Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Edge pokonal Funakiego

2. Match

Layla & Victoria pokonaly Michelle McCool & Kelly Kelly

3. Match

Rey Mysterio pokonal Kennego Dykstre

4. Matchh

Last Man Standing Match

Batista pokonal Kane

5. Match

Festus (w/ Jesse) pokonal Miza (w/ John Morrison)

6. Match

The Great Khali (w/ Ranjin Singh) pokonal Hornswoggle

7. Match

Triple Threat Match

Undertaker pokonal Big Daddy V & Marka Henry
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tet

2

• Lyroy

2

• LegendKiller

1

• Umaga1996

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Najbardziej Podobała Mi Się Walka Undertaker vs Big Daddy V & Marka Henry

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 14 Grudzień 2007, 17:37 ]

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.

5. Posty łamiące powyższe zasady będą usuwane, a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

SmackDown niezły ;) Gale niebieskiego brandu mniej więcej od powrotu Edge'a dają radę i tym razem nie było inaczej. Jedyną irytującą sprawą jest ten .. romans Vickie z Edge'm .. jak sie mamlają, to mam odruch wymiotny.

Reszta segmentów raczej na poziomie, najlepszy ten z Noblem, McCool i Kelly :)

Edge pokonal Funakiego - Po początkowym segmencie można się było spodziewać że Edge dostanie jakiegoś jobbera. Walka bez historii zakończona po 2 minutach spearem.

Layla & Victoria pokonaly Michelle McCool & Kelly Kelly - Wszystkie poza Victorią były ładne, więc walke fajnie się oglądało. Layla .. chodź do mnie :!: Wjazd Palumba na motorze zabawny :D

Rey Mysterio pokonal Kennego Dykstre - Rzygam tą pierdoloną pchłą. Te uściski dzieci, te chanty 619, te debilne miny zza maski, to podkładanie sie przeciwników pod 619 .. REY ! PRZEPADNIJ ! If Rey wins at Armageddon I riot.

Batista pokonal Kane - Zadziwiła mnie stypulacja tej walki, rzadko się coś takiego na TV Showach widuje. Poziom nie był jednak tak zadziwiający .. kilka nikczemnie spierdolonych spotów, nieudany spinebuster na stól i .. Batista robiący coś w rodzaju świderka unikający Clothesline'a :rotfl: ryłem z tego jak głupi przez dobre 10 minut :rotfl:

Festus (w/ Jesse) pokonal Miza (w/ John Morrison) - Znów ta sama walka co ostatnio tylko w innym wariancie. Czekamy na Miz vs Jesse, Morrison vs Jesse i Morrison vs Festus. BOORING.

The Great Khali (w/ Ranjin Singh) pokonal Hornswoggle - Sprostowanie, Khali tej walki nie wygrał, ona się w ogóle nie rozpoczęła. Finlay dostał oklep na SD co oznacza, że na PPV raczej wygra swoją walkę.

Undertaker pokonal Big Daddy V & Marka Henry - Z gówna bata nie ukręcisz, glosi staropolskie przysłowie .. idealnie obrazuje to co było zadaniem Takera w tej walce. Wszystko wlekło się OKRUTNIE. Wygrana Takera w handicapie ? Gimme a Break ! Mógł wygrać chociażby przez DQ .. ale nie, to jest nad-człowiek i rozwala goryla Henry'ego chokeslamem na 10 cm.

Smackdown był nawet dobry.

Segment z Edgem Vickie i Teddym był średni... mam dosyć tego storyline'u.

Edge pokonał Funakiego... nuuuuuuuudy.

Layla & Victoria pokonaly Michelle McCool & Kelly Kelly- hehe Czak niedość że przegrywa swoje mecze to jeszcze psuje mecze Michelle. Czekam na angle Noble i McCool parą :rotfl:

Palumbo... aleś ty silny :lol: przebił tą ściane :rotfl::rotfl: Czekamy na kolejnego jobba Jamiemu :P

MVP komentatorem częściej prosze, MVP jest dobry przy majku, co udawadnia w MVP V.I.P. Longue. Ale Mysterio znowu wygrywa! Czemu nas Vinnie skazujesz na oglądanie korniszona tydzień po tygodniu wygrywającego?

Walka sama w sobie dosyć słaba. Po walce na szczęście Montel pokazał za co jest jednym z głównych heelów na Smackdownie :P

Batista pokonał Kane'a walka była dosyć ciekawa, ale brakowało jej troche szybkości, kilka popsutych spotów...

Fesztusza z Mizem przewinąłem.

Khali pokonał Horniego- dosyć! ile jeszcze razy?

Segment z Jamiem, Kelly i Michelle dobry... ale nic więcej

Tkaer pokonał Big Cyce V i woźnego Henryka... i jeszcze ten Chokeslam :-/ I tak iMPACT! był lepszy

Smack! dobry.

Segmenty w porządku (zwłaszcza Noble), walki też nie były złe.

Na początku troche pieprzenia Edge'a i Vicky jak to oni się bardzo kochają :roll: . Obrzydzające to troszkę jest, jednak angle sam w sobie wypada na plus, daje duże możliwości. Anyway, pierwsza walka nie zachwyciła, bo nie o to w niej chodziło. Szybkie zwycięstwo Edge'a.

Divy jak divy, trochę się popatrzyło, sama walka bez rewelacji. Palubmo wyrósł na etatową pierdołę, ciekawe, co z nim teraz zrobią.

Rey Mysterio vs. Dykstra... Wynik mógł być tylko jeden. Co na plus to to, że Rey wraca do formy, te hurracarany mu coraz lepiej wychodzą, choć to i tak już nie to co kiedyś... Co do MVP, to koleś jest przezajebisty. Dla kontrastu można sobie porównać jak w roli komentatora spisywał się Batista tydzień temu :lol: . Mam nadzieję, że Montell obroni pas na Armaggedon, bo bardzo mu on pasuje. IMO jest to w tej chwili najlepszych mówca na SD!, a do tego dobry w ringu, z ciekawym gimmickiem.... Czego chcieć więcej? :t_up:

LMS... Jak dla mnie walka wieczoru. Owszem, było troche spieprzonych akcji, jednak walka miała to coś... Były emocje (choć oczywiście zwycięstwo Kane'a było od początku niemożliwe), było kilka dobrych power movesów. Batista rzeczywiście jest w formie, coraz łatwiej rzuca mu się klockami pokroju Kane'a. BTW... Zauważyliście, że ostatnio stoły komentatorskie nie łamią się, kiedy powinny? Psuje to trochę efekt niektórych ciosów. Wejście Edge'a raczej do przewidzenia.

Festusy... Nie było tu nic ciekawego, ogólnie rzecz biorąc, jakoś mnie ten feud nie porywa...

Khali vs. Knyp - ile można? :roll: 'Walka' zrobiona pod Finlaya, które wyszedł ze swoim selejli tylko po to, aby dostać wpierdziel i podkręcić atmosferę przed PPV. Szczerze mówiąc trochę się obawiam tej konfrontacji, bo ile Finlay potrafi prowadzić walkę, to Khali zwykle nie potrafi się dostostować... Jednak chłop robi postępy, a więc zobaczymy, jak to będzie.

I w końcu Main Event. Wolny, bo zważywszy na uczestnictwo Big Daddy V, w trakcie walki trzeba przeznaczyć sporo czasu na odpoczynek :P . Ogólnie Taker nieźle poprowadził walkę, Henry jakby trochę żywszy (nawet raz biegł!). Nowy pomysł na chokeslam, wyszło żałośnie. Miałem nadzieję na chokeslam na Tacie V, jednak to chyba nie jest możlwe (wyszła by jeszcze gorsza kicha).

Generalnie Smack zrobiony pod WHC Match na PPV, czyli teoretyczne zwiększenie szans Edge'a. Jednak moim typem na Armaggedon jest Batista.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Ujdzie ten smack :P

Na początek Vicki return's... :rotfl: Na tym wózku wygląda przezwałowo, ogłasza że dziś obejrzymy cała trójkę aspirującą do WHC w akcji, na początek Edge... z potężnym Funakim... i tak miał problemy żeby wygrać :rotfl:

Divy... Michelle :roll: Nieźle wygimnastykowana jest :lol: Nie wiem po jakiego grzyba Hydraulik wjechał na tej swojej hulajnodze :lol:

619 vs. Facet Victori... bardziej zainteresował mnie komentarz MVP niż ta walka :t_down:

Last Man Standing... walka całkiem niezła... kilka spieprzonych akcji, ale i tak trzymała poziom :t_up:

Festus vs. Miz... borning! Nie chcę takich rzeczy oglądać nigdy więcej :!:

Khali vs. Hornswoogle... pozostawie to bez komentarza... chociaż po RAW miałem dziwną nadzieję zobaczyć Hulka :lol:

Taker vs. Dwa Grubasy

Taker wygrał po chokeslamie :?: Dla mnie to to bardziej na clothesline wyglądało :lol:

Bardzo podabał mi się segment z Kelly, Michelle i Noblem :t_up: Już nie mogę się tej randki doczekać :D

Edge pokonal Funakiego

Hehe namęczył się ostro :rotfl:

Layla & Victoria pokonaly Michelle McCool & Kelly Kelly

Tutaj to wiadomo popatrzeć na divy, a nie na ich walkę :)

(Oczywiście nie na każdą bo są wśród nich też paszczury)

Rey Mysterio pokonal Kennego Dykstre

Walka taka sobie, później pierdolenie MVP ... nuda :/

Batista pokonal Kane

Tak sobie ... liczyłem, że poleje się troche krwi, a tutaj nic ...

Festus (w/ Jesse) pokonal Miza (w/ John Morrison)

Przewinięte

The Great Khali (w/ Ranjin Singh) pokonal Hornswoggle

Finlay znowu dostał po łbie i po imprezowane....

Undertaker pokonal Big Daddy V & Marka Henry - dwa spaślaki ... ten czokslem na Henrym wogóle tragedia ... szkoda, że nie zdecydowali się zrobić podwójnego to dopiero by była beczka śmiechu... :rotfl:

W dodatku Edge znowu obrzydzał w segmentach z GM ... fuuuuuj

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

SD nawet niezły. Vicki powróciła (powinni ją cenzurować... :-/ ) i szczerze mówiąc jako GM spisuje się znakomicie :t_up: . Takiego mieszania nie było od 2004 roku. Teddy Long zdeklasowany do roli czarnucha :rotfl:

Last Man Standing Match - tu zaskoczono mnie całkowicie, SD bije zdecydowanie ostatno RAW. Szkoda, że wykonanie było trochę cienkie.

MVP oklepuje morde Reya :t_up: no trzeba przyznać, że jestem pod wrażeniem tego kolesia 8) jest coraz lepszy. Mam tylko nadzieję, że jkiś cymbał nie przerzuci go na Raw bo skończy jak Kennedy, London, Kendrick i inni... na SD kolo ma jak w raju.

Jak na gale przed PPV Sd wypadł nawet nieźle. Powrót Vicki oznacza, że Edge może liczyć znowu na pas :D hell yeah!

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   2

A ja sie kurde dawno tak nie namęczyłem żeby oglądnąć smacka, chyba ze 4 dni mi to zajęło. Wszystko było nudne i oklepane, Taker rozwalający bez problemu 500kg tłuszczu shit, zwłaszcza po późniejszym ogladanięciu Armagedon. Grejt jak zwykle do bani, divy to samo, Rey i Edge walki 3 minutowe z mega jobbers. Jedyne bo było fajnego to segment Nobla z McCool i Kelly oraz może walka Festus vs Miz. Niezbyt ich lubie ale ładnie pokazali power grubasa i chyba coraz większą umiejętnoścć prowadzenia walki przez Miza, no i najlepsza walka na gali Batsita vs Kane, nawet dobrą bym jej nie nazwał ale chociaż ciekawa była.

• 1 miesiąc temu...

Undertaker pokonal Big Daddy V & Marka Henry - Z gówna bata nie ukręcisz, glosi staropolskie przysłowie .. idealnie obrazuje to co było zadaniem Takera w tej walce. Wszystko wlekło się OKRUTNIE. Wygrana Takera w handicapie ? Gimme a Break ! Mógł wygrać chociażby przez DQ .. ale nie, to jest nad-człowiek i rozwala goryla Henry'ego chokeslamem na 10 cm.

Ty jesteś idiotą po co by robili handicap po to by 2 frajerów znęcałó się nad 1 chyba cie coś pogieło najgłupsze słówa jakie słszałem ty chyba masz 11 lat Legend Killer

a wogóle to głupie forum mam nadzieję że wejdzie jakiś antysemita-haker i zchakuje to forum papa :stfu::stfu::stfu::stfu::stfu::stfu::stfu::die::die::die::die::die::die::offtopic::offtopic::offtopic::offtopic::oops::oops::oops::hatespam::hatespam::hatespam::hatespam::hatespam::hatespam::hatespam::hatespam::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Po pierwsze: Po kiego ch**a odkopujesz ten temat?!

Po drugie: To już prawie obraza admina :shappens:

Po trzecie: Jest takie coś jak edytuj post :P

Po czwarte: Sam jesteś głupi i jesteś idiotą... świadczą o tym twoje posty

Po piąte: No chociażby po to żeby się nad nim poznęcali... wrestling to nie tylko face'owie :roll:

Po szóste: Hmm... co by tu wymyślić :P No to ja chyba już skończę bo nie ma sensu dyskutować z kimś takim jak ty :P

Sorka za offtopa ale musiałem :roll:

EDIT

O znalazłem: BAN HIM :die:

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android