Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dwa pytania nt. gry WWE:SD! vs. Raw

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam dwa pytania nt. tej serii gier:

1. Która wersja jest lepsza- 2007,czy 2008?

2.Chciałbym się spytać,czy ktoś z forumowiczów kupował coś kiedykolwiek w sklepie Gekon,bo tylko tam (przynajmniej z tego co wiem) jest dostępna wersja 2008 na Xboxa 360,dodatkowo w bardzo atrakcyjnej cenie,ale sądząc po opiniach sfrustrowanych internautów,którzy dokonali zakupu w tym sklepie mam ogromny dylemat,bo nie chciałbym dostać innej gry niż zamówiłem,czekać na wysyłkę kiklka miesięcy,bądź otrzymać grę w języku włoskim. :)

Za odpowiedzi z góry dziękuję...

e916f7e946.png
  • 1 rok później...
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Paszczak

1

• michalak547

1

• Mast

1

• Longer1674325925

1

Top użytkownicy w tym temacie

polecił bym ci 2007 co prawda nie mam xboxa ani ps ale mam zemulowane obydwie gry z konsoli ps2

92603092449d38425a80b2.jpg

A sprawdzałeś w sklepach MediaMarkt, albo w Empiku? Tam powinny być te gry, miałbyś większą pewność niż w kupowaniu przez internet :)

9367406674981fac0a7ca1.gif

Ja natomiast polecam Smackdown vs Raw 2008 dlaczego? Dlateego, że jest całkiem niezły tryb kariery, grafika też lepsza roster bardziej urozmaicony niż w Smackdown vs Raw 2007. Oczywiście gra też ma swoje wady, ale o nich nie będę mówił. Nie wiem dlaczego nie kupisz sobie Smackdown vs Raw 2009? Ja mam tę grę na PS3 i gra się na prawdę fajnie, cena też wcale nie jest jakaś kosmiczna, dasz w to swoją stówę rodzice dadzą ci ich stówę i kupujesz grę choćby w Media Markcie.

chrisjericho.jpg

Z mojej strony polecam Ci SvR 2007. Wersja 2008 ma co prawda więcej bajerów ale 2007 ma większą grywalność. Svr 2008 po góra 2 miesiącach odstawisz na półkę. :) W sklepie Gekon dokonalem pare zakupów, ogólnie większych problemów nie było raz dostałem tylko opakowanie i instrukcje do gry po francusku ale gra była już po angielsku. Wysyłka zrealizowana zazwyczaj w trakcie 3- 4 dni roboczych. Lepiej jest jednak zamówić przez telefon wtedy ma 100% pewność, że zamówienie zostanie zrealizowane :)

• Styl:  Jasny

A spojrzał któryś na datę tematu? Temat zamykam.

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...