Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Wyniki z tapingu TV 10.01.2008

Jako ze byla walka o jeden z pasow specjalnie nie podaje wynikow normalnie

1. Match

Motor City Machineguns pokonali Elixa Skippera & Senshiego

2. Match

Judas Mesias pokonal Wildcat Chrisa Harrisa

3. Match

Petey Williams & Sonjay Dutt pokonali VKM (w/ Roxxi)

4. Match

Tomko pokonal Shark Boya

5. Match

LAX (w/ Shelley Martinez) pokonali Rock & Rave Infection

6. Match

TNA Knockout Championship

Awesome Kong pokonala Gail Kim ©

Nowa TNA Women´s Championesse: Awesome Kong
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• Kojot

1

• tomo

1

• krzysinho92

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejny niezbyt ciekawy Impact.. i chyba najsłabszy ze wszystkich 2-godzinnych.

Opener to walka gali, dobra współpraca oby team'ów, kilka naprawdę ciekawych spotów. Zwycięstwo MCMG do przewidzenia.

Kiedy Corrnet powiedział Harris'owi, że będzie walczył z Mesias'em, wiadomo było, że przegra. A sama ich walka krótka i słabiutka.

Dziwi mnie, że cały czas Mesias wygrywa jakimś "fejkiem", coś w stylu green mist'a Tajiri'ego.. no ale to jest inteligencja bookerów tna.

Następnie mało ciekawy pojedynek.. Steiner podmienia walizki.. żal.. w chwili obecnej Williams ma 2 title shoty na X-Divison?! wtf.. oby odzyskał walizkę z shotem na Heavyweight..

Rozpad Vkm? Dobrze, że na następnym Impact'ie zostanie ogłoszony partner BG James'a.. ciekawe kogo wybierze.

Dalej typowy squash, Tomko rozwalił chyba 4 ciosami biednego, połamanego Sharka =)) Ciekawe co mu się stało =))

Następne powtórka z FR, tylko że dużo gorsza. Rave znowu jobbuje.. Homicide robi Gringo Killer.. tylko troche spierniczony.

No i Main Event.. walka kobiet =)) Kim traci pas.. było to do przewidzenia. Walka niezła, ale gorsza od tej z FR.

Segmenty na gali głupawe, a już totalną kpiną było koronowanie Styles'a (skąd ja to znam...).. tragedia co robią z tym wrestlerem..

Podsumowując galę oceniam 2/6.

impact sredni

Opener niezly XXX vs MCMG zrobili ladna walke kilka fajnych akcji i piekne zgranie

Harris vs Mesias wynik latwy do przewidzenia bo judas dostaje wielki push. chris tez sie spisal. mesias zaj****cie wykonuje ten swoj finisher

steiner kradnie walizke petey`a i szykuje sie konflikt pomiedzy dwoma arnoldami i dzieki bogu coraz blizej do rozpadu VKM

kaleka shark boy walczy( to chyba za duzo powiedziane) bawi sie z tomko (w ktorym widze przyszlego TNA champa) latwo go pokonuje

shelly jako menagerka LAX spisuje sie nizle i te ruchy :drool: walka z rock`n ravem niezla choc bez rewelacji

main event w moim odczuciu byl chyba najlepsza walka gail vs kong czyli piekno i umiejetnosci vs brutalna sila

mam nadzieje ze nie skasujecie tego postu :thx:

• Reputacja:   6

Pierwsza sprawa: kto mówił, że do wygrania w tych 4 gauntlet matchach były title shoty? Najpierw IIL się upierał przy tym, teraz znów Kojot... Dajcie spokój.. To były "rankings matche" z tego co pamiętam, czyli praktycznie rzecz biorąc NIC nie znaczyły. Tyle na ten temat.

Moja subiektywna opinia dotycząca tego iMPACTa, do której mam prawo i cała rzesza antyfanów TNA może mi skoczyć :kissass:

Main event walka babeczek po praz pierwszy w historii. Niedawno psioczyłem na całą tą dywizje kobiet w TNA, ale widać coś się ruszyło. To nie są jakieś nudne starcia jak WWE w których panienki boją się o swoje paznokcie :P Druga dobra walka między tymi divami a potrójny Awesome Bomb ZNAKOMITY! 8) Żeby tak Batista kiedyś zrobił :P

A tak przy okazji w filmiku z retrospekcji feudu Gail Kim - Kong leciała muza z Medal Of Honor (pierwsza część na PSX!).

Chris Harris znowu przegrywa, ale tak sobie pomyślałem czy aby ten cały szum o podpisaniu przez niego kontraktu z WWE nie jest cześcią storyline'u i nie wypłynął z TNA? W tej walce Chris miał nawet kilka efektownych akcji, czyżby powoli wracał do formy? Judas jak to Judas.. Rozkręca się straaaaasznie powoli. Nie wiem czy ten feud z Abyssem to dla niego nie za wysokie progi.

LAX znów pokonują R&R. Faktycznie gringo killer lekko nie wyszedł. Mam nadzieję, że dla Rave'a nic się stało. Nie wyglądało to zbyt ciekawie. A Matinez to niezła laseczka :drool:

Jeśli chodzi o Tomko to widać, że coś jest na rzeczy. TNA coś dla niego szykuje. Czyżby w końcu zauważyli w nim potencjał? Oby. Shark Boy natomiast już dawno przestał być śmieszny :P

Niedługo na wózku przyjedzie do walki. Pffff.

Gunsi pokonali w niezłej choć krótkiej walce Double X hehe ;) Co z tym Senshim? Odchodzi czy nie? Bo przegrywa wszystko co jest do przegrania a zwolnić się miał już prawie miesiąc temu..

Zapowiedziano walkę 3 way elimination match.

Styles vs Joe vs Cage. To może być niezły hicior. Oby dobrze zabookowali to starcie :P

Podsumowując iMPACT był całkiem, całkiem. Nie nudziłem się i z niecierpliwością czekam na następny odcinek.

I o to w tym biznesie chodzi :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Moim zdaniem gala wypadła słabo na tle pozostałych 2h impactów i wraz zo ostatnim epizodem z gauntletami może konturować o miano najgorszych dwugodzinnych show TNA. Już drugi tydzień z rzędu z bóle w sercu muszę przyznać, że WWE odwaliło lepsze weekly show (tydzień temu sd, w tym tygodniu raw; nie wiem jak tak najnowszy sd bo jeszcze nie oglądałem), co to kilka tygodni temu wydziąc, jak TNA ruszyło z impetem byłoby nie do pomyślenia... No cóż, ale przynajmniej nie przysypiałem, jak na wspomnianym wyżej, 'dobrym' programie WWE :P

Przechodząc bezpośrednio do gali: strasznie krótkie pojedynki! I to wszystkie... Chyba tylko main event nieznacznie przebił 5 minut... Walki były tak szybkie, że właściwie nie ma za bardzo co komentować. Na uwagę może sasłużyć co najwyżej opener i main event (no od biedy jeszcze LAX vs R'n R...) W pierwszej walce gunsi zdecydowanie pokazali klasę. Po prostu zajebiste były ich zaspołowe akcje; dobrze zaprezentował się (z resztą jak zawsze...) Senshi- mógłby dotsać jakiś push na x title... Należy mu się...

Dalej- LAX vs Rock... gdzież do ch... pana się podziała Christy!? :evil:

Main eventu nie sposób przyrównywać do poprzedniego starcia, ale wcale nie było złe, porównywalne do matchu pań z TP. I jak to trafnie określił modjo- "(...) potrójny Awesome Bomb ZNAKOMITY!".

Segnebty także nie zachwyciły... Gala kręciła się wokół debilnej koronacji- już nawet ten gimmick debila u AJa nie jest śmieszny... Staje się już niesmaczny wręcz... Jeden motyw tylko sprawił, że roześmiałem sie w głos- podczas wywaidu z Tomko Kristal powiedziała coś w stylu "I'm standing here with Tomko, who's extremly contentrated on his tonight's oponnent- Shark Boy" i wtedy Tomko zrobił taką minę, że normalnie padłem =))

Ogólnie to gala nie zachwyliła i jesli mam sie bawić w ocenki to niechto będzie taka 3/6, może nawet z malutkim minusem. (ale malutkim :P ).

No cóż-Impact mi się podobał.Walki zdecydowanie za krótkie,zwłaszcza Tomko vs. Shark Boy i Judas Mesias vs. Chris Harris.Przechodząc do opisu samych walk:

Main event,tj.walka Awesome Kong vs.Gail Kim oceniam na 4+ w skali szkolnej (byłoby więcej gdyby nie ten paszczur Kong :/ ).Generalnie walka dosyć ładna,kilka ciekawych akcji.

Motor City Machineguns vs. Elix Skipper & Senshi-walka rozgrywana w dość szybkim tempie,kilka bardzo ładnych akcjio Senshiego,ogólnie podobała mi się,choć wg mnie nie była najlepszą walką gali.

Judas Mesias vs. Chris Harris- cóż-walka bardzo krótka,w sumie niewiele do oglądania było.Judas wygrał nie do końca czysto.Pojedynek bardzo średni.

Petey Williams & Sonjay Dutt vs. VKM -tutaj nie mozna zbyt wiele powiedzieć,bo walka do najlepszych nie należała.Tak jak wyżej-raczej rasowy średniak.

Tomko vs. Shark Boy- przepraszam bardzo,co tu komentować?Shark boy nie zadał ani jednego ciosu,wynik był znany już przed rozpoczęciem pojedynku,a Tomko niespecjalnie ma się z czego cieszyć.Wygrał z bardzo przeciętnym zawodnikiem.

LAX vs. Rock & Rave Infection - ŚWIETNE!Homicide zaliczył kozacki występ,Hernandez też klepał równo,a ich wspólne akcje były cudowne.Jak dla mnie zdecydowanie najlepsza walka gali.

Zapowiedziano pojedynek AJ Styles vs. Samoa Joe vs. Christian Cage i to może być genialna walka,jeśli tylko bookerzy się postarają.Akcja z koronacją Styles'a mnie rozwaliła-mozna mówić,że to żenujące i słabe,ale jak zobaczyłem jego minę,gdy Angle obwieścił,że jest księciem to padłem :D Możecie mówić co chcecie-mnie Styles śmieszy i tyle,bardzo fajne pomysły.Ogólnie Impact na 4 w skali szkolnej,jesli do walki AJ'a,Joe'a i Cage'a dojdą jakieś ciekawe pojedynki to gala za tydzień może być o wiele lepsza.

e916f7e946.png

1. Match

Motor City Machineguns pokonali Elixa Skippera & Senshiego

Wedlug mnie MCM to przyszli mistrzowie tag team swietne akcje kombinacje bylo na co popatrzec

2. Match

Judas Mesias pokonal Wildcat Chrisa Harrisa

Mesias o ile pamietam nie przegral jeszcze walki :) ale harris walczyl tez niczego sobie zdecydowanie walka za krotka

3. Match

Petey Williams & Sonjay Dutt pokonali VKM (w/ Roxxi)

Vkm stacza sie coraz bardziej na dno mysle ze to jest rozpad vkm wreszcie!!:D

4. Match

Tomko pokonal Shark Boya

Shark Boy =)) nie moze chodzic 4 strzaly Tomko i zwyciestwo mysle ze na ktorejs ppv bedzie mial szanse walki o pas wagi ciezkiej miejmy nadzieje ze z kurtem:D

5. Match

LAX (w/ Shelley Martinez) pokonali Rock & Rave Infection

Takze bardzo dobra walka.Lax pokazuja ze sa w bardzo dobrej formie.Mysle ze rave powininien odlaczyc sie od hoyta....ah...ta Shelley jest piekna :P

6. Match

TNA Knockout Championship

Awesome Kong pokonala Gail Kim ©

Zwyciestwo Kong i mysle ze tylko Kim moze jej odebrac kiedykolwiek ten pas chyba ze odb na nastepnym PPV

ocena gali w skali szkolnej

2+/6 walki zdecydowanie za krotkie

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Gala nie taka zła jak ją piszą. Opener i main event zasługują na wyróżnienie. Segmenty dobre, choć nie porywająca, nie które śmieszne. AJ wymiatał jak zwykle, ale cała koronacja to już lekkie przegięcie i nie podobało mi się to całe przedstawienie - zniesmaczenie spowodowane drastycznymi wspomnieniami z przeszłości King Booker'a i tych jego orszaków, blee.. :P Cage i Joe uratowali sytuację i zaczęło robić się gorąco, szykuje się solidny main event na następnej gali z nie lada obstawą. Ciekawie prowadzony jest storylien Nasha i Joe, ciekawe jak to doprowadzą i czy dojdzie do ich walki na ppv. Reszta walk to typowe średniaki, LAX pokazali się z dobrej strony, widać powiew świeżości z nowym managerem. Segment z Roode'm strasznie przynudzał, ale przynajmniej cała szopka się skończyła. Zabrakło gorących Velvet Sky i Angeliny Love ;) podoba mi się to zapowiadania main eventu, od razu bardziej chce się go obejrzeć. Ogółem oceniam gale jako dobre show, przynudzał w kilku momentach, ale nie było tak źle.