Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE WrestleMania XXIV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

WrestleMania XXIV

posteraq6.png

Data: 30 marzec 2008

Gdzie: Orlando, Florida

Miejsce: Citrus Bowl

KARTA:

finlayvsjblit9.png

Finlay vs. JBL

divasqm8.png

BunnyMania: Maria & Candice vs. The Glamazon & Melina

shownt7.png

Floyd "Money" Mayweather vs. Big Show

cenavshhhvsortondp8.png

WWE Championship: Randy Orton © vs. Triple H vs. John Cena

edgevstakerkf3.png

World Heavyweight Championship: Edge © vs. The Undertaker

mitbuz1.png

Money in the bank match

ecwox7.png

24-Man Battle Royal - Winner faces ECW Champion

batistavsumagauo4.png

Raw vs. SmackDown

hbknm5.png

Career Threatening Match: Ric Flair vs Shawn Michaels

16476371734edf391100c30.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

4

• LegendKiller

3

• IOOT_DZIKO

2

• Święty

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Zapowiadają się ciekawe walki na 24 Wrestlemanii :D

Undertaker wygra pewnie elimation chamber i main event Wrestlemani bedzie:Edge©VsUndertaker,w rawie wygra Triple H i na Wrestlemani obejrzymy Triple Threat Matchb pomiędzy Randym Ortonem,Johnem Cenom i Triplem H.

Kolejny Career Threatening match w roli głównej oczywiście Rick Flair,myśle że jego kariere zakończy na tej gali Shawn Micheals,bo nie mają co z nim zrobić.W Money in the bank pewnie wystąpi Jeff hardy może Kane ,ale ciekawe co zeobią z takimi wrestlingowymi ciotami jak Big Daddy V,Great Khali i Mark Henry.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

iekawe co zeobią z takimi wrestlingowymi ciotami jak Big Daddy V,Great Khali i Mark Henry.

Zrobia monster battle Royal z WeeManem. Tak to by miało sens.

Money in the bank match ma być podobny co w zeszłym roku jeśli chodzi o skład. Chciałbym by wygrał go taki Carlito, bo może w końcu jakiś push by dostał. Ale co do meczy, zobaczymy walkę pożegnalną Flair'a więc będzie widowisko, łzy i WOOOOOOOOo. Walki o pas SD Batista bądź Taker RAW Trajpel VS Cena/Orton albo Trajpel VS Cena VS Orton i niestety najczarniejszy koszmar...Cena new champ. To na tyle jak będzie karta wpiszę cuś więcej.

• 3 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Karta już prawie pełna więc skrobne kilka zdań :D

Co tam robi Beth :shock: Ona raczej nadaję się do Royal Rumble niż do BunnyManii =))

Jeśli to nie będzie mecz bokserski to oczywiście Show wgniecie w ziemię Floyda, chociaż nawet przy stypulacji Boxing Match pomimo wygranej Floyda przez DQ będzie z nim marnie, chyba że wpadnie Bujaka :)

Jedno jest pewne Orton wyjdzie z gali bez pasa, jedyne pytanie to to Czy Hunter zgodzi się jobnąc Jaśkowi na kolejnej WueMce... mam nadzieję że nie :t_up: W końcu Trypel musi być w tym roku mistrzem, to bedzie taki prezent od Vinca za kolejne dziecko które machnął Stefci :P

Streak vs. streak & tilte... z jednej strony wygrana Takera jest dosyc wiadoma, ale streak ma ładny 15-0 dobrze by było gdyby skończył z okrągłym wynikiem typu 20-0 tylko nasuwa się pytanie czy Phenom pociągnie jeszcze 4 lata, jeśli nie to zakończenie na 15 zwycięstwach wygląda troszkę ładniej niż np. 17 :roll:

