Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Grudnia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   70
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Zapraszam do głosowania na wrestlera miesiąca BGZ. W głosowaniu będą brani pod uwagę :

- 2 przedstawiciele RAW

- 2 przedstawiciele SmackDown

- 1 przedstawiciel ECW

- 3 przedstawiciele TNA

RAW :

Mr. Kennedy : Czysta wygrana z Shawn'em Michaelsem na ostatnim tegorocznym RAW i sam fakt feudu z jedną z najjaśniejszych postaci w WWE.

Jeff Hardy : Wygrana z Triple H na Armageddon, zdobycie title shota na Royal Rumble i rozpoczęcie programu z WWE Championem, w tym m.in. spinowanie go w tag team matchu.

SmackDown :

Edge : Zdobycie pasa World Heawyweight na Armageddon i bycie najjaśniejszą postacią niebieskiego brandu .

Finlay : Kontynuacja serii zwycięskich feudów zacząwszy od Kane'a, poprzez Reya na Khalim skończywszy.

ECW :

Shelton Benjamin : Bardzo dobra aklimatyzacja w nowym brandzie, bardzo dobre ring skillsy i seria wygranych walk.

TNA :

Christian Cage : Prawdopodobnie osoba, której było ostatnimi czasy w TNA najwięcej. Uczestnik najważniejszego obecnie feudu i #1 contender do walki o World Title.

AJ Stykes : Kolejna bardzo ważna w TNA osoba. Mimo jobbowania, stoczył kilka bardzo dobrych walk i przyjął na siebie dosć sporo w ladder matchu na Impact.

Motorcity Machineguns : Najlepszy obecnie tag team w TNA. Nie ma sensu wpisywać ich osobno, ponieważ ostatnio wygrane zaliczają tylko jaki tag. Ciekawy feud z Team 3D i sporo wygranych walk.

Ankieta potrwa tydzień, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

2

• Cyc

1

• Wronek.

1

• Paul1674325915

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zdecydowani Jeff :clap: Świetny mecz na Armageddonie, dostaje duży, zasłużony push :t_up:

• Styl:  Klasyczny

Jak dla mnie to Jeff, za ostatnie świetne walki, szczególnie z moim ulubieńcem! :( Co za czym idzie czyli również za title shoot-a którego dostanie na RR.

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   0

Według mnie Jeff Hardy.Wygrał z Triple H na Armageddonie czym sprawił na pewno niespodziankę.Zdobył Title Shota na Royal Rumble.Stara się i robi dobre walki.Zasłużony push :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Zdecydowanie Jeff Hardy. Za Title Shot na RR, w miare dobre walki na RAW. Push mu się nadaje i myśle że "Wrestler Miesiąca" także...

tripleh3ja2.gif

• Reputacja:   6

Ja stawiam na Gunsów. Najlepszy tag team ostatnimi czasów.

Za Hardym nie przepadam :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Styl:  Jasny

Cóż ja również głosuję na Jeff'a, dobry match na Armagedonie z trudnym przeciwnikiem. I zdobyty title shoot, zdecydowanie Grudzień należał do niego :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Głos na Cage'a. Po kilku, wydawałoby się spychających go na dalszy plan, porażkach wdał się w niesamowicie interesujący feud, którym żyje teraz kazdy fan TNA. Poza tym prze swoją walką na FR został mocno wypromowany w bardzo krótkim czasie i bardzo możliwe jest, ze na najbliższym PPV ponownie stanie się champem.

Dla mnie również wrestlerem grudnia powinien zostać Jeff zasłużył na to.Pierwszy powód nie spodziewana wygrana z HHH. :t_up:

pezetvi7.png

Mój głos także leci na Jeff'a za wygraną z HHH i otrzymanie tiltle shoota

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Oczywiście Jeff Hardy. Push, dobre walki i szansa na WWE Title na RR

• Reputacja:   70
  • Urządzenie:  iPhone

Wrestlerem Grudnia BGZ Został Jeff Hardy.

Dzięki wszystkim za głosy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...