Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ wrestling encore mod 2 - opinie

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Powiem tak zesrałem się z wrażenia!!! :D Gierka zrobiona jak bajka wręcz marzenie no i ja, :D muza dobra, ciuchy bomba widać filmik z ostatniej impry był dla ciebie inspiracją mnie i dobrze bo taki jestem na co dzień! :D Najlepsze co mnie zabiło to Gdynia i mata z wareczką!!! Normalnie pierdol*ąłem baranka z wrażenia i ze śmiechu!!! =))

PS: Willem pałko już ci skopałem dupę a to jeszcze nie koniec!!! :evil:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

26

• The_Icon

11

• LegendKiller

5

• Stingerr

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

hehe zrzutowe bardzo :)

nigdy wczesniej nie gralem w to, fajnie ze mozna wszystko edytowac, dobra robota pablo! szacuneczek!

na dobry początek poległ Norbas :P

johncena4iryszi7ll8.gif

Panie X, spóźniłeś się o pare godzin :P

Z tego co widze to zdążyłem bo umieściłeś WE kilka minut później :P

Gierce mimo to ściągnąłem i oblekałem trochę i musze powiedzieć ze tak powinna 1 część wyglądać :) Dobra robota!

Chociaż nie wybacze Ci że znów dostałem takie CHU**** spodnie :P

A themik ujdzie :)

endabliuovr6.gif

Good Job, WWE RAW wiadomo ze to nie jest a gierka i tak zaskakuje paroma fajnymi wariantami, ciekawymi areani, sprzętem :) i walkami poza ringiem. Na pewno nocki na niej nie zarwę, ale mimo wszystko przyznać trzeba że twórca odwalił kawał dobrej roboty.

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Właśnie spędziłem ok. godziny czasu nad grą i muszę stwierdzić, że gra się .. WYKURWIŚCIE. Świetny roster, ciekawe movesety (tak, to zbieg okoliczności, że mój finisher to lariat =)) ) i przede wszystkim niesamowite wejścia wrestlerów, dla których aż chce się odpalać kolejne walki : D Gdy pierwszy raz zobaczyłem entrance trupka, to myślałem że centralnie pierdolne i nie wstane .. bite 15 minut śmiechu.

Jeśli chodzi o moją postać, to została wykonana dojebczo. Mnóstwo low blowów itp. good work :t_up: Nie grałem jeszcze wszystkimi ale wydaje mi się, że żadna postać nie zgarnia większego heel heatu od mojej =))

Ogólnie BGZ WE 2 to zdecydowany krok w przód w porównaniu z częścią pierwszą. Przede wszystkim robią to nowe areny (Ruda Śląska !), theme'y i nieco uaktualniony roster.

• Reputacja:   6

O ile przy robieniu moda sobie zbytnio nie pograłem to od wczoraj ostro giercuje :D

Ofkoz rozpoczęłem po raz kolejny karierę w BGZ wrestling federation :) Mimo, że pykam w tą gre już ponad rok (takimi sesjami, wiadomo chyba o co chodzi) to potrafi mnie zaskoczyć i nadal daje ogrom zabawy.

Wczoraj nawet Norbas dał się skusić i zagraliśmy razem pare meczyków. W 3 way dance odebrał LK world title (fartem) to potem wyzwałem go "one on one" w klatce z drutem kolczastym i masą przedmiotów :lol

Pełen hardcore :D Jako, że gram na padzie a musiałem z racji ustępowania straszym prykom grać na klawierce (zbrodnia) to przegrałem tą walkę i Norbas już się cieszył z wygranej, włączyła się muzyczka. Chciałem jeszcze mu dokopać po walce gdy nagle rozległ się... GONG! I walka rozpoczeła się znów! Masakra, oboje po zero % energii, sędzia na backstage'u, ryje poobijane i wyglądające jak keczup łowicz. Nie wiem czy to jakiś bug był czy coś nacisnąłem na tej klawierce, ale nieźle się zdziwiłem :P Dokopałem Norbasowi i i'm the champ :D

Do LK:

Lariat ofkoz był nieprzypadkowy :D Jakoś mi tak podpasował do tego gimmicku "zło".

Idę skoprać pare BGZtowych tyłków :D

Do wszystkich:

Z moda jestem zadowolony w 99%.

W końcu udało mi się zrobić to co planowałem w pierwszej części.