Money in the bank match

Jak na razie mamy 4 zgłoszonych do walki, i widzę tylko dwie możliwości Hardy albo Jericho, Kena odrzucam ponieważ wygrał w zeszłym roku. Hardy od dłuższego czasu dostaje spory push, a Chris jest już o krok od najlepszej formy więc może spokojnie brać się za jakiś pas :)

Raw vs. SmackDown

Umaga kontra... jest tylko jedna możliwość Batista, w rosterze SD nie ma nikogo kto mógłby stawić czoło Umadze i proszę nie wspominać mi tutaj jakiś Smalców V i Henryków bo dla nich Wuemka powinna być zamknięta :D

Lepszego wyboru być nie mogło, najodpowiedniejszy kandydat do zakończenia kariery Nejczura, w sobotę wprowadzi Go do HoF, a w niedziele wyślę na emerkę :)

Popatrzeć zawsze można :D

Jak mają zamiar to rozegrać? nie mam pojęcia oby to nie był jakiś gniot....

Tutaj liczę na dobrą walkę wszyscy mają umiejętności i licze, że się nie zawiodę. Pas napewno zmieni właściciela, ale kto go zdobędzie? Oby nie Cena... zostaje HHH ale nie wiadomo co nam Vince zafunduje...

Tu już chyba nie ma nawet co marzyć ... zwycięstwo Takera jest pewne ....

Raw vs. SmackDown

No z SD! raczej mało kto mógłby walczyć z Umagą w sumie to Batista to jedyna słuszna kandydatura. Kto wie może i jakaś ciekawa walka z tego wyjdzie. Umaga porzuca Batkiem.

No i stało się HBK całe szczęście. Flair wkońcu skończy marnować czas antenowy :D bez obrazy, ale to już nie lata aby biegać po ringu ;] gościnne występy raz na jakiś czas to jeszcze ... ;]

Money in the bank match

Puki co dobra ekipa się tam zbiera mógłby jeszcze wpaść tam CM Punk. Zrobił by się z tego naprawde konkretny meczyk.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Szczerze ten mecz mnie w ogóle nie obchodzi i mam tylko nadzieje że to będzie pierwszy udany mecz div w WWE od dłuższego czasu!

No nie, powrót Big Showa a dają mu taki mecz? Wolałbym już gdyby zrobili monster battle Rogal z Smalce V i Henrietta. Jak dal mnie ta dwójka zajmuje tylko cenny czas emisji Wrestlemani.

Nie powiem że obsada tego meczu mi się nie podoba Oczywiście mecz wygrywa Trejpl Trejpl zostaje nowym WWE chamem. Po Wretlemani osobiście chciałbym zobaczyć HHH w roli heela, ale nie o tym teraz mowa! Licze na dobry występ Randiego, chociaż to Trejpl będzie musiał się najwięcej nabiegać żeby nadgonić nudy, które zaoferuje nam Jaś Cena.

Randy opuszcza ring bez pasa, fanki płaczom ze to Jon go nie ma ( my natomiast świętujemy :D) i pytanie jaki Feud wymyśla dla HHH.

Ech:/ liczyłem na walkę Reya z Undertakerem, a w zamian dostaje to. Nie ma, co gdybać! Tarek wychodzi z pasem. Mam nadzieje, że się postara ja na Elimination Chaber z No Way Out i stworzy w miarę ciekawa walkę.

Raw vs. SmackDown

Umaga + ciekawa walka na No Way Out = walka z Batista

Tak tylko, kto tu może wygrać? Szczerze Licze na zwycięstwo Umagi, bo o wiele bardziej lubię RAW. Ale znając zycie wygra Smackdown, bo ostatnimi czasy upada i Vince Będzie chciał dać do zrozumienia fanom, że Smackdown warto oglądać.

