Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3.png

Lance Hoyt & Jimmy Rave pokonali The Latin American Xchange.

Robert Roode & Ms. Brooks pokonali Chris'a Harris'a i Knockouts Womens Champion Gail Kim.

Abyss pokonał Black Reign'a i Rellik'a.

TNA World Heavyweight Championship

Kurt Angle pokonał Kaza i obronił tytuł.
xplosionbv7.jpg

Comedy Match

Eric Young pokonał James'a Storm'a.
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• IIL

2

• AtS

1

• The Hitman1674325914

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

czy na tym Impakcie było coś na temat pary Hall-Nash? ... jakieś segmenty, zapowiedzi?

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Tak, ogłoszony został main event nadchodzącego ppv Turning Point czyli Angle Alliance w składzie Kurt Angle, AJ Styles & Tomko vs The Outsiders i Samoa Joe.

[ Dodano: 16 Listopad 2007, 21:23 ]

Bardzo dobry iMPACT!, segmenty słabsze niż ostatnio, ale walki trzymały poziom. Reaktywacja Outsiders, narodzenie Angle Alliance i podpisanie kontraktu Booker'a i Sharmell to duże plusy, można powiedzieć, że to historyczna gala.

Rock & Rave Infection [Jimmy Rave & Lance Hoyt] vs. The Latin American Xchang

Dobra walka, jedna z lepszych ostatnio w TNA na galach iMPACT! jak i ppv, szkoda tylko, że taka krótka. Hernandez pokazał się z dobrej strony, trochę polatał. Końcówka słaba, pomocnik LAX tym razem stanął na dłużej przed kamerami, coś czuje, że na Turning Point odbędzie się rewanż i tam Shelly Martinez ukaże swoje oblicze, po czym na następnym ppv Final Resolution odbędzie się 6 Man Tag z Hoyt'em, Rave'm i Hemme vs Homicide, Hernandez i Shelly Martinez, ciekawe jak to federacja poprowadzi.

Ocena: ***1/2

Robert Roode & Ms. Brooks vs. "Wildcat" Chris Harris & Gail Kim

Przeciętniak, Ms. Brooks zaatakowała fankę Roode'a, pewnie rozwinie się to na następnych iMPACT'ach i finał zobaczymy na ppv, Roode zaatakował Harris'a krzesłem, liczę na to, że powstanie z tego jakaś rywalizacja, gdyż Wildcat ostatnio coraz rzadziej występuje..

Ocena: **

"The Monster" Abyss vs. Black Reign vs Rellik

Debiutant prezentuje się nie źle, szkoda tylko, że musiał jobbnac - pewnie nie zagości na długo w federacji. Walka całkiem, całkiem, na końcu Abyss wykonał pięknego Black Hole Slam'a, promo Mesiah'a, które pokazane zostało na iMPACT! zwiastuje pewnie rychły jego powrót, pewnie na Turning Point.

Ocena: ***

TNA World Heavyweight Championship

"The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle© vs. Kaz

Bardzo dobra walka, jeden z lepszych występów Kurta w TNA, kilka zwrotów akcji i nearfalls'ów, chociaż wiadomo było kto wygra, to pojedynek trzymał w napięciu. Jak to mówił Tenay Kaz otrzymał największy upset w historii TNA, z niskiego midcard'u dotarł na sam szczyt i stanął do walki o mistrzostwo wagi ciężkiej. Ciekawe co dalej z nim będzie, ponętnie wygląda feud Kaza z Lethal'em, jednak ten ma storyline z 3D, który zapewne zostanie pociągnięty jeszcze trochę.

Ocena: ***3/4

Ciekawa zapowiedź walki wieczoru Turning Point, dobrze, że Samoa Joe wraca do main event'ów, zwłaszcza iż tą walkę na 100% wygra ;)

Impact ogólnie dobry najbardziej jednak podobały mi się trzy zdarzenia, reaktywacja The Outsiders, powstanie Angle Alliance i podpisanie kontraktu przez Bookera T(w końcu nie ma King Bookera hell yeah!). Z walk najbardziej podobał mi się Main Event szkoda tylko że Kurt wygrał ale było to do przewidzenia w końcu walka była o pas, gale oceniam 8/10.

brethartfa3.gif

• Styl:  Jasny

iMPACT! nawet ujdzie jak już Iluś powiedział popisanie kontraktu Bookera, reaktywacja Outsiders no i narodzenie się Angle Alliance, wielkie plus dla TNA.

Jimmy Rave & Lance Hoyt vs LAX

walka dobra, tylko dziwi wynik, oczywiście powinno wygrać LAX, Hernandez pokazał na co go stać, a tu bum..Hemme musiała się wpieprzyc w walke :-/

Robert Roode & Ms. Brooks vs Chris Harris & Gail Kim

wkońcu zobaczyliśmy Charisa, szkoda tylko, że przegrał. Mr. Brooks mogła by wkońcu "odejść " od Rooda. Została jeszcze fanka Roberta, jakiś feud pomiędzy nią a Mr. Brooks jest nie potrzebny według mnie.

Abyss vs. Black Reign vs Rellik

Debiut Rellika taki sobie, walka dobra, wynik sprawiedliwy no i jeszcze Rhino pomagający Abyssowi, może na TP Black Reign vs Rellik vs Abyss vs Rhino ale co z Mesiah'em?

Kurt Angle vs. Kaz

Walka trzymająca w napięciu, cieszy push dla Kaza'a, wygrana Kurta była oczywista, Karen musiała się wdać w sprzeczke z sędziom, no a wtedy Kurta zapodał Low Blow Kaza'wi :-/

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Wreszcie wygrała para Hoyt & Rave ale szkoda LAX , znowu wpadł tajemniczy członek i po Christy Hemme się zrobiło . Niezła szybka walka , Hernandez pokazuje wielkie umiejętności znowu pofrunął nad linami tym razem na Lanca :D Zastanawiam się czy kiedykolwiek Roode pokonał kogoś lepszego bez uciekania sie do jakiś podstępów teraz krzesło , cieszy to iż najprawdopodobniej odejdzie od niego Ms.Brooks tylko co dalej z nią :?: nie ma to jak uśmieszek u Rooda gdy dwie kobitki bądź co bądź walczyły o niego . I czas na Abysska :D że tak od razu zrobi tą walkę po PPV jak to napisał wcześniej IIL pewnie nie zagości za długo w TNA ale debiut na PPV miał imponujący i nie było też źle na Impact'cie . A myślałem że Abysskowi znowu się ostro dostanie ale NIE wpada Rhino :t_up: i bardzo dobrze dawno go nie widzieliśmy a teraz wystarczy czekać tylko na Judaska i hardcore w TNA będzie niesamowity :t_up: Walka Kurta z Kazem najlepsza na całej gali . Kilka świetnych akcji . Kaz WHChampem Nieee jeśli już to xD ale nie WHC . Aczkolwiek pokazał że nie jest gorszy od żadnego . Ma papiery na przyszłego champa TNA . Kaz pokazał więcej w tym pojedynku i to nie ulega żadnej dyskusji ale wiemy kto wtgrał . Angel zezłościł się jak KAz mu pokazał że wygrał o tyci tyci :rotfl: I wpada na ring a tu Nash & Hall taka mała niespodzianka dla Kurta , poodbijali go jak piłkę trochę i wpadają paroby , miałem już ich dość przy boku Caga ale przy Kurcie to już w ogóle oznacza to że pasa prędko nie straci jak będą tak wpadać chyba że znowu Morgan będzie special enforcer :D I tak się obijają aż nagle them Samoa Joe WOW :t_up: Więc tylko on ma szanse zabrać Kurtowi pas i jeszcze jak będzie gdzieś obok Morgan to wywali AJ i Tomko . Na Turning Point zapowiada się bardzo ciekawa walka wieczoru . Podpisanie kontraktu przez Bookera i wejście Caga nom będzie iskrzyło pomiędzy panami i dobrze tylko że pewnie Booker nie będzie od razu przegrywał a Cage wystarczy że ma już dwa przegrane pojednynki . Może więc ktoś wpadnie i zakończy się bez rozstrzygnięcia . Prosiaczki cały czas rozrabiają ale żeby Havok zdradził nie przepuszczałem ale przynajmniej nie ma już senrotin i dobrze że jest Johny Devine . Cały czas ciągnie się feud pomiędzy 3D a xD i bdb .

