Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Survivor Series 2007 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Randy Orton vs. Shawn Michaels- spodziewam sie mocnego wrestlingu i pięknego sweet china na koniec

Batista vs. Undertaker- jak na razie najciekawiej zapowiadająca się walka licze na Takera

Hornswoggle vs. The Great Khali- bez dwuch zdań wygra Hornswoggle

Traditional Survivor Series Elimination match- nie wiem kto wygra ale mecz zapowiada się ciekawie

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

9

• Cyc

6

• Kojot

4

• DonCarlos

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Hornswoggle vs. The Great Khali- bez dwuch zdań wygra Hornswoggle
Z pewnością będzie zabawnie, a bardzo bym chciał zobaczyć zwycięstwo McMahona :D

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Randy Orton vs. Shawn Michaels

Również uważam, że HBK nie zasługuje na ten pas, ale co wymyśli WWE?

World Heavyweight Champion Batista vs. Undertaker (Hell in a Cell Match)

"Batista... Heeell In a Ceeeeell"

Nareszcie! Mój ulubiony rodzaj matchu z Takerem w roli głównej. Lepiej być nie może :D Myślę, że mogą zrobić bardzo dobry pojedynek, w końcu Undertaker i Batista są w formie. Osobiście spodziewam się odpowiedniego "zmodyfikowania" górnej części klatki, lub ew. Last Ride'a na stół komentatorski... z jej szczytu :D:P

Traditional Survivor Series Elimination Match

Może być ciekawie. Matt i MVP w osobnych teamach? Bardzo dobrze. Kane oczywiście wylatuje na samym początku, w końcu nie należy obniżać poziomu gali, później Big Daddy V i jestem szczęśliwy :D Oby tylko nie skończyło się to tak, jak rok temu. Wygrywa team, gdzie są wszyscy wrestlerzy, bo będzie źle.

Hornswoggle vs. The Great Khali

To może być pojedynek wieczoru :D

Dwa scenariusze. Jeden mniej, drugi bardziej prawdopodobny.

Mniej prawdopodobny - Khali i Hornswoggle stoją naprzeciw siebie i nagle rozbrzmiewa theme Foley'a, czy innego Austina i mamy "prawdziwą" walkę.

Bardziej prawdopodobny (niemal na 100%) - Po mega wyczerpującym 20 min. pojedynku, Khali przyjmuje na klatę Frog Splasha i jest po walce. Ewentualnie Hornswoggle wykonuje jakiegoś arm submissiona i Khali w niewyobrażalnych mękach klepie w matę i też po walce.

Survivor Series zapowiada się nieźle. HIAC, Traditional Survivor Series no i... na gali ma chyba jeszcze powrócić Edge, chyba, że się mylę, więc też może być ciekawie.

Walki zapowiadają się nieźle, naprawdę nieźle. Choć wolałbym coś z powtórki z ECW, coś ala monster battle royal. Tylko w lepszym wykonaniu. Choć patrząc na gwiazdy WWE to monster match nie jest możliwy, jeden Kane coś potrafi i to wszystko.

Z wielką uwagą będę czekał na Traditional Survivor Series Elimination Match. Uwielbiam takie walki.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Została dodana nowa walka -

5817208

ECW Championship Triple Threat: CM Punk vs. John Morrison vs. The Miz.

Poza tym, z tego, co mozna wyczytac na m.in. WWE.com, stypulacja walki Shawn Michaels vs. Randy Orton zmienila sie - HBK za uzycie Sweet Chin Music zostanie zdyskwalifikowany, a gdyby Randy przegral przez DQ, to straci pas ;] .

Poza tym, z tego, co mozna wyczytac na m.in. WWE.com, stypulacja walki Shawn Michaels vs. Randy Orton zmienila sie - HBK za uzycie Sweet Chin Music zostanie zdyskwalifikowany, a gdyby Randy przegral przez DQ, to straci pas ;] .

Proponuję nowe zasady - zakazać ruszać się Shawnowi, a Randy straci pas jeśli tylko wejdzie na ring...

ECW Championship Triple Threat: CM Punk vs. John Morrison vs. The Miz.

Trzeba coś zrobić z tym ECW, Miz do walki o pas nie powiniem podchodzić, a Punk i Morrison walczą ze sobą już 4657 raz...

To ciekawa w sumie stypulacja. Coś jak HHH vs Carlito no dq tylko dla Carlito. Ale i tak Shawn wykona swój finisher. Na bank :)

SS jak zawsze sapowiada się ciekawie :D

Mały zielony zgredzik vs Wielki Khalas :D Khali nawet nie dotknie zgredzika ponieważ khali się nie schyla ani nie rusza nogami :D ostatecznie powali go Big boot'em ale ciekawi mnie też jakich ciosów będzie uzywał zgredzik jednym frog splashem go nie powali.

kanekx2.jpg

8314272110jk8fs3.png

wweteamfv8.jpg

Została dodana nowa walka ECW Championship Triple Threat: CM Punk vs. John Morrison vs. The Miz.

Co za pomyłka! :( Jak dla mnie będzie to walka tak naprawdę pomiędzy CM punkiem a Johnem, Miz będzie pewnie coś tam robił od czasu do czasu jak koleś o nazwie statysta! :rotfl:

Już widzę jak Miz leży gdzieś za ringiem, a CM Punk załatwia sprawę tak samo jak zawszę z Morrisonem :( Bo to będzie jak zwykle idealna kopia ich poprzednich walk, zresztą ostatnio jakąś modę Vince wprowadził nam na takie kopie walk!!! :t_down: Co za czym idzie Vince chyba już niema pomysłów na walki mimo iż jego największe gwiazdy wróciły lub jeszcze wrócą w nie długim czasie!