A dzięki TWC3, postacie mają lepszą budowę ciał i to jest gites :t_up:

A no i BGZ we2 jest 10 razy lepszy i bardziej rozbudowany niż mod konkurencji :D

16476371734edf391100c30.jpg

No muszę napisać: mod prezentuje się zajebi*cie! Pierwsza walka to oczywiście Kuba vs Hautura... i Hałtek porządnie kontuzjowany.

Co do mojej postaci to fajnie wyszła, naprawdę fajnie, dobry theme (ale nie tak theme Omnibusa... przez dobrą chwilę leżałem na ziemi). Ogólnie mod wyszedł świetnie, nowe areny, uaktualniony roster.

I jeszcze pytanko do benZa: uważasz że RAW jest lepszy od WE? Bo ja bym tak nie powiedział, bo w RAWie przede wszystkim jest brak porządnej kariery... bo mnie na przykład parę pojedynków żeby dojść do mistrzostwa i koniec nie zadowala... ale każdy może mieć własne zdanie.

Gram sobie sezon i muszę stwierdzić, że gra potrafi wkurwić prawie tak samo jak Football Manager :D

Po wygranej walce z the_game Norbas zaproponował mi sędziowanie walki i .. nie zgodziłem się. Jakie wielkie było moje ździwienie, gdy sędzią mojej następnej walki z Hellnerem był właśnie Norbas. W walce zajebałem już lariata i chciałem pinować, ale Norbas wlekł się z tym jak złomiarz z 50 kg puszek na plecach i ni ch***ja, ciągle 2 count. Wystarczyło że Kellni wykonał 3,4 movesy i od razu pin. Teraz czekam na następne walki i możliwość zemsty na Norbasie :)

To jeszcze nic. Jako, że mam więcej RAMów od paru dni to postanowiłem z Norbasem zagrać na 20 zawodników o world title, systemem eliminacji. Niezła rzeźnia trzeba przyznać. Starałem się oszczędzać energię na koniec walki, Norbas też, ale pod koniec kontuzjował go... TRUPEK! :lol Ale miałem ubaw. A jeszcze wiekszy jak stałem pod ringiem przy stole i Trupek wlazł na narożnik po czym skoczył prosto na ten stół =))

Po 30 minutach na placu boju zostało 4 userów: mo, no, IIL i właśnie Trupek. IIL mnie wykończył jakimś fartem z dupy :D po czym rozwalił też kontuzjowanego Norbasa, który większość walki przeleżał ;)

TRUPEK pokonał IILa i został nowym BGZ world champem :thumb: szoookkkk =))

Kurde jak potem zaczął tańczyć przy tym beacie "dobry dj tutaj gra" to poczułem się jakbym widział Rey'a Mysterio :lol

Theme trupka konkretnie wymiata =)) Ściągnąłem se ten kawałek i non stop leci hahaha : D W szkole też nie umie wytrzymać 10 minut żeby sobie nie zanucić ..

Trupek wlazł na narożnik po czym skoczył prosto na ten stół =))

Hahaha ! To są częste akcje .. zdarza sie, że sędzia kretyn sam wpieprzy się na jarzeniówki :lol

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wystarczyło że Kellni wykonał 3,4 movesy i od razu pin. :)

Heehe, reality, bejbe ;)

Nie mam stałego dostępu do neta, ale przydałoby się to ściągnąć ;) Pewnie mam dalej ciuchy żula, ale w poprzedniej edycji też płaciłem $$$ za "gimmick changes" - najwyżej spłukam się po raz drugi :)

chcelatooo.png

No modzik wyczesany w czaka norrisa... :P

Na pierwszy ogień poszedł stary Arka za stworzenie Omnibusa.

I tak theme Trupka wymiata...Nanana dobry Dj tutaj gra.... =))

Dobra robota! :)

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Może to głupie pytanie, ale gdzie download ? ^^ nie widziałem go w pierwszym poście :P Dzięki Pablo za odświeżenie mi postaci, zmiany oczywiście na plus :) obecnie nie grałem w to jeszcze, więc nie mogę wyciągać wniosków, ale chciałbym, aby w przyszłości do gry dodano osoby z innych for psw.

IIL nie rób siary :P

viewtopic.php?f=222&t=16264&view=unread#unread

Poza tym są ludki z innych for.

Dr Kutak, El Kujote, Hautura :lol bez licencji ale zawsze =))

IIL czekam na Twoją opinie po zagraniu :D

• Administratorzy

• Reputacja:   959
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android

Dzięki, chętnie obije ryjek Doktorkowi Krematorowi :lol