Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Listopada

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   70
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Zapraszam do głosowania na wrestlera miesiąca BGZ. W głosowaniu będą brani pod uwagę :

- 2 przedstawiciele RAW

- 2 przedstawiciele SmackDown

- 1 przedstawiciel ECW

- 3 przedstawiciele TNA

RAW :

Randy Orton : Udana obrona WWE Title na Survivor Series w walce z Sławnem Michaelsem.

Jeff Hardy : Sole Survivor w classic survivor series Machu. Wysoka pozycja na RAW i posiadanie pasa Intercontinental.

SmackDown :

Batista : Obrona pasa w Hell In a Cell Machu. Brak porażek, pokonanie na SmackDown m.in. Marka Henry’ego.

Edge : Wielki powrót i interwencja w main evencie Survivor Series. Walka o tytuł z Batistą i zapowiedziany udział w main evencie Armageddon.

ECW :

CM Punk : Obrona ECW Title na Survivor Series i seria zwycięskich pojedynków na ECW i na SmackDown.

TNA :

Kurt Angle : Federacja wciąż kręci się wokół niego. Zdobył falla na Genesis i wciąż jest dominującą postacią.

Kaz : Świetna wygrana walka z Christianem na Genesis i walka o World Title z Kurtem Angle. W Listopadzie jego gwiazda rozbłysła najjaśniejszym blaskiem.

Booker T : Debiut z popmą na Genesis i ogromny pop publiczności. Wygrana w swoim impact debiucie z rzadko przegrywającym Roode’m i rozpoczęcie feudu z Christianem Cage’m.

Ankieta potrwa tydzień, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

3

• pablo modjo

1

• bobek1906

1

• mks1500

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6

KAz

Frankie od jakiegoś czasu (a dokładniej od momentu odejścia z Serotonin) jest pushowany. W listopadzie szczególnie było to widoczne :)

Wygrana turnieju fight for the right (w finale znakomity ladder match) plus bardzo dobra walka z Kurtem (niestety przegrana).

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Mimo wszystko Randy Orton. Obrona czysta na SS, bardzo dobre odgrywanie heela, zaczęty program z Jericho. Chyba najbardziej aktywny w tej chwili na RAW.

Głos oddałbym na Edge'a za powrót w naprawdę wielkim stylu gdyby...no właśnie, gdyby nie storyline z Vickie...This is sick :/

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jeff Hardy... najlepszy na Survivor... świetne walki na Raw... cały czas jest IC... :t_up:

• Reputacja:   1 073
  • Urządzenie:  Windows

Kaz, należy mu się ten głos, od zwykłego jobberka wybił się aż do poziomu main eventerów, co jest nie zwykle imponujące i rzadko spotykane. Cieszę się, że TNA odkryło go na nowo, życzę mu dalszych sukcesów ;)

Głos oddaje na Ortona głównie za obrone pasa na SS.

Aaaa niech bedzie Jeff...

Nie pamiętam kiedy ostatnio przegrał, dobre efektowne walki, lepszy pop ma chyba tylko HHH

endabliuovr6.gif

Głosuje na Kaza.

Z jobbera z Serotonin stał się człowiekiem który pokonuje Cage i walczy o WH title.

Coraz bardziej mi imponuje

Głos na Kaza. Może nie do końca stał się z jobbera main eventerem (w sumie też jeszcze nie do konca ale przy odrobinie konsekwencji panów z TNA w krótkim czasie to nastąpi) bo przecież nie jobbuje od samego rozpoczęcia feudu z Ravenem i jeśli się nie mylę to nikt go od tego czasu nie odliczył aż do Angle'a. Niemniej jednak w krótkim czasie wybił się wysoko i zasługuje na jakże zaszczytne miano wrs miesiąca 8)

Głos na CM Punk'a za to że ciągle jest mistrzem, no i za dobre walki w jego wykonaniu.

batistatf5.png

Móg głos na Kaza. Zaimponował mi :t_up:

Kto jeszcze nie zagłosował, to niech to zrobi. Pozostały 3 dni do końca ankiety ;)

• Reputacja:   2

Ja tez dam na Kaza choć brakuje w ankiecie np. takiego terminatorka HHH. Na kaza dlatego że on dopiero wkracza w świat Main Eventów i ile razy go ogladałem to wypadł nieźle :t_up:

Głosuje na Kaza. Stoczył dwie wspaniałe walki z Cage’m i Anglem. Pokazał, że w niczym im nie ustępuje. Jak tak dalej pójdzie to może już nie długo na jego rękach zobaczymy jakiś pas.

Wrestlerem Listopada BGZ został : KAZ zdobywając 50 % głosów !

Dzięki wszystkim za głosy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...