Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3.png

The Latin American Xchange pokonali RelliK'a & Black Reign'a.

* po walce Rock 'n Rave Infection zaatakowało The LAX.

O.D.B pokonała Gail Kim.

* po walce Awesome Kong zaatakowała Gail Kim.

Special Refferee: Elix Skipper

"The Fallen Angel" Christopher Daniels pokonał Senshi.

* Specjalnym komentatorem tej walki był członek NASCAR i właściciel UWF Hermie Sadler.

Ladder Match

Team 3D & Johnny Devine pokonali The Motor City Machineguns & "The Black Machismo" Jay'a Lethal'a.

Kevin Nash, "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe, Booker T, Kaz i "Showtime" Eric Young pokonali "The Instant Classic" Christian'a Cage, "The Olimpic Gold Medalist" Kurt'a Angle, "The Phenomenal" AJ Styles'a, Tomko i Robert'a Roode.

xplosionbv7.jpg

"Guru" Sonjay Dutt & "Wildcat" Chris Harris pokonali The Voodoo Kin Mafia.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• pawelzak1976

2

• Niewidoczny.

1

• Wronek.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Początek i od nie ma Kurta więc to już jest plus , chłopaki wysiadają z bryczek i z walizkami

The Latin American Xchange vs RelliK'a & Black Reign'a

W Reliku widać potencjał nie to co u jego partnera Regina , Hernandez jak zwykle polatał trochę i pokazał na go stać , gdy Relik wybił się z pinu już myślałem że nie przegrają tym razem albo to tym razem Regin zostanie odliczony ale się pomyliłem . Fuck to już ze czwarty raz kiedy go odliczają we wszystkich walkach z jego udziałem a ta stara , nic nie potrafiąca ciota Rhodes jak zwykle nie jest odliczany , szkoda i to wielka kilera ciekawe kiedy wygra jakąś walkę bo jak tak dalej będzie to zacznie zaliczać się do tych co mają więcej porażek niż zwycięstw czyli tych mało znaczących a jak już pisałem wcześniej umiejętności ma spore . Dobrze że wpadli Reave i Hoyt zrobiło się spore zamieszanie i znowu Hemme dostała od tyłu od tajemniczego członka LAX :t_up:

ale Kurt znowu wyskoczył zaraz po prosiaczkach co byli u Corneta :rotfl:

Po świrował do Caga i czyżby , czyżby to miały być zalążki ich feudu i odzyskanie pasa przez Christiana :t_up:

walka kobitek O.D.B vs Gail Kim

od samego początku walki przeważała ODB , po obijała mistrzynię ale ta nie była jej dłużna

Ah te Drop kicki Gail i kuźwa wygrała że uderzenie piersióweczką a później %%%

i wreszcie wpadała ta zmutowana Kong ale baba z niej :lol: i wreszcie wpadła też przeurocza Angelia Love 8) już myślałem że będzie po Gail ale się nie dała i ochroniarzyki rozdzielający kobitki

Kłótnie pomiędzy Tripel X o walizkę Senshiego i walka , ciekawe , ciekawe a na dodatek sędzią był Elix Skiper i ten koleś komentujący :D w tej walce było kilka dobrych , przednich akcji te kopnięcia Senshiego pierwsza klasa , do zwycięstwa mimo wszystko mimo wszystko przyczynił sie Skiper ale widać było jego niechęć gdy Daniels wykończył Senshiego a on musiał odklepać do 3 , takie sytuacje są najgorsze najprawdopodobniej to już po tripel X

i czas na Ladder match , Team 3D & Johnny Devine pokonali The Motor City Machineguns & "The Black Machismo" Jay'a Lethal'a , tutaj to się działo i to bardzo dużo , kawał świetnego wrestlingu ale ten suplex z drabiny wielka rzecz i West wrzeszczący po tej akcji , meczu w stypulacji Ladder match są świetne wręcz wyśmienite tylko za często niech ich nie robią bo się znudzić będą mogli , cudowna walka pomiędzy tymi team'ami lipnie tylko że znowu oszukali i to 3D z Devinem wygrali a nie MMG i Lethal który zdjął pas a później dostał kijem a sędzia nic innego nie mógł zrobić jak ogłosić zwycięzcami trzech prosiaków bo już tylu jest wg takiego przysłowia z kim przystajesz takim się stajesz :rotfl:

Jimmy darł się chyba pierwszy raz tak na Morgana :rotfl:

I walka wieczoru :

Gwiazd od groma i Nash moze wreszcie cos pokaże wiecej po wypowiedzi Joe , czekałem kto wyjdzie ostatni Joe czy Nash i wyszedł Joe więc nie jest słaba jego pozycja po tej wypowiedzi , na pewno nie powinien jobować a to cieszy :t_up: za takie walki właśnie kocham TNA ten ME z Turning Point to przy tej walce był słabiutki , wielkie gwiazdy i wielkie umiejętności , i nawet Young pokazał sporo który wydawało by sie że nie pasuje do takiej walki , sporym zaskoczeniem dla mnie była postawa KEvina Nasha chyba na serio wzioł te słowa Joe do siebie bo z jego strony była to najlepsza walka w jakiej brał udział od powrotu na ring , już nawet darowałem mu to że nie poleciał przez te liny , to byłoby coś latający Nash z początku myślałem że jednak poleci ale jednak nie i ten jego uśmieszek :rotfl: Kaz nie zwalnia z tępa , w tej walce brały udział największe obecne gwiazdy TNA tylko jakby za Erica wystąpił ale wiadomo że najpierw musi podpisać kontrakt

Gala bardzo udana i CUDOWNA WRĘCZ WALKA KOŃCZĄCA , dla takich walk chce się być fanem TNA :t_up:

iMPACT! całkiem niezły.

Wkurza mnie, że koleś który jest lepszy od Black Reigna a konkretnie RelliK musi ciągle jobbować.

Daniels zdobył walizke od Senshiego. Elix fajnie spisał sie jako SGR. Podobała mi sie jego mina po Angels Wings :P

Potem mieliśmy segment Coalition/Alliance. Bobby przystępuje prosto. Za to Christian daje nam świetny speech. Don't look at me(...) Look at me when I'm talking to you :rotfl: No i Christian liderem grupy- to tak nie mogło sie skończyć. Potem "bójka" Karen i Sharmell... nc. Ladder match bardzo dobry. Inverted Hurracanrana Sabina świetna, Suplex z drabiny i inne sprawły że ten pojedynek przyjemnie sie oglądało. Ten feud jest coraz ciekawszy. ME niezły, ale wszystko rozkręciło sie na koniec. Tomko odszedł, AJ starał się rozdzielić Cage'a i Angle'a z Roodem. Chciałbym feud AJ & Christian vs Roode i Angle.

• Reputacja:   6

Najs iMPACT.

Motyw przewodni to dołączenie Cage'a do teamu Kurta.

Segmenty z tym związane jak zwykle wyjebiaszcze. Cage przy mikrofonie jak zwykle rządzi.

Końcowa walka 5 na 5 w miarę ok. Kilka naprawdę fajnych motywów.

Na pewno się nie nudziłem :) No i na koniec, szybkie rozerwanie koalicji :D

I bardzo dobrze! Znów się nie mogę doczekać następnego odcinka :t_up:

Co do reszty gali to ladder match całkiem, całkiem :)

Team 3d denerwuje jak nigdy :)

No i dobrze że LAXy wygrały. Brrrrrrrrrrrrrrrrrra! :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1

Oooo, jakimś dziwnym trafem przegapiłem ten temat i nie wypowiedziałem się w nim- wypadałoby to nadrobic.

Impact mówiąc kilkoma sowy bardzo mi przypadł do gustu. Przed przystąpieniem do projekcji 8) Chodziły mi po głowie różne niezbyt przyjemne myśli, a tu ten program pozwolił mi się kompletnie oderwac od świata i zmartwień, i całkowicie się nim pochonąłem.

Walki były (jak na impacta) krótkie, ale za to poprzeplatace przednimi segmentami i innym stuffem. Na pewno na niajwyższą oceną z rozegranych tu matchy zasługuje main event. Szczerze mówiąc trochę się zmartwiłem, kiedy ogłoszono tą potyczkę 5 on 5, bo z wcześniejszych prom wynikałoby, że show miałaby zamain-eventować drabinówka (i pomyślałem sobie w tym momencie- zarząd chyba wziął sobie do serc wypowiedź Joe i wsadzają w main event jednych ze swoich najzdolniejszych i najbardziej perspektywicznych wrestlerów... oczywiście nie miaem tu na myśli 'trzody chlewnej'). jednak obsadzenie w main evencie największych gwiazd nie wyszło na złe. Wszyscy się z dobrej strony pokazali, mozę tylko prócz Nasha ale było widać, że się starał (kiedy biegł w kierunku tych lin seryjnie myslałem sobie- 'połamie się jak nic akle na pewno skoczy' i ta jego mina komentująca za razem wszystko- polewa :rotfl: ).

Bardzo ciekawie wyglądają programy pomiędzy LAX i teamem Christy; Angle Alliance i Cage'em oraz 3D z x-divisionerami (dobrze, że spaślaki wygrali laddera, bo to daje podstawy do dłuzszej kontynuacji feudu który jakhby nie powiedzieć jest spoko).

Jeszcze wracając do walk- szkoda, że nie przedłuzyli nieco walki powiędzy członkami XXX- kur*a, tam było widać, że aż iskrzyło między nim! Mieli niesamowitą chemie w ringu.... No ale cóż chyba całość nie została pociągnięta do chociażby do tych pięciu minutek...

Warto jeszcze wspomieć o jednym, a właściwie o jednej- Cristal jakaśtam. moim zdaniem (oczywiście można się ze mną nie zgodzić) najlepszy backstage interviewer EVER!! Świetnie przeprowadza te wywiady a w dodatku ma coś takiego.. nie umiem dobrać właściwiego słowa,,, powiedzmy interakcję z wrestlerami. Taką bardzo naturalnie wyglądającą, świetnie to gra, sama wręcz daje swoją postawą, ew. pytaniami okazję do popisnia się przed miciem wrestlerom. Przykład? Na ostatnim imp. były świtne wywiady z BR. Reyem, Steinerm( :rotfl: ) czy Morganem, a później z Morganem i Cornettem. Być moze było ich nawet więcej ale jakoś tylko te mi zapadły w pamięć.

Na koncu niesamowicie mnie wku**iła jdna rzecz- mimo zapowiedzi na początku o ujawnieniu zawartości walizek już dzisiaj odwleczono to na nastepny tydzień.... :t_down::evil: No ale cóż, przynajmniej chce się na ten kolejny program czekać... chociaż nie, czekac to się nie chce- obejrzec go to już prędzej.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Impact ciut lepszy od ostatniego czyli w końcu coś bookerzy zaczynają robić :t_up:

Zawiązanie koalicji Christana z Angle Alliance (czy jak im tam) było świetne, i końcówka całkowicie mnie zaskoczyła. Pierwszy raz w historii 2 godzinnego impactu aż chce sie oglądać następny show. Oby bookerzy dopisali. Ciekawi mnie jaką rolę odegra w tym wszystkim Tomko, bo jak jakiś cymbał zdecydował sie dać mu face turn to ja dziękuję... la;e, z Aj który staral sie za wszelką cenę ochronić Christiana :rotfl:

Dziwi mnie natomiast, że dywizja X całkowicie ostatnio oparła sie na feudzie z team 3d... pomijając Christopher Daniels vs Senshi, bookerzy chyba całkowicie olewają fanów tj dywizji.... a szkoda.

PS. Modjo, 2:0 dla mnie :)

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   6

Niby czemu 2-0 ?

Fajnie, że Ci się podobało hehe :P

W końcu cycuś znalazł coś dla siebie.

A w sumie Tomko nie jest takim wielkim heelem. Ani też face'em.

Takie niewiadomo co :D

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Nie ciesz się za wcześnie :P pominąłem cienkie PPV i nie boje sie tak jak Willem napisać co myślę o TNA (jak TNA skopie znowu sprawę)

Czemu 2:0 dla mnie? hue hue, trzeba było uważać :D

001ug2mo4.jpg

Dzięki.

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 10 Grudzień 2007, 21:48 ]

To jest k***a SKANDAL! :evil:

W moim TNA, "dzięki"?

Za jajca i do Wisły! :lol:

1. Twój post musi składać się z minimum 3 zdań.

2. Jeśli przedstawiasz swoje zdanie na jakiś temat, swoją wypowiedź musisz poprzeć argumentami.

3. Nie oglądałeś gali, masz zakaz komentowania jej. Komentujemy gale po obejrzeniu nie po przeczytaniu wyników.

4. Zakaz cytowania wyników. Swoją wypowiedź rozwiń tak, by cytowanie wyników nie było potrzebne.

5. Posty łamiące powyższe zasady będą usuwane, a autorzy nagradzani ostrzeżeniem.

Impact bardzo dobry..Dwugodzinne gale trzymają równy, dobry poziom..Miło się to wszystko ogląda..Christian rządzi za mikrofonem..Początek koalicji Christiana i Angle Alliance i szybkie rozwiązanie tejże koalicji..Najlepsze jak Cage każdemu nawrzucał po kolei..I ta skrucha Stylesa.. :D

LAX vs. Rellik & Black Reign - walka niezła..kilka dobrych akcji..myślałem że tym razem jobbnie Reign jednak znów musiał to zrobić Rellik..Daliby mu chociaż raz wygrać..bo szmacą go strasznie..Fajnie że Hoyt i Rave przyszli po walce..Szykuje się niezły feud..Imponuje mi Hernandez..Lata już od paru miesięcy.. :t_up:

ODB vs. Gail Kim - walki kobitek nie miałem ochoty oglądać jednak zobaczyłem końcówkę i nieźle się zdziwiłem widząc jak ODB przyklepuje Gail..Potem interwencja Kong i zaczęła się bójka, szybko przerwana przez ochroniarzy..Śmieszna była furia Gail.. :D

Christopher Daniels vs. Senshi - bratobójcza walka..Na dodatek sędzią był Skipper..Widać było że nie chciał za bardzo odliczyć do trzech za każdym razem..Daniels to już nie ta forma..Senshi zaprezentował kilka naprawdę pięknych kopnięć (w sumie jak zwykle)..Wygrana Danielsa była do przewidzenia..Brechtać mi się chce z tych wizji Danielsa.. :D

Team 3D & Johnny Devine vs. Jay Lethal & Motor City Machineguns - walka dobra..obfitowała w wiele pięknych akcji...Piękny suplex z drabiny Ray'a..Wkurzające zakończenie..Świniaki znów namieszały.. :P

Śmieszy mnie ten pedalski image Devine'a :lol:

Kurt Angle & AJ Styles & Tomko & Christian Cage & Robert Roode vs. Samoa Joe & Kevin Nash & Booker T & Eric Young & Kaz - świetna walka, za takie kocham TNA..Nash wypadł bardzo dobrze..Już myślałem że skoczy i ta paniczna ucieczka Tomko :lol: Kilka świetnych akcji..Zakończenie koalicji szybkie..Styles próbował ratować Christiana przed Kurtem i Roodem śmiesznie to wyglądało..Tomko nie przejęty sobie poszedł.. :P..

iMPACT w skali od 1-10 oceniam na 9

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif