Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1 Match

Shawn Michaels & Mister Kennedy pokonali Charlie Haasa & Trevora Murdocha

2 Match

Carlito pokonal Hardcore Holliego

3.Fight: Playboy Pillow Fight

Ashley pokonala Jillian, Melina, Mickie James i Marie

4.Fight: First Blood Match

Triple H pokonal Williama Regal

5.Match:

Chris Jericho pokonal Snitskiego & JBLa

6.Match:

Hornswoggle + Mick Foley pokonali Highlanders

7.Match:Steel Cage

Jeff Hardy pokonal Umage

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• urbaniak88

1

• Polski Solider

1

• tomo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Walka srednia ale końcówka kozacka :clap: Feud Kennedy vs HBK ogólnie dobrze jest prowadzony. Mam nadzieje że zostanie zakończony zwycięstwem Kena na Wrestlemanii :thumb:

Fight: Playboy Pillow Fight

Było na co popatrzeć :drool: Cieszy powrót Ashley, ale mogłaby wrócić do starego uczesania.

Jak można sie było spodziewać walka zakończona krwawieniem Williama. Moim zdaniem Regal powinien częściej walczyć bo napewno sie lepiej prezentuje w ringu niż taki Flair.

Match:Steel Cage

Jeff Hardy pokonal Umage

Pierwszy Main Event Raw w tym roku moim zdaniem wypadł genialnie. Bardzo dobry steel cage. Wiadomo było że Jeff nie może tego przegrać. Mimo tego i tak walka pierwszy sort :clap:

RAW 7/10 Main Event 10/10

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Reputacja:   0

Walka trzymała poziom. Rzeczywiście końcówka najlepsza, wydaje mi że na feudzie Kena z HBK skorzysta ten pierwszy.

Fight: Playboy Pillow Fight

Na pewno cieszy powrót Ashley. Walke przewinąłem.

Kozackie było to naparzanie Triple H Wiliama na Backstage. Walka również ciekawa Regal dobrze się prezentował, mimo iż przegrał nawet ze swoim ulubionym kasketem w dłoni.

Match:Steel Cage

Jeff Hardy pokonal Umage

Świetny Main Event walka dobra kozackie było to uderzenie dzwiami Jeffa przez Ortona i na koniec ten skok z klatki coś wspaniałego :!::!:

Ogólnie RAW dobry zobaczyliśmy na nim Ashley, krwiawiącego Regala, i skok z klatki

Ocena 7+/10

Rawik nieczego sobie, nie powiem ale też bez fajerwerków. Już na samym początku rzucił mi się w oczy Ken, potem też kilku innych wrestlerów- WWE jakiś samoopacacz promuje czy jaki ch.... Co do reszty (Murdoch, czyba też Lawler i HBK byli jakoś nienaturalnie 'zapomarańczowieni') to jeszcze wyglądali 'jak ludzie' ale Kennedy!? Tragedia... Co do samej ruletki to nie postarali się , aby sprawiała wrzenie przypadkowej i chyba tylko 1 stypulacja (1st blood) została podana tak 'na żywo', reszta przez ring announcera czy 'przekręcone' przez Vince'a (patrz- stypulacja z divami).

Pierwszy match nie był najgorszy, bo stosunkowo krótki i nie miał się człowiek na czym nudzic i większą uwagę niż sama walka przykuło na początku- nowy, pomarańczowy image Kena i późniejsza akcja z maską Haasa- kiedy ją miał założoną to zachowywał się jak Matt Classic z upadłego WSX... W sumie to nie miałbym nic przeciwko, aby przybrał go na dłużej, gdyż teraz jest taki nijaki...

W drugim matchu, a właściwie przed jego rozpoczeciem, miałem bekę z Hollyego =)) , no i moze troszkę z Carlito.

Później ożyłem 8):clap: Świetna stypulacja dla div, było na co popatrzeć; szkoda tylko, że było ich tam tak mało 8) Fajnie, że Ashley wróciła (swoją drogą niczgo sobie pyro miała), teraz zostało już tylko czekac na Candice :twisted:

No i po przyzwoitym początku przyszła pora na 3- meczowe przysypianie... (swoją droga to zauważyłem u siebie ciekawą przypadłość- jak zajebisty mecz Huntera by nie był to i tak zawsze zaczynam przysypiać...) Nic ciewawego do opisania tu raczej nie mam, no może o idiotycznym obsadzaniu miejsc w RR matchu Hornswogglami...

Main event najlepszy na gali i mniej więcej od połowy (kiedy to wyszedłem ze stanu, w który wpędziło mnie oglądanie 3 poprzedzających walk) oglądało się bardzo przyjemnie, niemniej jednak nie widze powodów, aby się nią strasznie podniecać... :P

To tyle ode mnie, jeśli mam bawić się w oceny to niech to będzie 7/10, nawet 7 z malutkim plusikiem :cena:

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ruletkowe Raw :clap:

HBK & Kennedy vs. Haas & Murdoch

Walka taka sobie... Hass... It's Time? Time for What :?: Świetnie wymyślili końcówkę :roll:

Carlito vs. Holly

Genialna stypulacja :shappens: Chciałbym zobaczyć Taker vs. Hornswoogle w takiej stypulacji :joke: Padłem jak Holly zdjął włosy żeby ściągnąc koszulkę :clap: Zdziwiła mnie taka duża przewaga Carlito na początku walki... Świetna była akcja Hollego z jabłkiem :clap: Alabama Slam i koniec...

Mała korekta ruletki przez Vinca :shappens: I dobrze Vince, submission u Div nie przejdzie :P

Walka dziwek... tfu divek :twisted:

Laski wyglądały świetnie szczególnie Maria :roll:

Rozwalił mnie Lawler mówiąc szczęśliwym głosem "Look's JR - pillow's" ;)

Triple H vs. Regal

Powtórzę za publiką "Regel Suck's" :P

Walka taka sobie... liczyłem na młotek :roll:

JBL & Snitsky vs. Y2J

JBL chyba nie w formie na klacie dużo więcej tłuszczyku niż mięśni

Długo to nie trwało... ogólnie lekka lipa...

Segmenty Hornswoogla pod tytułem "Aaaa Młody zdolny szuka partnera" :P Miałem jakąś dziwną nadzieję że wybierze On Tripla... w końcu McMahon powiedział "Możesz wybrać kogo tylko chcesz"...

B.K. Jordan :shock:

Foley no to już rozumiem 8)

Jak zwykle Mr. Socko załatwił sprawę :thumb:

Hardy vs. Umaga

Whisper ze szczytu klatki :clap::clap::clap: Liczyłem że na Ortona, ale z braku laku :P

• Styl:  Jasny

Rawik mi się bardzo podobał. Już na początku mocna akcja na backu. A przejdźmy do walk jak inni uważam że końcówka z Kennedym i HBK była świetna. Kolejna walka. Liczyłem że to Carlito wygra a nie Holly. Choć z beki nie mogłem jak ten wchodził i walczył no i ta malutka peruka . Ale zabierzcie im te pasy :( . Pillow Fight dzięki Vinceowi i inteligencji Marii xD Super walka. A super theme ma Jillian xD. First Blood match. Regal trochę się zaniedbał , ale i tak dobrze wygląda. Walka jest dobra ale myślałem że inny powód krwawienia będzie. Jericho DQ , walka słaba, znaczy się to co było. JBL zdecydowanie nie w formie. SOCKOOOOOOOOOOO BANG BANG. Pomimo że już ludzie nie reagują tak jak kiedyś to jednak Foley jest super i tyle. Fajnie że będzie w RR szkoda że Hornswoggle będzie. Choć szczerze myślałem że Kane albo Taker będą jego partnerami tak jakoś. Jeff Hardy cholera nie lubie gościa ale ten Whisper of The Wind bezcenny.

HBK i Kennedy vs. leszcze - tak w sumie ujdzie w tłoku ... nie wiem po kij był ten bajer z maską :/

Kennedy robi finisher na HBKu i potem odlicza tam leszcza... widać, że 2 tydzień los jest dla niego łaskawy...

Carlito vs. Hardcore - pfff parodia :/ bez kitu walka do bani nic ciekawego się tam nie działo.

Divy - powrót Ashley i już wygrana.

HHH vs. Regal - walka dała radę krew się polała, ale brakowało młotka i heel turnu dla HHH :/ ja go nie mogę ścierpieć takiego jakim jest teraz ....

Y2J vs. JBL i prosiak - za dużo to tam walki się nie nagolądaliśmy ... JBL bawił się kablem ciekawe co pokaże po powrocie na ring na RR....

Hornswoggle i Foley vs. wikingi - hehe Foley wrócił ale już widać formy nie ma poruszał się tak jakoś powoli ... ale zawsze miło go zobaczyć :)

Hardy vs. Umaga - no no meczyk konkretny nowy rok na RAW zaczął się znakomicie :D Orton wydzierał się za klatką, końcówka konkretna i zwycięstwo Hardyego... widze, że szanse Jeff na RR rosną.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Dobry RAW, choć nie jakiś zajebisty. WWE "Roulette"... Co do tych losowań, to się nieźle uśmiałem. Początek i "losowanie" typu meczu Regal vs. HHH. "Pan za kołem" ustawia First Blood Match... Bardzo dobrze, choś ten kto uważał na fizyce, to wie, że to losowanie to lipa.

Pierwsza walka przeciętna. Orange players wyglądali ciekawie, a najbardziej Superhero... Masakra, ten koleś rządzi, chcę go oglądać! Avek z Takerem zaraz idzie do śmietnika... Superhero czeka :P

Potem wygrana Holly'ego. Walka słaba, nic ciekawego, nudy, idę spać...

William Regal vs. Triple H - No, i już się robi lepiej. Walka bardzo dobra, aż dziw, że Regal w ringu coś potrafi a jak zaczął krwawić to już w ogóle... Bardzo dobra walka

Jericho vs. JBL - hehe, Chris na smyczy wyglądał jak... pies? :rotfl: Fajnie to wyglądało, choć lepszym widokiem byłby Chris na szubienicy :P

Eliminacje do RR. Co tam będzie robił Hornswoggle? A może wygra RR eliminując np. Undertakera po Chokeslamie? Możliwe, a później wygrana WHC i feud z Takerem trwającym do WM. ME MW 24 Hornswoggle vs. The Undertaker, walka 20 min i Hornswoggle przerywa streak mistrza... taaa, to jest to, Exclusive news for BGZ by Sejbla... Spoiler ME WM 24... Może dostanę admina?

I ME... Jak tak mają wyglądać ME na RAWie w przyszłym roku, to zaraz idę dać na mszę... dobra, więc nie idę :)

Orton rzucający krzesła, DDT na krzesło, skok z klatki (ZAJEBISTA SPRAWA) świetny ME, warto ściągnąć RAW specjalnie dla ME.