Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Rock & Rave Infection vs. Scott Steiner & Petey Williams

Wygrali:Rock & Rave Infection

W trakcie walki Scott zwiał ze swoja walizką i z walizką Petey'a.

2.Hernandez vs. Kip James

Wygrał:Hernandez

Po walce Kip James zwolnił Roxxi Laveaux...

3.Judas Messias vs. jobber

Wygrał:Judas Messias

4.Roxxi Laveaux vs. O.D.B vs. Angelina Love

Wygrała:Angelina Love

5.Robert Roode & Mrs.Banks & James Storm vs. Eric Young & Mrs.Brooks & Sonjay Dutt

Wygrali:Robert Roode & Mrs.Banks & James Storm

Po walce na ring wszedł Booker i zaatakował Rooda...

6.Kurt Angle vs. Tomko

Wygrał:Tomko

Podczas walki interweniował Christian, atakując Kurta pasem WHC.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• kieska

1

• Wronek.

1

• radomiak1910

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

image-3411.jpg

Whooooooo! Bardzo dobry iMPACT! O wiele lepszy niż ten ostatni i kilka jeszcze innych. Jeden z lepszych ever. Dlaczego? Postaram się to przedstawić poniżej. Jeśli ktoś jest innego zdania to zapraszam do polemiki :P Lecimy!

Wg mnie najważniejszą rzeczą na cotygodniowych programach jest jakiś główny wątek, który ciągnie cały "szoł" i kończy się w main evencie (przynajmiej teoretycznie tam). W tym wypadku była to oczywiście rywalizacja Tomko - Angle i jak z tym wszystkim poradzi sobie AJ Styles (Wiadomo Tomko to tag team partner Styles'a a Kurt jego "bosss"). Muszę przyznać, że bookerki tym razem staneły na wysokości zadania. Dobre segmenty, szczególnie ten w którym Tomko zaatakował Angle'a podczas wywiadu ze Stylesem (aż było można poczuć energię rozrywającą Tomko). No i niespodziewana decyzja Jima Cornette'a - Prince AJ sędzią tej walki (genialne wręcz, sam bym lepiej tego nie wymyślił hłe hłe). Sam main event DOBRY. Z przyjemnością patrzyłem jak Tomko dominuje nad World Championem. Widać, że fani kupują nowego babyface'owatego Tomeczka (i ja też) i pewnie TNA dalej pójdzie tym tropem. Zwycięstwo Travisa było do przewidzenia, ale jakoś interwencji Christiana Cage'a nie brałem pod uwagę (na plus).

Co tam dalej dobrego było. A już wiem :) Sam się na tym złapałem, że oglądając po raz pierwszy iMPACT czekałem na występ Shark Boy'a! (pozdro Milos). No nie, do czego to doszło ;) Jak już się doczekałem to cały jego program obejrzałem z uśmiechem na twarzy. Sharky daje radę :) Porcja śmiechu gwarantowana hehe :) Oby tylko potem "nie zjadał swojego ogona". W sumie to nie wyobrażam sobie teraz, żeby nie było Shark Boy'a na Against All Odds! Mam nadzieje, że dadzą mu jakąś walkę (nie łykam spoilerów jak niektórzy tutaj, także nie wiem czy już dali - suck it). Swoją drogą nie wiem czy widzieliście reklamę jakiegoś tam TNA LIVE house show w której obok największych gwiazd TNA - Bookera T, Angle'a, Joe, Styles'a wymieniony był.. Tak, tak - Shark Boy'ek :) Najs.

Hernandez zaprezentował się w jakiejś nowej bródce. Łodafak? Słabo mu pasuje. Podłożyli mu za to Kipa James'a, który zawsze będzie mi się chyba kojarzył z Mr.Assem i teletubisiami :) Shelly Martinez - mniam, mniam :) A i jeszcze Roxxi Leveaux została wywalona z VKM. W sumie to i dobrze, może w końcu zmyje ten głupi makijaż i ubierze jakieś normalne ciuchy do pooglądania (niech bierze przykład z Ms. Banks :))) Tak, chodzi mi o tą spódniczkę ;) Jak już jesteśmy przy Banks to napiszę kilka słów o feudzie Booker T - Robert Roode. Muszę przyznać, że Booker ładnie promuje Roberta na jeszcze większego heela i czekam na ich starcie na Against All Odds. Każdy widz zgromadzony w hali będzie chyba za Bookerem. W końcu kto by popierał "damskiego boksera"? Gdyby tak Booker T przegrał... oł jeee. Pamiętacie kto pokonał Jarretta po powrocie? Dokładnie Bobby.

W końcu mamy początek feudu Petey Williams - Scott Steiner. No i Scott nareszcie przestał udawać babyface'a.

Wziął dwie walizki i rura :) Przy okazji Petey zaliczył strzała między oczy a Jimmy Rave & Lance Hoyt pierwsze chyba

zwycięstwo :) Boże jak oni się cieszyli! Widok nie do zapomnienia. Chyba to wstawie na youtube'a hehe. A no i segment przed walką też niezły. Steiner użył nawet cytatu z the Rocka, niby tak niechcący. :)

Na plus trzeba zaliczyć udawanie świniaków z TEAM 3D przez Gunsów i Machismo. To trzeba zobaczyć. Późniejsza demolka też pierwsza klasa. Szczególnie powerbomby na stoły. Ułłł jee. Aż sam uwieżyłem, że Świniaki mogą zlikwidować dywizje X na Against All Odds. Także marki już pewnie srają w gacie ;)

I jeszcze jeden dobry motyw to oczywiście podpisanie kontraktu, albo raczej nie podpisanie przez Samoa Joe. Zapowiada się ciekawy feudzik z Mattem "Długopisem" Morganem :) I fajnie, że Nash dał sobie spokój z walczeniem i manageruje Joe.

A na koniec jedna kiszka: Mesias rozwalił jakiegoś jobbera i może nawet bym o tym nie wspominał gdyby nie ten żałosny motyw w którym wpychał sobie plastikowy czy kij wie jaki drut kolczasty do buzi. Jeździł nim po ustach tak żeby każdy widział, że nie można sobie nim zrobić krzywdy. Kicha panowie, prawie taka jak "upadek na kartony" :D

OCENA: 8/10

No co tam Fanbujaki? Jak tam wyniki?

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Nie powiedziałbym, że jeden z najlepszych 2h iMPACT'ów, ale nie było też źle. Co najważniejsze nie było ani chwili nudy, jak z resztą na każdym (no może trochę się zamuliłem na tym z 4 gauntletami...).

Zaczynając od początku: bardzo fajna parodia :D początko wy speech Ray'a jak na niego to cienki, ale za to zrekompensował nam to razem z resztą 3D krótkim, aczkolwiek treściwym brawlem i kilkoma bombami na stoły.

Nastepnie mogliśmy oglądac pierwszą walkę. Wypadła bardzo dobrze... Jeszcze przed nią, podczas wejścia Williamsa zacząłem sie zastanawiać: czy on czasem nie ma być porodią Mastersa? A może coś tylko sobie ubzdurałem, sam już nie wiem... :P

Boże jak oni się cieszyli!

Hehe, conajmnie jakby kazdy z nich World title wygrał :P A tak na marginesie: strasznie ssają te ich nowe gimmicki... To może i byłoby dobre, ale kupe lat temu... Tak samo mocno ssa wg mnie nowy (no może nie aż tak nowy) gimmick Joe... Ale cóż poradzę...

W kolejnej walce Hernandez prócz swojej nowej, jakże dennej bródki wiele nie pokazał... Chyba to nawet Kip pomiatał nim większość meczu... Ale najważniejsze, że wygrał. Cieszy mnie też to, że rozdzielają VKM. Przejadła mi się juz ta grupa... Właściwie wskazane byloby zwolnić jej 2 członków (prócz Roxxi).

Judas vs anonimowy jobber- nawet nie zdążył sie człowiek przypatrzyć, tak to szybko poszło... Za to dali dobre zbliżenie na 'oczy' judasa i w ko9ńcu odkryłem ich 'sekret' :D8)

Roode & ktośtam vs reszta wyszło znośne. Ale ważniejsze jest to, że kontynuują jego feud z Bookerem. Chyba Booker będzie jedną z niewielu (albo i jedyną) gwiazdą, która na wejściu nie wpieprza się w main eventy tylko wplątuje się we feud z mid carderem i go promuje. Pozycja Rooda ostatnio bardzo urosła i nie zdziwie sie, kiedy za kilka miesiecy będzie już sobie hasał po main eventach. Taki feud może i nie jest zbyt porywający, ale pożyteczny- jak najbardziej.

W między czasie trochę backa i podpisywanienie kontraktu, ale tu zbyt wiele do skomentowania nie mam, więc przejdźmy do ME. Miałem jakaś taka cichą nadzieje, że Tomek pyknie Kurta, ale nie do końca w to wierzyłem. A tu proszę. Podoba mi się ten ostatni face push dla Travisa. Pokonanie nie byle kogo, kim jest Angle, chyba tylko przybliży go do title shota. I tu TNA pokazało bardzo ładnie, że z nikogo, bo tym był przeciez Tomko w WWE, można zrobic 'kogoś'. Facet niby nie jest jakimś super mówcą, ale jak walnie speecha to aż się chce go słuchać, segmenty też robi dobre, publika go kupuje jako face'a, do tego dochodzą dobre skille w ringu- czyli dobry materiał na potencjalnego min eventera jest, do nieczego za bardzo sie nie można przyczepić. Dlatego jestem jak najbardziej za tym. Sędziowanie, a właściewie odklepanie Angle'a w tym matchu mam nadzieję oddali AJ'a od Angle Alliance i pozwoli w końcu walczyć jako singiel. Oczywiście wskazana by była wczesniej walka poparta feudem z Anglem, albo AJ & Tomko vs Angle i ktośtam. Może Roode, bo z tego co pamiętam wstąpił do AA na tym samym iMPACT'cie, co miał to zrobić Cage, tylko później chyba ani razu (albo z raz) się pojawił w ich towarzystwie, a jego odejścia nie wyjaśniono.

A juz za tydzień Judas vs Cage- zapowiada się bardzo ciekawie; nic tylko czekać :D

TNA!! TNA!! TNA!!

• Reputacja:   0

1.Rock & Rave Infection vs. Scott Steiner & Petey Williams

W trakcie walki Scott zwiał ze swoja walizką i z walizką Petey'a.

I rozpoczal nam sie wreszcie feud Petteya z Steinerem fajowo :) Ciekawi mnie to jak sie rozwinie.Wreszcie zwyciestwo Infection i pieknej Hemme :D Ciekawe jak zakonczy sie z tymi walizkami

2.Hernandez vs. Kip James

Po walce Kip James zwolnił Roxxi Laveaux...

Hernandez bylo wiadomo ze zwyciezy..Choc walka Jamesa byla najlepsza od wielu tygodni moim zdaniem to koniec VKM moze to i dobrze? :D

3.Judas Messias vs. jobber

Co to wogole bylo??co to za czarnuch??z ulicy go wzieli???;/

:t_down:

4.Roxxi Laveaux vs. O.D.B vs. Angelina Love

Walka ogolnie pod zdecydowane dyktando ODB nie dziwie sie sedziemu piekna Love w narozniku achh... 8) no i zwyciestwo sprytem Angeliny brawo!! :D

5.Robert Roode & Mrs.Banks & James Storm vs. Eric Young & Mrs.Brooks & Sonjay Dutt

Po walce na ring wszedł Booker i zaatakował Rooda...

Wreszcie pokazal nam sie Booker!!spodziewalem sie tego lecz gdy ukazali to nagranie nadzieje prysly..a jednak :P Walka przecietna choc kilka ladnych akcji szczegolnie Dutta moglo sie podobac.

6.Kurt Angle vs. Tomko

Podczas walki interweniował Christian, atakując Kurta pasem WHC.

Tomko zdecydowanie prowadzil ta walke moze to i dobrze Kurt bedzie mogl przemyslec kilka spraw i rozstac sie z pasem jeszcze jednak nie na agaist all odds mysle ze tam pokona jednak Cage

Czy to powrot Tomko do Cage??zobaczymy :P

ogolnie impact niezly 4/6