Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Tag Team Gauntlet Match:

VKM vs. LAX vs. Team 3D vs. Motor City Machine Guns vs. Jimmy Rave & Lance Hoyt

Zwyciezcy: Motor City Machine Guns

Knockout Gauntlet Match:

Awesome Kong vs. Angelina Love vs. Christy Hemme vs. Roxxi Leveaux vs. Velvet Sky vs. OBD vs. Ms. Brooks vs. Jackie Moore

Zwyciezyla: ODB

X-Division Gauntlet Match:Petey Williams vs. Shark Boy vs. Jay Lethal vs. Johnny Devine vs. Sonjay Dutt vs. Elix Skipper vs. Senshi

Zwyciezca: Petey Williams

Heavyweight Gauntlet Match:

Christian Cage vs. Robert Roode vs. Rellik vs. Chris Harris vs. James Storm vs. Black Reign vs. Booker T vs. Samoa Joe vs. Judas Mesias vs. Kevin Nash vs. Eric Young vs. Abyss vs. Kaz vs. Scott Steiner

Zwyciezca: Christian Cage

Szczerze mowiac to od kilku tygodni wkurza mnie to co wyprawia TNA, na iMPACT'ach! nie ma wogole normalnych walk, to jakies swiateczne, teraz gauntlet'y i po cholere to. Lepiej zajac sie wypromowaniem feud'ow bo oprocz X-Division vs. MCMG & Lethal oraz Kurt vs. Cage zaden feud na PPV nie zostal porzadnie wypromowany :t_down: , zal.

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• dch99

2

• Kojot

1

• Stingerr

1

• atziX

1

Top użytkownicy w tym temacie

black machismo chyba nie walczył w X-Division Gauntlet Matchu , bo przecież to on jest champem (chociaż bez pasa).

zgadzam się z tym ,że za dużo jest specjalnych IMPACTów .

fajne zakończenie ostatniej walki i te zdziwienie Joe'a :thumb::thumb::thumb:

• Styl:  Jasny

Tag Team Gauntlet Match

Myślałem, że troche lepiej wyjdzie, a tu lipa. Jedynie zaczeło się coś dziać jak wszedł Hernandez, a propos LAX to jakoś ich ostatnio mało w TNA. MCMG wygrali, no push to oni mają ostanio niezły. Myślę, że wraz z Black Machismo dadzą rade 3D na Final Resolution w Ultimate X mtachu.

Knockout Gauntlet Match

Nic ciekawego, jedynie co to podobała mi sie współpraca pań, wtedy gdy wyrzuciły Konga. ODB wygrała, nawet fajnie bo coraz bardziej mi sie ona podoba, może po feudzie Gail vs Kong będzie Gail vs ODB, napewno byłby ciekawy.

X-Division Gauntlet Match

Chyba najlepszy Gauntlet Match, szybkie tępo, dużo fajncyh akcji, no i wreszcie zobaczyliśmy, kanadyjskiego niszczyciela. Wygrał Petey'ego, zasłużenie, ostatnio nieźle pracuje.

Heavyweight Gauntlet Match

Średniak, podobało mi się wejście Abyss'a takie w stylu Stinga, ale szkoda, że tak krótko był na ringu :t_down:. Wygrana Cage'a nie zasłużona, nagle pojawił się na ringu odliczył Joe i koniec, do bani.

Gala średnia, napewno TNA stać na coś lepszego. Ocena 8.5/10

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

black machismo chyba nie walczył w X-Division Gauntlet Matchu , bo przecież to on jest champem (chociaż bez pasa).

Masz racje, moj blad, pisalem uczestnikow z pamieci i jakos mi sie przyplatalo jego nazwisko.

Impact był słabiutki niestety. Widać era dobrych Impactów niestety już przeminęła.

Zgadzam się z dch_99, po co same gauntlety?

Drużynowy wypadł imo słabo, zwycięstwo MCMG bylo do przewidzenia, bo to oni niedługo będą TT Championam'i, ale to dobrze.

Knockout Match również mierny, w dodatku wygrywa facet z przyczepionymi cyckami po gównianym ciosie :stfu:

X-Divison Match.. niezły. Ale patrząc na obsadę to nieco zawiódł. To co cieszy, to wygrana Petey'a, do którego zaczynam się coraz bardziej przekonywać.

Heavyweight Gauntlet Match średni, tylko zastanowiało mnie co tam robi Kaz czy Eric Young? =)) Wygrywa niestety Christian, za którym zbytnio nie przepadam...

Segmenty słabe, właściwie Impact niczym pozytwnym nie zaskoczył.

W tym tygodniu RAW był duuzo lepszy :t_up:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jak dla mnie iMPACT średniawy. Widać było, że brakuje pomysłu na ostatni odcinek przed Final Resolution.

Segmenty z AJ Stylesem na początku śmieszne, potem wręcz nużace i irytujące.

4 mini Royal Rumble? Ciekawe kto wpadł na ten pomysł... Po dwóch miałem już dość ;) Co za dużo to nie zdrowo. No, ale nie było aż tak źle!

Fajny motyw z Joe i Nashem. Już myślałem, że Cycek zawali staremu między oczy. A tu lipka :P

Tag Team Gauntlet Match

Tu najlepsze wrażenie zostawił po sobie Big Hernandez. Szkoda tylko, że po reklamach już go nie było (łodafak?).

Wygrali Gunsi, czyli pushu ciąg dalszy. Liczę, że niedługo zdobędą Tag team titles.

Knockout Gauntlet Match

ODB ostatnio ma niesamowity pop od fanów. TNA szybko zareagowało i szykuje się mały push dla tej pani.

Trzeba przyznać, że było nawet na co popatrzeć w tej walce :P

X-Division Gauntlet Match

Wygrywa Petey i dobrze. Po Destroyerze - znakomicie :D

Ta Mała Wersja Arniego jeszcze może dużo zdziałać w TNA. Fajnie, że w końcu zwrócono na niego uwagę.

Dobrze się spisał również Sonjay Dutt. A na tego połamańca Shark Boya już patrzeć nie mogę!

Heavyweight Gauntlet Match

Po reklamach zaszmieszanie było totalne. Każdy patrzyłby odegrać tylko swój spot.

Trochę sztucznie to wyglądało. Dobrze, że Kaz został dołożony do wagi ciężkiej. Cieszy mnie to.

Zakończenie z szybkim zaskakującym wyliczeniem Joe przez Cage'a nawet niczego sobie. Niezły pomysł.

Nash podaje rękę Samoa Joe, schodzi z ringu (odpada) a Cage po swojemu wykorzystuje sytuację. Najs :clap:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Segmenty mi się nie podobały, przyzwyczaiłem się już do gimmicku Styles'a, ale te w ogóle do mnie nie dotarły. Walki też nie takie złe, ale wszystkie moim zdaniem robione na 'odwal się', po prostu zabrakło pomysłu na ostatnią galę przed ppv, wyniki też dziwne, np. Christian Cage zdobywający title shota o World title, mając już zaklepaną i oficjalnie potwierdzoną walke na ppv ? Petey Williams zdobywający X Division title shot ? przecież posiada już World title shota.. jedynie zwycięstwo Motor City Machineguns wygląda normalnie, ale prędko ich walki o pas nie zobaczymy, ponieważ najpierw musza skończyć storyline z Team 3D, który do AAO jeszcze potrwa. Słabo to wypadło, na tle pozostałych gal iMPACT!, które prześcigały się poziomem - oczywiście tym pozytywnym. Segmenty słabiutkie, co się rzadko w TNA zdaża, walki pół na pół, nie było źle, ale wizja az 4 gauntlet'ów na jednej gali też robi się nudna, widząc którąś z kolei walkę w tej samej formule. Gale oceniam na 5/10.

• Reputacja:   2

Segmenty słabiutkie, co się rzadko w TNA zdaża

=))

Słabo to wypadło, na tle pozostałych gal iMPACT!, które prześcigały się poziomem - oczywiście tym pozytywnym

=))

np. Christian Cage zdobywający title shota o World title, mając już zaklepaną i oficjalnie potwierdzoną walke na ppv ? Petey Williams zdobywający X Division title shot ? przecież posiada już World title shota..

Jak ktoś nie umie walizek dobrze poukładać to potem tak jest =))

Nie ma to jak porcja dowcipów w Wynikach TNA =))

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.

3. Nie oglądałeś gali, masz zakaz komentowania jej. Komentujemy gale po obejrzeniu, nie po przeczytaniu wyników.

4. Zakaz cytowania wyników. Swoją wypowiedź rozwiń tak, by cytowanie wyników nie było potrzebne.

5. Posty łamiące powyższe zasady będą usuwane, a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

AUTOR POSTA OTRZYMAŁ OSTRZEŻENIE.

ssi :cena: