Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pierwszy ogólnopolski zlot fanów wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Zachowajcie odrobinę powagi czopy :lol:

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

młotek HHH'a

ta chyba z jakiegoś Praktikera :P

menadżerem Coachmana był....

Runjin Wee 8)

Gdybym był starszy... i gdyby nie było organizowane na praktycznie drugim końcu Polski to bym pojechał

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zachowajcie odrobinę powagi czopy :lol:
Wierzysz w to czy stwarzasz pozory ?

Przy rozmowie o Weemanie nie da się być poważnym :lol:

Ja myśle że to nie wypali ale bardzo ciciałbym tam być :D jak będzie tam WeeMan to klepiemy gnoja :t_up: ja mam tam 11 godzin pociągiem :rotfl: oczywiście nie pojade bo wtedy będe mieć 15 lat tylko :-/

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

Jako, że widzę iż jest to poważna inicjatywa a nie jakiś szit typu "polska szkoła wrestlingu" czy też "parówkowy zlot u weemana", postanowiłem wspomnieć o tej akcji również na BGZ.

No zobaczymy, zawsze trzeba coś najpierw zorganizować, a nie śmiać się z Arka, który przykładnie próbował zmobilizować nas do spotkania, proponując wspólną grę w kosza, czy tam inne balety :D

Termin : Kwiecień - Maj (Jak widzicie termin nie jest jeszcze ustalony dokładnie, ale będzie to któryś z weekendów albo Kwietnia albo Maja. Uwaga! Nie będzie to żaden weekend świąteczny czy inny tzw. "długi weekend")

Niby nie jest to zły termin, ale ja i tak przychylałbym się do.. wakacji.

Możliwe, że dojdzie jakaś drobna opłata max. 10zł na koszty organizacyjne (identyfikatory, nagrody, wynajem sali audio-video

Buhaha, już sobie wyobrażam identyfikatory z napisem "Kuba_1991" lub tez "Ioot_Dziko".. ciekawe co sobie wiara z tego ośrodka pomyśli :rotfl:

Dojazd PKP (Ceny za bilety normalne w klasie 2, uczniowie/studenci mają 38% zniżki, tylko pociągi pospieszne i TLK) :

My z Willem tylko klasą 1 jedziemy, więc 2 wypada :t_up:

Atrakcje :

Turnieje wrestlefanów w różne gry (Ping-Pong, Piłkarzyki, Bilard, Lotki. Istnieje także opcja wyjścia na kręgle.)

A będą bierki? :)

Quiz wiedzy o wrestlingu czyli Quiz PPV na żywo, bez google ani podpowiedzi!

Ciekawe, nie powiem. Trzeba będzie porobić ściągi :rotfl:

Wspólne oglądanie wrestlingu

O tak! To jest chyba najlepszy element tego spotkania.. podczas oglądania wrestlingu, brakuje mi kogokolwiek, z kim mógłbym pokomentowac galę.. tak na żywo. Dobry pomysł :t_up:

Wieczorne wyjście integracyjne do miasta

A konkretnie? Mam nadzieję, że te stare dziadygi nie będa chciały ino po Sex Clubach chodzić :) Może jakaś impra u Norbalda? :rotfl:

W ciągu dnia będzię oczywiście przerwa obiadowa, w trakcie której będzie można wyjść na obiad, bądź też przygotować sobie coś w kuchnii znajdującej się w ośrodku.

Jak ja bym chciał zobaczyć arka szykującego sobie obiad :rotfl:

Co o tym sądzicie?

Pomysł ciekawy, organizatorzy wydają się być kompetentnymi osobami :)

Czy byliby jacyś chętni z BGZ (mowa o pełnoletich userach lub prawie pełnoletnich

Niby do pełnoletności trochę mi będzie brakować.. bo będę mieć rocznikowo 17 lat, ale myslę że nie miałbym problemów ze zgodą na wyjazd.

Pojechałbym, ale tylko gdyby mieli być tam Wiilek, Cajcol, Ilek, Cipol, SilentKiller, Alek i inne saksy :t_up:

łeb se ukrece ale pojade !

:t_up:

Ale Wee będzie na pewno.

Oby!! :rotfl:

Ogólnie może być ciekawie.. fajnie jakby to wypaliło :t_up:

Ja jestem generalnie dobrze do tego nastawiony i być może nawet się wybiorę. Wiadomo, że trochę daleko do Szczecina z Krakowa, ale podjechałbym do Katowic, a potem to już LK i prezesem bym pojechał ;) Mam nadzieje, że LK i Prezes by problemu nie robili ;)

A tak na serio to nie mam pojęcia, czy będę miał kasę, czas i co chyba najważniejsze...chęci :)

Poczekamy, zobaczymy jak to będzie.

910573292462b42a28a382.gif

Wieczorne wyjście integracyjne do miasta

Zapraszam do mnie na chate..10 minut drogi :rotfl:

A będą bierki? :)

Podrzuce wam rozgotowany makaron :t_up:

A konkretnie? Mam nadzieję, że te stare dziadygi nie będa chciały ino po Sex Clubach chodzić :) Może jakaś impra u Norbalda? :rotfl:

Na peryferiach jest jeden taki burdel...:D.."Butterfly" czy jakoś tak :)

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

A ja tam pojechałbym, żeby się napić z paroma userami z forum, zagrać w lotki, pogadać na tematy niekoniecznie wrestlingowe.

No i jesli byłby AtS, to też polepszyłoby się humor w mniej legalny sposób ;)

A wyjscie w miasto wieczorkiem, hehe, rewelka:)

Się zobaczy, ale jeśli będzie mocna ekipa jajcarzy, to może i się postaram :t_up:

chcelatooo.png

• Reputacja:   3

Wszystko ładnie, pięknie... ale kur$@a czemu Szczecin?!

Trzeba zacząć odkładać kasiorkę :P

001ug2mo4.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

6 - osobowe pokoje to kusząca propozycja ....ekipka z BGZ'ta by sie aurat wcisła ...z tego co widze to mocno zainteresowani wyjazdme są LK , Ja , Bobek , nie wiem jak prezes ....jakby dołożyć hell'a i cycka jaques'a i ekipa na pokoj jak marzenie 8)

915802072594e34bce782c.jpg

za młody jesteś bażancie :P

7 godzin kimania i można pojechać :P mam nawet jeden pociąg do szczecina bez przesiadki. o ile chidzi o szczecin główny, ale chyba zdecyduje się jechać przez Wawę ;)

001ug2mo4.jpg

za młody jesteś bażancie

Cmoknij mnie w sutka :fak:

Ja jestem w najlepszym wieku a ty już przekwitasz :roll:

Cmoknij mnie w sutka

na pieszczoty trzeba zasłużyć :D ale dzięki - jesteśmy umówieni :P

Na peryferiach jest jeden taki burdel...:D.."Butterfly" czy jakoś tak

o kurde 8) widzę, że atrakcje ze zwiedzaniem mista są już zapewnione :)

Oki, ja jestem pełnoletni, zapas łódki soplica się zrobi i można wyruszać - już zapoznałem się z połączeniami i jest bajka :t_up: tylko, żeby kilka osó zadeklarowało swój wyjazd bo z kolesiami z Attitude to ja za bardzo to nie mam o czym gadać :D

001ug2mo4.jpg

jest jeden taki burdel.

Zapomnij Bażi , Willem zna wszystkie twoje telefony , domowy stacjonarny , komórke osobistą i służbową , nawet wie jak pocierać druty telegraficzne żeby sygnał morsem do Ciebie na chate puścić - jeden wyskok do burdeliku a dzwonimy do Pani Bażantowej i masz przesrane :P8)

P.S ..skoro już robisz zapasy to widze ze ja i Lk nie mamy sie czym przejmowac że nas beda plecy bolały od noszenia ze sklepu w plecaku :P