Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Stycznia 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   70
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Zapraszam do głosowania na wrestlera miesiąca BGZ. W głosowaniu będą brani pod uwagę :

- 2 przedstawiciele RAW

- 2 przedstawiciele SmackDown

- 1 przedstawiciel ECW

- 3 przedstawiciele TNA

RAW :

John Cena : Nieoczekiwany powrót i wygrana w Royal Rumble Matchu, a także otrzymanie szansy walki o WWE Championship na No Way Out.

Jeff Hardy : Bardzo dobry, wyrównany feud z WWE Championem Randym Ortonem i porażka dopiero po dobrej walce na Royal Rumble.

SmackDown :

Edge : Obrona World Heawyweight Championship na Royal Rumble, sporo wygranych na SmackDown.

Batista : Odpadł z Royal Rumble Matchu jako ostatnia osoba spośród członków SmackDown, ponadto przebywał w ringu najdłużej.

ECW :

Chavo Guerrero - Zwycięstwo w walce z CM Punkiem i zdobycie ECW Championship.

TNA :

Tomko : Ostatnio kręciło się wokół niego bardzo wiele storyline i widać, że jest ważną dla TNA postacią. Poza tym, pokonał na Impact World Championa Kurta Angle.

Kurt Angle : Obrona pasa World Heawyweight na Final Resolution.

Motorcity Machineguns : Najlepszy obecnie tag team w TNA. Nie ma sensu wpisywać ich osobno, ponieważ ostatnio wygrane zaliczają tylko jaki tag. Ciekawy feud z Team 3D i sporo wygranych walk.

Ankieta potrwa tydzień, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

2

• Gabislaw

1

• Avas

1

• radomiak1910

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Wwe po za sobotą o 20 nie oglądam wcale dlatego też głosik wędruje na przedstawiciela TNA Tomko !!!

w styczniu zaczęło się niewinnie od gładkiego pokonania Shark Boya a tu za tydzień kolejna walka i znowu zwycięstwo tym razem nad Ericiem , to były dwie walki mimo wszystko z przeciętnymi wrestlerami ale jego kolejna tym razem w tag teamie z Stylesem przeciw tam 3D i MMG to już było coś , został sam na ringu AJ jak zwykle pajacował a nie dość ze nie został odliczony przez kogoś tylko obronił pasy prawie że w pojedynkę a na ostatnim Impact'cie z Kurta zrobił mięso armatnie a to bardzo miło się oglądało zresztą pewnie nie tylko mi :D

W przeciągu jednego miesiąca awansował w hierarchii TNA i to zdecydowanie !!!

Więc głosik na Tomeczka :D

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Edge

Obrona pasu po raz kolejny. Choć ma obrzydliwy storyline (Vickie) to wypada nade realistycznie. Dobra forma poza tym.

Zdecydowanie...

Tomko

Szykuje się niezły feudzik z Kurt'em. Mam nadzieje, że TNA sie opamięta i da Tomko'wi powalczyć o pas. Oczywiście wolałbym, żeby Tomko posiadał pas niż Kurt Angle...Tomko wygrał na impekcie...mam nadzieje...że wygra pas :)

• Reputacja:   6

Głosuje na Tomko, który ostatnio po prostu wymiata. Najpierw sam pokonał w walce tag team świniaków potem Kurta Angle (non-title). A to jedynie te większe zwycięstwa. Tomko kroczy od wygranej do wygranej także należy mu się ten WM styczeń 2008.

16476371734edf391100c30.jpg

Głos zdecydowanie na Tomko.Ostatnio niszczy każdego łącznie z Kurtem :P...Mam nadzieję że dadzą mu walkę o WHC.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Oczywiscie Tomko.Swietna walka o Tag Team bez Aj`A .Bardzo dobra walka z Kurtem w ktorej zaprezentowal sie z bardzo dobrej strony

Jeff Hardy - styczeń należał do niego na Raw, pokazał że może startować do walk o tak ważne pasy. Stoczył bardzo dobrą walkę z Ortonem na Royal Rumble, mało brakowało a mielibyśmy nowego WWE Champa. Najbardziej zaimponował mi tym Swanton Bomb z titantronu, dawno w WWE nie widziałem czegoś podobnego.. Teraz jak Cena wrócił to Jeff zostanie pewnie, albo raczej napewno odsunięty od głównego pasa i wróci do Mid Cardu. A szkoda bo ma zadatki na dobrego champa...

• Styl:  Jasny

Ja także głosuję na Tomko. Fajny feudzik z Kurtem się zapowiada, wygrana TT match bez swojego partnera... ogólnie Tomasz jest ostatnio w dobrej formie :D . Fajne miał też zachowanie, m.in wtedy, kiedy Kurt chciał go przekupić swoją żoną.

Motorcity Machineguns : Najlepszy obecnie tag team w TNA.

Jee tam, LAX są moim zdaniem lepsi :P .

• Reputacja:   1

Także zagłosuję na Tomcia. Ostatnio zalicza ładny winning streak, no i pokonuje nie byle kogo i nie w byle jakim stylu... Prezentuje się znacznie lepiej niż w swoich początkach z TNA no i strasznie dobrze (jako face) reaguje na niego publiczność. Tylko czekać, jak dostanie niedługo title shota (WHC). Tyle.

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Wrestlerem miesiąca Stycznia został : TOMKO

Dziękuję wszystkim za głosy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...