Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Royal Rumble 2008-oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

MVP vs. Flair - hehe tutaj wyniki są proste, albo Flair wygra przez DQ albo wygra pas.

Nie mogę jak staruch dostanie jeszcze jakiś pas do tej WM gdzie ma odejść to będzie kino jak cholera.

W sumie to puki co szykuję sie walka tak samo słaba jak JBL vs. Y2J ... stary JBL za wiele nie potrafi ... zresztą nawet ten jego patyk from hell wygląda mizernie jak go robił więc nie spodziewam się cudów w tych dwóch walkach.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

5

• The_Icon

5

• DonCarlos

4

• Willem

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

MVP vs. Flair - hehe tutaj wyniki są proste, albo Flair wygra przez DQ albo wygra pas.

Z tego co mi jest wiadomo walka ta nie jest o pas US. Jedyną stawką jest kariera Flaira. Czyli możemy być pewni zwycięstwa Dinozaura, choćby przez DQ (pewny punkt w typerze).

Chris Jericho vs. John "Bradshaw" Layfield

Łooo to się zapowiada hit =)) Ciekaw jestem jak zaprezentuje się cycek JBL. Pewnie jak worek kartofli :roll:

Ale coż nie zdziwiłbym się gdyby super heros metro Jericho przegrał to starcie. W sumie to nie wiem na kogo jeszcze postawie, choć bardziej prawdopodobne wydaje się nieczyste zwycięstwo JBLa.

Spoiler:

Aktualnie zapowiedzeni do RR matchu:

RAW: Umaga, Snitsky, Hardcore Holly

SmackDown!: Hornswoggle, Batista, The Undertaker, Kane

ECW: John Morrison, The Miz

Other: Mick Foley

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

Chris Jericho vs. JBL

stawiam na Chrisa

United States Champion MVP vs. Ric Flair

Ric (osobiście MVP nie lubie)

Rey Mysterio vs. Edge

Rey (ale chyba jednak Edge wygra)

Randy Orton vs. Jeff Hardy

Stawiam oczywiście na hardego ale raczej szans niema

RR

HBK albo Batista albo jeszcze może teker

Dop.LK - WARN, wchodząc na forum powinieneś rzucić chociażby okiem na regulamin .

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

United States Champion MVP vs. Ric Flair (Career Threatening Match)

Zapowiada się genialny mecz :joke: Nie czaje z jakiej paki Ric dostaje walke na tym PPV, niech sobie walczy na Raw i Haus-Showach, ale na PPV można by sobie go darować :|

RR Match

Obecnie zgłoszeni

RAW - Umaga, Snitsky, Holly, Cody Rhodes, Carlito, Marella, HBK

Smack - Little McMahon, Batista, Undertaker, Kane, Noble, Finlay, Henry, Khali

ECW - Miz, Morisson, Benjamin

Other - Mick Foley

Jak na razie widzę tutaj piątkę która może wygrać, moim faworytem jest Kane, ostatnio strasznie szmacony przez WWE, a z jego umiejętnościami spokojnie może walczyć o pasy :thumb:

Na to PPV czekam z wielką niecierpliwością.

Chyba każdemu zależy na zobaczeniu Royal Rumble meczu który mam nadzieję będzie lepszy od poprzedniego.

Wygrana Kane'a nie wchodzi w gre. Za mały push, ciągle Mid Carder.

MVP vs Flair - walka Ricka na RAW z Triple H bardzo mi się podobała więc może i tym razem będzie dobrze.

Edge vs Rey - nie oczekuje zbyt wiele bo wiem że będzie co najwyżej średnio.

Pewnie bez interwencji się nie obejdzie.

Orton vs Hardy - możemy zobaczyć dobry pojedynek jeżeli obaj panowie pokażą co umieją.

Wynik może być tylko jeden choć nigdy nic nie wiadomo.

JBL vs Jericho - tutaj jestem bardzo ciekaw kto wygra. Z jednej strony pushowany Jericho a z drugiej powracający na ring JBL.

Zobaczymy...

No i Trajpel dopiął swego. Przyznam, że przez chwilę nawet wątpiłem czy będzie w tym RR matchu.

Ale jednak jest :P W takim razie to jego obstawiam jako zwycięzcę.

I wcale się nie zdziwię jeśli Trajpel wyjdzie z jakimś jednocyfrowym numerem na samym początku walki.

Poniedziałek już blisko (nie niedziela, bo w poniedziałek będę przecież oglądał :P ) także czas chłodzić piwko i robić zapasy czipsów :) Zapowiada się niezła zabawa. Oby RR nie rozczarowało :P

• Urządzenie:  Windows

No i pięknie Triple w RR Matchu, czyli już wiemy kto ten mecz wygra :shappens:

Jeszcze jedna sprawa od wczoraj, właściwie od dziś w WWE mam ytrzech hellowych Champów, WWE - Orton, WHC - Edge i ECW - Chavo. Mi się nasuwa teoria lekko chora, ale w miarę możlwa. Wiadomo że panowania hellów pokolenie 619 długo nie zniesie, więc można sie spodziewać przynajmniej 1 zmiany pasa na RR, walki o pas ECW nie ma więc zmieni się albo WWE albo WHC, jak dla mnie bardziej prawdopodobne jest WHC, Hardy raczej nie dostąpi zaszczytu bycia 3 wrestlerem w WWE który trzyma IC i WWE naraz, a Rey już do pasa podchodził przy panowaniu Khaliego, zresztą na WM lepiej będzie wyglądało Orton vs. HHH niż, Hardy vs. HHH :P Chociaż z drugiej strony Edge czeka na Takera... a pojedynek Hardego z HHH też można do WM porządnie wypromować, ale równie dobrze może się okazać że moja teoria jest warta funta kłaków, i helle jeszcze trochę będą panowały :twisted:

Podsumowując, piwko się chłodzi, czipsy kupione... Let's get ready to rumble! ;)

Tak więc Royal Rumble już tuż tuż. Większość z nas obejrzy go w poniedziałek pewnie nie liczna garstka w niedziele. Ale zdecydowana większość w pon. W ostatniej gali weekly widzieliśmy Rey'a Mysterio zwycięskiego w walce z Majorami. Flair'a wchodzącego w słowo MVP , Takera chokeslamującego(ekhm popychającego?? ) BDV... Ale punkt kulminacyjny Royal Rumble za te parzedziesąt godzin. Większość z nas czeka już z niecierpliwością na tą jedną z ważniejszych gal roku. Royal Rumble droga na Wrestlemanie się właśnie zaczyna. Triple H , The Undertaker , Batista , Shawn Michaels to główni faworyci zwycięstwa w Royal Rumble. Triple H zagwarantował sobie zwycięstwo w "ostatniej chwili" , The Undertaker ostrzega że jego przeciwnicy "Will Rest In Peace" , Batista że tak jak trzy lata temu powtórzy swój wyczyn i zwycięży RR by zwyciężyć na WM WHC. Kto to zwycięży, wielu z nas zakłada ze będzie to HHH ale jak wszyscy wiedzą los lubi płatać figle. Nikt nie przyjmuje jednego scenariuszu który niestety jest najczarniejszą możliwością. Hornswoggle. Tak, ten mały "Irlandczyk" bierze udział w Royal Rumble Match'u nie wiadomo czemu dopuścili i czemu "push***ją" tego karzełka. Oczywiście o ile segmenty z nim są na tyle fajne, co walki jego są nie tyle co denne co przesadzone. Lecz znając życie Horsnoggle pobędzie trochę minut w walce i popsuje nam dobre humory troszkę. A więc czekamy...

Osobiscie nie chialbym, zeby orton i edge na rr stracili swoje pasy.. niech potrzymaja je jeszcze do wm 24, mysle ze teraz jest troche za wczesnie na zmiane champow. Poza tym, jeff chyba jeszcze nie zasluzyl na wwe title, nie ma tego "czegos", przynajmniej takie jest moje zdanie :]

A sam rr match zapowiada sie bardzo ciekawie, na pewno lepiej niz zeszloroczna edycja gali.. Juz nie moge sie doczekac :] Fajnie by bylo, gdyby Kane odegral jakas wazniejsza role w tej walce, ale ogolnie nie ma duzych szans, zeby wygral... mial byc dla niego fajny push, no i gdzie on? ;( A moze WWE szykuje nam niespodzianke? :D Who knows...

Ogólnie gala nie była zła. Wiadomo, że najważniejszy był sam main event Royal Rumble match.

Ja zgodzę się z Pablo gala nie była tak zła.Widziałem gorsze szczerze mówiąc ale do rzeczy:

Career Threatening Match

Ric Flair pokonał Montel Vontavious Porter

Ta walka była dla mnie całkiem bezsensu.Widać że Natural Boy ma już najlepsze lata daleko za sobą.Jeśli Rick nie chce kończyć kariery to niech nie kończy ale niech już się nie pojawia na PPV.A MVP coraz lepiej spisuje się w ringu,aż miło patrzeć.

Single Match

John Bradshaw Layfield pokonał Chris Jericho

JBL w ring to on nigdy nie był czempionem i nigdy nie będzie ale nie wiem po co WWE dało mu szanse.

A co do Chrisa to z czasem coraz bardziej mnie zawodzi,gdy pojawiły się filmiki byłem pełen nadziej i w głębi myślałem że jego powrót to będzie przełom w WWE,a tu KLAPA.

Walka była nudna i żmudna,jedynym ciekawym elementem było krwawienie Chrisa

World Heavyweight Championship Match

Edge pokonał Rey Mysterio

To są jaja Rey wykonuje 2 razy 619 a tu H*!@ co to ma być jeden spear Edzia i już wygrywa i jeszcze te pedałki bracia Rajdersi czy coś takiego.Viki siedzi niby na w wózku a nagle wstaje i przyjmuje 619 na łeb.Ale walka na dobrym poziomie.

Ojj ciekawe kto Edge odbierze pas

WWE Championship Match

Randy Orton pokonał Jeff Hardy

Szkoda Jeffa bo moim zdaniem zasłużył na WWe champa ale wynik był z góry wiadomy.Dla mnie walka najlepsza na gali.

Jeff był 100% aktywniejszy od Ortona,Randy stał i przyjmował kolejne akcje.

RKO i koniec......

RR match

Nie wiem dlaczego mówicie że Royal Rumble match był zły,może momentami był nudny i nie efektowny ale jak dla mnie wypadł nie źle.Szkoda że nie którzy wrestlerzy wypadli szybciej niż weszli np.

Benjamin

A co do zwycięzcy to cieszę się że Cena wrócił ale nie chciałem żeby to on wygrał bo już zebrał grad Negatywnych opinii.

pezetvi7.png

Baryła nie ten dział!