Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

1. Match

Career Threatening Match:

Ric Flair pokonał M.V.P. (US Champion) przez DQ,

2. Match

CM Punk & Rey Mysterio pokonali Edge & Chavo Guerrero

3. Match

Finlay & Hornswoggle pokonali Deuce & Domino (w/ Cherry)

4. Match

Edgeheads pokonali Jimmy'ego Wang Yang'a & Shannon'a Moore'a

5. Match

The Undertaker & Kane pokonali Mark'a Henry'ego & Big Daddy V
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

2

• IOOT_DZIKO

1

• kieska

1

• badziewiarz

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Na początek Teddy Long jako GM ogłasza na NWO dwie walki - WCH Edge vs. Rey oraz EC :) Walka Flaira i MVP to gniot, ale tego można było się spodziewać :P Dużo ciekawiej było po walce gdy Power Ranger znęcał się nad nogą Rica :D Segment z Palumbo nudny jak On :lol Następnie walka CM & Rey vs. Edge & Chavo... walka taka sobie, blisko było do double 619, ale Edge w porę sie odsunał ;) Kolejna walka TT też bez fajerwerków jedyne co da się zapamiętać to zaglądanie Hornsa pod spódniczkę Cherry :D Z trudem obejrzałem walkę przydupasów Edga z kowbojami... żadnego z tych TT nie lubię, więc oglądanie Ich walki było dla mnie ciężkie :roll: No i ME... gdy patrzę na te dwa hipopotamy pomalowane pastą do butów to robi mi się nie dobrze i coraz bardziej wyczekuję powrotu Big Showa... BoD zaliczyli pewne zwycięstwo, chociaż ten Ich chokeslam na Smalcu V to tragedia :8 Taker kolejny raz kończy walkę po submission i kolejny raz doprowadza któregoś hipcia do płaczu =)) Ogólnie Smack średni, dziwi mnie takie natęzenie walk TT...

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

SmackDown był cięzki do łyknięcia jak gorycz gdy ci sie beknie. Generalnie nie przyciągało mnie w nim nic i musze powiedzieć , że jesli No Way Out nie zrobi pozytywnego wrazenie to naprawde gale będe oglądał na bardzo szybkim podglądzie. I tak np. MVP Z Flair'em - to już było i zakończenie tym razem żadną świeżością dla mnie nie było. Gdyby nagle MVP wygrał i wielkie gołoszenie że "Wynocha Fler" (potem by to jakoś odkrecili) - to by było coś. Potem juz same walki teamów ...no cóż zawsze to jakas innowacja. Ale ja i tak mam obiekcje. Feud na lini punk rey - chavo edge , owszem ma swe podłoze ale jest bez wiekszego sensu - przynajmniej w małym stopniu. Rey Tytułu Edge'owi i tak nie zabierze. Z kolei kiedy Edge oddali sie ku Wrestlemani Chavo zostanie na lodzie i pasek straci pewnie na rzecz CMa ..czyli cały "feud" był tylko miłym przerywnikiem bo od no way out trzeba build-up-ować walki żeby nie wyszły z dupy wyjęte (tak jak obsada EC matchy - cholernie z dupy wyjeta - równie dobrze można było wyjść na środek ringu i ogłosić już walki z wynikami na WM) Hornswoogle - to już żenada jest - i marnowania fit'a. Moore i Yang - a Ci to kuwa czemu nie walcza z morisonami i mizami o pasek ...

ostatnia walka bez komentarza ->

"Z gówna bata nie ukręcisz" - pozdro eLKey

915802072594e34bce782c.jpg

• Styl:  Klasyczny

Z czystym sumieniem powiem: jedno z najgorszych gównien, jakie w życiu widziałem... KOMPLETNIE NIC mi sie nie podobało... Kompletnie nic nie przykuło uwagi... Jedna wielka nuuuuda... Wszystkie walki nisko pod poziomem WWE'owskiego średniaka, 2 ŻAŁOSNE speeche o dupie Maryji Palumba i Batisty; jakaś sraka na backu z Finleyami i Vinniem tez niegodna uwagi...

Normalnie moze i podjarałbym się tagiem z CM'em i Mysteriem vs. Edge i Chavo, tylko, że to już było.... i w dodatku rematch był strasznie nudny i wiele ustępował pierwszej ich walce, która swoją drogą tez wcale taka fajna nie była..... No ale porównując.... Ehh....

Tu nawet nie ma co komentować... Trzeba już szybciorem kończyć...

Są 3 zdania? 1,2... No są. Dobrze :D

• Styl:  Klasyczny

Oj nie za wesoło to wyglądało :/

Komentować tutaj zabardzo nie ma czego (chyba, że komentować minusy) to by się tego troche nazbierało.

Na początek durna walka Flair vs. MVP - po jakiego grzyba to jak i tak wiadomo kto wygra? przecież juz ustalono walkę Kennedy vs. Flair więc po co powtórna szopka z MVP? ehh tragedia.

Edge i Chavo vs. Punk i Mysterio - to była najlepsza walka na SD! ale fakt, faktem żadną rewelacją to ona nie była.

Finlay i karzeł vs. elvis - cholera :/ wiem, że dzieciaki są posikane kiedy widzą kurdupla, ale bez przesady, żeby po jego frog splashu nie miał już się nikt podnosić to jest to już daremne :/ niech szybko mija ta moda na Hornswoggle'a bo naprawdę mam dość tej szopki z nim i emerytem Finlayem, który robi za jego ochroniarza :/

Przydupasy Edge'a vs. Wang i Moore - ciańko, w dodatku przydupasy wygrały :/

BoD vs. Henry i V - mogli sobie to darować ;/ dają BoD pierwszy raz od pół roku to mogli by się przynajmniej postarać o jakąś dobrą walkę, a nie jakiś gniot :/ ten podwójny czokslem mogli sobie darować tragedia :/

Jednym słowem SD! w tym tygodniu - DNO

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P