Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Użytkownik 2007-LegendKiller

Stawiam na LK za newsy i dyskusje i za prowadzenie WSF

2.Admin 2007-Norbas

Za całokształt, za wszystkie modyfikacje itp

3.Mod 2007-IIL

Tu sie wahałem między Pawłemzakiem1976 i IIL'em. Postawiłem na drugiego z nich za dyskusje w TNA

4.Newsman 2007-PZ1976

Tutaj dalej prowadzi. Grubo ponad 100 newsów mówi za siebie. Za rok może LK zdobędzie ten tytuł, bo pożądnie pracuje na zwycięstwo w tej kategorii.

5.Znawca 2007-IIL

No to tutaj IIL zdecydowanie wygrywa za wiedze o TNA

6.Uploader 2007-kuba_19911

Mimo kontrowersji jest uploaderem #1 na BGZ

7.Najbardziej lubiana osoba na forum-Hellner

Mimo że go nie znam to jest bardzo lubiany na forum, bardzo dowcipny.

8.Freeq 2007-Willem

Nie trzeba tłumaczyć

9.Alfons roku-Montoya

Mimo że na BGZ lasek nie oglądam (od tego są inne stony :twisted: ) to postawie na Montoye, którego obecnie niestety nie ma z nami

10.Najzabawniejsza osoba na forum 2007-Willem

Patrz Freeq

11.Grafik 2007-ATS

Mastah grafiki na BGZ

12.Dyskutant 2007-IIL

IIL 3 raz, za dyskusje w dziale TNA (znowu :P)

13.Kreatywny 2007-xazax5

Za filmiki ogólnie

14.Debiutant 2007-DonCarlos

IMO zdecydowanie debiutant roku

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

5

• IOOT_DZIKO

3

• kaszak

3

• Willem

3

Top użytkownicy w tym temacie

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2007- Zwą go LatariatKillerem :) a za co? Za darmo! + za newsy, WSF i dyskusje.

2) ADMIN ROKU 2007 – Pablo, chyba najbardziej ”dostępny” z adminów :D

3) MODERATOR ROKU 2007- IIL za sam fakt że działa w tak trudnym, nudnym, smutnym, złudnym, czasem brudnym temacie jakim jest TNA :P oraz za bezapelacyjny wkład w edukacje, szkolnictwo userów BGZ w zakresie wrestlingu (WST)

4) NEWSMAN ROKU 2007 - „Pual Jaques Sex-One-Night” (by DZIKO) :rotfl: a niech ma... stary jest, przyda sie na emeryturze :P Tak serio to zycze jeszcze z 10 000 newsów!

5) ZNAWCA ROKU 2007- ja tam sie nie znam na tym temacie ale jak mowią że LK to maja racje że LK

6) UPLOADER ROKU 2007 – chociaż raczej nic stąd nie ściagam to nie raz natktąłem się na jego pliki. Tak więc mój głos idzie do usera o nicku kuba_19911

7) Najbardziej lubiana osoba na forum – nie ważne kogo tu wymienie to i tak czuje że ma miłość pozostanie nieodwzajemniona :D Ciężko wskazać jedną osobę bo można powiedzieć ze lubie tu bardziej pare osob chociaz ich nie znam. Niemniej jednak pamiętam ze zawsze fajnie mi sie czytało to co pisał Hellner, dlatego głos na niego.

8.) FREEQ roku- „Tutaj z braku laku Willem:D Tiaaa ten to zawsze zwracał uwagę swoim dziwnym zachowaniem, wypowiedziami :roftl: szczególnie przekręcając nicki wybitnych userów :P

9) Alfons roku- hmmm nie za często tam wchodze ale widze że najbardziej aktywny i w branży filmowej i fotograficznej jest montoya. Dlatego głos na niego

10) Najzabawniejsza osoba na forum- no jest kilka osób ale skoro taki Willem juz głos ode mnie dostał to teraz czas na IOOTa :) Fajnie sie czyta to co pisze, jest sie przy czym posmiac tak jak np. z tego cytatu powyżej :D

11) Najlepszy grafik – dał bym AtSowi ale nie zrobił mi kiedyś sygny :P Ogólnie z braku czasu lub chęci jakos nie chce nas zachwycać swoimi pracami :( Dlatego mój głos idzie na Huntera, któremu co prawda brakuje do mistrza lecz jest bardziej aktywny serwując grafikę z (jak dla mnie) wysokiej pułki.

12) Dyskutant roku – niby najwięcej postów w dyskusjach ma Will ale głos na IOOTa bo chyba jakoś bardziej docierało do mnie co pisze :P

13) Kreatywny roku – Pablo bo jest wszystkim i jest wszędzie :rotfl: prawo to on, lewo też troche w centrum go brakuje ale i tak mój głos jest jego :P

14) Debiutant roku – a niech będzie Sejbla bo jako pierwszy przyszedł mi do głowy :)

Dobry feud z Kaszakiem również przyczyni sie do tego głosu :D

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   2

Dobra dodamy te 3 kategorie:

12) Dyskutant roku - IOOT THE CIPOL DZIKO, może mniej troche widoczny niż IIL w tej dziedzinie ale za to zawsze w odpowiednim miejscu tzn. Dyskusja WWE :t_up:

13) Kreatywny roku - no tu dam Norczka vel Norbasa bo cvoś go mało w tym roku, niby te 30 wyczesanych modyfikacji jest :)

14) Debiutant roku - wszyscy dają tego Łajaksa czy inne Dony Kartony :lol: a ja dam Sejble, za markowanie kapocie TNA i wyczesane w bobra posty

szczególnie przekręcając nicki wybitnych userów :P

A który to są ci wybitni niby? :rotfl: Norczanza vel Pogromca Upiorów z hałtury Norbas? Nie czuje sie gorszy od niego a nikt mnie chyba wybitnym nie nazwie :rotfl:

P.S - jak jakiś uprawniony cipas przerzuci to do poprzedniego posta to sie nie obraże :t_up:

• Reputacja:   1

12) Dyskutant roku - Willem pałka - bo się bardzo stara, zupełnie jak wtedy gdy mi ssał pisiora! :rotfl:

13) Kreatywny roku - Norbas - za wiele pomysłów w tym roku!

14) Debiutant roku - Kuba19911 - jak dla mnie zadebiutował najlepiej! :)

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Dyskutant roku - IIL - widać go w każdym temacie, :)

Kreatywny roku - dam Modja za mod do Encore bo fajnie mi się lało norbasa ;)

Debiutant roku - Sejbla - chociarz jest głupi to i tak go lubie :D

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2007- LegendKiller za bardzo ciekawe newsy

2) ADMIN ROKU 2007- ATS bardzo pomocny i sympatyczny:)

3) MODERATOR ROKU 2007- IIL

4) NEWSMAN ROKU 2007- LegendKiller

5) ZNAWCA ROKU 2007- też LegendKiller

6) UPLOADER ROKU 2007- kuba_19911

7) Najbardziej lubiana osoba na forum – kuba_19911

8.) FREEQ roku- Willem

9) Alfons roku- Irys

10) Najzabawniejsza osoba na forum- Willem

11) Najlepszy grafik – ATS

12) Dyskutant roku – IOOT

13) Kreatywny roku – Pablo Modjo

14) Debiutant roku – sam jestem debiutantem więc nie wiem

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 9 Grudzień 2007, 11:47 ]

Zasady konkursu:

- w każdej kategorii trzeba podać jednego usera BGZ.

- do każdej nominacji trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

- wszekie nominacji dotyczą tylko roku 2007.

- w zabawie biorą udział tylko aktywni użytkownicy.

Posty niezgodne z tymi zasadami nie będą brane pod uwagę

- do każdej nominacji trzeba napisać krótkie uzasadnienie.

nie umiesz czytać?

• Styl:  Jasny

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2007 - Bobas za reaktywowanie WSF po niewypale Silverwilczka.

2) ADMIN ROKU 2007 - Hmm,wg mnie AtS , wybacz szefie ale AtS się troszku więcej udziela.

3) MODERATOR ROKU 2007 -IILuś zdecydowanie, duużo pomaga.

4) NEWSMAN ROKU 2007 - Pawelżak zdecydowanie, choć pod koniec roku przygasł.

5) ZNAWCA ROKU 2007 - Legend Killer po prostu wie i tyle.

6) UPLOADER ROKU 2007 - Kuba_19911 dużo wrzuca i mp3 jak się szuka zawsze znajdzie

7) Najbardziej lubiana osoba na forum. - JA :lol: no dobra a tak na poważnie to IOOT_Dziko, bo go wszyscy lubią, proste nie ? xD

8.) FREEQ roku - Silverwolf, uważam to za niezbyt miłą kategorię

9) Alfons roku - Willem, wszyscy to jego pałki więc jak by nie patrzeć Alfons.

10) Najzabawniejsza osoba na forum - IOOT_Dziko, rozbawia mnie swoimi tekstami, jest nie wiele ale jednak lepszy od Willusia

11) Najlepszy grafik - Hunter? Tak mi się wydaje że to właśnie Hunter, najlepsze sygny robi

12) Dyskutant roku - rozkręca dyskusje, pisze dobre posty i tematy - Hmm.....Legend Killer, zawsze coś ciekawego powie nigdy nie piszę crapów.

13) Kreatywny roku - Hmm...Bobek, na niego głos. :) Ale dlaczego...kurczę po prostu uważam że jest kreatywny

14)Debiutant roku - Nie oddaje głosu bo sam zarejestrowałem się w 2007 i nikt nie oddał na mnie głosu :(

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2007 - LK za powrót i to w wielkim stylu, jest jednoosobową brygadą wiedzy i podtrzymywania dyskusji oraz wielkiego wkładu w BGZ.

2) ADMIN ROKU 2007 - Norbas ... z funkcji administracyjnych to on sie wyróżnia.

3) MODERATOR ROKU 2007 - IIL, mimo, że nie oglądam tna, to dzięki jego pracy nad tym działem mam jako taki kontakt z tą federacją.

4) NEWSMAN ROKU 2007 - biorąc pod uwagę cały 2007 to Paweł, ale wielkie pozdro dla LK

5) ZNAWCA ROKU 2007 - tu głos na LK, tyle razy oświecał mnie swoją wiedzą :) ... i pamiętaj, jeszcze kiedyś znajdę pytanie z wrestl na które nie będziesz znał odpowiedzi ;)

6) UPLOADER ROKU 2007 - kuba (cyferki) :) - niektórzy mówią ze wklejanie linków to nic wyróżniającego ... ci którzy tak myślą niech wkleją taką ilość linków jak on tak szybko po galach i z tylu wydarzeń

7) Najbardziej lubiana osoba na forum. - mimo, że rzadko ostatnimi czasy ale nadal częścią forum ... hell

8.) FREEQ roku - hehe wiiil jest tu niedościgniony

9) Alfons roku - Montoya za ogólny wkład w dziewczyny :), oraz wyróżnienie dla irysa za cotygodniowe galerie

10) Najzabawniejsza osoba na forum - i tu znowu wiiil, niezła mam polewe z niego i z nim na forum i jak gierzymy :D

11) Najlepszy grafik - IOOT coś tam walczył pewnego czasu ale jakoś mu przeszło ;) więc głos na LK rozwinął się trochę jego styl w ostatnim roku i coraz bardziej podobają mi się jego prace.

12) Dyskutant roku - IOOT za "Snake Eyes Series" mimo że seria trwała miesiąc ;) oraz za wkład w walke o podtrzymanie forumowej dyskusji wrestlingowej - oraz specjalne wyróżnienie dla usera kieska - każdy jego post w dyskusjach jest wg mnei przemyślany i warty przeczytania.

13) Kreatywny roku - modjo - za te wszystkie magazyny i przede wszystkim za stworzenie gry ... niby kto może się pochwalić swoją grą lub chociaż jej wyglądem !

14) Debiutant roku - szczerze to nie wiem kogo tu wymienić ... przez ostatni rok nikt jakoś nie utkwił mi w pamięci ze wszystkich rookie`ch ... ale to tylko dla tego, że ja nie miałem czasu przyglądać się bardzo dokładnie życiu forumowemu ... ale ogólne pozdro dla wszystkich "nowych" :)

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

1. UŻYTKOWNIK ROKU - IOOT_DZIKO, jeszcze jak się zarejestrowałem, wszędzie go było pełno. Tam patrzę - IOOT, tu patrzę - IOOT, otwieram lodówkę, patrzę - IOOT :t_up: Ogólnie rozkręcał (przynajmniej próbował) dyskusje.

2. ADMIN ROKU - Norbas, za te wszystkie - mniej, lub bardziej udane - modyfikacje.

3. MODERATOR ROKU - Ats, Ats i już.

4. NEWSMAN ROKU - Pawelzak, za przekroczenie granicy 100 newsów :t_up:

5. ZNAWCA ROKU - LegendKiller, hmmm... za wiedzę? :D

6. UPLOADER ROKU - Prawie stąd nie ściągam, ale docenić potrafię :) Kuba19911.

7. NAJBARDZIEJ LUBIANA OSOBA NA FORUM - Głos idzie do Willema "Lubię Takera" Pauki, lubię go, i te jego Megapozytywne teksty odnośnie Takera.

Szkoda, że tylko jeden, bo drugi głos poszedłby do IOOTa za to, że byłem z nim (krótko, bo krótko) w tag teamie :)

8. FREEQ ROKU - Kaszak, zwraca swoją uwagę tym, że jest strasznie zaślepiony "talentem" Kane'a.

9. ALFONS ROKU :rotfl: - Niech będzie, że Irys.

10. NAJZABAWNIEJSZA OSOBA NA FORUM - Willem "Lubię Takera" Pauka, jego "wieśniaki w kapeluszu" i niektóre teksty mogą śmieszyć.

11. NAJLEPSZY GRAFIK - Ats, świetne bannerki i bardzo fajne sygny.

12. DYSKUTANT ROKU - Obecnie dyskusje rozkręca LK, lecz mój głos idzie do IOOTa, bo choć ostatnio jest go mniej, to... patrz użytkownik roku.

13. KREATYWNY ROKU - xazax5, za te jego wyczesane w czaka filmiki.

14. DEBIUTANT ROKU - Nie zagłosuję, bo nikt na mnie nie oddał głosu Głos idzie na Icona, bo fajnie się z nim gadało alfabetem morse'a w cs'a :D

Te Goldbergi to fajna rzecz :t_up:

1.UŻYTKOWNIK ROKU 2007 - IIL

Rozkręca dyskusje..Tworzy wiele tematów..Chwała mu za to :D

2.ADMIN ROKU 2007 - Pablo Modjo

Najbardziej przyjazny admin..Król riposty :D..I lubi TNA :D

3.MODERATOR ROKU 2007 - IIL

Kolejny głos na IIL'a. Jak już wspominałem za wkład w te forum oraz za liczne tematy o TNA :t_up:

4.NEWSMAN ROKU 2007 - pawelzak1976

Przekroczenie 100 postów z newsami to już jest coś :D

5.ZNAWCA ROKU 2007 - Legendkiller

Znawca jakich mało..Na każdy temat ma coś do powiedzenia :t_up:

6.UPLOADER ROKU 2007 - Kuba_19911

Wstawia naprawde dużo plików..:D

7.Najbardziej lubiana osona na forum - IOOT_DZIKO

Po wielogodzinnych, burzliwych i żmudnych dyskusjach z samym sobą zagłosowałem na Dzika..:D

8.FREEQ roku - Willem

I wszystko jasne.. :lol:

9.Alfons roku - Montoya

Dużo fajnych i edukacyjnych filmików :D

10.Najzabawniejsza osoba na forum - Willem

Po niektórych jego tekstach tarzałem się po podłodze..Lubie jego inteligentne kłótnie z Dzikiem :D

11.Grafik roku - Hunter

Za zajebiste sygny i avki :t_up:

12.Dyskutant roku - IIL

Tam gdzie TNA tam tematy ILL'a :t_up:

13.Kreatywny roku - xazax5

Za wyczesane w trupka filmiki :D

14.Debiutant roku - The Icon

Udziela się na forum i w WSF :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2007 - IIL za WST, zakładanie multum tematów i pisania takża mutlum postów w dyskusjach.

2) ADMIN ROKU 2007 - AtS, bo po prostu wydaje się być najsympatyczniejszy

3) MODERATOR ROKU 2007 - IIL w sumie za to samo, co napisałem o nim kilka linijek wyżej

4) NEWSMAN ROKU 2007 - pawelzak1976 te ponad 130 newsów mówi samo dla siebie, jestem pełen uznania, że wogle mu się chciało ;)

5) ZNAWCA ROKU 2007 -LegendKiller za to, że od jego postach związanych z wrs aż bije wiedzą i jakoby nie pojętym tu 'profesjonalizmem'

6) UPLOADER ROKU 2007 - kuba_19911 ge grube setki uppniętych materiałów wrs to jednak jest coś; szcun dla tego pana, że chciało mu się wrzucić tyle tego i to do tego na czas (w przypadku gal PPV czy TV), sam może i niezbyt czesto korzystam z forumowego downloadu, ale inni jak najbardziej.

7) Najbardziej lubiana osoba na forum- Hellner- skoro wszyscy go tak wypisują to rzeczywiście musi być najbardziej lubiany

8) FREEQ roku - Willem... Zupełnie nie wiem czemu... :roll:

9) Alfons roku - montoya wstawiał wg mnie najfajniejsze panienki

10) Najzabawniejsza osoba na forum - IOOT_DZIKO za to, że jego posty już nieraz mnie bardzo rozbawiły

11) Najlepszy grafik- co prawda nie znam się kompletnie na grafice i jedyny jej edytor, jaki potrafię jako- tako obsłużyć to pain ale wybieram Huntera, bo to jego prace najbardziej mi sie podobają

12) Dyskutant roku - na ten tytuł zasłużyło chyba tylko 2: LegendKiller i IIL. IIL już pojawił się w moim poście wcześniej, dlatego stawiam na LegendKillera

13) Kreatywny roku - xazax5 za cykl filmików o BGZ

14) Debiutant roku - The_Icon z nowych userów chyba to on udzielał się najwięcej i najczęściej; wszędzie go było pełno

1) Użytkownik Roku 2007 - LegendKiller - duży wkład w dyskusje, wziął się za WSF. Ogólnie pracował dużo na rzecz forum

2) Admin Roku 2007 - AtS - bardzo pomocny, dobry grafik no i nie wiem co tu jeszcze napisać :P Po prostu najbardziej go lubie

3) Moderator Roku 2007 - IIL - w działach w których ma moda robił chyba najwięcej

4) Newsman Roku 2007 - LegendKiller - dołączył do grupy newsmanów i dosyć szybko zebrał 38 newsów

5) Znawca Roku 2007 - LegendKiller - troche z nim gadałem i wiem jaką ma wiedze o wrestlingu (bardzo dużą)

6) Uploader Roku 2007 - bobek1906 - przeglądałem dział gdzie sami uploadujemy gale itp. On tam upnął kilka gal ppv

7) Najbardziej lubiana osoba na forum - znowu LegendKiller - lubię z nim gadać, zawsze mogę się o coś zapytać itp.

8) Freeq Roku 2007 - Willem - on zawsze ma jakieś dziwne teksty :P

9) Alfons Roku 2007 - montoya - wstawiał najwięcej i najlepsze fotki

10) Najzabawniejsza osoba na forum - Willem - jak już pisałem ma różne dziwne, świeszne teksty

11) Najlepszy grafik - AtS - ostatnio rzadko robi jakieś sigi ale wystarczy zajrzeć do jego galerii żeby się przekonać co potrafi

12) Dyskutant Roku 2007 - LegendKiller - w Użytkownik Roku wszystko napisane. Duży wkład w dyskusje, dobrze się czyta jego posty

13) Kreatywny Roku 2007 - xazax5 - świetne filmiki w jego wykonaniu

14) Debiutant Roku 2007 - The_Icon - nie miałem na kogo zagłosować a on chyba najwięcej udzielał się na forum

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

• Reputacja:   3

1.Użytkownik 2007

LegendKiller - powrócił na forum z pełna parą - tak trzymać!

2.Admin 2007

Modjo :P kiedyś głosowałem na Norbasa (fakt, że w tym roku wygląd forum jest zajebisty...) ale niech młody tez coś zgarnie ode mnie - sporo projektów w życie wprowadził itd :P

3.Mod 2007

IIL - kolo osto ruszył 8) oby się nie wypalił

4.Newsman 2007

LK - :P

5.Znawca 2007

LK - co ja tu będe komentował - oby tylko nie oszalał jak Weeman od przypływu wiedzy :D

6.Uploader 2007

kuba_19911 kolo jest szybki no i pare rzeczy dzięki niemu sobie ściągnąłem ( HV o HBK ostatnie wymiata!)

7.Najbardziej lubiana osoba na forum

no tu jest ciężko... ale zawsze jest Hellner pod ręka ;)

8.Freeq 2007

Willem - nudno by było bez tego bażanta :P

9.Alfons 2007

Irys :P montoya dostał rok temu, trzeba kolesia w końcu wyróżnić

10.Najzabawniejsza osoba na forum 2007

Willem - :rotfl:

11.Grafik 2007

Hunter - jegp prace są niezłe

12.Dyskutant 2007

Dziko - niech ma też coś ode mnie ;)

13.Kreatywny 2007

Norbas - za wygląd forum 8)

14.Debiutant 2007

kuba_19911 - niech ma ;) mocny debiut, push i mod - oby tak dalej :)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

1) UŻYTKOWNIK ROKU 2007 - pawelzak1976 - powiem tak, wiele osób zabierało się już za pisanie newsów, ale zwykle kończyło się na nie więcej niż dziesięciu. Paweł wykazał się wielkim zaangażowaniem. W końcu walnął 140 newsów w tym roku. To wyróżnienie nie tylko za newsy. Wyszukiwał też i wrzucał linki do najnowszych gal, był aktywny w dyskusjach na całym forum, sprawdził się jako supermoderator i jako admin.

2) ADMIN ROKU 2007 - pablo modjo - mimo wszystko najbardziej aktywny jako admin, ze wszystkich osób, które w tym roku posiadały tą posadę

3) MODERATOR ROKU 2007 - pawelzak1976 - argumentacja jak za usera roku

4) NEWSMAN ROKU 2007 - pawelzak1976 - argumentacja jak za usera roku

5) ZNAWCA ROKU 2007 -- pawelzak1976 - uważam, że Paweł dysponuje największą wiedzą spośród nas

6) UPLOADER ROKU 2007 - kuba_19911 - w tym roku Kuba praktycznie wymiatał we wszystkich działach z mediami. Zdecydowanie w tej kategorii stawiam na niego.

7) Najbardziej lubiana osoba na forum - Cyc - to nie był łatwy wybór, ale myślę, że w tym roku Radziu był zdecydowanie najbardziej lubianym userem na forum. Zresztą trudno się dziwić, Cyc tryska zawsze humorem i pozytywnym podejściem do życia, do tego jest bardzo przyjacielski w stosunku do innych userów

8) FREEQ roku - NapadiPL - człowiek rzeźnia - użytkownik, który zasłynął tym, że wszystkie tematy zakładane przez niego trafiały prosto do rzeźni. Jak dla mnie napadi zdecydowany Freeq roku.

9) Alfons roku - montoya, Zdecydowanie wstawiał ich najwięcej i najlepsze laski.

10) Najzabawniejsza osoba na forum - Cyc - uzasadnienie jak w najbardziej lubianej

11) Najlepszy grafik - AtS - w końcu to jego autorstwa było ponad 30 logosów bgz.

12) Dyskutant roku - IIL - wachałem się pomiędzy DZIKO a IIL ale wybieram IIL'a za wielki wkład w dyskusje TNA (chociaż nie tylko oczywiście)

13) Kreatywny roku - xazax5 - Filmiki jego autorstwa wymiatały. Trzeba powiedzieć, że przecież nikt na forum wcześniej nie robił takiej jakości filmików na temat BGZ. Nie tylko zajebiste wykonanie, ale także humor tryskający z tych filmików dawał nam naprawdę świetną rozrywkę.

14) Debiutant roku - kuba_19911 - dołączył 4 stycznia 2007 roku, w krótkim czasie zdobył posadę moderatora i wykazał się jako świetny uploder. Następca mysterio82. Tak trzymać Kuba. :D

94370642845de365932a94.jpg