Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

75988749ob5.gif

Divas Tag Team Match:

Jillian Hall & Beth Phoenix pokonały Ashley & Mickie James

Single Match:

Carlito pokonał Cody Rhodes'a

Tag Team Match:

Degeneration X pokonali Umage & Snitsky'ego

Single Match:

Mr. Kennedy pokonał Brian'a Kendrick'a

Divas Single Match:

Maria pokonała Meline

Tag Team Match:

Randy Orton & John "Bradshaw" Layfield pokonali Chris'a Jericho & Jeff'a Hardy
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

1

• badziewiarz

1

• Avas

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Po Royal Rumble przyszedł czas na RAW... Odpalam i przypomnienie RR... okej, potem pokazują nam wiarę i...

taaaaam taaaaam taaaaam taaaaam taaaaam taaaaam taaaaam taaaaam trrrrrrrrrr a a a aaaaa a a a aaaaa Juł kent si mi lalalala juł kent si mi lalala...

Kwadrat wbiega z impetem na rampę łaaaał, juł kent si mi. łaaał, salut, salut łaał juł kent si mi lalalala,

Ladies and Gentleman, please welcome back.... Dżon Sina, juł kent si mi, juł kent si mi...

Wynik RR był szokiem, theme Ceny, jego wejście, jego wygrana... shot na WM - masakra. Jego pojawienie się nie było AŻ tak bolesne, wygrana i owszem, ale na pewno nie pierwsze sekundy jego ukazania się na RR. Pojawił się, ok. to musiało w końcu nastąpić, prędzej, czy później. Co do jego powrotu... Byłem PEWIEN, że na WM Jasiek walkę będzie miał. PÓŁ roku, taka była początkowa decyzja. Na Tribute to the Troops się pojawił, wykonał FU. Już wtedy wiedziałem, że WWE nie dopuści do tego, by Jan nie pojawił się na WM... Ale NIE RR, nie w taki sposób... Cóż... John "Twardziel" Cena powrócił... a wraz z nim kolejki w przychodniach (wybroczyny po wymiotne, wiadoma rzecz)

A jak tam RAW :P Zajebiście :t_up:

Zapowiedź Elimination Chamber Matchu... Umaga, HBK, Jericho (lol) JBL (?!) Hardy i HHH... no, fajowo, Jericho będzie się lał z Dżibielem, Hardy z HHH i Umagą na zmianę, HBK też pewnie Umagę muśnie... Fajnie...

Walki na RAW przeciętne, fajna akcja z DX i expresowym przebraniem się Michaelsa w strój "zielonych". Potem mamy jeszcze pojedynek Kennedy'ego z Kendrickiem i walkę tagów. Dobra, koniec tej gadaniny, przejdźmy do sprawy najważniejszej...

*@#($% John (#$*% Cena... To co się działo na RAW zakrawa na żart. Ku*wa mać, ja pier*ole, dopiero co się pojawił, a ja już mam go dosyć :D W OGÓLE nie odczuwam tej przerwy, mam wrażenie, że tych prawie sześciu miesięcy nie było. Przecież, na Boga... on dostaje na start 15 min, jeee, tego mi było trzeba... Ale, jak widać, WWE wie lepiej, bo Dżon interweniuje jeszcze (a co, zaszalejmy) w ME (o nie...) i sprzedaje (błagam, tylko nie to...) FU - ZGON

Jeeee, ludzie szaleją, potok białego płynu zalewa ring, jeeeeee, John Cena rulez, kocham Cena, Aj low ju serce.GIF

Czyli co? Jasiek teraz co tydzień startuje ze swoim mega speechem? Potem może jakaś walka (nie za długa) i obowiązkowo wje*anie się na ME, by komuś tam sprzedać FU... ? Obym się mylił.

PS. Publika nie zawiodła, wydaje mi się, że jeszcze nie wszystko stracone, głowy do góry :t_up:

• Reputacja:   0

nie ukrywam, że przysypiałem oglądając wczorajsze RAW ... więc mam pytanie ... Cena tak się nie mógł doczekać, że title shota dostaje już na NWO i na tym samym PPV jest elimination chamber którego zwycięzca walczy w ME WM24 zamiast Jaśka? ... czy to mi się już przyśniło :P

Co do przypomnień ... to czy kilka tygodni temu nie miała miejsca sytuacja "DX ostatni raz, reunion, sraty taty" ... i co to niby jednak było, przedostatnie DX , tak? ... bo niby wczoraj to co był jak nie DX ... może xD ...

Co do samego Cenki to fakt pierwsze raw, a jego już tyle było, że mógł by już wrócić sobie do kręcenia filmów :P

reszta walk jakoś nie bardzo przyciągnęła moją uwagę.

Mr.K bedzie kolejnym dla Flaira, a JBL jest nadal drewniany ... chociaż ostatnio ktoś napisał, że teraz JBL jest tak drewniany jak nigdy to ja powiem od siebie, że nie widziałem JBL`a nie drewnianego :8

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Znośne Raw :P

Speechu Siny komentować nie będe :| Mecz Div... zawsze chętnie popatrze na Ashley i Mickey :) Carlito wygrał z "niebieskimi gaciami" Rhodes :8 Boska walka :8 Potem return DX :applause: Jak zwykle panowie robią zajebiste show na ringu jak i poza nim, tekst do publiki "Dajcie Snitskiemu miętówkę" rozwalił mnie :thumb: Następnie Ken maltretuje... jak mu tam Kendrika... lipa :P Potem Maria :D Nie wiem po kiego grzyba Sandasky wpadł z tym swoim dresem adidosa :P I jeszcze gada jakieś głupoty że Maria nie wystąpi w Playu :) Main Event jakiś taki bez jaj, chociaż to RKO na Y2J wyszło pięknie :D No i na koniec wielki Jan wpier*olił Randemu... czy ja mam Deja Vu... jakbym już coś takiego widział... a tak już pamiętam 1/2 roku temu tak samo Orton wpier*alał sie w każdą walkę Johna... mam nadzieję że to skończy się zaraz po NWO :roll:

• Reputacja:   1

No i odrazu Cena na wstępie ... cholera :/ już myślałem, że serio dostanie walkę o WWE title odrazu na RAW i je wygra. To już było by z lekka przegięcie i całe szczęście, że tak się nie stało.

Pomijam walkę div w tag teamach bo i tak nie ma tam na co patrzeć :P

Carlito vs. Rhodes niebieskie gatki - no to tak jedyne co dobre to zwycięsca no i oczywiście Santino przy ringu ten gość to potęga :D beczka z niego niemiłosierna.

DX wróciło, no tak trzeba było zareklamować nowe szmaty, gadżety, świecidełka i czapeczki.

Walka taka sobie.

Kennedy vs. Alladyn - no, no Kennedy zabiera się za Flaira heh oby nie dawali im walki na NWO bo będzie to strata czasu, a walka krótka i tyle było z tego.

Potem znowu divy, ale później w nagrode Santino i jego zajebisty dres :D

Na koniec Y2J i Hardy vs. Orton i JBL - JBL mógł by sobie darować ten wrestling .. niech siedzi na stólku na SD! RKO znowu kozackie Randyemu wyszło :]

Na koniec przylot Ceny i znowu jego czarodziejska gadka, że już wszystko jest ok.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P