No I całe szczęście. Po ostatnich Newspack gdzie pisało ze to Hogan chce zakończyć karierę Nature Boya, zacząłem się zastanawiać. Jak wyglądałby ten mecz? Czy byłby to nudny pojedynek starszych panów, czy ciekawe widowisko rodem ze złotego wieku Hogana i Flaira. Naszczęscie jest ktoś taki jak HBK, który zadba o doskonałe widowisko 

Money in the bank match

Jak dla mnie sama obecność Hardego Hardiego Y2J jest powodem do obejrzenia tej walki.

Sam już nie wiem kto tam może jeszcze wystąpić. Napewno jest to CM Punk, który w tamtym roku zaprezentował się wspaniale.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Tak patrzę na obecną kartę i dochodzę do wniosku, ze WrestleMania wcale nie musi być złą galą. Po słabiutkim RR i przeciętnym No Way Out trzeba żywić nadzieję na to, że największe PPV roku wyjdzie WWE dobrze.

Takie walki zdarzają się na WrestleManii rokrocznie i z reguły są one serwowane tuż przed Main Eventem w celu jakby wyluzowania publiczności przed czymś wielkim. Walka ta odbędzie się głównie z celów promocyjnych .. wiadomo, Maria pozuje to trzeba to wszystko odpowiednio rozreklamować.

Pomimo wszelkich narzekań mnie ten feud bardzo zainteresował. Big Show powrócił w takim okresie, że naprawdę trudno byłoby go wrzucić w jakiś konkretny feud z Main Eventerem a przecież lepszy Mayweather, niż Rey Mysterio .. Ta walka również pod względem promocyjnym ma szansę stać się w USA dużym wydarzeniem i wydaje mi się, że właśnie to zmotywowało Vince'a do zabookowania jej. Mam nadzieję, że walka nie skończy się zwycięstwem boksera. Big Man niedawno wrócił i zwycięstwo nad 'najlepszym' fighterem świata z pewnością by mu się w tym momencie przydało.

W moim przypadku jest to murowany kandydat na pełny dramaturgii, dobry match. Z jednej strony Orton, któremu będę zapewne niesamowicie markował, pośrodku Triple H który jest moim kandydatem na wygraną, a na końcu John Cena, któremu ze szczerego serca życzę upadku na niziny jobberlandii. Jeśli walka dostanie minimum 25 minut, nie będzie w niej zbyt wielu rest holdów i Cena nie wygra, to będę w 100% usatysfakcjonowany.

Tutaj tak naprawdę nie wiadomo czego można się spodziewać, ponieważ nie przypominam sobie żadnej konfrontacji tych dwóch panów 1 vs 1. O Takerze wiadomo tyle, że potrafi momentami z przysłowiowego gówna ukręcić bata. Na całe szczęście Edge nie jest tym 'gównem', więc poziom walki POWINIEN być w miarę wysoki. Liczę na długą walkę z mnóstwem near falli, interwencją Hawkinsa i Rydera i dramatyczną końcówką. Czy streak zostanie przełamany ? Moim zdaniem na 99 % nie .. chociaż gdyby tak się stało, to IOOT ocipiałby do końca .

Raw vs. SmackDown

O tym, że przeciwnikiem Umagi w tej walce może być Batista pomyślałem już podczas oglądania we Wtorek RAW. Tak właściwie, to na chwilę obecną nie ma nikogo kto z rosteru niebieskich mógłby się zmierzyć z buldożerem. Pozostaje wprawdzie jeszcze Kane, jednak biorąc pod uwagę jego wypromowanie oraz to, że miał już feud z Umagą obfitujący w kilka walk jest to dla mnie wysoce nieprawdopodobne. Co do samej walki, to o ile do takowej dojdzie, jestem jej bardzo ciekaw. Batista i Umaga staną ze sobą w ringu po raz pierwszy i może być to zajebisty pokaz power wrestlingu samoańczyka. Miejmy nadzieję, że Batista nie zepsuje zbytnio tego pojedynku i po jego obejrzeniu będziemy mogli pomyśleć 'k***a, dobre to było'.

Jeśli ten pojedynek zostanie odpowiednio zabookowany, to naprawdę ma szansę stać się jednym z hitów wrestlemanii. HBK'owi można wiele zarzucić, ale jeden fakt jest niezaprzeczalny - w ringu nadal jest fenomenalny. Jako że jest to ostatnio walka Flaira w karierze, to żywię gorącą nadzieję, że zmobilizuje się on i da przynajmniej namiastkę wczesnego Nature Boya który elektryzował publiczność na całym świecie. Po walce obejrzymy zapewne łzawe momenty jak to HBK przytula się z Flairem, Ric żegna się z publicznością itp. itd. To może być moment który będziemy wspominać jeszcze przed dłuuugie lata.

Money in the bank match

Patrząc na obecną obsadę MITB matchu jestem w 100 % przekonany, że walka będzie zajebista. Praktycznie każdy z tych wrestlerów miał już okazję w tej walce wystąpić i każdy z nich zaprezentował się świetnie. Na chwilę obecną kwestia zwycięzcy pozostaje sprawą otwartą, ponieważ każdy z uczestników (no, może poza Sheltonem) ma tak na dobrą sprawe szanse na wygranie tego pojedynku.

• Reputacja:   993

Nie powiem, dobra karta, nie sądziłem, że WWE z swojego rosteru zdoła wykrzesać jeszcze coś takiego, można nawet powiedzieć, że prezentuje się lepiej niż rok temu. Z chęcią obejrzę walkę Big Show'a i Mayweather'a, jednak jestem pewien wygranej tego drugiego - już coś podobnego odbyło się na WM XX, gdy to Wight jobbnął Akebono. World Heavyweight Championship ma ciekawe build up, jeszcze przed prawie roku, gdy to Undertaker w wyniku kontuzji musiał stracić pas na rzecz Edge'a w Steel Cage, streak na pewno nie zostanie przełamany, Taker to największa gwiazda WWE i wątpię, aby kiedykolwiek przegrał na WM ;) RAW vs. SmackDown! nawet nie źle się prezentuje, takie walki dobre są na Survivor Series, ale jeżeli mamy zobaczyć walkę Umaga vs. Batista i wygraną tego pierwszego - wiadomo, że SD! nie wygra, to mi to odpowiada. Career Treatment Match w dobrej obsadzie, wszyscy są pewni, że Flair przegra i odejdzie, ale możliwe, że WWE wywinie figla i Nature Boy będzie nas elektryzował swoimi czopami przez kolejny rok ^^ no i Main Event, Triple H vs. Randy Orton vs. John Cena, na tak ważnej gali porażka Ceny nie wchodzi w grę, więc jestem pewien, że to on wygra. Ogółem ppv zapowiada się dobrze i z chęcią je obejrzę, nie sądziłem, że kiedykolwiek napisze jeszcze coś takiego, ale to WrestleMania, więc raz w roku można się przełamać i obejrzeć WWE :)

• Reputacja:   6

Zapowiada się niezła gala a może nawet bardzo dobra.

Na pewno poczekam na zejfajną wersje niby HD :) Komfort oglądania wtedy wzrasta o 50 %

Gówno mnie obchodzi to coś, pewnie przewinę i tyle z tego będzie.

Raczej Bigi tego nie wygra tej rozrywkowej walki. Powinno być na co popatrzeć.

Każdy wynik w którym Cena nie wygrywa biorę w ciemno. Inaczej znowu po WM zostanie taki niesmak ;)

Osobiście będę kibicował HHH i liczę na jego zwycięstwo. Oby tylko Cena nie rozłożył Ortona STFU bo rzygne na monitor :P

W typerze pewnie postawie na Cene.

Zapowiada się ciekawy pojedynek ze zmianą właściciela pasa mistrzowskiego.

Taker mający wielomilionowe poparcie wśród markowych dzieciaków zwycięstwo wg mnie ma w kieszeni.

Nie wyobrażam sobie przerwania jego streaku na tej gali przez Edge'a.

