Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UWF (Strike of I )

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

UWF

Ultimate Wrestling Federation

Gala : Strike of I

Jesteśmy w szatni John’a Ceny i Chrisa Jericho.

John: Chris mamy wspólnego wroga ! Rendiego Ortona ! Wiec trzeba temu jakoś zaradzić. Po Twojej ostatniej porażce z nim stwierdziłem, że dam mu wyzwanie.

Y2J : Faktycznie dobry pomysł, nie chciałbm narazić się na upokorzenie po przez kolejną przegraną.

John: Dlatego walczę dziś z nim o pas mistrza federacji WWC !

Y2J: Pamiętaj będę czujny i wrazie kłopotów pomogę.

John: Dzięki stary mam nadzieje, ze sam sobie dam z nim radę.

TLC Match

John Cena vs Randy Orton

Stawka : Pas mistrza UWF

I zaczyna się rozbrzmiewa song “ My time is now” fani zaczynają szaleć. Wchodzi Cena i pewnym krokiem zmierza w kierunku ringu . Wita się z fanami, bierze mikrofon i kiedy muzyka cichnie mówi do publiczności:

- Mam nadzieje, że wszyscy tu obecni są przygotowani na zmianę posiadacz pasa ?? ( fani zaczynają bić brawo i krzyczeć ) Tak ? To dobrze bo dziś pas zostanie w moich rękach !

Jednak słychać już kolejny song „ Burn in My Light” . Wchodzi Orton, ale szybko zostaje wygwizdany przez publiczność. Spiker zapowiada go :

- UWFchampion RANDY ORTON !

Randy nie wita się z fanami na ringu gdyż John od razu go atakuje, ale sędzia szybko przerywa ten atak ku nie zadowoleniu publiczności. Sędzia zawiesza pas na linie i wędruje on do góry. Sprawdza zawodników, pyta o gotowość i rozbrzmiewa gong walki.

Randy doskakuje do Ceny i zaczyna go okładać, rzuca nim w róg ringu bierze rozbieg........ jednak Cena odskakuje na bok i Orton ląduje na słupku i opiera się o liny. A Cena wykonuje na nim cross line i Orton wypada z ringu. John szybko zeskakuje z ringu gobiega do Ortona i sprzedaje mu kilka potężnych czopów. Rozstawia krzesło bierze Randiego i chce wykonać na nim suplexa, jednak kiedy go podnosi Orton zeskakuje do tyłu pociągając za sobą Cena i to John potężnie uderza głową w krzesło........... Orton nie zastanawiając się długo zaczyna kopać Cena po nogach i rękach to jest już dla niego charakterystyczne. Po chwili bierze krzesło i uderz nim John’a. Wrzuca go na ring i zaczyna dusić, słychać cheer dla Ceny. Jednak nic on nie daje bo Orton serwuje John’owi DDT i zeskakuje z ringu wyciągając drabinę. Rozstawia ją na ringu i wchodzi po pas jednak Cena podnosi się jakimś cudem i robi Drop Kicka w drabinę. Randy Orton spada z impetem w stół komentatorski chwilowo traci przytomność. Cena nie wykorzystuje momentu żeby wejść po pas tylko rozstawia stół na ringu i schodzi bo Ortona który samodzielnie nie jest się w stanie poruszać. Jednak Randy zaczyna okładać ponownie John’a, ale Cena nie zostaje obojętny i oddaje Ortowi dochodzi do wymiany kilku uderzeń między zawodnikami, ale po kilku sekundach Cena rzuca Ortonem w schodki. Wrzuca go na ring i zakłada STFU na środku ringu sędzia nachyla się nad wrestlerami. Randy powoli dociera do lin chwyta się jednej z nich i sędzi zmusza Cene do puszczenia Ortona John wstaje, rozkłada drabinę i zmierza w kierunku pasa mistrzowskiego, ale z drugiej strony drabiny wchodzi mozolnie bardzo osłabiony Orton kiedy John jest bliski złapania pasa Randy podejmuje się desperackiej decyzji i przewala drabinę razem ze sobą i Ceną, który chwycił już pas spada razem z nim, ale Orton szczęśliwie ląduje na nogach, czego nie można powiedzieć o Cenie, który z impetem uderza głową i bande poza ringiem. Rozbrzmiewa muzyka John’a Cen’y, gdyż jest on nowym mistrzem UWF. Jednak Orton nie może się z tym pogodzić i zaczyna obkładać John’a krzesłem i .................... Tak mogliśmy się tego spodziewaćz pomocą Cenie przychodzi Y2J który potężnym spirem powala Ortona na ziemię i zaczyna go okładać, kładzie jego głowę na krześle i wykonuje skok z ringu na krzesło Orton nie jest już wstanie się podnieść. Chris Jericho podnosie John’a Cene i sodchodzą do szatni żegnani chyba największym w historii cheerem.

Zwycięsca: John Cena

Wywiad z John’em Ceną

Reporter: John jak się czujesz po wygranej z Randym Ortonem ?

John: A jak pan myśli jak może się czuć człowiek, który jest po walce i który spadł z drabiny ( Cena z lekkim uśmiechem pyta się reportera) ?

Reporter: No wyobrażam sobie. Jednak bardziej mi chodzi o to jak się czujesz jako nowy mistrz UWF ?

John: Wspaniale !! Wszystkim fanom wrestlingu obiecuję, że będę godnie reprezentował się jako MISTRZ!!

Reporter: Dobrze, trzymamy za słowo, a teraz dziękuje za wywiad.

John: Również dziękuję.

Tag Team Match:

DX vs Hardy Boys

Stawka: Dalszy udział DX w UWF

Na ringu pojawiają się wrestlerzy z teamu DX. Widzę, że chcą nam coś przekazać, ponieważ trzymają w rekach mikrofon. Kiedy wchodzą na ring witają się z fanami i zaczynają mówić:

- Powiedziano nam, że od tej walki zależy nasza przyszłość i to czy nie zostaniemy zwolnieni z UWF jednak nie zgodziliśmy się na to i dlatego walczymy tu i teraz z Hardy Boys. Jeżeli wygramy zostaniemy w UWF a jeśli nie to pożegnamy się z tą federacja jako Team. Wiec do roboty !!! Rozbrzmiewa muzyka i na ring wchodzą Hardy Boys. Jednak zanim zdążyli znaleść się na ringu zostali zaatakowani i walka ruszyła po chwili przeniosła się na matę ringu. Jako pierwsi zaczynają HBK i Matt Hardy. Matt doskakuje do Shawna, ale ten robi unik i popycha Matta na liny kiedy Hardy biegnie HBK wykonuje pięknego Drop Kicka i powala Matta. Zaczyna go dusić jednak ten dotyka lin nogą i sędzia przerywa. HBK zmienia się z Tripel H ten wchodzi na ring i kilkoma potężnymi uderzeniami osłabia Matta. Jednak on daje rade się podnieść i uderz HHH w krocze Tripel H upada na ziemie, a Matt zmienia się z Jeff’em, który chce wykonać swantom bomb na HHH jednak on w ostatnim momęcie się odsuwa i Jeff ląduje na macie. Tripel H wstaje podnosi Jeff’a i........ Tak wykonuje na nim pedigree i po wykonaniu finishera przechodzi do pinu 1...............2................3 !!!!! Koniec walki!!!!

Zwycięsca: DX

A my przenosimy się do biura prezesa UWF gdzie znajduje się Edge wraz z Vince’m mcmahon’em. Którzy omawiają szczegóły słownej konfrontacji Edga z Batistą.

Vince: Słuchaj chłopcze ! Kiedy skończycie swoją „walkę na słowa” i Batista będzi nieźle wkurzony zapodasz mu swojego spira i będzie po sprawie. Możesz go troche bardziej poobkładaćjeżeli uznasz że opanowałeś sytuację.

Edge: A co jeżeli to Batista pierwszy zafunduje mi swojego finishera ??

Vince: Wtedy ja wkrocze do akcji, i w końcu od czego masz swojego kumpla z teamu Rendego Ortona ?? Randy !!!

Edge: Vinc słuchaj Orton chyba nie jest w stanie walczyć po swojej porażce z Cena.

Vinc: Trudno sami będziemy musieli dać sobie radę.

Ale to dopiero w przyszłym tygodniu !!!!!!!!

A teraz żegnamy się z państwem!!!! Do zobaczenia za tydzień !!

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : CM Punk

Ulubiony Wrestler SmackDown : Triple H

Ulubiony Wrestler ECW : Matt Hardy

/the Biggest polish #CM Punk# f@n !

big polish WWE f@@n !!

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Szachx

1