Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Turning Point 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   994
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

tpwallpi2.gif

Ostatnie PPV z pod znaku TNA w tym roku odbędzie się 2 grudnia, na dzień dzisiejszy wiadomo, że na gali odbędą się następujące walki:

26545597ep3.gif

13202101zc8.gif

26196175fj1.gif

59693391ao6.gif

FEAST OR FIRED

15 Superstars compete for TNA World Title shots

Cieszy powrót Outsiders do TNA, Hall regularnie walczy dla WWC i podobno (jak na swój wiek) jest w świetnej formie, Nash na Genesis zrobił na mnie pozytywne wrażenie, więc ponowne połączenie Halla i Nasha może okazać się dobrym pomysłem. Wynik wiadomy, na pewno AJ Styles zostanei odliczony.. Booker T i Christian Cage również ciekawie się prezentuje, zobaczymy ile Cage z niego wyciągnie i co Booker pokaże. Co do innych walk to można na razie tylko spekulować, możliwy jest pojedynek Amazing Kong i Gail Kim, dalsze potyczki Team 3D i dywizji x, Jamesa Storma i Erica Younga, którzy pewnie w segmentach bawią się nie źle, ale czuje w kościach, że kroi im się feud.. Judas Mesiah możliwe, że wróci i TNA wyjdzie znów z jakąś dziwną, hardcore`ową stypulacją.. liczę, że będzie ciekawie i nie zawiodę się poziomem gali, który od No Surrender jest wysoki.

Zapraszam do dyskusji.

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

6

• The Sickman1674325907

3

• Stingerr

1

• gnomus

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Obstawiam cos krwistego w wykonaniu Abyss vs. Mesias vs. Black Reign vs. Rellik vs. Rhino - moze ewentualnie jakis tag albo klatka.

Hmmm... co jeszcze... Johny Devine (Havok) vs. Black Machismo - kto ogladal Impact ten wie co moze sie szykowac.

Kong vs. Kim - tego mozemy byc pewni.

Co do moich podejrzen: mixed tagteams Hoyt/Rave/Hemme vs. LAX, w składzie Homicide/Hernandez/Martinez.

Moze TNA cos zrobi z Roodem i feudem Traci Brooks vs. fanka - ktora jest Rain.

W temacie możesz spokojnie sypać spoilerami, więc nie chowaj już ich w tagu spoiler.

Pozdrawiam, IIL

Edytowane przez Gość

• Styl:  Jasny

Zacznę od ME, cieszy mnie, że znajdą się w nim Samoa Joe, AJ i Tomko. Kurt, TNA dało by mu jakiś urlop, no poprostu nie trawię tego, że znów jest on w ME ( a musi w nim być bo posiada pas, czemu go nie zdobył Kaz.? :( ). The Outsiders powrót cieszy, ale czy styl ich walki też..? no chyba już nie, z nimi to jest tak samo jak z Rickiem Flairem. Kontynułując, zwycięscami powino byc Angle Alliance ( któremu mówię stanowczo NIE !! ). Dobra skończmy już z tym ME. Kobitki, jeżeli doszło by do walki Kong vs Gail, to faworytkom jest oczywiście Kong, ale wielkim plusem Gail jest międzyinnymi spryt ;) Jeżeli była by powtórka z Genesis Gail vs Babochłop vs Aniołek vs Voodo to nie sprzeciwiam się :). X Division, oj marzy mi się jakiś Triple Threat, np. Black Machismo vs Guru vs Devine to by było piękne i wtedy wiadomo, że ta walka byłaby najlepsza na TP.

Dalej, może jakiś NO DQ match, albo Hardcore Match, czyli Abyss vs Black Reign vs Rellik vs Mesiah vs Rhino..? na to by sie z przyjemnością popatrzało :). Team 3D vs MMG Tables Match.? ich walka musi mieć jakąs stypulację. Na gali nie może zabraknąć LAX, nie chciałbym zobaczeć ich w walce z Hoytem i Ravem. A co ze Stingiem..? :-/

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Main Event jeżeli chodzi o poziom walki na pewno nie zachwyci, mimo iż będzie tam Samoa Joe, AJ Styles i Kurt Angle, ale mimo wszystko Hall i Nash mają swoje lata.. liczę na podobną walkę jak z gali Turning Point 2004, w każdym bądź razie powrót Outsiders to nie lada wydarzenie i choćby był to największy gniot na gali to chcę go obejrzeć. Christian Cage ładnie rozpoczął konflikt z Booker'em, słowa: "patrz się na mnie", "patrz się na mnie, gdy do Ciebie mówię" rządziły, a i zbesztanie lalki Booker'a było niezłe :D niestety pewien jestem, że na Turning Point Christian znów przegra , a będzie to już trzecia porażka z kolei na ppv :t_down: co do innych, jeszcze nie ogłoszonych walk to stawiam na walkę Jay'a Lethal'a i Johnny Devine - po tym co Jay pokazał z Dutt'em na Genesis jestem spokojny o poziom tej walki, prawdopodobne, że Team 3D zmierzy się ponownie z Motorcity Machine Guns, przydałaby się stypulacja jakaś, ale table był na Bound For Glory, więc stosunkowo niedawno. Jak pisał gnomus, jeżeli TNA zdecyduje się poprowadzić dalej ten storyline to ujrzymy walkę Homicide'a, Hernandez'a i Martinez z Rave'm, Hoyt'em i Hemme, który mógłby być zajebisty! nie wiadomo gdzie TNA wkręci Sting'a, który na ostatniej gali iMPACT! w ogóle się nie pokazywał, podobnie zresztą z Steiners - których zresztą nie będzie mi brakować.. Więcej niż pewne jest to, że Kim zmierzy się z Kong, która zapewne odbierze jej pas. Co do potworków, Rhino wyraźnie pomógł Abyss'owi na iMPACT!, więc stawiam na walkę Reign & RelliK vs Abyss & Rhino w jakieś zwariowanej stypulacji i do tej walki wkroczy Mesiah :) ogółem ppv zapowiada się nawet dobrze, więcej na temat gali napiszę, gdy będzie więcej potwierdzonych pojedynków.

Main Event jeżeli chodzi o poziom walki na pewno nie zachwyci, mimo iż będzie tam Samoa Joe, AJ Styles i Kurt Angle

Jak jest ten ostatni to napewno nie będzie dobrej walki... Poza tym jeszcze Nash i Hall... poziom ME z WWE się szykuje... nie no to może być niesamowicie nudne albo niesamowicie zaskakujące! Zobaczymy co pokażą.

Poza tym kolejna walka wyssana z palca z X Division... ale nie wiemy kto jeszcze.

L.A.X. i Hoyt i Rave szykują walkę no i może dwie panienki ale zobaczymy... gdyby nie było dziewczyn... kto wie walka mogła by być dobra!

Inne walki zobaczymy z czasem ale sądzę że Turning point będzie nudne...

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Sickman dziwie się, że równasz Angle'a z błotem, wiem, że go nie lubisz co udowodniłeś mi już nie raz, ale nie przesadzaj! Kurt zrobił wiele dobrych i emocjonujących walk ostatnio, np. z Lethal'em, Sting'iem czy Kaz'em, więc na pewno nie jego osoba zaniży poziom tej walki..

Wiesz o walce ze Stingiem to masz rację... Co do Jaya to tak średnio się zgodzę no a z Kazem to gdzyby nie on to walka by była nudna jak flaki z olejem... Kto zrobi w tym dobrą walkę?? 1 Samoa Joe 2 Aj Styles 3 Tomko no i 4 Kurt bo od Nasha i Halla za wiele nie wymagam... Co do Kurta nie zmienię zdania co do niego póki nie zobaczę że przegrywa pas... no a później po dobrych walkach ewentualnie wraca... ale marzeniem jest by odpadł z TNA... Miał podnieść Rating a jak narazie mało wzrosło... Poza tym Kurt zabiera większość pushu! Które mogli by dostać lepsi zapaśnicy a kto?? Sam wiesz kto ;)

że równasz Angle'a z błotem

Nie aż tak dobrze nie będzie ze mną miał... Nie równam nikogo z błotem ale wiem co mówię ponieważ śledzę TNA od dłuższego czasu i wiem co się w nim dzieje.

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Żeby zrobić dobrą walkę trzeba dwóch wrestlerów, bo do tanga trzeba dwojga ;) w walce z Kaz'em Kurt również pokazał się z dobrej strony, więc nie przesadzaj.. Walka wieczoru Turning Point może wyjść nawet dobrze, ostatnio wieloosobowe tag team match'e wychodzą federacji dobrze, wszyscy pamiętamy walki Kurt'a i Joe, czy AJ'a i Joe, jeżeli te osoby będą najwiecej na ringu, a Nash i Hall najmniej to może coś z tego jeszcze będzie.. :)

W sumie racja! No ale nie lubie walk Kurta... no ale nie ja jestem bookerem! Może będzie dobra walka może nie pożyjemy zobaczymy. Jak będzie Joe vs. Kurt albo AJ to walka może być dobra ale Nash i Hall też będą, ah ciężko mówić o takich Main Eventach...

Samoa Joe

samoajoemo8.gif

!!Joe's gonna kill You!!

4yzcyg0.png

Plusem tego main eventu nie wątpliwie jest to, że w końcu Samoa Joe i AJ Styles walczą w nim :) szkoda jednak, że to AJ bądź co bądź jest najsłabszym ogniwem i to on zostanie odliczony.. biorąc pod uwagę to, że Angle Alliance przegra, a jestem pewny, że tak będzie.

• Reputacja:   1

Jeszcze nawiązując do meczu z Abyssem i Judasem- moim zdaniem to zaserwują nam to, co nie udało się na BFG tj. Abyss vs Rhino vs Judas (w jakijś hardcore'owej stypulacji) i podczas tego meczu wparowaliby Rellik i Reign z Mitchelem oficjalnie tym samym tworząc z Judasem stajnie potworów. Jak dla mnie to byłoby miodzio...

Dodano kilka pojedynków do karty. Cieszę się, że TNA ponownie wykorzysta stypulację "Match of 10.000 Tacks", ostatnia, a zarazem jedyna edycja tego rodzaju walki miała miejsce ponad rok temu na wakacyjnej gali iMPACT! gdzie Brother Runt podejmował Abyss'a, w walce tej chodzi o to, aby złamać przeciwnika na stole, na którym znajduje się 10.000 szpilek, tak sądziłem, że TNA wyjdzie z drużynowym match'em między Abyss'em i Rhino, a Reign'em i RelliK'iem, jestem pewny, że w tej właśnie walce wróci Judas Mesiah i to on zakończy ten pojedynek złamaniem Abyss'a na stole.. dalej, Team 3D & Devine vs Motorcity Machine Guns i Lethal w stypulacji tables, nawet dobry pomysł, szkoda tylko, że nie będzie na tej gali walki o pas dywizji x.. o poziom walki się nie martwię, 3D i Shelley/Sabin pokazali co potrafią razem stworzyć na Genesis, teraz dochodzi do walki Jay Lethal i Johnny Devine, obaj dobrzy wrestlerzy, sądzę, że będzie to jeden z lepszych pojedynków na tym ppv. Womens Championship, walka na pewno będzie cienka, a zwycięzcą zostanie Amazing Kong. Feast or Fired, czyli 15 osobowy gauntled match mający wyłonić pretendenta do title shota - nie za dużo tych turniejów, walk o contendera ostatnio ? w dodatku kto przegra odchodzi z TNA, niby wszystko fajnie, ale ciekawe jak wyłonią przegranego skoro w tej stypulacji z piętnastu tylko jeden może wygrać ? :rotfl: ciekawe co z Booker'em i Cage'm, sądziłem, że będą walczyć z sobą o contender'a, teraz pewnie wezmą udział w tym gauntled, ale to raczej dobra wiadomość bo Cage w walce 1 vs 1 obecnie nie ma szans z Booker'em, a tak może wygrać :) trzeba też dodać, że na gali będzie broniony tylko jeden pas.. Kurt, AJ i Tomko walczą razem w main event'cie, a Lethal bierze udział w innym six man tagu, przedtem była jedna walka, w której na szali były wszystkie pasy, a teraz praktycznie żaden ważny nie będzie brionony. Ogółem gala zapowiada się dobrze, ale nie aż tak jak Genesis.

Main Event trzeba oglądnąć..Choć wątpię by Nash i Hall robili cuda jednak tacy wrestlerzy jak AJ i Joe potrafią zrobić ze zwykłej walki..walkę roku..Kurt również zalicza się do takich wrestlerów (niechętnie ale musiałem to napisać :P)..

Walka kobitek (choć co do jednej mam wątpliwości...:D)..wydaje się słaba..i zapewne wygra to czarne "coś"..

Match of 10,000 Tacks..Świetnie że walka odbędzie sie w tej stypulacji..Najprawdopodobniej Judek wróci..:P..

Tables Match napewno będzie walką dobrą..Jeśli nawet nie bardzo dobrą..Team 3D i MCMG pokazali na Genesis ze potrafia zrobic swietna walke..Do tego dochdzi Lethal i Devine..Zapowiada się świetnie.. :t_up:

Feast or Fired..Walka może być dobra..zależy kto będzie walczył :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

w dodatku kto przegra odchodzi z TNA, niby wszystko fajnie, ale ciekawe jak wyłonią przegranego skoro w tej stypulacji z piętnastu tylko jeden może wygrać ?

Walka będzie polegała na tym, że w 4 narożnikach będą zawieszone walizki, 3 z nich będą zawierały prawa do walki o TNA WHC/X title/TT, a jedna z nich będzie z dokumentami o zwolnieniu z TNA. Walka toczyć się będzie aż zostaną ściągnięte wszystkie walizki. PPV zapowiada się średnio. ME może być ciekawy, ale AJ zapewne jobbnie.

Match of 1000 tacks może być ciekawy, Tables match... szkoda, że jest tam 3D, bo nie zabardzo ich lubie, ale walka może być niezła, Womens championship... szczerze to mnie to nie interesuje, kto wygra, bo pas Womes uważam za zbędny. Jak będzie zobaczymy