Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Armageddon 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

armageddonzb1.png

data gali: 16.12.2007

Karta:

Mickie James vs. Beth Phoenix

mickiejamesvsne6.png

Finlay vs. The Great Khali

finlayvsnf8.png

Shawn Michaels vs. Mr. Kennedy

shawnmichaelsvsmrkennedjs0.png

Tag Team Match

CM Punk & Kane vs. Big Daddy V & Mark Henry

cmpunkkanevsiz6.png

Triple H vs. Jeff Hardy

triplehvsaa2.png

United States Championship Match

MVP vs Rey Mysterio

mvpvsreymysteriozb5.png

Randy Orton vs. Chris Jericho (WWE Championship)

randyortonvsli7.png

Triple Threat Match for the World Heavyweight Championship

Batista vs Edge vs The Undertaker

triplethreatmatchforthedc4.png

Oficjalna dyskusja o Armageddon możecie tutaj wyrażać swoje opinie itp.

Zapraszam do dyskusji.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kojot

6

• LegendKiller

3

• Willem

3

• IIL

2

Top użytkownicy w tym temacie

Mamy już zapowiedzianą jedną walkę a mianowicie:

Triple H vs. Jeff Hardy

5909598

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Na wczorajszym raw oprocz walki ktora podal kuba do karty doszly tez 3 inne walki, a mianowicie:

5909282

5909090

5909222

WWE Women's Championship

Co do walka to nie wiem po jakiego h.... daja walke 2 facow????? czyzby szykowal nam sie heelturn jednego z nich???

MichelleMcCool01.gif

Moim zdaniem karta póki co prezentuje się bardzo dobrze, z wyjątkiem "zapchajdziury" Grejt vs. Finlay.

Finlay w chwili obecnej podchodzi pod face'a, ale czy to dobre rozwiązanie? Raczej przywkłem do bezczelnego szołlejleja :D

Inne walki natomiast mogą być bardzo dobre, oby nie zmarnowano potencjału.

Zacznę może od pojedynku Kennedy vs. Michaels. Jak widać powrót Jericho odsunął HBK'a od Main Eventów.

Niemniej jednak cieszy mnie jego feud z Mister'em. Oprócz ciekawych speechy, możemy spodziewać się naprawde solidnych match'y, oby lepszych od Orton/HBK.

Jest to też ważny krok w promowaniu Ken'a. Feud'u raczej nie wygra, ale będzie to ważny krok w jego dalszej karierze. Oby Vince nie zagmatwał sprawy.

Kolejnym pojedynkiem na który warto zwrócić uwagę to Hardy/HHH.

Byłem bardzo zaskoczony, gdy ujrzałem na karcie taki pojedynek. Face vs. Face.. może być ciekawie.

Osobiście wątpię aby Trajpel jobbnął, chociaż tego będę mu życzył. No i oby przeszedł wreszcie ten heel turn, bo wydaje się być całkiem możliwe, co wywnioskowałem po jego słowach skierowanych do Jeff'a na RAW.

Chociaż Hardy jest obecnie mocno push'owany, więc pewnie zbyt łatwo nie jobbnie.. chyba że HHH zabokuje walkę inaczej :-/

Dalej mamy Mickie vs Beth, czyli jeden z lepiej zapowiadających się Woman's Matchy od baaardzo długiego czasu. Beth pasuje na mistrzynię, Mickie jest jednak mocno pushowana i już wkrótce może zdobyć tytuł. Oby panie się spisały.

No i możliwa jest walka Jericho vs Orton.. to może byc prawdziwy rarytas :t_up:

Chris wydaje się być w niezłej formie, Orton również jest w dobrej dyspozycji.

Mam nadzieję, że jednak Y2J nie dostanie od razu tytułu, chociaż jego kontrakt na bank zawiera WWE Title, więc tak czy siak pas zdobędzie.

A sama walka będzie na bank dobra :t_up:

Ogólnie zapowiada się solidne PPV, oby równie dobre jak w zeszłym roku.

Do karty dojdzie pewnie 3 way match - Batista vs Taker vs Edge.. czyli kolejny nieźle zapowiadający się pojedynek.

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows

Przyznam, że walka Jeff'a Hardy'ego i Triple H'a prezentuje się nawet nie źle, inne mnie nie interesują wprawdzie, gala będzie pewnie poziomu porównywalnego z Survivor Series, więc słabiutko [moim zdaniem]. Jericho i Orton też nawet jako tako brzmi, zobaczymy jak Y2J sprawuje się w ringu po powrocie.

Kuba19999999991, w tym dziale jest moderator - Hunter, więc nie wklejaj co chwile dochodzących walk, wygląda to na nabijanie postów :-/

gala będzie pewnie poziomu porównywalnego z Survivor Series, więc słabiutko [moim zdaniem]

A możesz uzasadnić dlaczego Survivor Series było słabiutkie? Bo raczej mało kto tak oceniał to PPV, chyba że jest zaślepiony nienawiścią do tej federacji. :t_up:

Jeżeli gala wypadłaby lepiej niż Survivor Series, kandydowała by do gali roku w WWE.

zobaczymy jak Y2J sprawuje się w ringu po powrocie.

Zobacz sobie RAWa, Jericho stoczył swój pierwszy pojedynek po powrocie. :t_up:

Aha, no i walka Jericho - Orton potwierdzona. Zastanawia mnie wynik tej walki, bo o przebieg jestem raczej spokojny. Oby tylko nie spotkało nas podobnie dziwaczne zakończenie, jak podczas walki Michaels'a z Randy'm.

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows

Nie będę komentował SS, nie chce wszczynać jakiś konfliktów, bo gala dla mnie była słaba i nie zaskoczyła mnie niczym.. RAW nie będę ściągał, ani oglądał bo mi sie nie chce :P zresztą Y2J i tak najwięcej pokaże na ppv niż jakiejś gali tygodniowej.

Bo raczej mało kto tak oceniał to PPV

Nie opieraj się na opinii ogółu ;)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Moim zdaniem karta póki co prezentuje się bardzo dobrze, z wyjątkiem "zapchajdziury" Grejt vs. Finlay.

Dlaczego uważasz tę walkę za zapchajdziurę ? Jedyną zapchajdziurą to jest jak na razie HHH vs Złamas ;) Ogólnie karta na galę nie prezentuje się jakoś imponująco, ale też nie jest źle. Poprzednie PPV Survivor Series było bardzo dobre, a po tym spodziewam się średniaka Oczywiście chciałbym się mile zaskoczyć. . Lećmy po kolei :

WWE Championship Match:

Randy Orton vs. Chris Jericho

Będzie dobrze. Niedawno widziałem ich walkę o IC Championship z jednego z Majowych RAW z 2004 roku i jeśli walka o WWE Championship będzie chociaż w połowie tak dobra, to zważywszy na obecne standardy WWE nie będzie naprawdę na co narzekać. Chris Jericho w walce z Santino Marellą na RAW udowodnił, że nie zapomniał jak się walczy. Orton ostatnimi czasy także jest w wysokiej formie co udowodnil w walkach z Triple H, HBK czy Flairem na ostatnim RAW. Pas dla Jericho ? Nie, to zdecydowanie za wcześnie. Co innego, gdyby wracał po kontuzji, lub czymś podobnym. Ostatnim razem Jericha widzieliśmy w WWE ponad 2 lata temu i wątpliwe, by od razu na wjazd otrzymał tytuł.

Mickie jest zajebista :) Nie dość że bardzo ładna, to jeszcze bardzo dobrze prezentuje się w ringu (jak na divę WWE rzecz jasna). Jednym z moich obecnych marzeń jest to, by wykonała na mnie swojego finishera. Wraz z set up manouverem rzecz jasna 8) Beth jest brzydka, jednak walczy obok Victorii najlepiej spośród div. Mam nadzieję, że podczas tej walki nie będzie mi się dane nudzić.

Przed Finlayem jedno z najtrudniejszych zadań w jego karierze, poprowadzenie w ringu Great Khali'ego. Wiadomo żę 'Fighting Irishman' prowadził już wielu robiąc z nimi dobre walki, jednak teraz w to szczerze mówiąc wątpię.

Tak jest :t_up: To może być zajebista walka. Kennedy podobnie jak Orton im 'ważniejszego' ma przeciwnika, tym bardziej się mobilizuje i wychodzą lepsze walki. Czekam na tę walkę z niecierpliwością i mam nadzieję, że poprzedzi ją świetny feud.

Triple H vs. Jeff Hardy

Ta walka być może będzie tylko po to, by WWE mogło przeprowadzić heel turn HHH. Niezmiernie bym się z tego cieszył, ponieważ jako face zasysa on na całej linii. Widać, że pushu dla Hardy'ego ciąg dalszy, co szczerze mówiąc niezbyt mnie satysfakcjonuje. Wolałbym, by jego pozycję zajmowal dajmy na to Paul London ;)

Dlaczego uważasz tę walkę za zapchajdziurę ?

Podziwiam Cię w każdym razie, jeżeli myślisz inaczej :t_up: Wiem, że pasjonujesz się wyczesanym stylem walki Finlay'a, ok.. ale chyba nie spodziewasz się dobrej walki.

Powiedz mi może, jakie ciosy wykona na Kalim twój ulubieniec.. Pounch i Czops? Bo raczej do finishera z nim nie ruszy.

