Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Smackdown! 21.12.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hornswoggle & Finlay pokonali The Great Khali and Ranjin Singh

Rey Mysterio, CM Punk and Kane pokonali Big Daddy V, Mark Henry and MVP

Festus pokonał Deuce

Edge&Major Brothers pokonali Batiste DQ
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BATISTA51

1

• DonCarlos

1

• Cyc

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Hornswoggle & Finlay Vs The Great Khali & Ranjin Singh

Jak dla mnie była to słaba walka, praktycznie niczym się nie różniła od walki z Armageddon-u :( jedyne co mnie cieszyło to akcja z kubłem, i frog splash Horn-a, :) Natomiast zdziwiła mnie bardzo bierna postawa Great-a gdy Horn dokańczał dzieło zniszczenia na Singh-ie :-/

Rey Mysterio, CM Punk and Kane Vs Big Daddy V, Mark Henry and MVP

Zdecydowanie najlepsza walka na tym Smack-u!!! Świetne zgranie i akcje w wykonaniu team-u Rey-a, normalnie miałem w nie których momentach wrażenie jakby byli razem w team-ie z kilka lat!!! :D

Ostatnie akcje zaczynające się od CM Punka, poprzez Rey-a i skończywszy przez Kane-a na Henry-m wyczepiste!

Dodam, iż nie było widać śladu tej lekkiej kontuzji Mysterio po Armageddonie, co ucieszyło mnie niezmiernie! :D

Festus Vs Deuce

Walka słaba a jedyne co mi się rzuciło w oczy to przechlana mina Festusa po gongu!!! :rotfl:

Ja pierd*le jakby mnie nawiedził Mikołaj z taką gębą za dzieciaka, to bym chyba do dziś miał sraczkę przed każdym Bożym Narodzeniem!!! :rotfl:

Edge&Major Brothers Vs Batista

Mada faka co to było!!! :-/ Normalnie jakbym oglądał walkę z feud-u Vince-a z Bobbym!!!

Zwała na maksa kurde, spodziewałem się czegoś znacznie lepszego a tu dupa!!! :evil:

A tak na moje to chyba wygrał Batista przez DQ a nie Edge ze swoimi przydupasami. :)

Podsumowując gala mocno średnia, i żeby nie walka szóstki to bym napisał, że była do dupy!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Na początku Edge przedstawia swoich przydupasów... jeden lubi spacery po plaży, drugi kocha swoją dziewczynę, zacząłem się zastanawiać czy to nie przypadkiem jakiś kącik zakochanych :lol:

Hornswoogle & Finlay vs. Khali & Singh

:-/ Za takie walki to ja dziękuję :t_down:

619 & CM & Kane vs. V & Henry & MVP

Najlepsza walka na Smacku... troszkę za dużo CM'a i grubasów, ale ogólnie wyszło na plus, do tego ten Moonsulat a'la Weeman :rotfl:

Segment z randką :lol: To mi się najbardziej z całej gali podobało :t_up: Jak sknera z tego Nobla, 10$ żałuje na Michelle :P Do tego nie odróznia Francji od Włoch :rotfl: Ale trzeba przyznać że prezent oryginalny dziewczynie podarował :lol:

Santa John Travolta vs. Santa Festus

:t_down: Nuda...

Edge & Przydupasy vs. Batista

Kur*a a już się cieszyłem że Batista odzyskał WHC :( Ale niestety Vicki na to nie pozwoliła :evil:

Dziwi mnie nieobecność Takera na gali... spodziewałem się że wparuje na walke Edga i Batisty...