Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gala zapowiada się na prawdę super. Ale jak wyjdzie zależy tylko od samych wrestlerów. Ja naprawdę z niecierpliwością czekam na walkę Taker vs Batista w hell in a cell match. Jak i do 5 vs 5 tag team match z Umagą, Kane'm i BDV. Te dwie walki będą przykuwały moją szczególną uwagę. Reszta też dobra, ale cóż, czekam właśnie na te dwie.

batistatf5.png

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

9

• Cyc

6

• Kojot

4

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

10-Divas Tag Team może być i ciekawy. 10 Div na jednym ringu, w tym kilka baaardzo atrakcyjnych...będzie na co popatrzeć ;) Od strony technicznej nie spodziewam się niczego dobrego i raczej nic takiego, co przykuło by moje oczy pod tym względem nie zobaczę ;)

A ich ponętne kształty też nie przykują twoich oczu!!! :D Wkońcu co jak co, ale napewno na te część będzie można patrzeć i sycić się do woli! :D Jak znam Willa to pewnie nawet wciśnie pause i pobiegnie zobaczyć co słychać w toalecie! :rotfl:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

Jak znam Willa to pewnie nawet wciśnie pause i pobiegnie zobaczyć co słychać w toalecie! :rotfl:

Taaa zrobić kupe na widok fantastic umięśniotej dupy Beath, albo zeza Meliny. Na dobrą sprawe ja tam widze 4 dobre dupy, może 5, reszta ssie. Ale moderator od siedmiu boleści Cyc po browarze to pewnie i na Beath by sie skusił i na śp. Fabulusy Moolaha też :rotfl:

Ale moderator od siedmiu boleści Cyc po browarze to pewnie i na Beath by sie skusił

Po pierwsze nie jestem moderatorem! A jak nim byłem to raczej dobrym skoro Norbert awansował mnie na admina o czym ty tylko możesz marzyć!!! :rotfl: A co do Beth to pewnie, że bym ją chętnie mniam, mniam, przynajmniej dał bym rade!!! 8) A nie jak ty całe życie na Reni Ręczkowskiej! Nie mając pojęcia jak to jest zamoczyć w czymś innym niż własna rączka!

I mi nie odpisuj bo zrobisz tu tylko :offtopic:

A tak wogóle to zrób nam tą przyjemność i :die:

A tu coś dla Ciebie:

http://przeklina.jcie.pl/x/142230/57/Fa ... Palka.html

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

• Reputacja:   2

WWE Championship Match

Randy Orton vs. Shawn Michaels

Ciężko powiedzieć jaka ta walka będzie, Orton i HBK mogą się postarać i pokazać kawał dobrego wrestlingu, może też z tego wyjść nie specjalna walka...

Michaels od dawna dąży do WWE Tilte, próbował z Ceną teraz z Ortonem, na SS ma spore szanse ma tytuł :D

Moim zdaniem za szybko. Niedawno wrócił a już ma dostac pas o który niektórzy starają sie przez wiele lat, chyba nie bardzo. Znowu wymyślą jakiś wałek i Orton zostanie przy pasie. Pozatym on jest zarezerwowany dla Pana Tej Federacji HHH.

World Heavyweight Champion Batista vs. Undertaker (Hell in a Cell Match)

I jeden, i drugi są daleko od najlepszej formy

Batek to akurat jest w niezłej formie, Taker może nie ale spodziewam sie dużó lepszej walki niż Orton vs HBK.

Traditional Survivor Series Elimination Match

Triple H, Jeff Hardy, Matt Hardy, Rey Mysterio & Kane vs. Umaga, Mr. Kennedy, MVP, Finlay & Big Daddy V

Eee nie lubie takich walk. Wiadomo że BDV może wyrzucic tylko Kane, że Kane'a wyrzucic moze tylko Umaga a na końcu zostanie Trajpel z Umagą i wygra ten kto później miałby zmierzyć sie o WWE Title czyli jeżeli Mistrzem będzie Orton to wygra HHH jak HBK to Umaga, nic ciekawego.

A jak nim byłem to raczej dobrym skoro Norbert awansował mnie na admina o czym ty tylko możesz marzyć!!!

Nawet gdybym go dostał to bym oddał a po drugie jak bym tak lizał dupke Norbkowi jak ty to też bym miał :rotfl:

A nie jak ty całe życie na Reni Ręczkowskiej! Nie mając pojęcia jak to jest zamoczyć w czymś innym niż własna rączka!

Nie znasz mnie nic nie wiesz o mnie więc wychodzi że sie napinasz, nie mówiąc juz o słynnych na całym bgz opowieściach jak to 50 najlepszych w polsce lasek przeleciałeś w pociągu, myślisz że wszyscy ci wierzą w takie brednie :rotfl:

I mi nie odpisuj bo zrobisz tu tylko

I nie odpisuj bo robisz bezsensowy offtop zaczynając taką dyskusję. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzienia na temat to zamilcz i idź wymyśl nowe "niesamowite" opowieści :smashfreak:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Survivor Series zapowiada się dosyć interesująco. Moje wymagania co do tej gali są SPORE. W końcu to PPV z 'Wielkiej Czwórki' i nie może wyjść słabe. Niestety ubiegłoroczne Survivor Series (IMO najgorsze PPV EVER!) przełamało tę zasadę i w tym roku WWE musi się rehabilitować.

WWE Championship Match

Randy Orton vs. Shawn Michaels

Walka z Cyber Sunday była nie ma co ukrywać słaba. O tym, że ci panowie potrafią zmontować razem dobrą walkę świadczyć mogą Unforgiven 2003, a także jedno z RAW z Maja 2004. Jeśli walka będzie się toczyć w nie najwolniejszym tempie, to jestem spokojny o jej poziom. Dodatkowego smaczku dodadzą zapewne dosyć ciekawe stypulacje.

To będzie na 99% najlepsza walka wieczoru. Obydwu panom walki pomiędzy sobą wychodzą zadziwiająco dobrze i zważywszy na to, że owa odbędzie się w cell, to jestem spokojny o jej poziom.

Traditional Survivor Series Elimination Match

Mój ulubiony punkt Survivor Series. To właśnie walki 5 vs 5 o ile są dobrze przeprowadzone (DX vs Rated RKO z poprzedniego roku, k***a) to zawsze są ciekawe i emocjonujące. Mam nadzieję, zę ta walka potrwa z 30 minut.

Hornswoggle vs. The Great Khali

Będzie śmiesznie, to jest pewne.

Triple Threat Match for the ECW Championship

Jeśli wszyscy będą mogli pokazać co potrafią to może wyjść zajebista walka. Wielu narzeka na Miza ale prawda jest taka, że on podobnie jak wielu innych jest przez WWE ograniczany. Polecem obejrzenie walk Mizanina z federacji niezależnych.

10 Divas Tag Team Match

Eh, w miejsce tego mogli zrobic jakiś 5 vs 5 match midcarderów. Ta walka będzie na pewno krótka, nudna itd. Jedyną nadziją są niektóre divy :)

• Styl:  Jasny

Mój ulubiony punkt Survivor Series. To właśnie walki 5 vs 5 o ile są dobrze przeprowadzone (DX vs Rated RKO z poprzedniego roku, k***a) to zawsze są ciekawe i emocjonujące. Mam nadzieję, zę ta walka potrwa z 30 minut.

30 minut walki, kiedy taka ostatnio walka była? Muszę się wysilić....i nie pamiętam. Ale z chęcią zobaczę tą walkę, w sumie w niej pokładam największe nadzieje.

HBK vs. Orton

Niby racja, że za szybko było by z pasem dla HBK ale wkońcu to 10 rocznica od Screwjobu wtedy wygrał i myślę, że teraz też wygra HBK.

Batista vs. Taker - Hell in a cell match zawsze dobrze się ogląda jeszcze nie widziałem zwalonej walki tego typu więc myśle, że będzie na co popatrzeć :)

Traditional Survivor Series Elimination Match - 5 vs. 5 drużyny dość ciekawe więc nie powinno być nudno (oby)

Hornswoggle vs. The Great Khali

No tutaj przekręt poprostu :rotfl:

Punk, Morrison i jeszcze Miz powinna z tego być dobra walka, ale i tak praktycznie pewne jest, że Punk będzie champem nadal...

10 Divas Tag Team Match

Tutaj raczej będzie patrzenie na divy, a nie na ich walkę 8)

W dodatku liczę, że Edge się pojawi :)

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Punk, Morrison i jeszcze Miz powinna z tego być dobra walka, ale i tak praktycznie pewne jest, że Punk będzie champem nadal...

No właśnie problem w tym, że to wcale takie pewne nie jest. Podobno w WWE panuje opinia, że Punk nie do końca sprawdził się w roli champa. Tylko komu mógłby oddać pas ? Miz nie jest dostatecznie wypromowany, a Morrison gdyby zdobył tytuł, to Punk pewnie chciałby rewanżu, dzięki czemu oglądalibyśmy to po raz 10.

Zjebano sprawę na całej linii z Burkiem. To Elijah powinien dostać push i hasać teraz w main eventach.

Hell in a cell match zawsze dobrze się ogląda jeszcze nie widziałem zwalonej walki tego typu

Mnie sie zdarzyło niestety :) Unforgiven 2006 McMahons&Big Show vs DX

Mnie sie zdarzyło niestety :) Unforgiven 2006 McMahons&Big Show vs DX
Co ty chcesz walka była dobra :)
Zjebano sprawę na całej linii z Burkiem. To Elijah powinien dostać push i hasać teraz w main eventach.

Jakoś się cieszę że Burke nie walczy o pas, jakoś za nim nie przepadam.

• Urządzenie:  Windows

5848150

World Tag Team Championship Match - Cade & Murdoch© vs. Rhodes & Holly

Wygrana Rhodssa i Hollego jest mało prawdopodobna, ale mam nadzieję że im się uda. Mam już dość oglądania wieśniaków jako Champów. Oby dostali taki wpierdziel jak na ostatnim Raw :D

Karta na gale trzeba przyznać całkiem niezła :)

Miałem jednak nadzieję na jeszcze jeden SSmatch 5vs5 na SD! vs ECW.

No i np tam mogłby Edge wystąpić.

Wszystkie walki zapowiadają sie ciekawie.

Licze że przynajmniej 2 pasy zmienią właścicieli no i czekam na walkę Hornswoggle vs. The Great Khali :rotfl:

No może niepotrzebnie ten World Tag Team Championship Match dali. Jakoś nie moge sobie wyobrazic jak z tego chcą dobrą walke zrobić :P

endabliuovr6.gif

:arrow: Randy Orton vs HBK

Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to, że Randy zachowa tytuł. A konkretniej:

- Shawn ostatnio dąży do ograniczenia częstotliwości swoich występów. Ma już swoje lata i niezbyt uśmiecha mu się uczestniczenie w trasach poza USA oraz w house show'ach. Wątpię, żeby Vince postanowił dać mu wobec takich okoliczności kolejny title run akurat teraz.

- Orton jest teraz kreowany na super heela federacji (moim skromnym zdaniem Edge jest w tej roli o wiele lepszy, ale niestety to HHH ma więcej do powiedzenia w tej sprawie niż ja ;) ), tak więc jego dominacja może potrwać aż do WM.

- Jeżeli Vince zdecydowałby się na jakiś angle "celebrujący" 10tą rocznicę screw jobu, to napewno ofiarą nie padłby heel, tylko face.

Co prawda proma przed tą walką są wręcz chwytające za serce i przedstawiają Michaelsa jako superpozytywnego bohatera, który musi wziąć rewanż za uprzednie poniżenie. Zapewne uda mu się to, ale tylko połowicznie, bo pasa nie zdobędzie. A szkoda, bo zrobiłoby się ciekawiej. Randy raczej nie ma swojej życiówki obecnie. Zawsze go lubiłem, ale muszę szczerze oddać, że ostatnimi czasy nieco przynudza. Dostał najważniejszy tytuł federacji i co? Ani nie stara się ubarwić swoich występów, ani wspiąć się na wyżyny umiejętności. Może, gdyby musiał o ten tytuł znowu powalczyć, postarałby się lepiej sprzedawać swój wizerunek.

:arrow: Undertaker vs Batista

Czekam z niecierpliwością na tę walkę. Obaj zawodnicy potrafią dobrze ze sobą współpracować. Stypulacja jest jedną z moich ulubionych, ale szczerze mówiąc, w HIAC przydałby się zawodnik, który potrafi przyjąć bumpa. Ani Taker, ani tymbardziej Batek napewno nie zdecydują się na upadek ze szczytu klatki na stół komentatorski. I całe szczęście, bo mogłoby się to dla nich skończyć poważną kontuzją. Niemniej jednak krew powinna się polać. No i dla mnie rzecz najważniejsza, jeżeli Edge powróci na Survivor Series, to bardzo prawdopodobne, że swoje trzy grosze wrzuci właśnie w tej walce. Jestem wielkim fanem Takera i liczę, że nie zostanie tak beztrosko spinowany, jak na CS. Chciałbym, żeby wygrał, ale niestety to mało prawdopodobne, jeśli wierzyć w to, że...

plakat na Armageddon, gdzie widnieje Batista z pasem, będzie odzwierciedlał rzeczywisty stan rzeczy.[

:arrow: Team Triple H vs Team Umaga

Tutaj najlepszym rozwiązaniem by było, gdyby ostatni na ringu został tylko jeden zawodnik. Była by to ogromna promocja dla niego, jako że obsada więcej niż przyzwoita. Triple H swoje już w życiu wygrał i wolałbym, żeby ostatnim ocalałym okazał się ktoś inny. Jeżeli ktoś z drużyny heelów, to MVP. Natomiast spośród face'ów -Jeff Hardy. Za spory wysiłek, który włożył w swoją pracę dla federacji w ciągu ostatnich miesięcy. Nie mając praktycznie żadnych mic skillsów stał się jedną z najpopularniejszych postaci w całej organizacji. Umie sprzedać swój wizerunek, jak na warunki WWE jego walki są widowiskowe. Nie boi się poświęcenia, potrafi podnieść się po upadku (chodzi mi o problemy z narkotykami). Wcześniej nigdy nie byłem jego wielkim fanem, natomiast teraz jest jednym z moich ulubionych zawodników na RAW.

:arrow: Punk vs Miz vs Morrison

CM Punk jest zdecydowanie najjaśniejszą gwiazdą na ECW i wątpię, żeby chciano mu zabrać pas już teraz. Natomiast co do pozostałych dwóch panów, jednego z nich uważam za perspektywicznego młodego wrestlera, drugiego natomiast za wiecznego średniaka. Tym pierwszym jest John Morrison. Niestety, ostatnio mocno podpadł JBL'owi, czego następstwem może być jobbowanie komu i gdzie popadnie. Bradshaw ma silną pozycję w federacji i zarząd liczy się z jego zdaniem, natomiast Morrison mocno przegiął podnosząc na niego rękę. To jeszcze młody zapaśnik i musi uczyć się cierpliwości, a także respektu dla innych. Wierzę, że może osiągnąć sporo w federacji. Ma fantastyczną, wręcz nieprawdopodobnie idealną budowę ciała. Jest bardzo sprawny i wciąż jeszcze może rozwijać swoje ringowe umiejętności. O wiele gorzej sprawa się ma z gadką. Morrison ma trochę zbyt miękki głos. To sprawia, że jego speeche, zawierające groźby wobec przeciwników,nigdy nie będą tak przekonywujące, jak te w wykonaniu Edge'a czy Ortona.

Punk zasłużył sobie na tytuł i absolutnie nie powinien go jak na razie tracić. Miza osobiście trzymałbym jak najdalej od wszelakich zaszczytów, jest średni i niczym szczególnym się nie wyróżniai. Mam nadzieję, że to już ostatni raz, kiedy widzę go w walce o ECW Chamionship.

Reszta walk to typowe zapychacze. Khali i Hornswoggle to aspekt mocno komediowy, nie mający nic wspólnego z wrestlingiem jako takim. Pewnie jeszcze w dodatku największy łomot przy okazji tej walki dostanie Coach.

Co do walki Cade&Murdoch vs Holly&Rhodes...totalnie nie rozumiem polityki bookerów w sprawie dywizji Tag Team. Czy nie lepiej wyglądałby Ladder Match w obsadzie London&Kendrick vs Shelton&Haas? Survivor Series to prestiżowe PPV z długą historią i nie wiem po jaką cholerę dawać walkę, która w nikim nie wzbudzi większych emocji.

Zapraszam do mojego diary

WWF 1998: Here comes the crap!

10921402264bd2c1c1cf977.jpg

batistavsundertakergn8.png

I w tej walce będziemy mieli nowego champa.Będzie nim Undertaker.Wskazują na to plakaty na Armageddon i wideo na stronce wwe.com które ukazuje grę Smackdown vs Raw 2008 w której walczą Batista vs. Undertaker o pas World Heavyweight.Wideo kończy się wygraną Undertaker'a przez Tombstone Piledriver