Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Armageddon 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jak dla mnie to by pasowała przemiana Jeff-a w hell-a, fajna sprawą było by widzieć go w takiej roli!

Oj Cycu nie żartuj :lol: Jeff Hardy podczas całej swojej kariery w WWF/E, Heel'em był przez okres 1 miesiąca.. władze szybko "zwróciły" mu status face'a, bo poprostu nie spisał się zbyt dobrze w roli tego złego. Niech zostanie face'm, w tej roli spisuje się w sam raz. Inna sprawa to heel turn Trajpela :t_up:

Szkoda, że zmienili mu finisher na Codebreaker

Kto mu ten shit wymyślił? Przeciez tego nawet finisherem bym nie nazwał ;)

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kojot

6

• LegendKiller

3

• Willem

3

• IIL

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2

Nie wiem czy oglądałeś ostatni SmackDown, jednak moim zdaniem dość widoczne było rozpoczęcie feudu na linii Rey Mysterio / MVP.

Jak ja nie nawidze takich feudów. Stoi sobie MVP wyskakuje głupi six łan najn i nagle wielki feud z niczego, ja pierd..... :evil:

Szczerze to wydaje mi się, że Jericho pyknie Ortona a ten przy następnej okazji wygra pas z powrotem coś jak walki z HHH :-/

eee, niee, moim zdaniem pas jest Ortona aż do WM. Po takim czasie będziemy mieli go dość jak Jaha Ceny i wtedy go Trejpel pociśnie. Przynajmniej tak mi sie zdawało do dzisiaj ale czy heel Trajpel to w takim przypadku dobry ruch :-/

Jak dla mnie skończy się tak iż Khali dostanie słynną pałą Finlay-a! :D

Chciałbyś... to juz było na jakieś walce o No 1 Contender wtedy co Khali wygrał na początku feudu z Batistą. Finlay go ze trzy razy pałą przyłożył a Khali nawet sie nie przewrócił :t_up:

No tu jak znam życie to wygra Shawn, no chyba że ktoś pomoże blondaskowi , bo jak nie to Sweet Chin Music i dobranoc!

No to będzie moim zdaniem bardzo wyrównany feud, napewno nie skończy sie 4-5 szybkimi zwycięstwami HBk, pare razy przegra. Oby nie pocisneli tego starą gównianą zagrywką HBK wygrywa na PPV a Kennedi na RAWach :-/

Ale wolałbym aby Rey feud'ował sobie z wrestlerami pokroju Noble'a, czy Young'a

A kto to jest Young pisane w ten sposób?

Moja definicja zapchajdziury opiera się na zagospodarowywaniu czasu antenowego, na jakieś nudne, mało znaczące walki, które z góry skazane są na porażkę.

czasem zapchajdziury typu Punk vs Miz vs Ładny są 3 razy lepsze niż Main Eventy do potęgi :) Ta walka Finalay vs Grejt i tak może być lepsza niż mmega feud Kane vs Cycki V który jest tak żenujączy już że głowa boli :evil:

Będzie dobrze. Niedawno widziałem ich walkę o IC Championship z jednego z Majowych RAW z 2004 roku i jeśli walka o WWE Championship będzie chociaż w połowie tak dobra, to zważywszy na obecne standardy WWE nie będzie naprawdę na co narzekać

Mam nadzieje że chociaż RKO wykona lepiej niż jedno takie z 2004r :rotfl:

Triple H vs. Jeff Hardy

Ta walka być może będzie tylko po to, by WWE mogło przeprowadzić heel turn HHH. Niezmiernie bym się z tego cieszył, ponieważ jako face zasysa on na całej linii. Widać, że pushu dla Hardy'ego ciąg dalszy, co szczerze mówiąc niezbyt mnie satysfakcjonuje. Wolałbym, by jego pozycję zajmowal dajmy na to Paul London ;)

A ja bym tu Trajpla wymienił na Londona :P Byłoby na co popatrzeć a nie na takie byle co. Wiadomo że terminator po gównie nie przegra :rotfl:

PPV zapowiada się jak na razie bardzo ciekawie. Na papierze będzie na pewno lepszą galą niż SS, a ta przecież była bardzo dobra. tak czy inaczej to tylko wygląda tak na papierze, a co będzie to przekonamy się za parę tygodni.

Orton vs Jericho - może to być świetna walka, ale może to być także gniot, jak walka Orton vs HBK na Cyber Sunday. Wynik jest raczej przewidywalny, bo nie widzę szans, żeby Y2J po 20 dniach od powrotu dostał główny pas. Orton myślę, że potrzyma pas do WM...tego bym przynajmniej chciał ;)

Hardy vs HHH - Walki dwóch faców są raczej interesujące i mam nadzieję, że ten pojedynek także taki będzie. Fajnie by było już teraz widzieć hell turn Tripla, a Hardy chyba nadaje się do roli jego ofiary najlepiej obok HBK. W końcu publika bardzo go lubi (czego ja akurat zrozumieć nie mogę ;) ). Zapewne skończy się wygraną HHH bez różnicy, czy heel turn nastąpi na tej gali, czy też nie.

HBK vs Kennedy - kolejna bardzo dobra walka na papierze. Obaj umieją stworzyć świetną walkę i mam ogromną nadzieję, że na Armageddon taką właśnie zobaczymy. Oby w tym feudzue Kennedy także coś wygrywał, bo jednostronnego feudu jak w przypadku HHH i Umagi, nie zniosę.jestem całym sercem za pushem dla Kena i oby feud z HBK był do tego bardzo dużym krokiem...Oby...

Beth vs Mickie - najlepsze chyba w tej chwili walczące divy. Mam nadzieję, że walka potrwa koło 5 minut i że obie będą się potrafiły przez ten czas wykazać. Możemy mieć bardzo dobrą walkę na poziomie pań i obym się tym nie rozczarował już po gali. Tak czy inaczej raczej pewne zwycięstwo Beth. Dla niej jeszcze za wcześnie na porażkę.

Finlay vs Khali czyli najtrudniejsze w życiu zadanie dla Finlaya. Nie wiem jak on to zrobi, ale liczę, że jakoś poprowadzi Khalasa w ringu. Od razu mówię, że nie liczę na dobrą lub chociażby średnią walkę. Liczę, że to nie będzie tragedia ;) Pewnie jakoś Horni będzie chciał pomóc wujkowi szołejlowi (czy jakoś tak). Tak czy inaczej chyba zwycięstwo Khalasa jest bardziej prawdopodobne. W końcu zwykła pałka nie powali wspaniałego Grejta.

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mickie James vs. Beth Phoenix

Zmiany pasa nie przewiduje...

Finlay vs. The Great Khali

Największy gniot tej gali... Finlay potrafi zrobić dobrą walkę, ale nie z Khalim :-/

Shawn Michaels vs. Mr. Kennedy

To będzie ciekawe, HBK stracił szansę na WWE Champion's, Ken też... obydwaj są dobrzy w ringu, zapowiada się fajna walka :D

Triple H vs. Jeff Hardy

Początek hell-turnu HHH i bardzo dobrze :D

Jednego i drugiego lubię oglądac w ringu, więc oglądanie tej walki będzie przyjemnością :D

Randy Orton vs. Chris Jericho (WWE Championship)

:-/

Nuda... niech Randy dostanie do walki o pas kogoś kto nie wraca do WWE po dłuższej nieobecności... wynik bardzo przewidywalny, choć walka może być ciekawa...

Mickie James vs. Beth Phoenix: no cóż pas chyba zostanie u Beth chociaż Mickie pokazała na co ją stać

Finlay vs. The Great Khali: no comments

Shawn Michaels vs. Mr. Kennedy: tutaj morze być ciekawiej obaj pokazali się z dobrej strony

Triple H vs. Jeff Hardy: na razie zapowiada sie najciekawsza walka gali mam nadzieje że po niej HHH zostanie hellem

Randy Orton vs. Chris Jericho (WWE Championship): morze być ciekawie za Chrisem nigdy nie przepadałem i oby tylko Randy nie stracił pasa.

Ogólnie morze być ciekawie mam też nadzieje że dziś na SD! zostanie dodana walka triple-theart

• Reputacja:   8

Cała gala może (lub wcale nie musi :) ) wypaść bardzo dobrze.

Walka Kennedy'ego z Michaelsem - nareszcie HBK został odsunięty od walk o pas, bo jego pojedynków z Ortonem już bym nie zniósł. Michaels z Kennedym mogą zrobić naprawdę niezłe widowisko, w końcu to nie ME, więc nie będzie 25 min. leżenia na ringu :D

Triple H vs. Jeff Hardy - Dwa face'y naprzeciw siebie. Według mnie, to ta walka będzie - zaraz po ME - najlepszą na gali. Oboje prezentują wysoki poziom, Jeff jest pushowany, HHH wygrywa wszystko co się da, lecz według mnie to właśnie Trajpel... jobbnie, wkurzy się, i na RAW wyleci na Jeffa ze sledgehammerem :D Hell turn incoming :)

Orton vs. Jericho - Jakoś mnie nie skręca na samą myśl "Jerichoo aand Randy..." Boję się, że znów będę musiał oglądać coś na wzór HBK vs. Randy. Orton pewnie wygra ten pojedynek.

Filnay vs. Khali - Mam nadzieję, że ta walka nie potrwa długo. Choć powodów do tego, aby śmiać się podczas tej walki, będzie od groma. (i nie chodzi mi tu o jakieś segmenty z Hornswogglem)

W końcu zwykła pałka nie powali wspaniałego Grejta.

Pałka może i nie, ale Frog Splash małego McMahona już tak. :P

Triple Threat Match - i tu zonk, bo po HIAC spodziewałem się czegoś mocniejszego, a nie "zwykłego" triple'a. Jakby zapowiedziano np. eeee, TLC, to by było coś, a tak pewnie będzie... dobrze. Ta walka nie może być słaba... zwłaszcza jak się ma Undertakera w składzie :D

Karta jakoś nie zachwyca, żadnych teamów (pewnie jeszcze dojdą) i pytanie, Gdzie jest Czako Palumbo :D Dobrze, że WWE dba o moje zdrowie psychiczne i nie zapowiedziało jeszcze (a może nie będzie, oby) walki Kane'a i Daddy'ego, choć odrobina snu podczas gali chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziła...

Walka Kennedy'ego z Michaelsem - nareszcie HBK został odsunięty od walk o pas, bo jego pojedynków z Ortonem już bym nie zniósł. Michaels z Kennedym mogą zrobić naprawdę niezłe widowisko, w końcu to nie ME, więc nie będzie 25 min. leżenia na ringu :D

A gdzie ty tu widzisz jakąś zmiane, przecież Kennedi i Orton walczą podobnie i pełno jest leżenia i kulania sie po ringu. Dla mnie zadna zmiana oprócz tego ze coś nowego wreszcie :P

Jeff jest pushowany, HHH wygrywa wszystko co się da,

No właśnie, Trajpel wygrywa wszystko więc pozostaje tylko pytanie jak szybko tym razem :evil:

Triple Threat Match - i tu zonk, bo po HIAC spodziewałem się czegoś mocniejszego, a nie "zwykłego" triple'a. Jakby zapowiedziano np. eeee, TLC

Żadnych TLC nie chce, dobrze że jest trajpel, moze dzięki temu Batista paseczka nie straci bo odliczy edga po Batek Bombie :)

Triple Threat Match for the World Heavyweight Championship

Batista© vs Edge vs The Undertaker

Napewno będzie to dużo ciekawszy mecz niż ostatni TTM o WHC :P

Taker raczej skupi się na Edgu niż obecnym Champie i na odwrót, Edge równiez będzie zajmował się Takerem a nie Batistą, i to duży plus dla Batka, wiemy jak to jest Gdzie dwóch się bije...

np. eeee, TLC,

Możesz mi powiedzieć jak można zrobić TLC match w 3 osoby? :rotfl:

walki Kane'a i Daddy'ego,

Już wole oglądać te walki niż poraz setny pojedynek batka z wieśniakiem w kapeluszu.

Ogólnie gala zapowiada się gorzej niż SS ale miejmy nadzieję że nie będzie źle i jakoś Edge wyrwie WHC batkowi.

Możesz mi powiedzieć jak można zrobić TLC match w 3 osoby? :rotfl:

A możesz mi powiedzieć dlaczego nie można ?? :D Ja rozumiem, że ty widziałeś tylko TLC pomiędzy dwoma wrestlerami, ale co za problem dodać trzeciego, jeśli warunkiem zwycięstwa jest zdjęcia pasa, kontraktu, walizki czy cholera wie jeszcze czego z haka nad ringiem.

Nie wyobrażasz sobie TLC w 3 osoby ale pewnie oglądałeś TLC o pasy Tag Team na WM X7 w...6 osób plus jeszcze się tam napatoczyli Lita, Spike i Rhyno ? :rotfl: I jak cię tu zrozumieć Kaszak :D

Już wole oglądać te walki niż po raz setny pojedynek batka z wieśniakiem w kapeluszu.

Pewnie, bo ty wolisz patrzeć na cycki BDV niż na świetne walki w wykonaniu Batisty i Takera. :rotfl:

:rotfl:

910573292462b42a28a382.gif

bobek1906, jeżeli chcesz oglądać TLC match w którym jeden ledwo co biega, drugiego boli noga, trzeci jest bez formy to prosze bardzo. Batek na narożnik wchodzi z trudnością a ty chcesz z nim tlc oglądać :rotfl: Reszta formą też nie zachwyca.

że ty widziałeś tylko TLC pomiędzy dwoma wrestlerami
ale pewnie oglądałeś TLC o pasy Tag Team na WM X7 w...6 osób

i jak tu cie rozumiec bobek :-/ dla twojej wiadomosci ogladalem wszystkie tlc matche wiec odpusc sobie te wypociny :|

[ Dodano: 11 Grudzień 2007, 15:43 ]

a na modja szkoda slow

[ Komentarz dodany przez: pablo modjo: 11 Grudzień 2007, 22:40 ]

sucker :P

• Reputacja:   3

a na modja szkoda slow

modjo wysuwasz się na prowadzenie :P myślałem, że ten bot działa tylko w dziale TNA ;)

Triple H vs. Jeff Hardy

zwycięzca dostaje shota na RR... chm... to zmienia trochę postać tego meczu, nie zdziwiłbym sie gdyby wygrał... Hardy

Batista© vs Edge vs The Undertaker

nie wiem czy przed WM jakakolwiek zmiana pasa jest możliwa (to już nie te czasy) aczkolwiek nie zdziwiłbym się gdyby wygrał Edge a Taker ścigałby go do WM...

Randy Orton vs. Chris Jericho

... jakoś nie widze Jericho jako champa... prowadzenie tego feudu jest żenujące i nie wiem co WWE wymyśli jeszce dla Jerycho jeżeli jobnie...

Finlay vs. The Great Khali

Khali pyknie jak nic, nie pamiętam kiedy ostatnio wygrał i chyba do końca kariery w WWE będie taką zapchajdziurą... wyjście - ponowny transfer na ECW :P

Mickie James vs. Beth Phoenix

tu będzie ciężko... obie panie nie w moim typie... do przewinięcia...

Shawn Michaels vs. Mr. Kennedy

Kennedy o pushu może już chyba zapomnieć... a szkoda kolejny talent zmarnowany przez bookerków... pfff..

MVP vs Rey Mysterio

chm... to może być ciekawe wątpię by Rey wygrał, a po ostatnich meczach MVP spodziewam sie niezłej walki :t_up:

CM Punk & Kane vs. Big Daddy V & Mark Henry

.... zapchajdziura bez większego znaczenia....

ale generalnie walnęli sporo walk na te PPV już nie pamiętam aby WWE przekraczało standartową 7demkę... co do show... chm...widać, że WWE przeorganizowało się i powoli wysówa pazury może to PPV będzie dobre ale nic sobie nie obiecuję :P

001ug2mo4.jpg

Kennedy o pushu może już chyba zapomnieć... a szkoda kolejny talent zmarnowany przez bookerków... pfff..

A w którym miesjcu on jest zmarnowany bażant? On jest młodszy nawet od ciebie, ma dobre 10 lat żeby jeszcze być 16 time World Champion :t_up:

modjo wysuwasz się na prowadzenie :P myślałem, że ten bot działa tylko w dziale TNA ;)

Norbas nie wie jak antywira uruchomić a ten bot jak wirus sie rozprzestrzenia :rotfl:

chm... to może być ciekawe wątpię by Rey wygrał, a po ostatnich meczach MVP spodziewam sie niezłej walki

A ja nadal nie wierze żeby MVP powtórzył kiedyś taką walke ala ta z Benoitem na JD. Wtedy jak pamiętam nawet częśc publiczności go oklaskiwała a tego w starciu z boskim six łan najn by napewno nie chcieli :-/

nie wiem czy przed WM jakakolwiek zmiana pasa jest możliwa (to już nie te czasy) aczkolwiek nie zdziwiłbym się gdyby wygrał Edge a Taker ścigałby go do WM...

No niestety, walka Batista vs Taker na WM jest raczej wykluczona, więc pozostaje Edż. Taker z pasem oznaczałby szmacenie batisty a to by było nienajlepsze przed zapowiadaną walka Trajpla z Batkiem więc pozostaje champion Edge i wieczne dyskwalifikacje, uczieczki z ringu, interwencje niby bodygardów Henrych i Khalich i tak zapchają jakoś te 4 miesiące.

Batek na narożnik wchodzi z trudnością a ty chcesz z nim tlc oglądać :rotfl:

Batek ostatnimi czasy jest 2 razy ruchliwszy niż ten siorpak Kane, który już powoli dostosowuje sie szybkością do swojego jeszcze lepszego przeciwnika z dużymi cyckami :) A te jego skoki z narożnika są równie głupie jak rączka Takera :t_down:

• Reputacja:   3

A w którym miesjcu on jest zmarnowany bażant?

a może podliczymy jego wygrane i przegrane walki w tym roku? Poza wielką wygraną na WM kolo zaliczał jobki aż miło... pffff. Jezeli HBK mu jobnie to Kennedy będzie znów przed wielką szansą zostania mega heelem na RAW, ale coś mi się zdaje, że to mijsce jest zarezerwowane dla Tripla H... a szkoda.

001ug2mo4.jpg

Ja osobiście najbardziej czekam na walkę Mickie James vs. Beth Phoenix czuje ze to będzie super walka ciekawie zapowiada się tez walka Triple H vs. Jeff Hardy