Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Wrestler PPV Final Resolution 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Final_Resolution_08.jpg

Zapraszam do nowej zabawy, którą pamiętacie może z TNA WRESTLEZIN, czy TNA BLOX.

Wybór najlepszego wrestlera (divy) minionego PPV:

TNA FINAL RESOLUTION.

Nominowani:

1) Hernandez - dobra walka w wykonaniu tego big boya. Widać, że czuje się ostatnio na ringu jak ryba w wodzie.

2) Gail Kim - obroniła pas w najlepszej walce kobiet w historii TNA. I to z nie byle kim bo z Awesome Kong. Respekt.

3) Judas Mesias - jego debiut na PPV. Może i nie zachwycił, ale zaprezentował się co najmiej solidnie.

4) Kurt Angle - ciągle w formie. Stara się jak tylko może by ciągle być na szczycie. Jego Moonsault w tej walce był po prostu niesamowity. Końcowy Olympic Slam też niczego sobie.

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• mks1500

1

• Tet

1

• radomiak1910

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

głos mimo wszystko na Hernandeza a nie na Gail Kim , to co wyczynia on ostatnimi czasy przebija i to o sporo moje oczekiwania co do jego osoby , lata na ringu , po za ring , wszędzie jest go pełno , wielka siła i mądre jej wykorzystanie

to chyba tyle :shappens:

• Styl:  Jasny

Kurta napewno nie wybiorę, bo jest go już za dużo w TNA. Gail no szacunek jej się należy, wygrała z Kongiem, ale ona nie pasuje. Judas ostatnio za nim nie przepadam, wygrana nie uczciwa, Mitchell się nie potrebne wtrąca. No i Hernandez, ostatnio pokazuje się z dobrej strony, walka na FR bardzo dobra, ekstra mu wyszedł Super Border Toss, należy się większy push dla LAX.

Więc głos na Hernandeza :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Ja głosuję na Gail Kim. Stoczyła z Awesome Kong najlepszą walkę kobiet jaką kiedykolwiek widziałem. Według mnie Gail ma największe zdolności ze wszystkich div występujacych w wrestlingu

Kurt Angle nierozumiem Was za co hernandez?

Zastanawiałem się między Hernandezem i Gail, ale jednak zagłosuję na członka LAX, świetne akcje m.in. Super Border Toss (przed wszystkim) i Big Man Dive, świetnie wykorzystuje swoją siłę, pokazał się z bardzo dobrej strony w walce z Rock&Rave Infection... i to jest po części odp. na pytanie radomiaka1910..

A ja głosuje na Gail Kim. Zajebiaszcza walka i obrona pasa. Gail ma chyba największe umiejętności ze wszystkich div 8)

Głos na Gail.Wyczesana w trupka walka z Kong.Rzadko się ogląda takie walki w wykonaniu div :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• 2 tygodnie później...

Wrestlerem PPV Final Resolution 2008 został Hernandez!

Gratulacje :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
    • MattDevitto
    • -Raven-
      Tak jest.
    • VictorV2
      Wyobraźmy sobie sytuację w której musimy robić nic, żeby być chwalonymi za dobry produkt.  I zamiast tego, wysilić się i zrobić wszystko żeby to zjebać. Randy wygrywa EC, atakując znienacka Cody'ego. Idzie na WMke, gdzie pomaga podbudować Drew. W międzyczasie Cody i Jacob kontynuują swój feud. Drew wygrywa z Randy'm, Jacob z Cody'm. Jacob i Drew wracają do swojego programu rozpoczętego X miesięcu temu kiedy Drew kosztował Jacob'a jego match o WWE title, Randy i Cody wracają do sytuacji
    • Kaczy316
      Lecimy z pierwszym SD po Elimination Chamber i ciekawi mnie w co ostatecznie pójdziemy, mamy dzisiaj walkę Drew vs Cody o tytuł Undisputed WWE, chciałbym, żeby Drew to obronił, ale Cody vs Orton jako singlowe starcie o tytuł również mi nie przeszkadza, zobaczmy w co pójdą, tutaj nie ma złej decyzji imo, a przynajmniej jest o nią bardzo ciężko.   Poza standardowo powtórką wydarzeń z sobotniego Elimination Chamber to na ring wychodzi Randy Orton! Chętnie się przekonam co nam powie! Orton
  • Dodaj nową pozycję...