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Czyżbym był jedynym który lubi Miz'a ? Uważam że Miz może być kluczową postacią tej walki. Nie zdziwiłbym się jakby to właśnie on zdobył ten pas co bardzo by mi się podobało. Mam dość oglądania walk Punk vs Morrison. Więc to byłby dobry scenariusz The Miz nowym ECW championem.

[ Dodano: 13 Listopad 2007, 14:11 ]

Do karty dołączyła nowa walka.

10 Divas Tag Team Match

- WWE Women's Champion Beth Phoenix, Jillian Hall, Melina, Victoria & Layla vs. Mickie James, Maria, Torrie Wilson, Michelle McCool & Kelly Kelly.

Ja może obejrzę tą walkę, zazwyczaj przewijam walki Div. Ale tą może jakoś obejrzę, może dla śmiechu a może by zasnąć.

Divy w Teamie :rotfl:

Napewno będzie trochę śmiechu...

Wg. mnie można by było troszkę inaczej ustawić składy, Beth i Victoria powinny być w przeciwnych składach :D

Beth i Victoria powinny być w przeciwnych składach
nie , dobrze że są razem. Stworzył się taki heel diva'a team vs face diva's team. Może będzie to nawet do obejrzenia, kto wie.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

10 Divas Tag Team Match

- WWE Women's Champion Beth Phoenix, Jillian Hall, Melina, Victoria & Layla vs. Mickie James, Maria, Torrie Wilson, Michelle McCool & Kelly Kelly.

Ciekawie się to zapowiada! Szczerze mówiąc nie jestem w stanie określić która ekipa może wygrać także jak dla mnie będzie super! :D Kto wie może nawet będzie tak, że uznam ją i może ktoś jeszcze za walkę tej gali! :D

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Gala zapowiada się bardzo dobrze i nie mogę się jej doczekać. Walka o pas WWE Championship zapowiada się bardzo dobrze, martwi mnie tylko stypulacja samej walki. Nie chodzi mi o poziom widowiska, ale o fakt, że Shawn nie może używać SCM. Na innej gali uznałbym to za dobre posunięcie, ale akurat na Survivor Series 10 lat po Montreal Screw Jobie... Chodzi mi o to, że nie chciałbym, żeby Orton tak szybko stracił pas, a coś mi się wydaje, że HBK może wygrać po Sharpshooterze, tak jak 10 lat temu :/ Mam nadzieję, że tak się nie stanie, bo wynik tej walki na pewno będę brał pod uwagę przy ocenie samego PPV.

Reszta walk dosyć ciekawa. Hell in a Cell zapowiada się bardzo dobrze. Liczę na jakiś mały bump, jak do często bywa w walkach Takera w tej stypulacji. Może trochę fantazjuje ale mimo wszystko będę za to trzymał kciuki. Liczę, że Deadman wygra pas ale zdaję sobie prawę, że jest na to raczej mała szansa.

Tradicional Survivor Series Match zapowiada się bardzo dobrze mimo, że chyba raczej wygrają ci dobrzy. Chciałbym, żeby Umaga i spółka wygrali tą walkę, ale sa na to bardzo małe szanse. Tak czy inaczej liczę na emocje do samego końca.

Walka o pas ECW zapowiada się bardzo średnio. Fajnie, że to Triple Thread ale już sam skład taki fajny nie jest. Chodzi mi oczywiście o Miza, który walczyć za bardzo nie umie. W jego miejsce widziałbym chociażby Dreamera.

10-Divas Tag Team może być i ciekawy. 10 Div na jednym ringu, w tym kilka baaardzo atrakcyjnych...będzie na co popatrzeć ;) Od strony technicznej nie spodziewam się niczego dobrego i raczej nic takiego, co przykuło by moje oczy pod tym względem nie zobaczę ;)

Hornswoggle vs Khali od strony rozrywki wygląda dobrze. Od innej strony na to patrzeć nie można bo i sensu najmniejszego tutaj w tym nie ma ;) Pewnie będzie jakiś No contest albo ktoś uratuje Hornswoggle.

910573292462b42a28a382.gif

• Reputacja:   2

Czyżbym był jedynym który lubi Miz'a ? Uważam że Miz może być kluczową postacią tej walki. Nie zdziwiłbym się jakby to właśnie on zdobył ten pas co bardzo by mi się podobało. Mam dość oglądania walk Punk vs Morrison.

Taaa a potem 24 walki Miz vs Punk. Walk MOrrisona z Punkiem było multum ale chociaz były dobre a co dobrego moze pokazać The Miz? Chyba kapelusz :smashfreak: Thorn, Burke, Dreamer, nawet Lamie Norble byliby lepsi

Liczę na jakiś mały bump, jak do często bywa w walkach Takera w tej stypulacji

To już chyba nie te czasy, wątpie żeby ta klatka służyła do czegokolwiek innego niż jako ozdoba, niestety

10 Divas Tag Team Match

Ciekawie się to zapowiada! Szczerze mówiąc nie jestem w stanie określić która ekipa może wygrać także jak dla mnie będzie super! :D

Ja jestem jakoś dziwnie pewny że Beth tego matchu nie wygra. Co jak co ale Jasiem Ceną nie jest, nie moze być niepokonana zawsze.

Beth i Victoria powinny być w przeciwnych składach

nie , dobrze że są razem

Dobrze to by było gdyby doszło do feudu miedzy nimi ale niewiem kto tu mógłby być facem więc raczej nierealne :roll: