Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Against All Odds 2008 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

against.jpg

Przypuszczalnie na gali odbędą się następujące walki:

TNA World Heavyweight Championship

"The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle© vs. "The Instant Classic" Christian Cage

Barbed Wire Massacre

"The Monster" Abyss vs. Judas Mesias

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs. Kevin Nash

Hardcore Street Fight

Team 3D & Johnny Devine vs. The Motor City Machineguns & "The Black Machismo" Jay Lethal

Robert Roode vs. Booker T

TNA Knockouts Championship

Amazing Kong© vs. O.D.B

Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• radomiak1910

2

• Mast

1

• Ziomal1991

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

moze kurt angle---samoa joe??jednak licze na joe w walce trzech gwiazd tna na czwartkowym impacie

Abyss vs. Judas Mesias jako Barbed Wire Massacre zapowiada się świetnie i mam co do tej walki niewiarygodne oczekiwania.Kurt Angle vs. Christian Cage też szykuje się niezły pojedynek,zresztą tak samo jak Samoa Joe vs. Kevin Nash,choć wynik raczej łatwy do przewidzenia :) Robert Roode vs. Booker T też będzie dobra walka,Hardcore Street Fight zapowiada się znakomicie,tylko kurde,cdzemu znowu ten paszkwir Kong musi się wepchać na galę?!?! Ale pomijając ten szczegół cała gala,przynajmniej sądząc po pojedynkach jakie będą stoczone,MUSI być bardzo dobra.

e916f7e946.png

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ładnie sie to wszystko zapowiada, Final Resolution dobrze otwarło nowy rok, więc tutaj też źle nie powinno być :) Barbed Wire Massacre zapowiada sie się znakomicie i już czuję, że będzie jednym z jaśniejszych punktów gali, kolejne starcie 3D i Dywizji X też spoko, nie powiem, ciesze się z kontynuacji tego feudu. Od walki Samoa Joe i Kevina Nasha oczekuję tylko jednego - definitywnego zwycięstwa Joe, walka kobiet też super, O.D.B ma trochę więcej masy, więc może coś więcej wykonać na Kong. Ogółem szykuje się dobre ppv, ale trzeba poczekać na więcej potwierdzonych pojedynków.

Gala zapowiada się całkiem całkiem.Kontynuacja feudu na linii Angle - Cage.Na pewno będzie ciekawie.Dobrze że feud Team 3D - X Dywizja będzie dalej kontynuowany.Bardzo fajnie poprowadzony i przede wszystkim jest ciekawy.O.D.B walczy o pas - dobry pomysł.Lubię jej gimmick.Barbed Wire Massacre zapowiada się równie dobrze.Jeden z najbardziej chorych meczy w którym wezmą udział dwaj hardcorowi wrestlerzy, którzy lekko mówiąc za sobą nie przepadają :P..Mam nadzieję że Against All Odds spełni moje oczekiwania w 100 %.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Styl:  Jasny

Zaczne od tego, że TNA dobrze robi wyjeżdżając z tą galą. Myślę, że zarząd doda jeszcze jakies inne interesujące stypulacje, żeby nie marnować gali tylko Single Match'ami typu Booker vs Roode. Co do walk....

TNA World Heavyweight Championship

"The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle© vs. "The Instant Classic" Christian Cage

No fajnie, że znów możemy patrzeć na ten feud. Mam nadzieję, że " zgrają " się chłopaki i zrobią dobrą walkę. Walka, walką ale zakończenie będzie raczej niesprawiedliwe, AJ może interweniuje i Cage przegra. Co do feudu, to chciałbym żeby pociągnął się on do LockDown, a potem przeciwnikiem Kurta ( bo zdaje mi się że Christian nie zdobędzie pas TNA WHC ) niech będzie Joe. Ich wcześniejszy " konflikt " był dla mnie fenomenalny. :clap:

Barbed Wire Massacre

"The Monster" Abyss vs. Judas Mesias

Super, że ten rodzaj walk wraca d.o TNA. Abyss i Judas są dobrymi wrestlerami i dadzą tej walce klimatu. Chciałbym żeby wygrał Abyss ( bo raz przegrał w tym matchu z Sabu ), choć nie będzie to łatwe, Mitchell napewno coś knuje..

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe vs. Kevin Nash

Nudzi mnie ten ich feud :t_down: Ale myślę, że wygra Joe i wyżyje się na Nash' u.

Hardcore Street Fight

Team 3D & Johnny Devine vs. The Motor City Machineguns & "The Black Machismo" Jay Lethal

Cóż, spodziewam się kolejnej świetnej walki. Może wreszcie wygra X Dywizja, należy im się w końcu :t_up:

Robert Roode vs Booker T

No comment, wygra Booker na 100%

TNA Knockouts Championship

Amazing Kong© vs. O.D.B

No i tu sprawa jest ciekawa, ODB jest troszkę cięższa od Gail i może jej zrobi większą krzywdę.?

Walka może być dobra, ale wygra Kong raczej , bo za krótko by trzymała pas. Ale zobaczymy..

Ogółem gala ciekawa, dojdzie chyba jeszcze pare walk, więcej X Dywizji ! ! ! :P

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• 4 tygodnie później...

"The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle© vs. "The Instant Classic" Christian Cage-walk może być ciekawa licze na to że Christian zdobędzie pas łysola:D

Judas Mesias Vs Abbys-barbed wire massacre-wrescie ta stypulacja wraca do Tna!mam nadzieje,że wygra Abbys np.po Black Hole Slam na stół z drutami kolczastymi:)

Samoa Joe Vs Kevin Nash-Ta walka trochę jest bez sensu,bo Kevin i Joe nie kłócili się ostatnio,ale wygra Samoa Joe

Hardcore Street Fight

Team 3D & Johnny Devine vs. The Motor City Machineguns & "The Black Machismo" Jay Lethal-Kolejny dobry pojedynek się zapowiada.Mam nadzieję ze wygra X Dywizja,bo ich walką na Final Resolution się trochę zawiodłem.

Robert Roode Vs Booker T-szczerze mówiac kiedy Booker pojawił się w Tna pomyślałem że dostanie mega push i od razu walka z Kurtem o pas WHC,a tutaj gówno z tego wyszło i Booker wszedłw feud z Roodem.Booker wygra tą walkę.

ODB Vs Awesome Kong-kolejna walka babek;dja jestem za ODB mam nadzieje że zdobędzie pas ale ich feud będzie się ciągnał pewnie przesz kilka miesięcy.

aktualna karta na odds:

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH

Special Enforcer: Samoa Joe

Champion Kurt Angle vs. "The Instant Classic" Christian Cage

BARBWIRE MASSACRE 2

Abyss vs. Judas Mesias w/ James Mitchell

TNA KNOCKOUT WOMEN'S CHAMPIONSHIP MATCH

Champion Awesome Kong vs. ODB

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Champions AJ Styles & Tomko vs. BG James & "Bullet" Bob Armstrong

HARDCORE STREET FIGHT

The Motor City Machineguns & "Black Machismo" Jay Lethal vs. Team 3D & X Division Champion Johnny Devine

GRUDGE MATCH

Booker T vs. Robert Roode

CASE VS. CASE MATCH

"Big Poppa Pump" Scott Steiner vs. "Maple Leaf Muscle" Petey Williams

WOMEN'S MATCH

Traci Brooks vs. Payton Banks

DRINKING CHAMPIONSHIP

Eric Young vs. "Cowboy" James Storm