Jedyną zapchajdziurą to jest jak na razie HHH vs Złamas

Hehe, jak mi zamierzasz dosrywać to tak dla twojej wiadomości Hardy już dawno nie jest moim ulubieńcem :t_up:

Poprzednie PPV Survivor Series było bardzo dobre, a po tym spodziewam się średniaka Oczywiście chciałbym się mile zaskoczyć

Co ty gadasz, karta jeszcze nie jest ustalona w pełni, a już prezentuje się dużo ciekawiej od tej na Survivor Series. Zważywszy na to, że dodane zostaną walki o ECW title, oraz WHC Title, gala powinna wypaść lepiej niż SS. :arrow:

Podziwiam Cię w każdym razie, jeżeli myślisz inaczej :t_up:
Chyba nie rozumiesz definicji zapchajdziury ;) Zapchajdziurą nie jest walka która jest/będzie słaba tylko ta, która została do karty dodana na szybko bez jakiegoś konkretnego podłoża storyline'owego. Feud Khali vs Finlay ma swoje podłoże na Survivor Series, a na ostatnim Smacku moglismy zauważyć jego kontynuację.

Moja definicja zapchajdziury opiera się na zagospodarowywaniu czasu antenowego, na jakieś nudne, mało znaczące walki, które z góry skazane są na porażkę.

Jak już chcą z Finlay'a robić face'a i obdarowywac go walkami na PPV.. mógliby mu dać feud.. z MVP.. byłoby to wręcz zajebiste rozwiązanie moim zdaniem, tym bardziej że Montel nie ma zbytnio z kim feudować.

tym bardziej że Montel nie ma zbytnio z kim feudować.

Nie wiem czy oglądałeś ostatni SmackDown, jednak moim zdaniem dość widoczne było rozpoczęcie feudu na linii Rey Mysterio / MVP.

To całe face'owanie Finlaya to moim zdaniem pic na wodę. Doszedłem do wniosku, że Finlay tak w zasadzie to nigdy nie był takim 100% heelem (no może w dosłownie kilku fragmentach) i już wcześniej stawał w obrobnie Hornswoggle'a. Od przypierdolenia shillelagh innym heelom także nie stronił ;)

Feud z Mysterio.. owszem, przeoczyłem. Ale wolałbym aby Rey feud'ował sobie z wrestlerami pokroju Noble'a, czy Young'a. Nie mogę się także doczekać powrotu Gregory'ego Helms'a, którego brak jest moim zdaniem bardzo widoczny.

A co do Finlay'a, to mam podobne zdanie, jednak teraz bardziej uwidoczniło się jego face'owanie. Zresztą on zawsze kojarzył mi się z wrestlerem, który skopie każdego kto mu fiknie :lol:

Randy Orton vs. Chris Jericho (WWE Championship)

Walka powinna być niezła, pas powinien obronić Orton, najlepiej po jakiejś nieczystej zagrywce... umocniłoby to jego rolę jako heel'a, na pas dla Chrisa jest jeszcze za prędko. Szkoda, że zmienili mu finisher na Codebreaker, który IMO jest bardzo średni, zdecydowanie lepsze były Walls of Jericho i Lionsault

Triple H vs. Jeff Hardy

Mam powoli dosyć Tripla, on teraz zastępuje Cene- terminator, który rozpieprza wszystko co ma na drodze, ale Hardy'ego też nie lubie, ale jego wygrana jest raczej niemożliwa

Chciałbym, żeby wygrał Mr. Kennedy... Kennedyyyy, ale nie zdziwie się, jak wygra HBK, walka sama w sobie może być całkiem niezła, jak i całe PPV

Finlay poprowadził już wielu wrestlerów, którzy nie mieli wielkich umiejętności, i robił to dobrze, ale wątpię by zrobił to z Khalim... napewno będzie ciężko

Mickie mogłaby wygrać, lubię ją, dobrze walczy i należy jej się kolejny title reign

Zapewne dojdzie Triple Threat o WHC między Batistą, Takerem i Edgem.

PPV zapowiada się nieźle

• Reputacja:   1

Randy Orton vs. Chris Jericho

Szczerze to wydaje mi się, że Jericho pyknie Ortona a ten przy następnej okazji wygra pas z powrotem coś jak walki z HHH :-/

Triple H vs. Jeff Hardy

Walka zapowiada się świetnie Face Vs Face ciekawe do jakiego momentu walki, bo jak dla mnie to któryś przejdzie na hell-a, chociaż kto wie może będzie tak, że ktoś przerwie im starcie z hell-ów i napadnie jednego, a drugi mu pomoże i będzie po staremu. Jak dla mnie to by pasowała przemiana Jeff-a w hell-a, fajna sprawą było by widzieć go w takiej roli! :D

No tu jak znam życie to wygra Shawn, no chyba że ktoś pomoże blondaskowi , bo jak nie to Sweet Chin Music i dobranoc!

Szczerze mówiąc to jestem za Finlay-em, może jakiś face turn będzie w jego wykonaniu, bo napewno będzie się tam czaił na Khali-ego mały karzeł! :P Jak dla mnie skończy się tak iż Khali dostanie słynną pałą Finlay-a! :D

Kurde mam nadzieje, że Beth nieda sobie zabrać pasa, to jest jedyna dziewczyna która umie jebn*ć większość rzutów bez żadnego problemu, a nie jakieś tam kopniaki i ciągnięcia się po włosach! :rotfl:

BGZ jest moją drugą rodziną!!!