Żegnamy Flaira i śpiewamy "nanana na nanananananna gud baj!". Nigdy więcej oglądania tych czerwonych gaci :lol

Money in the bank match

Stawiam na Jeffa Hardy'ego. Walka na pewno godna uwagi i mam duże oczekiwania co do niej.

Oby się spełniły.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

już coś podobnego odbyło się na WM XX, gdy to Wight jobbnął Akebono.

Hm, Marcinku, niezupełnie ;) Wówczas Big Show był aktywnym wrestlerem dla którego nie znalazło się po prostu miejsce w karcie. Obecnie Big Show jest świeżo po powrocie i z mojego punktu widzenia głupie będzie jobbowanie go w pierwszej walce po powrocie. Zastanawiające jest jednak to, że jobbnąć miałby Mayweather który zostałby wtedy ściągnięty za gruube miliony tylko po to, by podłożyć się Big Manowi .. naprawdę ciekawa sytuacja. Tak gwoli korekty, to walka Big Show vs Akebono odbyła się na WM XXI ;)

Umaga vs. Batista i wygraną tego pierwszego - wiadomo, że SD! nie wygra, to mi to odpowiada.

I tutaj również mam inne zdanie. SmackDown jest postrzegany jako show baardzo drugiej kategorii i nie od dziś wiadomo, że jest to solą w oku Vince'a. Wydaje mi się, że na WrestleManii może zwyciężyć reprezentant SmackDown właśnie po to, by pokazać że tam też walczą prawdziwe 'zabijaki'. Sięgając pamięcią wstecz, to podobna sytuacja miała miejsce przy okazji feudu RAW vs SmackDown skulminowanego na Survivor Series 2005.

Żegnamy Flaira i śpiewamy "nanana na nanananananna gud baj!". Nigdy więcej oglądania tych czerwonych gac

Bluźnisz Pawle, blużnisz ..

• Reputacja:   993

Czytałem gdzieś, że nawet samo WWE traktuje SmackDown! jako "brand dla dzieci", dlatego min. od paru ładnych lat znajduje się tam Rey Mysterio, a także inne wyraziste gimmicki, jak Undertaker, Boogeyman, Little Bastard i face koks Batista. Wątpię, aby na najważniejszej gali roku Vince chciał promować SmackDown!, to RAW jest sztandarowym programem i to za pewne on wygra.

Za c*uja nie wiem co to ma byc za stypulacja ale już ją kocham :D Na 100% bedzie to dla mnie jedna z najbardziej wyczekiwanych 'walk' na tej gali. Obsada świetna poza Beth oczywiście... Przeciez WWE ma tyle fajnych divek; nawet na RAW się znajdą, jeśli mją brać je tylko z tego brandu- daliby taką Mickie czy Ashley i byłbym w pełni usatysfakcjonowany :D

Zapowiada się ciekawie i trudno mi jest w tym momencie wytypować zwycięzcę... Dobre posunięcie ze strony WWE z wwaleniem Showa w ten match.

Patrząc na obsadę to nie wydaje mi się, żeby ten match mógł być dobry technicznie, ale na 100 będą ogromne emocje, a fakt, że ta walka odbywa się na WM tylko je podgrzeje; jedno jest pewne- Orton pas straci, kierując się rozsądkiem to raczej Cena to wygra ale Tripelek to tez nie byłe kto wię c nic do końca nie wiadomo...

Tutaj może i w typerze postawię na grabarza, ale nie jestem wcale tej jego wygranej tak pewien jak pozostali; Edge moim zdaniem ma znacznie większe szanse na to niż dajmy na to taki Batista, którego niejedna osoba rok temu typowała na tego, który ten streak zakończy... Również zapowiada się ciekawie.

Raw vs. SmackDown

Jeśli przewidywania reszty by się sprawdziły, tj. Umcia zmierzyłby się z Batistą to byłbym bardzo zadowolony. Nie wiem czemu, ale coś mi mówi, że ta dwójka będzie potrafiła razem stworzyc świetną walkę. Pozostaje tutaj tylko jedno ale- czy to aby na pewno będzie Batista. Z poważniejszych figur na SD prócz niego pozostaje Kane (ale on juz feudował z Umagą, tyle, że dawno temu z jednej strony to zmniejsza, a z drugiej zwiększa prawdopodobieństwo styknięcia ich dwóch, ale WWE raczej sra na Glena i raczej gówno kogokolwiek będzie obchodzić czy pojawi się na WM czy też nie... Innym poważnym kandydatem jakby nie patrzeć byłby tu Khali... Taki match monster vs monster...). Naszła mnie jeszcze jedna myśl może w jakiś sposób włączy sie do tego ECW? Ten brand ma chyba tylko jednego realnego kandydata- BDV i dlatego ECW mówimy tu stanowcze nie.

NIE WIERZĘ, że nawet HBK zrobi z Flairem dobre show. niby wynik oczywisty, ale WM jest chyba pierwszą galą, na której WWE może chcieć uciąć nosa smartom i zrobić psikusa z wygraną Dino Boya. ale to raczej nie tak prawdopodobne jak koniec jego kariery...

Money in the bank match

Obsada dobra, obstawiam, że dojdą Morrison i Punk (jesli nie będzie ECW championship matchu z nim na WM) i nie zdziwiłbym się z obecności Palumba, a co za tym idzie także Noble'a. Wygra moim zdaniem na 90% Hardy, czego z całego serca mu życzę. :t_up:

Pozostają dwa jeszcze nie dodane, ale niemal pewne matche: Coś z Hornim i McMahonem ale trudno jest się na chwilę obecna domyślić jej składu i:

MVP vs Matt Hardy o U.S. title

Tu spodziewam się raczej nudnego pojedynku bez zmiany posiadacza pasa. W moim odczuciu będzie wyglądać to mniej więcej tak: Hardy na początku troszkę 'wyładowuje się' na Montelu za kontuzjowanie go, a potem już do końca nudny submission wrestling.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

Dziwi mnie z lekka obsada match'u. Przypuszczając po stypulacji matchyk będzie miał raczej cel pod tytułem "Popatrze na kawałek ładnego ciałka w ringu" a nie "Dwie babki co faktycznie czują ten biznes" . Beth powinna jesli już znajdować sie o pas w walkach z taką chociażby Michelle czy Victorią , które potrafią cokolwiek w ringu poza pokazywaniem ciała. Tak wiece Galmażerka w tym matchu nie podchodzi mi , reszta obsady jak na match "pokaz cycki" całkiem przywoita , jako przerywnik między walkami dobra rzecz.

Shit , shit , shit. Bigi nie dość , że na powrót dostaje heel'a , to jeszcze to gówno z fluidem "moge-pogode". Mówie temu nie, mimowolne skojarzenia to kev federline albo pcman jones. Niewypały były tam i to też na 70% bedzie nie wypał , chyba że czymś zaskoczą. Akebono jako nieliczny z takich "przybyszy" wypadł w moich oczach pozytywnie.

Tak , mamy niewątpliwie walke wieczoru i to co kazdy już mówi. Orton wychodzi bez pasa. A ja chętnie postawił bym na niego w typerku , Ciekawe jaki byłby kurs dla takiego zakładu. Wiecie co oznaczało by dla ortona załóżmy czyste zpinowania HHH na Wrestlemani i pozostanie mistrzem ? Wreszcie przestalibyśmie mieć gówno z pasem , a zaczeli oglądać championa z pasem. Oczywiście te marzenia są na bankier złudne. Opcje są dwie - poważniejsza - Trypl i niekonieczna - Sina. Ja jedynie pozostaje w nadzieji , że Triple H zaprze sie przy swoim i przeforsuje swoją wygraną. Tym razem jestem mimo wolnie na 200% za wpieprzeniem sie w booking , bo jesli hhh da luz , to Cena get the gold. A to pozostawiłoby mi taki niesmak po najwazniejszej gali roku , że chyba przestałbym ze zmieszania psioczyć na willema.

Walka planowana od dawna. I moim zdaniem dobrze sie stało , że jednak do niej doszło. Mówcie co chcecie (via kapota , mark ble ble) Ale gdyby nie kontuzja Callaway miałby długi reign , a tak poraz kolejny ucięto mu title hold , po miesiącu. Zakładając , że wilk syty i owca cała. Batista wrocił po kontuzji , dostał title , Edge wrócił po kontuzji i również jako ex-champ dostał title , wiec Taker jakoże paska nie wział zaraz po Unforgiven , trafił celnie w WM. Ja szkoduje ogromnie nie wygrał RR i nie było by to wcale nic strasznego. Shawn Michaels również wygrywał rumble dwa razy z rzedu , i również wygrywał z numerem jeden. Mysterio wygrał z numerem dwa. A na pewno było by wiecej czasu na build up. A nie na szybko montowanie potyczki na lini Edge Taker pod tytłem jeden robi spicz , gasnie swiatło , wpada demon , rozpiździł wszystko jednym chokeslamem i po sprawie FEŁD gotowy. Takiemu czemuś mówie nie. Win grabarza pewny - jedyne co mi pozostanie to liczyć , że nie bedzie to walka pt. Edge uciekaj , ja cie gonie. am zamiar obejrzeć zajebista jak co roku walke grabarza na WM , gdzie da on z siebie wszystko i poraz kolejny pokaże niedowiarkom (pozdro will ;) , na co go jeszcze stać i jak to nie darmo zwą go legendary phenom.

Raw vs. SmackDown

Ja już wiem , że przeciwnikiem Umagi , bedzie Batek. Walka może być ciekawa o ile postarają sie. Batista myśle że docenia powage tego ppv nad ppv i da z siebie tyle ile moze. Dominatorem raczej bedzie umagi. Siłą naprawde dysponuje ogromniastą. Batek popisze sie pewnie spajnem czy bombem z naroznika. Co do wygranej , mimo wszystko stawiam na RAW. To jest sztandarowe show WWE. SD! to młodsza widownia , oni dostaną Hardy'ego z US paskiem i Takera z paskiem , wiec już mają rekompensate , a w takim matchu gdzie imo charakter heel vs face idzie z lekka w odstawkę ...musi wygrac to co vinnie sam kreuje na najlepsze. Czy ja wiem czy taki khali byłby lepszy , Może na papierze wyglądało by to ciekawie , ale w praktyce Umaga niewiele mogłby wtedy pokazać , a khali nie pokazuje wiele zwykle. Smaltz i Henrietta - mówimy NIE.

I w sumie dobrze że na HBK'a padło. Mysle , że jest on w stanie zgrać sie z Flairozaurem , na tyle by wyszło przeciętne , średnie nawet emocjonujące widowisko. Jest odpowiednią osobą by "zakonczyć" kariere Naitchozaura i mysle że da rade podobnie jak HHH , który za ostatni match z dziadkiem ma u mnie pełny respect. Potrafił na tyle zgrać sie z Riciem , że to sie dało obejrzęc. Stawiam , że HBK również stanie na wysokości zadania.

Money in the bank match

Zapowiada sie konkretto , Kennedy , Jeff , Jericho , Shelton , może także CM , lub chavo , może kendrick , london , wang yang ? Mysle że można wymagać od tego matchu sporo. A murowanymmi zwycięzcami są Hardy i y2J. Do walki mogłby dołączyć takze Kane. Niektorym przynajmniej zamieszałby on w sprawie obstawienia winnera matchu. Poczekajmy na pełną obsadę.

A zobaczymy pewnie jeszcze JBL & Vince vs Horni & Finlay , oraz MVP po latach jobbowania zaliczy swój final job to matt hardy o pas u.s i spadnie do mid-cardu a potem ...we wish him all the best,

Somebody stop this!!

915802072594e34bce782c.jpg

No no no niezła ekipa sie szykuje na Wrestlermanie :D Ale do rzeczy

Walka jak dla mnie bez sensu lecz ma jeden plus.............Fajne dupcie do oglądanie :D:D:P

Hmmm......mam jakieś przeczucie że to będzie kompletna klapa,za którą ,,Money'' zgarnie dużżżżżżżooooo Money.

Obym sie mylił i oby Floyd był wart tych 20 kawałków :P

Według mnie Orton zatrzyma pas.I w typerku na niego postawie dlaczego ?/

Bo według mnie było by bez sensu dać pas Cenie czy HHH.

Uważam że WWE nie będzie chciało po

Pierwsze :

Odebrać tak szybko pasa Ortonowi

Po drugie

Nie sądzę aby WWE chciało tak szybko skończyć fedu pomiędzy HHH a Ceną.A moim zdaniem skończył by się on przez zdobycie pasa przez któregoś z wyżej wymienionych :P

Tutaj jestem w 99% pewien iż pas zdobędzie Undertaker.

Nie wiem dlaczego może dlatego iż miał on w tym roku 2 młodość która miejmy nadzieje będzie trwała długo.

Nareszcie Rick odchodzi (miejmy nadzieje) na zasłużoną emeryturę :D:D:D

Money in the bank match

Widział bym jako zwycięzce Sheltona bo naprawdę na to zasłużył,nie rozumiem dlaczego nie ma tu Kane ??

Chciałbym żeby wygrał Shelton ale pewnie wygra Jericho.

pezetvi7.png

Powiedzmy że miły dodatek do wrestlingowych emocji :)

Nie wiem czego się po tym spodziewać...mam nadzieję że to nie będzie kicha vel Pacman Jones...

Ciekawe czy Big Show jobbnie na dzień dobry czy Floyd przegra przy okazji zgarniając nie małą sumkę...

Szykuję się całkiem dobra walka...Oby nie zepsuli na WM wygraną Jasia (już zaczynam się modlić)...Jeśli wygra Trajpel będę zadowlony, jeśli Orton - jeszcze bardziej :P

Oby nie zanudzili nas ciągłymi head lockami....W typerce postawię na Ortona...Mam nadzieję że Orton obroni pas, a rozkręci się feud Jasiek - HHH

Oby tylko Cena nie rozłożył Ortona STFU bo rzygne na monitor :P

Będę rzygał razem z tobą :P

Nie widzę tu innego rozwiązania jak wygrana Tejkera...

Ostatnio każde jego walki są dobre.Jako jeden z nielicznych potrafił rozkręcić gale...Pewnie będą interwencje Majorsów..Jak wygra Edge po swoim wyczesanym spearze to pozostanie lekki niesmak...

Ostatnia walka Flaira w WWE i dobrze byłoby wspominać pozytywnie jego ostatni występ.HBK to na pewno odpowiednia osoba do zakończenia jego kariery, zasłużona i na pewno potrafiąca zrobić niezłą walkę...

Money in the bank match

To może być wyczesana w czaka norrisa walka...

Chciałbym żeby Shelton ją wygrał, ale czy warto wierzyć w cuda? :P

Wygra zapewne Hardy albo Jericho...Jak wspominali przedmówcy, szkoda że nie ma Kane'a :P

RAW vs. SMACKDOWN

Jestem ciekaw czy Vinnie postawi na swój brand namber łan i RAW wyjdzie zwycięsko, czy pójdzie na wypromowanie SMACKDOWN'a...Może być ciekawie....

Podsumowując kartę Wrestlemanii, jestem jak najbardziej optymistą, co ostatnio rzadko się zdarzało.... :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif