Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE RAW 5.11.2007

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Beth Phoenix pokonała Kelly Kelly

2. Snitsky pokonał Lokalnego Jobbera

3. Intercontinental Champion Jeff Hardy & Rey Mysterio pokonali Mr. Kennedy & Finlay

4. Cody Rhodes pokonał Trevor Murdoch

5. "Hacksaw" Jim Duggan & Super Crazy pokonali Charlie Haas & Shelton Benjamin

6. DX pokonali WWE Champion Randy Orton & Umaga

Na gali pojawił się Stone Cold Steve Austin. Do karty WWE Survivor Series 2007 doszedł pojedynek Hornswoggle vs Great Khali.

910573292462b42a28a382.gif

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• bobek1906

1

• kieska

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Na początek fajny segmencik z DX :). Nie ma co, z nimi słabych segmentów nie ma. Short Arm Bar był świetny. Walka bab, ech....div. Przewinąłem, ale jakoś długo mi to nie zajęło. Dalej, Snitsky rozprawił się z jobberem i Carlito przy okazji. No cóż, żółto zębny monster wciąż wygrywa. Hardy & Rey vs Kennedy & Finlay, druga najlepsza walka na gali. Popisy face team'u naprawdę niezłe. Cody Rhodes zwyciężył w walce z Trevorem po....niech każdy się domyśli co to za świetny finisher. Oooo Scoop Slam match. Dawno nie widziałem takiej słabej walki, i tylko Oooooooooooooooo.....no i ME b.dobra walka. Tak jak każdy się spodziewał zwycięstwo DX. Po raz kolejny Randy otrzymał dawkę Sweet Chin Music :) A i segment w między czasie Santino vs SCSA, dobry segment rzecz jasna :).

PS : a i odkryłem sekret ... Jericho wpadnie na RAW za dwa tygodnie, 19 :) To tylko moje przypuszczenia, było o kodzie 19....i później odpowiedź to kod. A 19 to poniedziałek więc się wszystko zgadza :P

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

I DX powraca... I powraca era breloczków, czapeczek, smyczy, koszulek, kubeczków yeah, yeah, yeah.

RAW dobry, DX jak zwykle rządzi... Tyle, że to już było 100 lat temu. Lepszy byłby feud, choć i to dobre. Fajna akcja była, jak na ring wlazł Marella, a następnie Stone Cold. Nie powiem, ładnie Santino przyjął tego stunnera :) I jeszcze prysznic :D

Co do walk, to najlepszą był ME, choć spodziewałem się lepszego pojedynku. Równie dobrą był pojedynek Jeff & Rey vs. Kennedy & Finlay. Walka, która wzbudziła największe moje zainteresowanie to...

Snitsky vs. JobberMan - Szacun dla WWE :rotfl:

"Hacksaw" Jim Duggan & Super Crazy pokonali Charlie Haas & Shelton Benjamin

Ta walka to chyba jakiś żart.

Co jeszcze? Super promo Jeffa i... trzęsący się - w momencie pinowania - Rhodes, też fajne :rotfl:

Bym powiedział, że raw 'ostro wypasiony' bo i DX było, był i Austin, main event (który dobrze zapowiadał się tylko 'na papierze') i jeszcze dobrze obsadzony interpromotional match... niby wsio było... Tylko, że jakoś żadna walka mnie nie poderwała... Za najlepszą uznałbym Rey&Hardy vs Finlay&Kennedy ale i tak nie było za bardzo czym się tam zachwycać...

Za to świetnie wyszły segmenty :D (no chociaż 'świetnie' to może wypadł tylko jeden- z DX bo ten z Austinem był taki oryginalny i tak nieprzewidywalny, że pfffff.... ale oglądało się to przyjemnie...) Hunter co chwila grypsował :rotfl: no i wyszło im fajniutnie, nowe dx (z boogeyem i tak dalej...); nie uśmiałem się tak chyba przy rzadnym segmencie od ślubu...

Ogółem walki na duuuuży minus (walka Rhodesa mogłaby chyba kandydować do jakże chlubnego miana gówna roku...) a segi na +

2. Snitsky pokonał Lokalnego Jobbera

Czy ten jobberek to nie był czasem Kaos!?

Hm w sumie to segmenty lepsze niż walki :P

DX powrócili na jeden raz hm w sumie dobrze im wyszło :)

Stone Cold oblewający Marellę też konkrecik :D

Z walk to tylko ME i walka Hardy & Mysterio vs. Kennedy & Finlay mi się podobała :)

Reszta dno :/

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

RAW dobry, segmenty świetne. Z bratem brechtaliśmy jak Shawn Michaels z robakami w buzi wyszedł. To po prostu było super, albo jeszcze Khali chciał to DX dołączyć, to po prostu było świetne. Co do samych walk, Wielka Beth pokonała Kelly, która dostaje ostatnio wszędzie łomot. Źle dla ślicznej Kelly. Snitsky pokonał lokalnego jobbera i dobrze, Snitsky to dobry power wrestler, gdyby tylko zmienił finisher na coś mocniejszego, bo pumpahandle to słabizna. Rey & Jeff vs Finlay & Kennedy, bardzo dobra walka. Mam nadzieje że co najmniej taki poziom prezentować będą najsłabsze walki na Survivor Series. Cody Rhodes vs Murdoch, przecież to żenada co młody Rhodes wyprawia, albo co chcą by wyprawiał bookerzy, DDT beznadziejne, roll upy może i dobre, ale nie są zbyt efektowne i co za dużo to niezdrowo. Duggan & Crazy vs WGTT, no to już jest żenada że tak powiem. WGTT jobbuje dziadkowi i imbecylowi. Który dostaje 1000000000 scoop slamów a potem szybki słaby roll up i wygrywają, porażka. DX pokonali Randyego & Umagę, jak to był one night only to wiadomo było że zwyciężą, miejmy jednak nadzieje że nie był to one night only :)

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif