Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3.png

Jimmy Rave & Christie Hemme pokonali Eric'a Young & Gail Kim.

Street Fight Tag Team

Team 3D pokonali Sonjay Dutt'a & Jay'a Lethal'a.

Rhino pokonał RelliK'a.

Booker T pokonał Robert'a Roode.

8 Man Tag Team

Samoa Joe, Abyss, Scott Steiner & Kaz pokonali Kurt'a Angle, Christian'a Cage, AJ Styles'a i Tomko.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

2

• pablo modjo

2

• IIL

2

• Tet

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

iMPACT! całkiem niezły.

Zaczeło się od całkiem niezłego segmentu z Christianem i Bobbym :P Booker TNA miał dobry speech.

Heh, Christy zaczyna się coraz bardziej wkurzać na Jimmy'ego. Gail i Eric wygrywają... ale zaraz w wynikach jest inaczej :-/ Przecież Gail spinowała piękną jak zawsze :P Christy!

Beer Drinking Champion Eric Young pokonał James'a Storma w Beer Drinking contest... a wszystko po to, by James zaatakował Erica po pijanemu. Piękny bottle shot :)

Anything goes Big Boys Street bardzo dobra, a w szczególności ten Top Rope Somersault Coast 2 Coast Dropkick- that was awesome!

AJ próbuje połączyć Coalition z Alliance... to sie nie mogło udać :P

RelliK vs Rhino- walka była średnia, Damn! ten Big Boot RelliK'a był chory.

Kolejny świetny segment z CC... szkoda, że sie rozpada :-/

Booker pokonał Rooda w średnim matchu, po Axe Kicku (ciekawe czemu nie Scissors Kick)

ME bardzo dobry, Pele na Christianie oznacza raczej totalny koniec koalicji, mimo że przypadkowy.

Plus, że Mr. Allen Jones nie został spinowany, ale za to zastąpił go w tej roli CC :evil:

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Mnie iMPACT! trochę zawiódł, ostatnie edycje wprost biły rekordy, co jeden to lepszy, ten nie wybił się prawie wcale.

"Showtime" Eric Young & Gail Kim vs. Jimmy Rave & Christie Hemme

Walka całkiem, całkiem.. szkoda tylko, że nie interweniowało LAX, bo zaczątek 'czegoś' między Rave/Hoyt'em i LAX mieliśmy dwa tygodnie temu, zamiast dawać na Turning Point zapychacz typu Tag Team Match kobiet mogliby dać walkę Rock 'n Rave Infection i LAX, ale cóż musimy na ten pojedynek jeszcze poczekac..

Ocena: **3/4

Street Fight Tag Team

Team 3D vs. "Black Machismo" Jay Lethal & "Guru" Sonjay Dutt

Zdecydowanie walka gali, x dywizja trochę polatała. Cały feud przyjemnie się rozkręca, aż chce sie obejrzeć ich Table Match na TP ;)

Ocena: ***3/4

"The War Machine" Rhino vs. RelliK

Słabiutka walka, szkoda, że po debiucie Rellik cały czas jobbuje, ale dobre chociaż to, że Rhino wygrał, a to on ostatnio pełnił rolę naczelnego-jobbera-upper-midcartera, czyli mimo wysokiej pozycji i tak był podkładany wszędzie..

Ocena: **

Booker T vs Robert Roode

Nie podobał mi się ten pojedynek, widać, że Bookah potrafi wczuć się w face'owa rolę, ale ja nie kupuje tego, wolę go o stokroć jako heel'a.

Ocena: ***

8 Man Tag Team

"Phenomenal" AJ Styles, "Instant Classic" Christian Cage, "The Olimpic Gold nedalist" Kurt Angle & Tomko vs. "The Samoan Sumbission Machine" Samoa Joe, "Big Poppa Pump" Scott Steiner, "The Monster" Abyss & Kaz

Walka powoli się rozkręcała, ale mniej więcej od połowy było już na co popatrzeć, końcówka najlepsza, gdy sypało się od finisher'ów. Joe, Nash i Hall znów górą, więc bardzo prawdopodobne, że na Turning Point jobbną..

Ocena: ***1/2

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Nie marudź braciszku, Impact fajny, ze względu na segmenty. Tomko daje radę, jak nie może wytrzymać z Aj'em, a jak jebną na stól, albo wypadł na ring podczas me - heheh zwałowe to było. Co do walk, to zdecydowanie 3D na Maczka i Tamburyniarza, na PPV pewnie dadzą radę. Co do me, to spoko mozna było obejrzeć, widać że TN widzi w Kazie przyszłośc i dobrze ma chłopak potencjał. Końcowka fajna jak wszyscy wybiegali po kolei, dobrze ze Aj walną CC, teraz na pewno sie rozstaną.

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Reputacja:   6

Kolejny bardzo dobry iMPACT.

Street Fight Tag Team zajebiaszczy, choć krótki (wiadomo, to nie PPV).

Rhino pokonał RelliK'a, kurde nie podoba mi się to jak Killer jest traktowany.

Już od samego początku każą mu totalnie jobbować..

Szkoda bo widać, że ma to coś. To "coś" czego na pewno nie ma Black Reign..

No ale nieważne, zdaje się na bookerów.

Booker T pokonał Robert'a Roode, fajne segmenty i przemówionko Bookera.

Walka, no coż w miarę ok. Booker jeszcze wszystkim pokaże na co go stać.

widać, że Bookah potrafi wczuć się w face'owa rolę, ale ja nie kupuje tego, wolę go o stokroć jako heel'a.

Widać, że nie znasz Bookera z wCw.. Ani też chyba wcześniej roli face'a z WWE.

Booker jako face jest o wiele lepszy niż heel.

Ale każdy może mieć swoje zdanie.

8 Man Tag Team

Dalsza promocja Kaza w oczach fanów (i bardzo dobrze).

I co najważniejsze Chrisitan przegrywa! 1!2!3!

Kurde koniec! A myślałem, że to Booker jako pierwszy go wykończy..

Rozpad koalicji Cage'a. Będzie ciekawie.

Już nie mogę się doczekać się następnego iMPACT!

I wielu fanów pewnie również.

To jest to :t_up:

P.S.

Willem milcz.

Bażant idź oglądaj Ecw, albo zrób żonie kawe.

Byle nie pisz tutaj komentarza :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Impact na pewno gorszy od dwóch ostatnich. Jeśli chodzi o walki, to tylko street fight wybił się ponad przeciętność ;) Segmenty których motywem przewodnim były Alliance i Coalition były za to bardzo fajne :)

"Showtime" Eric Young & Gail Kim vs. Jimmy Rave & Christie Hemme - Opener nie najgorszy ;) Piękna Gail, bardzo ładna Christy i Rave którego lubię sprawili, że walkę oglądało się całkiem dobrze. Szkoda, że w żaden sposób nie interweniowali LAX, bo ich feud z Hoytem i Rave'm byłby bankowo ciekawy.

Street Fight Tag Team

Team 3D vs. "Black Machismo" Jay Lethal & "Guru" Sonjay Dutt - Fajna walka, Sonjay Dutt po raz kolejny literalnie ukradł show. Zastanawiam się, kiedy w końcu dostanie on X Division title, ponieważ zasługuje na niego jak nikt inny. Wygrana 3D napawa optymizmem przez TP, ponieważ z reguły jak sie wygrywa na galach TV, to na PPV dostaje się wpierdol. Oby tak było tym razem.

"The War Machine" Rhino vs. RelliK - Blac, ta walka mnie słabiła. Praktycznie NIC ciekawego się w niej nie wydarzyło. Prawdą jest to, że Rellik będąc na bank lepszym wrestlerem od Reigna ciągle jobbuje. Moim zdaniem powinni zmienić się rolami.

Booker T vs Robert Roode - Taki średniaczek, niczym z WWE. Walkę można było oglądać bez żadnych emocji, ponieważ wiadome było, że Bukka nie wtopi swojego pierwszego single matchu.

8 Man Tag Team

"Phenomenal" AJ Styles, "Instant Classic" Christian Cage, "The Olimpic Gold nedalist" Kurt Angle & Tomko vs. "The Samoan Sumbission Machine" Samoa Joe, "Big Poppa Pump" Scott Steiner, "The Monster" Abyss & Kaz - Zważywszy na potrncjał wrestlerów występujących w tej walce, to mimo wszystko wyszłą ona słabo. Jedynie kilka momentów mogło zdjąć z twarzy całkowite zobojętnienie wobec tej walki. Najfajniejszym momentem była chwila w której posypało się parę finisherów, a wszystko skończył AJ swoim inverted DDT. Szkoda że po raz kolejny przegrywającym został Christian, ponieważ jego pozycja znów została obniżowa. To nieudane Pele AJ'a to już definitywny koniec koalicji.

Jeśli chodzi o segmenty, to rządził w nich .. Tomko. Nie potrafiłem powstrzymać się od śmiechu gdy reagował na zachowanie AJ Stylesa :rotfl: Swoją drogą AJ w swoim gimmicku też jest świetny. Szkoda tylko, że tak wielki wrestler musi robić z siebie takiego debila :t_down:

• Reputacja:   6

Szkoda tylko, że tak wielki wrestler musi robić z siebie takiego debila

Myślę, że źle do tego podchodzisz. AJ po prostu ma nie tylko znakomite umiejętności w ringu, ale też aktorskie skille na największym poziomie. TNA stara się to wykorzystać i moim zdaniem robi to bardzo dobrze. Inna sprawa, że od czasu heel turnu Styles w ringu pokazuje zwykle 20% swoich możliwości (z małymi przebłyskami).

Co do Tomko to w pełni się zgadzam :)

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Te umiejętności aktorskie AJ'a mogłyby być wykorzystywane moim zdaniem w inny sposób. Robiąc z siebie debila owszem, jest śmieszny, jednak nadal mimo wszystko uważam, że wrestler tej klasy nie powinien zostać pakowany w taki gimmick.

Co do tych 20 % umiejętności, to masz w 100 % racje. Tęsknie za face'owskim AJ'em który robić ***** matche z Joe i Danielsem.

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

P.S.

Willem milcz.

Bażant idź oglądaj Ecw, albo zrób żonie kawe.

Byle nie pisz tutaj komentarza

pffff :D

wtrące tylkojedno - generalnie chyba najlepszy impact od kiedy TNA dostało 2 godzinki :P rozpierniczył mnie tylko Booker T ze swoją gadką o odejściu z WWE (jak ma coś do powiedzenia to niech walnie do dziennikarzy a nie wyskakuje z... niczym... :rotfl: ) no i jego tekst, że przyszedł do TNA aby podnieść federację o poziom wyżej... szczerze, to czegoś takiego spodziewałem się po zaskakującym debiucie Kurta Angle... ale cóż... TNA zapomniało, o historii WCW gdzie jak okazało sie nie tylko gwiazdy sie liczyły ale story - i gdy tego ostatniego zabrakło to żadne bokkery i inne jarrety nie przyniosły WCW wzrostu ratingów a wręcz przeciwnie...

PS. modjo

PRYYYK! :)

001ug2mo4.jpg