Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Non-Title Interpromotional Match:

Batista & The Undertaker pokonali Lance Cade & Trevor Murdocha ©

2. Match

Non-Titlematch:

Beth Phoenix © pokonala Marie

3. Match

6-Mann Tag Team Match:

Matt Hardy, Jeff Hardy & Rey Mysterio pokonali M.V.P., Mr. Kennedy & Finlaya

4. Match

6-Divas Tag Team Match:

Mickie James, Kelly Kelly & Michelle McCool pokonaly Meline, Layle & Jillian Hall

5. Match

Jerry "The King" Lawler pokonal Santino Marelle

6. Match

Lumberjack Match:

Triple H pokonal Umage przez DQ

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cyc

1

• Willem

1

• Gracjano1674325904

1

• Masterlock

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Taker wraz z Batistą pokazali power power wrestlerów (co za zdanie) i to mogło się podobać. Walka dobra, no i głupie wieśniaki musiały za jobbować. Beth pokonała Marię, zacząłem oglądac walki Beth, bo mi przypomina trochę Chyna'e. Skończyło się jak miało się skończyć. No a po walce Marella dostał pięknego strzała (bardzo realistyczny). 6man Tag Team match, bardzo udana walka, mogła się podobać. Nie było nad wyraz przeważającej drużyny. Divas Tag Team match, hmm.....szczerze przewinąłem wraz z bratem nie chciało nam się oglądać. Jerry "The King" Lawyer w dobrej formie, choć znalazłbym innych wrestlerów mogących walczyć z Santino, a nie emeryta Lawyer. Walka nawet nawet. W między czasie trening Hornswoggle'a, nawet fajny segment. Sędzia mówi żadnego gryzienia, a tu co ugryziony palec. No cóż....mały szczególik. I main event, trochę się zawiodłem samą postawą wrestlerów, ale brawl po walce pierwsza klasa.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Batista & The Undertaker Vs Lance Cade & Trevor Murdoch

Co tu dużo gadać prawdziwa dominacja naszych gwiazd pokazali, tak naprawdę, że mistrzowi taga są naprawdę słabi do gwiazd federacji! Szczerze mówiąc było mi ich dosłownie żal, szczególnie jak Taker i Batista zrobili na nich finishery pokazując ewidentnie, że są oby dwoje gotowi do pojedynku na Survival Series kosztem Lance-a i Murdocha! :D

Beth Phoenix Vs Maria

Niema tutaj za dużo co pisać bo jak można określić taką walkę kiedy Beth po prostu zmiażdżyła swoją ofiarę w drobny mak! :) Jedyne co rzuca w oczy to szpagacik Marie i jej kopnięcie.

Matt Hardy, Jeff Hardy & Rey Mysterio Vs M.V.P., Mr. Kennedy & Finlay

Bardzo ciekawa walka, nawet szybka dzięki Rey-owi i braciom. Naprawdę co mogło się podobać to już nam znane 6-1-9 i Swanton Bomb, oraz akcja Rey-a na Finley-u i na odwrót w krótkim czasie :D

Mickie James, Kelly Kelly & Michelle McCool Vs Meline, Layle & Jillian Hall

Walka taka sobie szczerze mówiąc do momentu wejścia Mickie była nudna :(

Zakończenie walki fajne całus i kopnięcie w stylu capoeira wyśmienite w wykonaniu Mickie! :D

Jerry "The King" Lawler Vs Santino Marella

Nuda, nuda, nuda! Bez komentarza takiego nudnego ścierwa! :t_down:

Triple H Vs Umaga

mój ulubieniec znowu pokazał klasę jak zawsze! :D walka średnia w sumie nic specjalnego do momentu zadymy, która dopiero wzbudziła we mnie ciekawość i szybsze bicie serca! :D

Ogólnie gala takia sobie ewidentnie jak dla mnie odbierana jako przetarcie przed Survival Series! :D

Nic nam nie pozostaje jak czekać na PPV!!! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Jak dla mnie słabiutki RAW. ME do dupy jak zresztą każda walka tej pary, przydługawy, nudny segemnt HBk i Ortona ale za to polewa z The Grejt Coachman vs Hornswoogle, zajebiste było no i Marella z tym jego Jerri Jerri Lołjer :rotfl::rotfl:

A najbardziej mnie zdenerwowało że znowu wyszedłi głupi The Andertaker i oczywiście jeśli sie nie jest main eventem to nawet dotknąć go nie można taki jest wspaniały i niezniszalny. Walka tagu Batista i Taker zawsze wygląda tak - wchodzi taker bije kolesia, wchodzi Batista dostaje w łep, na końcu robi speara i zmiana a Taker wykańcza. A gdzie k.... scenariusz z bijemy dziada w kapeluszu? :smashfreak:

• Reputacja:   0

Opener był wg. mnie najlepszą walką na gali. Taker i Batista pokazali klasę samą w sobie. Taker zamierzający wykonać chokeslam a Batista klepiący i zmieniający go wbrew woli Deadmana super motyw. No i końcówka, pokazanie prawdziwej siły przez obydwu panów. :t_up:

batistatf5.png

• Styl:  Jasny

Porządny RAW, bywały lepsze co prawda, ale te zły nie był. Na dzień dobry pokaz gdzie tak naprawdę w szeregu stoją Tag Mistrzowie Raw'u...daleko. Następna walka...ominięta...nie lubie walk div. Walka wieczoru Hardys & Rey VS Finlay & Kennedy & MVP. Super walka mogła się bardzo podobać. Wiele się działo i oto chodzi. Kolejna walka div, kolejne przewinięcie. Jerry jest w dobrej formie widzę, choć to głupota dawać Marreli takiego przeciwnika, już lepiej jakby walczył z jakimś Crazym czy kimś innym z heatu. No i ME bardzo słaby, niestety nic nie pokazane w tej walce tylko punche punche i punche. Ale brawl to już co innego :)

Raw cienizna..... Jedyne matche, co mi się spodobały to 6-man tag i divas tag. Pierwszy może nie zachwycił ale jak na RAW to całkiem spoko. Match div za to konkretny, było na co popartzeć no i Mickie dużo fajnego pokazała (movesów..... ;) ). Szczerze to nie rozumiem jak to nie można nie lubić/nudzić się na matchach div.... Toż to aż serce roście jak się oglada :D:D Dobra, mniejsza... Był jeszcze świetny segment/walka Great Coacha z Hornswogglem- polewa na maksa :D Do momentu aż zdjął perukę to nawet nie zjarzyłem się, ze to był Coach :rotfl:

No i jeszcze był żałosny face-off.... Po co robić takie coś? Takie farmazony gadali, że sie ich słuchac nie dało... I 'to' może miało za zadanie podgrzać ich feud!? pfff...... Już wolałbym robaczyć walkę Highlandersów.....

Raw strasznie ciańki żadna walka nie była nawet dobra :/

Segmenty oczywiście znowu lepsze niż walki :/ a szkoda bo dla odmiany zobaczył bym coś kumatego...

Trening karła dość taki przynajmniej jakieś oderwanie od nudy ....

Znowu Taker i Batista w tagu ehhh przed WM to kręcili i teraz znowu to samo :/ nuda

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P