Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE No Way Out 2008-oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatuq7.png

Data:17.02.2008

Karta:

Career Threatening Match

Ric Flair vs. Mr. Kennedy

flairvskennedyja9.png

ECW Championship Match

Chavo Guerrero vs. CM Punk

chavovspunkly3.png

WWE Championship Match

John Cena vs. Randy Orton

ortonvscenagf6.png

World Heavyweight Championship Match

Rey Mysterio vs. Edge

edgevsmysteriorn2.png

The Elimination Chamber RAW

Triple H vs Jeff Hardy vs Shawn Michaels vs Chris Jericho vs JBL vs Umaga

eliminationkk8.png

The Elimination Chamber SMACKDOWN!

The Undertaker vs Batista vs Finlay vs The Great Khali vs Big Daddy V vs MVP

sdju6.png
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• pablo modjo

2

• IOOT_DZIKO

2

• DonCarlos

2

Top użytkownicy w tym temacie

mam nadzieje że Cena pokona Ortona i wygra pas, walka Flaira z Kennedym nie interesuje mnie w ogóle... ,a elimination chamber zapowiada się świetnie... HHH, Jeff Hardy, HBK, Y2J, JBL i Umaga...

faworytem jest Triple H ale jakby wygrał któryś z innych zawodników... oprócz JBLa i Umagi to też będę zadowolona...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Pojawiły się pierwsze walki w karcie i od razu mały szok.

Orton vs Cena już na No Way Out? To skłania do dwóch wniosków:

1) Cena wygrywa WWE title, Triple H wygrywa Elimination Chamber którego stawką jest title shot na WrestleManii.

2) Orton broni pas, Hardy lub Triple H wygrywają EC.

Nie podoba mi się, że w walce EC są sami zawodnicy z RAWa.. Nie tak miało być..

Jeśli chodzi o karierę Flaira to znów jestem spokojny o wynik walki. Pewne zwycięstwo Rica.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie podoba mi się, że w walce EC są sami zawodnicy z RAWa.. Nie tak miało być..

Są sami zawodnicy z Raw, ponieważ shot jest tylko i wyłącznie na WWE Champion's :)

Ja widzę inne rozwiązanie niż Pablo... a mianowicie Cena ma już shota na WM więc musi go wykorzystać... w takim razie Randy pyka Cena... HHH wygrywa Elimination Chamber Match... Cena po gali wykorzystuje swojego shota do walki z Randym, podobnie Triple i na WM oglądamy Triple Threat Match o WWE - Orton© vs. Cena vs. HHH :D

A co do Career Threatening Match... hmm... któż to może wygrać :lol

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

A mnie dręczy inne pytanie , bo widać że Janusz wrócił i znowu wszystko sie krsci wokoł niego ..a co z pasem WHC ? Jak na razie jesli chodzi o przewidywaną pare Taker - Edge to widzę feud Edge'a z CM Punk'iem , a Taker na zmianę ze Smalcem 1 - V i smalcem 2 - Henrym . Nie widze żadnego dobrego build up'u ani żadnej zapowiedzi # 1 Contender match'u żeby taker mógł wskoczyć.

BTW. Czarno to widze. Naprawde czarno. Triple wygrywa ECW , a Cena wygrywa pas. i teraz w co dacie wiarę ?

a) Że Cena Jobbnie z pas'a po miesiącu posiadania i takiej przerwie ?

b) Że Triple mimo obietnic jobbnie mu 2 raz na Wrestlemani ?

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Zgadzam się z IOOTem , SmackDown został zupełnie obesrany. Na No Way Out zostały zapowiedziane już walki o WWE Championship i Elimination Chamber o #1 Contender na .. WWE Championship. Jeśli mnie pamięć nie zawodzi, to w przypadku zwycięstwa wrestlera RAW elimination chamber miał dotyczyć wrestlerów SmackDown , mała niekonsekwencja .

Co do wyników, to na dzień dzisiejszy jestem w 99 % pewien, że John Cena odbije swoje kręcące się ścierwo, natomiast ECM wygra Triple H i na WM24 będziemy świadkami HHH vs Cena 2.

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

I tak to włąsnie wygląda , PPV zwiększyło swój poziom , byliśmy świadkami kliku naprawde dobrych gal w wykonaniu WWE , Armageddon , No mercy .... i nagle gdy wraca Jan , wszystko sie sypie , po prostu tragedia i do tego zaniedbywane jest wszystko byle by tylko Jan miał dogodną sytuacje.

absolutnie nie kupuje Cena vs. HHH na wrestlemani. i polecam aby dołozyć jednak jakiś match z SD! do karty NWO ...cała smart widownia podejrzewała jak to pisze LK , że skoro to RAW wygrał rumble to w ECM , wygra SD! który wskoczy po WHC ...nie dosć że w EC mamy tylko i wyłącznie RAW , to match dotyczy WWE Tile'a ....i ot prosze jak postać pieprzonej kwadratowej głowy potrafi zepsuć wszystko. Taker jest w fedzie od 17 lat , czy dostał od razu shot'a na Unforgiven ? nie bo po co ...Czy HBK dostał Shot'a na wejscie ? Nie bo po co ? Nawet Hunter nie dał sobie od razu na SS , shota...ale przecież Cena na wejście dostaje złotą tace ze wszystkim i jeszcze inny brand na tym traci ...mam nadzieje że dojdzie do karty jakiś scenariusz wg. którego ktoś ze Smack'a wkeci sie do walki z Edge'em ...

jeszcze tylko brakowało by żeby dojebali na WM dla taker;a kogoś wogóle wyjętego z dupy oby tylko wygrał w 10 minut i nie zabierał czasu antenowego Januszowi. Bo k***a ch***j że zasady RR match'u wyraxnie mówią że Winner otrzymuje Shot w Main Evencie Wrestlemanii ...eeee czy mi sie wydaje czy Taker mimo pierwszego w histori winnera z numberem 30 main eventu nie zobaczył ?

...eeee a czy mi sie wydaje że mit winnera #30 Cena w niedziele sobie rozbił ?

915802072594e34bce782c.jpg

Miałem o tym pisać temat, jednak w związku z powrotem Immortala jest to już nieaktualne .. pomyślmy :

No Mercy - Dobre PPV

Survivor Series - Dobre PPV

Armageddon - Dobre PPV

Spośród czterech PPV w których nie uczestniczył John tylko Cyber Sunday ssało. Jak łatwo wyliczyć, 75 % gal było udanych. Powrót Ceny na Royal Rumble od razu spierdolił te galę. Nie widziałem RAW, ale czytając jego preview widać było, że Cena od razu zajął 15 minut speechem i nie obyło sie oczywiście bez obicia Ortona po Main Evencie .. wręcz diabelsko pięknie.

Z tymi powrotami to już od dłuższego czasu jest kiepsko : / HBK wrócił i od razu na Cyber Sunday walczył o WWE Title, Jericho to samo . Triple H odczekał 1,5 miesiąca i także stoczył walkę o tytuł, Rey dostał shota niemalże od razu po powrocie .. wyjątkiem nie jest też Taker, na szansę walki o tytuł czekał miesiąc.

• Reputacja:   6

Dziko tu nie chodzi o to czy Ty kupujesz taką sytuację (czyt. Cena - HHH o WWE title na WM24) tylko o to, że WWE robi galę pod marków, pod dzieciaki wydające kasę na gadżety DX (saks :P) i frotkę Johna Ceny.

Chodzi o to żeby to właśnie te dzieciaki miały podnietę :P A walka John Cena vs Triple H na WM24 to gwarantuje.

I gwarantuje coś więcej - kasę. A po to właśnie Vince pcha ten wózek zwany Ceną :P Dla kasy. Także tak jak mówi LK,

Cena wygrywa pas, Triple H wygrywa Elimination Chamber i kasa będzie. Proste, że proste?

Cena to taka świnka skarbonka :D

Tylko co z Ortonem? Może wróci do feudu z Hardym? Chociaż bez pasa to już nie to samo.

Dodano nową walkę na No way out. I jest to drugi elimination chamber tym razem ze SD!

16476371734edf391100c30.jpg

Do karty doszły dwie walki :

Elimination Chamber Match : Batista vs Undertaker vs Big Daddy V vs MVP vs Great Khali vs Finlay

World Heawyweight Championship : Edge vs Rey Mysterio

Szczerze mówiąc obsada Elimination Chamber matchu nie powala . Big Daddy V ? Khali ? Dajcie spokój , to zakrawa na kpinę . Gdzie w takim razie miejsce dla Kane'a które odpadł z RR jako przedostatni jeśli chodzi o wrestlerów SmackDown ? World Heawyweight Championship jest robiony zapewne po to, by umocnić pozycję Edge'a przed nadchodzącą WM i podłożyć mu czysto pchełkę. Jako zwycięzcę chambera typuję Takera który ma się na WrestleManii zmierzyć o pas z Edgem.

A ja się zwami nie zgodzę,myślę że Cena nie zdobędzie WWE champa.Nie wiem czemu ale mam wielkie przeczucie że WWE champa zdobędzie w najbliższym czasie Jeff lub HHH.Na pewno nie Cena.To moje zdanie na ten temat.

Co do ECMR zapowiada się smakowicie,ale nie wiem po co tam jest JBL :shock: w walkach po ,,powrocie'' niczego nie pokazał po za sadełkiem i brakiem mięśni.

Jeśli chodzi o ECMSD to dla mnie to totalny szok

Kali - kolos który nic nie potrafi w ringu

BDV - grubas który robi 1 krok na minute czy to może być dobre ?

Oj Rick nie umiesz godnie odejść szkoda mogłeś skończyć jako legenda uwielbiany, szanowany, a skończysz znienawidzony.

pezetvi7.png

Career Threatening Match

Tutaj jak zwykle będzie dno, dna :/ pisałem przed chwilą w wynikach, że niechce aby mieli walkę na NWO, a teraz patrzę tutaj i już jest walka wpisana cholera ja to mam pecha :/ kolejny gniot nadchodzi.

WWE Championship Match

No Orton powiedz pasowi "papa" i spadaj gdzieś tam sam nie wiem gdzie. Wrócił Cena przed nami kolejne 2 lata trzymania pasa przez kwadratogłowego terminatora.

Gdyby nie JBL nie miał bym żadnych zastrzeżeń do ekipy. Licze, że ten stary pryk długo nie zabawi i szybko wyleci z imprezy. Zwycięsca hm możliwe, że HHH wkońcu musi sobie na czymś odbić porażkę w RR matchu. W sumie na RR było pokazane Cena i HHH, a w tle logo WM 24. Ja wolałbym osobiście innego zwycięscę, ale prawdę mówiąc nie sądze, aby on wygrał.

Cholera, a to co? Finlay znowu będzie każdego swoją pałką walił, wielki rubas V + Khali w pakiecie premium :/ kolejne dno :/ Taker i Batista będą musieli się starać w tej walce, żeby jako tako ona wyglądała.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Career Threatening Match

Jeśli coś podobnego do meczu z RR to podziękuję :P

WWE Championship Match

Orton rostaje się z pasem a Cena potrzyma go sobie jeszcze dłuuuugo

Zapowiada się super skład (poza JBL) jest wyczesany. Dobrze by było jeśli Hunter by wygrał i chociaż się postaral na WM 24

OMGWTF!! Khali, Fibnaly, V to przesada w MVP, Takeru i Batiście cała nadzieja :evil:

• Styl:  Jasny

Zastanawia mnie czy Big Daddy V zmieści się do kabiny. Albo czy Khaliego głowa nie będzie wystawać. Nie widzi mi się ten EC Smacka. MVP i Finlay jako mięso armatnie. Ale wróćmy od początku. Flair VS Kennedy. No cóż walka będzie gniotem znów. Kennedy będzie się dwoił i troił jak MVP ostatnio ale na hu* mu się to zda. Randy VS Cena, ja jestem optymistą. Randy zrobi jakieś DQ czy cuś i nie będzie nowego Champa. EC brandu RAW wygląda i zapowiada się świetnie (oprócz Cycka L) będzie to zdecydowanie najlepsza walka wieczoru. Stawiam na Trajpelka, lecz wszystko jest możliwe jak pokazał nam Royal Rumble Match.

Moim zdaniem o walkę Kennedi'ego i Flair'a można być spokojnym napewno wygra Ric wkońcu gdzieś czytałem, że na wrestlemani Ric ma zatrzymać HBK :P Kolejna walka Ortona i Ceny no osobiście chciałbym żeby wygrał John, ale wydaje mi sie, że Randy niestety obroni pas i nadal będzie WWE Championem ;/ Jeżeli chodzi o Elimination Chamber Raw to wydaje mi sie, że wygra HHH, a EC SmackDown zapewne wygra The Undertaker ;) Jestem Tylko ciekawy jak te wszystki walki bedą sie prezentować w porównaniu z innymi PPV ;)

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : CM Punk

Ulubiony Wrestler SmackDown : Triple H

Ulubiony Wrestler ECW : Matt Hardy

/the Biggest polish #CM Punk# f@n !

big polish WWE f@@n !!