Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Jerry "The King" Lawler pokonal Santino Marelle

Non title

Jeff Hardy pokonal Umage przez DQ

Cody Rhodes pokonal Hardcore Holliego

Maria & Mickie James pokonaly Meline & Jillian Hall

No DQ match

Hornswoggle pokonal Carlito

Na koniec gali rozwiazano zagadke "Save_us" Videa. Tak jak ´prawie wszyscy se domyslali chodzilo o Y2J czyli o Chrisa Jericho ktory powrocil do RAW
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kojot

1

• milten

1

• badziewiarz

1

• xazax5

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Przyznam, że byłem ciekawy powrotu Chrisa Jericho. Głównie po to ściągnąłem całe RAW. I cóż moje oczy ujrzały? Ano, ujrzały chłopaczka, a nie faceta. Do jasnej cholery, co ten człowiek ze sobą zrobił? Wygląda teraz fatalnie. Metroseksualna fryzura i wdzianko zamiast starego wizerunku w stylu gwiazdy rocka :-/ Nie takiego Jericho się spodziewałem. Wygląda teraz jak koleś z tandetnego boysbandu a nie jak twardy zapaśnik aspirujący do tytułu mistrza federacji. Gdyby nie nazywał się Jericho, pewnie bym się tak nie czepiał, wszak bywały już gejowskie gimmicki w WWE z Rico i Goldustem na czele. Ale Y2J to jeden z najlepszych wrestlerów z gigantycznym potencjałem i sporymi osiągnięciami. Damn!

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Walka całkiem, całkiem... Jak wszedł Świński to myślałem że Jeff podzieli los swojego brata(czytaj: dostanie ostry wpier...), ale pojawił się HHH :D

Finlay odgrywający rolę dobrego starszego brata...

Hornswoogla lubię, ale walk z jego udziałem jest za dużo :-/

Powrót Y2J...

To On wrócił... myślałem że to Backstret Boys daje gościnny występ na Raw :t_down:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jericho debiutuje po raz drugi.... Łeeeee :-/

To ma być przeciwnik dla Ortona? :t_down:

Idol publiczności? Dajcie spokój... Userzy piszący posty wyżej

mają rację - Y2J wygląda jak jakiś kolo z Backstreet Boys :rotfl:

I szczerze mówiąc uciszyłem się, że wybrał jednak WWE a nie TNA :lol:

Mam nadzieje, że w ringu pokaże coś dobrego bo inaczej...

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

Wreszcie Jericho wraca. Jego powrót wyszedł bardzo dobrze, żeby nie powiedzieć: świetnie. Dramaturgia była, kolejne filmiki i wyjaśnienie kodu. Speech Y2J bardzo dobry i jak się okazuję to on będzie No 1 Contenderem. Nie wiem czy trochę nie za szybko, ale widzę, że Vince chce kuć żelazo, póki gorące i zarobić trochę na tym kasy. Tak czy inaczej Jericho wraca i wszystko by było dobrze, gdyby nie ta jego kamizelka. Sorki, ale nie wyglądało to dobrze. Sama fryzura może być, ale ta kamizelka... :/

reszta RAW także dosyć dobra z walką Umaga vs Jeff Hardy na czele. Widać panowie świetnie się rozumieją, bo już po raz kolejny odstawiają nam emocjonującą walkę. W walce div zobaczyliśmy PRAWIE udany 450 Splash. Dawno tego w WWE nie było.

910573292462b42a28a382.gif

Jerry Lawyer wygrał po beznadziejnym pinie, no cóż, Marella jobbuje legendzie, czy ma się czuć dumny? Nie za bardzo. Przyznam szczerze że ubawiłem się jak Marella przedrzeźniał King'a. Jeff pokonał Umagę, sama walka chyba najlepsza na gali, nie zdecydowanie najlepsza, bardzo się podobała, mogła podobać. Gdy wpadł Świński myślałem że Jeff dostanie łomot, ale wbiegł Triple H. Clothesline na Snitskim wyglądał kapitalnie. Później na backu jak usłyszałem "Everbody knows how good guy I'm am" to można było się uśmiać, no i tekst o trans pierwsza klasa :t_up: . Dziewczynki przewinąłem, no i Hornswoggle vs Carlito, ech Carlito już jobbuje każdemu, nie zdziwił mnie wynik walki, żałosne. No i danie główne rozwiązanie zagadki, co oznaczał kod? Y2J, super że wrócił, zajebisty speech, świetna reakcja publiki, ale jedno ale, nie mówię o fryzurze, ten strój? Kamizelka? Chris daj spokój :t_down:

Jericho debiutuje po raz drugi.... Łeeeee

To ma być przeciwnik dla Ortona?

Jak dla mnie zajebiście, takich ludzi jak Jericho potrzeba w WWE, bo to Main Eventer z krwi i kości.

Jego Mic Skille są fenomenalne, w obecnym WWE nikt go nie przebije pod tym aspektem.

W ringu również prezentuje się znakomicie, potrafi dostosować się do praktycznie każdego rywala i zrobić z nim dobry match.

Co prawda podczas debiutu wyglądał conajmniej pedalsko, ale myślę że jego wizerunek w przyszłości będzie normalny, taki jak kilka lat temu.

I szczerze mówiąc uciszyłem się, że wybrał jednak WWE a nie TNA

Modjo, pamiętaj - do TNA trafiają odpadki, a do WWE gwiazdy, tak więc Chris nie pasuje do Total Nonstop Angle. :t_up:

Wracając do samego RAW'u - może nie był on jakiś zajebisty, ale przyjemnie się go oglądało.

Najlepsza walka to oczywiście pojedynek Jeff'a z Umaga'ą, choć mi już osobiście przejadły się ich walki.

Narodził się tez nowy feud - Kennedy - Michaels, co może zaowocować w przyszłości dobrymi walkami i ciekawymi speech'ami.

Powrót Jericho jak najbardziej pozytywny, miło znów będzie go widzieć w akcji.. no i jego speech.. OWNED!

Modjo, pamiętaj - do TNA trafiają odpadki, a do WWE gwiazdy, tak więc Chris nie pasuje do Total Nonstop Angle. :t_up:

!

ej nie zapominaj o stingu i aj stylesie

@topic

hmm..powrot Jericho byl szokujacy...jak on mogl sie tak ubrac,wygladal jak gej,co do walk Hornswoogle'a to mam go dosc,nie dosc ze wstawili jego walke na survivor series z greatem to jeszcze na raw marnuja czas;[;[

kpina :/ marnowanie czasu antenowego :/

Walka spoko, zaskoczyło mnie, że Snitsky się wpakował potem HHH.

Jestem ciekawy tej walki teamów za tydzień ;]

Najpierw team teraz znowu przeciwko sobie durnoty :/ DDT na koniec też mi finisher :/

Maria & Mickie James pokonaly Meline & Jillian Hall

Pomijam ....

To już też mnie denerwuje biegający kurdupel ... kiedyś to było zabawne, ale teraz :t_down:

Y2J wrócił :D no to bardzo dobra nowina, fryzura troche nieudana, ale co tam czekam na jego 1 walkę po powrocie liczę, że pomoże federacjii i nie będę musiał oglądać walk jakiś Santino Moreli z Kingiem Lawlerem czy jak mu tam leci ...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

ja nie rozumiem jak można tak szmacić ludzi...

Ludzie typu Jerrego powinni mieć zakaz wchodzenia na ring oprócz sytuacji w których mieli by ostro dostać po dupie...

I mówie to nie tylko dlatego że Marelle lubie za jego akcent i mic skillsy.

Po prostu to juz żal dupe ściska jak sie patrzy na takich staruchów w akcjii...

No ale co zrobić... Głupkom w USA takie rzeczy sie podobają :-/

Jeff Hardy pokonal Umage

Walka toczona na wysokim poziomie zapowiadająca ciekawy scenariusz razem z HHH i Świńskim :t_up:

Najlepszy i właściwie jedynie godny zobaczenia moment tej walki to jej koniec.

Chodzi oczywiście o 2 RKO :P Śmieszne było gdy po pierwszym Orton zaczął gadać, potem przerwał, 2 RKO a potem "Jak juz mówiłem..." :rotfl:

Pa pa Carlito :(

Potem Save_us.xaz eee to znaczy 222 czyli Y2J.

Całkiem ładnie wyszła ta cala scena z powrotem Y2Ja.

Dobra gadka, fajna oprawa, stroj... no był strój ale są gusta i guściki :P

Czekam teraz tylko na to by zobaczyć czy pamięta jeszcze jak sie walczy :D

Całe RAW całkiem niezłe gdyby nie ten emeryt na początku.

Segmenty BDB :t_up:

Nowy ciekawy feud HBK vs Kennedy :t_up:

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   3

No cóż... po Survivor Series myslałem, że RAW będzie lepszy.... generalnie poza powrotem Jericho reszta ssała na maksa... No trochę wysiłku włożono w walkę Jeffa i Umagi a reszta... żenada... szkoda, że pokazali Jericho przed rozpykaniem kodu... byłby chyba fajniejszy efekt... ale no cóż... kod złamano juz na samym początku więc większego zascznia nie było... zobaczymy co Y2J wniesie do WWE. i czy dostanie pas... bo jakoś mi się on widzi jako mięso armatnie dla Otrona a nie przyszły champ...

001ug2mo4.jpg