Dobry Impact aż się z chęcią oglądało :t_up:

• Reputacja:   6

Dobry, nawet bardzo iMPACT.

Wg mnie najlepszy z tych 2h :)

Wkurzyły mnie dwie rzeczy:

1) przegrana w debiucie Rellika.

2) przegrana Kaza po niewiadomo czym i to gdy wybijał się z pinu!

Dziwne że sędzia poleciał do 3...

Na plus początek feudu Cage - booker oraz Joe z Nashem i Hallem.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Zgadzam się z pablo modjo, to był najepszy 2h Impact :D

LAX dominowało od początku do końca i przegrali po roll-upie :-/ Walka była świetna, Hernandez wymiatał :D

Bez fajerwerków... Wszystko co ciekawe było już po walce... Harris uniknął złamania ręki i chyba wreszcie koniec "związku" Tracy z Roodem.

Motyw z Teamem 3D That was awsome :rotfl:

AJ wyznający miłość Christianowi :rotfl:

Rellik całkiem ładnie się pokazał w pierwszej walce... Rhino pomagający Abyssowi... będzie ciekawie :D

Awsome Kong vs. ?

Nie pamiętam jak ta blondyneczka sie nazywa... KingKong rozjechała ją jak walec :|

Po walce Kim też oberwała od King Konga :-/

Booker T...NA :P Ładnie sobie poradził z Cagem :D

Kurt Angle vs. Kaz

Jak mnie ten łysol wkur... :evil: Swietna walka Kaza... Kurt wygrał po jakimś gównie, którego nawet nie da się określić... przynajmniej po walce dostał od Joe :D

Echhh obejrzałem sobie podpisywanie kontraktu Bookera i musze powiedzieć ze to już niestety nie to samo :(

Nawet Can you dig it brzmi inaczej...

Nie wiem jak jest dokładnie ale ten gimmick lipnie sie prezentuje.

Taki w sumie King Booker tylko face...

Nasha i Halla też obejrzałem i tez mi zal...

Zal ze stare czasy minęły i wszyscy sie pozmieniali...

Nash siwy... dobrze ze chociaz zaczął zapuszczać znów włosy to jeszcze jakos wygląda

A Hall to juz cień samego siebie... a właściwie na odwrót bo jest 2 razy grubszy ;)

Patrząc na te spoty powróciły wspomnienia ze starych lat.

Jakie to piękne czasy były :|

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Bez picu najlepszy spośród wszystkich dwugodzinnych impactów. Dlaczego ? Ano dlatego, że nie było tak dużo Angle'a przez co nie zdąrzyłem się zirytować :)

Dobra walka i w końcu coś Rave wygrał w TNA. Szkoda, że odbyło się to kosztem LAX ale moim zdaniem można by z tego zrobić zajebisty feud zakończony świetną walką na PPV.

Nienajlepiej, przynajmniej dla mnie. Co to za szopki po walce z zbuntowaną panną Brooks ?

Pozytywnym zaskoczeniem była dla mnie postawa Stamboliego (Relika) który jak się okazało nie jest jedynie napakowaną kupą gówna. Blackhole slam którym Abyss skończył walkę był niesamowity. Najlepszy BSS od dłuugieeego czasu.

Kurt Angle vs. Kaz

Kaz po raz kolejny niesamowicie zyskał tą walką w moich oczach. Prawda jest taka, że kurt ch***ja w tej walce pokazał. Raptem parę headlocków i ze 3 suplexy. Cały show należał do Kaza który niestety przegrał. Angle Sucks !

Segmenty na gali były bardzo dobre. Szczególnie do gustu przypadły mi te z AJ i Tomko i The Outsiders. Podpisywanie kontraktu nic szczególnego.

Jak juz tu wspomniano najlepszy dwugodzinny iMPACT!. Pierwsza walka byla dobra, fajnie, ze Rave wygral moze dostanie push (najlepiej indywidualnie) tylko koncowka glupia :t_down: LAX dominuje i przegrywa po Roll Up'ie, nie tak to powinno wygladac. Co do tagu Hoyt & Rave lubie obu, jednak lepiej dla nich by bylo gdyby dostali push jako single wrestler. W dywizji tag'ow nie sadze by cos osiagneli, natomiast indywidualnie Rave moze smialo walczyc o X-Title, a Hoyt w Mid Cardz'ie. Wkurza mnie strzasznie Hemme, nie pasuje nigdzie, ani jako zawodniczka, ani jako manager'ka... chyba tylko przed aparat ;) . Druga walka... o walce wiele nie mozna powiedziec, byla o tak sobie. Kolejna rzecz mnie wkurza, ze TNA (podejrzewam, ze ta babka co siedzi na kazdej gali na trybunach i wychwala Roode'a bedzie jego nowa manager'ka) odwleka zmiane manager'ki Roode'a, koles nie jest nikim waznym w federacji wiec po co ta szopka, a Tracy moze pomanager'owac komus innego bo ma smykalke do tego. 3 Way Dance byl tez dobry, ale mam nadzieje, ze Judas Mesias wroci za niedlugo, bo Rhodes jest bardzo slaby i nie powinien dostawac nawet 1 minuty w TV. Podpisanie kontraktu z Booker'em nie mialo jaj, jest to zawodnik bardzo dobry, bardzo slawny i jest w stanie pomoc TNA, a tu 2 minuty zlozyl autograf na kartce, pogadal cos z Christian'em i dowidzenia :t_down: nie tak to powinno wygladac. Main event, teraz pozostaje sie modlic, aby TNA dalej push'owalo Kaz'a moze nie na World Title, ale na X jak najbardziej. Taki odswierzony zawodnik i pokazuje sie z bardzo dobrej strony, dla niego jak najbardziej plus. Nie spodziewalem sie, ze wygra na PPV wiec tym bardziej nie wierzylem, ze zdobedzie pas, jednak walka z jego strony byla znakomita. Co innego Angle, ktoremu od niedawna wychodza juz tylko segmenty, ktorych na tej gali z jego udzialem bylo duzo mniej niz zwykle... i bardzo dobrze.

• Reputacja:   6

Willem, nie masz nic na temat do powiedzenia to wypad.

Każdy następny tego typu post też poleci do kosza.

:evil:

16476371734edf391100c30.jpg

Lance Hoyt & Jimmy Rave vs. LAX - walka bardzo dobra..Hernandez pokazał się z bardzo dobrej strony..Polatał :)..Patrząc na jego gabaryty to przeszedł samego siebie :t_up: ...Według mnie ta walka to dobry materiał na feud..Wygrana Hoyta i Rave'a zaskoczyła mnie..:P..Jestem ciekaw jak dalej potoczy się sprawa z Shelly Martinez

Robert Roode & Ms. Brooks vs. Chris Harris & Gail Kim - walka przeciętna..Pozytywne akcenty to jak Brooks wyładowała złośc na Roodzie a następnie na jego fance..Zobaczymy jak to się potoczy..:)

Abyss vs. Rellik vs. Black Reign - debiut Rellika..Niestety od razu przyszło mu jobbnąć..Walka niezła..Wygrana Abyssa do przewidzenia :P..Ale chociaż wykonał ładnego Black Hole Slam'a :t_up:

TNA World Heavyweight Championship:

Kurt Angle vs. Kaz - walka dobra, nawet bardzo dobra..trzymała w napięciu..jednak zakończenie do dupy..Widać było że Kaz już wybijał się z pinu a tu sędzia odliczył do 3 :t_down:

Podsumowując iMPACT był dobry..Chyba najlepszy z wszystkich dwugodzinnych..Na plus trzeba zaliczyć reaktywację The Outsiders..podpisanie przez Bookera kontraktu..Ciekawie zapowiada się feud Booker - Cage..Zaskoczyło mnie kompletnie gdy Havok zaatakował wrestlerow z X Diwizji..Aaaa i zapomniałbym...Jak usłyszałem "I love you Christian to myślałem ze padne :lol:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif