłem, ale walka była dobra, dużo dobrych akcji jak np. Exploder Homicide'a, Gingo Cutter po którym Devine jeszcze kickoutnął, czy Gringo Killer, który ostatnio zaczyna coraz częściej być wykorzystywany... ale wbiegły świniaki 3D no i ze względu na zmianę zasad Johnny zatrzymał pas :-/ No ale potem Border Toss na Devine :)

No i podpisanie kontraktu przez Joe a raczej nie podpisanie... przez ile tygodni będziemy musieli to oglądać? No ale ten Spinebuster czy co to było :P wynagrodził mi tą stratę czasu :twisted:

Następnie R&R Infection i ich przeciwnicy #1 He's hot, he's spicy, he tastes great Curry man (swoją drogą to fanie tańczy =)) ) i Stone Cold Shark Boy... walka była nawet niezła, posypały się 2 Stunnery i Spice Rack na koniec... TNA nie wykorzystuje potencjału Jimmiego, ciągle jobbuje... cos a'la Styles

Oby tylko James Gang nie zdobył TT titles na AAO, bo nie chcę oglądać 68 letniego Bulleta jako TT champa... mi pasowałoby żeby podczas walki Kip zdradził Armstrongów

No i ciąg dalszy współpracy TNA z NJPW czyli Tiger Mask vs AJ Styles... czyli 2 z najlepszych themów w TNA :)

Walka chyba najlepsza na tym iMPACie, AJ i Yoshishiro świetnie ze sobą współpracowali i tym występem Tiger Mask zasłużył moim zdaniem na zatrudnienie w TNA... końcówka mi się podobała, bo zobaczyliśmy piękne low blow i Styles Clash... walka gali :P

No i czas na ME- konfrontacja Christiana z Tomkiem wyszła na +, było jasne że Tomko nie uderzy go...

ale teraz właściwy ME czyli Cage vs Mesias (ten ostatni ma fajną maske =)) ) walka była niezła, ale napewno nie najlepsza na gali, bo nie było w niej błysku jednego albo drugiego wrestlera, był to poprostu ME który odbył się tylko po to żeby rozwinąć feudy i zbudować napięcie przed AAO... Po walce Abyss wraca z ręką owiniętą drutem (wcześniej gonił Mitchela) i piękny wręcz Clothesline na Judasie, potem wbiega AJ który atakuje Christiana, próbuje zrobić Styles Clash, Cage kontruje i zakłada Texas Cloverleafa, wbiega Angle który kopie Christiana i atakuje go z AJ'em, ratuje go Tomko który uściska z Christianem ręce... niezła końcówka :)

iMPACT tak na 8/10

No to teraz idę się pośmiać ze Smackdowna :8

• Reputacja:   1

Ten iMPACT wybitny może i nie był, ale znowuż niewiele mu tez można zarzucić...

Walki były najlepsze od kilku dobrych tygodni. Podzieliłbym je na 3 kategorie: dobre ( Homicide vs. Johnny Devine i AJ Styles vs. Tiger Mask), średnie ( Rock & Rave Infection vs. Curryman & Shark Boy i Christian Cage vs. Judas Messias) oraz takie troczkę poniżej sredniej ( Kaz vs. Black Reign i Awesome Kong vs. Tracy Brooks) tylko za to było mniej dobrych segmentów i wywiadów.

A teraz takie moje luźne przemyślenia związane z galą:

Crystal znowu odwala świetną robotę... Szczególnie sobie zwyłem podczas 'wywaidu' z Tomko :D; dalej: po meczu Homicide vs Devine pomyślałem sobie- co jest? Przecież w TNA pas zmienia właściciela po DQ więc co do ch... No i usłyszałem wyjaśnienia- to zapowiada nam się kupa... TNA jeszcze bardziej chce sie chyba upodobnić do WWE, bo właśnie ta reguła była.. była świetna... była... A bez niej może serwować to, czego nikt nie będzie chciał oglądać- idiotyczne finishe title matchy...

Później była walka R'n R. I. ehh... strasznie mi sie te ich gimmicki nie podobają... Spokojnie mogą moim skromnym zdaniem konkurować z Reignem o najgorszy gimmick w fedzie... Teraz Christy (swoją drogą- bardzo fajnie sie na tym impact'cie prezentowała 8) ) trochę popauzuje to może z racji jej nieobecności będą ich kierować w innym kierunku...

Późniejszy match AJ'a z Tiger Maskiem (do umiejętności tego pana się coraz bardziej przekonuję; myslałem, że to typowy przeciętniak a tu proszę- aż się chce oglądac jego walki...) i jego interwencja po ME napawają mnie optymizmem, bo jakby jego gimmick zmienił mu się z debila na takiego prawdziwego heel'a... Oby to nie był tylko jednorazowy wyskok...

Teraz nic, jak tylko czekac na kolejne PPV, którego karta prezentuje się bardzo ładnie (tak samo jak z resztą i najbliższego PPV od WWE i ROH) więc będzie w najbliższym czasie na co czekać.

iMPACT oceniam na 7+. No i teraz mam dylemat- czy obejrzeć smacka (czym najpewniej popsuje sobie humor) czy sobie darować :P

Wygrała:Awesome Kong

Ciekawe jak poradzi sobie z ODB:D no ciekawe ciekawe walka przecietna kilka akcji 1..2...3 i koniec

2.Kaz vs. Black Reign

Wygrał:Kaz

Po walce zaatakował go Black Reign i zabrał swojego szczurka

Ciekawe czy TNA bedzie nadal kontynuuowac ten zalosny feud....o szczura sie kloca nie no nie wytrzymam...Walka takze przecietna

Wygrał:Homicide

Po walce interweniował Team 3D.Hernandez wykonał Borden Toss na Devine.

Jedna z najlepszych walk na Impacie..Ale chyba nie wygral jej Homicide...mysle ze zakonczyla sie ona no contest bo wkroczyly swiniaki....Ale kilka naprawde swietnych akcji mysle ze dywizja X nie zakonczy sie na Against All Odds 8)

4.Rock & Rave Infection vs. Curryman & Shark Boy

Wygrali:Curryman i Shark Boy

CurryMan jak on tanczy :D podoba mi sie pomysl z gitarami naprawde niezly Walka ogolnie niczego sobie

Wygrał:AJ Styles

Takze b.dobra walka kilka swietnych akcji najlepiej byloby gdyby tiger mask zostal w tna i walczyl w dywizji x bo jest swietny

Wygrał:Christian Cage

Po walce przyszedł Styles, który zaatakował Cage'a, przyszedł również Kurt.Na koniec Christianowi pomógł Tomko i podali sobie ręce.

Tomko i Christian??Mysle ze niee tomko poprostu nie mogl patrzyc na to co dzialo sie w ringu.Walka rowniez b.dobra lecz to Judas przewazal przez wiekszosc pojedynku i b.ladnie mu wyszedl mysle ze Cage nie jest w formie...

6/10