Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night Smackdown 09.11.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

sdxn1.gif

10-Man Battle Royal

Wygrali: The Major Brothers

Single Match

Victoria pokonała Michelle McCool

Single Match

Finlay pokonał Rey Mysterio

Single Match

CM Punk vs. Jamie Noble

No Contest

WWE Tag Team Championship

Matt Hardy & MVP pokonali The Major Brothers

No Holds Barred Match

Undertaker pokonał The Great Khali
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

2

• IOOT_DZIKO

2

• BigMainEver

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Szczerze mówiąc spodziewałem się lepszej walki Grejta z Takerem! :( a tu tylko zwykła dźwignia na rękę i po sprawie! :evil: Szkoda bo lepiej by wyglądało jakby wygrał jakoś w bardziej dramatyczny sposób!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Styl:  Jasny

Battle Royal bardzo udany, chciałem by wygrał Kowboj i Moore ale Major Brothers też mogli być. Fajny finisz. A tak to jak Festus odpadł byłem ciekaw czy może będzie zadyma na backu, gong nie zabił przecież. Diva contest, jak zwykle przewinąłem, nie interesuje mnie walka kobiet. Finlay vs Rey, zdecydowanie walka wieczoru, naprawdę dobra. Finlay zwyciężył co doda smaczku następnym walkom, bo ostatnie ważne walki ciągle Rey i Rey, a tu Finlay prawie do końca uczciwie. CM Punk vs Noble, Noble znów świetny segment z Vickie, i fajna końcówka walki, miałem dość widząc go obrywającego, a teraz, może nie zwyciężył ale zawsze to coś. Tag Team championship match, MVP i Hardy wygrali, trochę krótka walka jak na mnie, Major Bro dostali Title Shot'a i na tym się zakończy ich title historia :P. ME tragiczny, chokeslamy wyglądały jakby Taker go pchał a nie rzucał. No Holds Barred, a tu wszystko według zasad, bez sensu, totalny gniot.

Niezły Smackdown Dobra Walka Single Match

Finlay pokonał Rey Mysterio Ale zwycięzca mnie zadziwił walka Khali vs Taker Była Badziewna Krótka bez Steel Chair i innych. W sumie Oceniam na 6.5/10.

Wrestlemania 24.

Buhahahaha te czokslemy Takera na Grejcie poprostu tragedia :rotfl::rotfl: nawet 5 cm nie było :rotfl::rotfl::rotfl:

Dzieciaki na widowni niezłe siedziały - koszulka Triple H, maska Rey'a i tańcuje jak Jeff przy wejściu Mysterio :rotfl::rotfl:

Co do walk to raczej nic nadzwyczajnego :/

Mógłby się poziom SD! nieco podnieść ;/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Fajnie że Taker pokonał Khaliego 8)

Ale nie podoba mi sie to ze matt & MVP pokonali The Major Brothers

Fajnie że Taker pokonał Khaliego
A ty oglądałeś chociaż tą galę?

10 man battle Royal zdecydowanie najlepsza walka na gali. Wszyscy zaczęli wyrzucać Festusa, przypomniało mi się jak zawsze Big Show był oblegany na Royal Rumble by go wyrzucić. Szkoda że to właśnie Jesse & Festus nie wygrali, ale cóż. Paszczata Victoria vs McCool. Słaba walka, ale cóż to divy a nie wrestlerki. Finlay vs Rey, dobra walka, nie można się do niej przyczepić, Finlay wspiął się na wyżyny, a Rey jak zwykle czyli dobrze. Noble znowu szczekał przy Vickie, i znowu dostał walkę, moim zdaniem nadaje się do ECW, byłoby ciekawiej a nie ciągle Morrison i czasami Miz i BDV. Tag Teamy nudne, krótka walka obijanie Majorów. No Holds Barred, miałem wielkie nadzieje co do tej walki, dwa olbrzymy walczące bez dyskwalifikacji, wszystko dozwolone. A tu co? Lipa, Taker zrobił dwa chokeslamy co wyglądały jakby Khali poślizgnął się na skórce od banana. Żadnych broni nie użyli, nic zakazanego. Dnooo

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Paszczata Victoria

Gracjas chamuj troche ... 8)

915802072594e34bce782c.jpg

Samej gali nie chciało mi sie ściągać tylko na jakimś YT czy innym Dailymotion i ogólnie miałem selekcje jak w jakimś klubie :P

Nie chciałem oglądac walki Rey vs Finlay ale jakoś gala była tak podzielona ze czesc obejrzałem.

Musze przyznać iż Irlandczyk nieźle poturbował tego fetyszystę :P

Nie wiem dokładnie ile tej walki obejrzałem ale ale o dziwo naprawde mi sie podobało, i na dodatek Finlay czysto wygrał :)

Nie przepadam za nimi ale dobra i taka odmiana ze i jemu czasem dadzą wygrac czysto (choc nie pamietam kiedy wcześniej tak wygrywał)

Walka CM Punka całkiem całkiem z bdb końcówka. Wyglądało jakby Noble wymiótł wszystkich :P

Chciałbym oglądać ich walki o pas Cruiserweight (czy juz go do końca zlikwidowali?)

Swoją droga Noble ma dużo lepszy finisher niz CM.

Walka Takera oceniam tak jak wyżej inni napisali :P

Tez mi No Holds Barred Match... pfffffffff...

Same Pushslamy Takera i jeden dobry motyw z tym 2chokeslamem Khaliego :D

Gdyby mi ktoś nie powiedział to nie wiedziałbym że jest to walka o innej stypulacji niż zwykła :)

A za tydzień jeszcze większy gniot bo Batista podejmuje Henryka :/

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   2

Paszczata Victoria vs McCool. Słaba walka, ale cóż to divy a nie wrestlerki.

Co ty pierd.... :) Przecież to czołówka div WWE pod względem umiejętności na ringu, razem z Meliną, Mickie i beth ;) Jak ich nie mozna nazwac wrestlerkami to kogo?

No Holds Barred, miałem wielkie nadzieje co do tej walk

Jak można było mieć wielkie nadzieje że w WWE, na zwykłym szmaciarskim Smacku Grejt Khali wykona coś więcej niż zwykle czyli czop, but, ściskanie głowy i czegoś tam, przecie to nielogiczne ;)

Buhahahaha te czokslemy Takera na Grejcie poprostu tragedia

Ej to naprawde były dwa najgorsze choceslamy jakie widział świat, lepiej tego nie dawać dzieciom do oglądania :|

M Punk vs Noble, Noble znów świetny segment z Vickie

Jak te jego segmenty śa świetne to ja wole godzinke z rodziną Anglów w TNA :smashfreak:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ej to naprawde były dwa najgorsze choceslamy jakie widział świat

A chokslem khalsa na silv'ie ? 8):roll:

915802072594e34bce782c.jpg

• Styl:  Jasny

Jak te jego segmenty śa świetne to ja wole godzinke z rodziną Anglów w TNA

No powiedz mi że Noble źle nawija do Vickie? Beka z niego jest i oto chodzi.

Nobel jest spoko ;) .... ale jak widze Vicki, która wygląda jak pączek którego ktoś wcisnął do kieszeni spodni które były na niego 2 numery za małe a potem nasypał na tego pączka tyle cukru pudru żeby nie było widać zagięć, to mi się nie dobrze robi.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg